2153
Project Torque
-
#428 Ha izgi, akkor hamar elszál...
bár a múltkor elindultunk kb. 20-an, startnál megtoltak úgy hátulról, hogy beforogtam a gecibe, és én kaptam áthajtásost agresszív vezetésért...aztán jöhettem fel utolsó helyről :D Végül 5. lettem...:P -
#427 30kör?én még a max 7-nél tartok lool -
Gibor #426 hát azért 30kört végig ülni... áááááá... én 1szer tettem meg de többször nemakarom. -
#425 nyilván 30 kör+bónuszok...:) -
Gibor #424 5000RP/XP??? az mien hosszu versenyen van? -
#423 én b-roadon 1:58-akat szoktam menni fullos quadroval, célom az 1:55
vass17: nem ad többet, de kevesebbet sem: első helyezésért nagyjából 5 ezer RP és ugyanennyi XP jár. thunder alley FTW -
Gibor #422 hö.. jah... -
#421 Sztem az kúrva unalmas, meg a sok birkának fogalma sincs róla, hogy kéne használni a szélárnyékot...szétszóródik a mezőny és nyomja mindenki ahelyett hogy felhúznák egymást...szörnyű... -
Gibor #420 hát én nemtok pontos időt mondani... sőt én már a england pályát el is felejtettem... áhh de circuit pályáit jól vágom... -
#419 Nyilván nem full túningos verdákat ütök egy alap autóval :DD
De 2:09 közepét megfutom vele :) -
Gibor #418 Hát azért... az én quadromat nehéz utol érni... egyenseben veszélyes kanyarban halálos... De... De... még max 2hét asszem és RX-7el száguldok... -
#417 Én nem igazán élvezem ezt a Thunder Alley dolgot, szívesebben megyek B road rally-t :D QUADRO-t mindig szétverem a kis WIZZ-el :)))) -
vass17 #416 100e kell hozzá? Wtf nemrég vettem belöle egy harpoon-t, most megint gyüjthetek...és több Rp-t kapsz? -
#415 Egyébként miért van ilyen rengeteg szint ?
Az utók adataiból úgy is látom milyen ellenfél ,ez a sok betü semmit nem mond nekem.
-
#414 első tapasztalatok alapján fasza az új nascar-verda, kicsit jobban imbolyog, de legalább van sebessége :D meg így a núbokat is távol lehet tartani ideig-óráig, mert ugye C-V szint ÉS 100 ezer píz nem olyan könnyen megszerezhető (mintha ingyen lenne...) -
#413 Én is tolom, [hko]Walaki néven szoktam garázdálkodni :) -
HUN BECSEHELY #412 Most Kaspersky van fenn,de kikapcsolom amikor Játszok.De amikor a NOD32-volt fenn akkor is csinálta.Amugy nem hinném hogy gyenge lenne a Gépem.a S.T.A.L.K.E.R.--Full Grafikán simán megy.Nem Gép bajja van. -
#411 az nekem is volt, nem hardverhiba, egyszerre volt a gépen nod32 és vbp virusírtó.mien antivirusod van? -
#410 ilyet nekem is csinált a gyengébb gépemen.a mostanin nem csinálja -
#409 Az inkább hardver gond.
Más játékkal nem csinálja? -
HUN BECSEHELY #408 Srácok!!Azis a Program hibálya,hogy néha Ujrainditja a Gépet,amikor elindittom a Játékot?Vagy terhelt az-az egy Szerver is? -
#407 Apránként haladgatok ,mindent maxra húztam grafikailag ,nálam semmi gond.
Kormánnyal irányítom ,eddig bejövős a játék, de hogy miért kell mindent megvenni hogy upgradeljek - pl gumiból racing-hez előbb a cross gumit meg ami elötte van , pedig most még az nem kellene nekem ...
-
Gibor #406 Soha... nézd meg a technikai FAQ-t. -
SomebodyEra #405 Én felraktam a patch-t és most játék közben, nemsokkal a verseny kezdete után akadás és kivág az asztalra!Semmi hiba üzenet,semmi...
Valakinek hasonló? -
#404 Nézd meg, mit ír ki a kékhalál! -
#403 xD én a játékban lévő autóra gondoltam, de jó 5let :D -
#402 hmm...nekem is fizethetne a peugeot.nem esik ki a kerék:Dlegalább is 4 év alatt még nem esett ki.rem nem is fog -
#401 ehhh, hallottam valameik autós cég perkált nekik, hogy ne essen ki a kocsijuk kereke, azért kérdeztem :D -
#400 csak amatőrban van ghost mód,pro versusban van rendes -
Gibor #399 van normál ütközés... mellete az autód szét tud esni is akár :D -
#398 Egyébként van a játékban normális ütközés, vagy mindig ien szellemmódos? -
#397 Ja a többi csak van okk.
-
vass17 #396 szerintem a nem licenc autók közül is van pár jo gép:D
az uj szerzeményemet ki is probáltam a pályán_
-
Gibor #395 1szerverből nhéz lesz választani... -
#394 No én ma kezdtem e játékot.
A japi verzió is fent volt de aztán elvesztettem a fonalat... ez egész jó lett !
Vmi jótanács kezdőnek?
Mindegy melyik szervert választom?
-
Gibor #393 hát én annyira beleszerettem az RX-7be hogy nehezen lehet leválasztani róla.. sokszor csak elinditom a gamét és teszt pályán nyomom vele. -
UnConnecteD #392 inkabb mazda, egyertelmu, esetleg ha tudsz varni meg egy honapot, nagyobb lesz a valasztek, es meg nehezebb lesz donteni :) -
Gibor #391 NEED HELP!!!
nemtom eldönteni hogy most vegyek Trueno-t vagy gyüjtsek még tovább AP-t és azt vegyek RX-7et... mert perpill 1077 AP-m van. -
#390 Én ragoz jól magyar -
#389 Mitől kékhalolhat + félóránként?