2153
Project Torque
-
jemo69 #147 *nekem is/ ahogy neked :\ ezt jól megírtam -
jemo69 #146 szép, kábé én is annyi ponton állok most ahogy te félúton az E-III felé -
Gibor #145 Még forró a kép.. most készítettem eben a pillanatban
-
Gibor #144 Nekemis 6ropi kellene de nem vagyok fent sokat. Majd remélem ma megtom szerezni mert jó lenne, utána nagyon adnám neki az biztos. -
jemo69 #143 nekem még kellene 6000 RP de ahogy mostanában csak nyerem és nyerem a versenyeket, remélhetőleg meglesz hamar -
Gibor #142 án nem de báttyám igen... mivel én lionnal vagyok ezért nekem nehéz jó köröket menni még :D de asszem ma meglesz a body stage 1 és utána szakítok rendesen... -
jemo69 #141 a PRO kategóriában 7 körös angol pályán sikerült egy versennyel 1555 RP-t bezsebelni kapott már valaki ennyi RP-t egyszerre? -
cheatman #140 Szi szépen!
-
#139 Naja, ezért mondtam, h nem arányos... -
jemo69 #138 nekem most olyan 6200 körül van, csak nekem venni kell még a license cuccot hogy E-1-es szintre mehessek... még az is vagy 3000 -
Gibor #137 igazán ninsc mit -.- kicsit offolunk -.- na amugy én most kezdem el gyüjteni 12000 RP-t már van 6500 :) mert kaszni tuningot akarok mert 10odd-t dob a verdán... :D -
#136 igazán köszönöm:) -
jemo69 #135 csak segítek összehozni az 1000 hsz-t... -
Gibor #134 mindegy az most.... -.- -
jemo69 #133 nem, te ezt felé írtad -
Gibor #132 ezt aláírom... -
#131 a tuning tényleg lehetne erősebb,de az árával nem vitatkozom,mert ingyenes a játék.... -
Gibor #130 de bratyómank igaza van. hiába tuningolsz alig lehet éészre venni... -
#129 azért ha végig első vagy és 5x best lapot mész van különbség :D -
#128 Hátja...
És sztem neon rosszul van megoldva az egész, mert azért 4-5 versenyt menned kell, persze meg kell nyerned is kb (bár nem sok különbség van az első, meg mondjuk a 4. között, ami megintcsak rossz), h tudj vmi tuningot tenni a kocsira, ami egyáltalán nem arányos, mert nem dob valami húdenagyot akármi is...
Ezt kellene átgondolniuk, és változtatni rajta... -
#127 Csináljunk szobát! Amúgy olyan kevés a pénz és annyit tuningolhatnék :( -
jemo69 #126 na akkor off-oljunk még és akkor meg lesz -
Gibor #125 hát az még messze van :D:D:D -
#124 majd ha megéljük az 1000hsz-t akkor válaszolok a kérdésedre:) -
jemo69 #123 azelőtt itt sem voltam de sztem igen -
Gibor #122 1kérdés mindenki felé... Amióta én vagyok a moderátor.. azóta szerintetek javult a fórum? -
#121 ez is legyen a faq-ban!!!4csillagos kártyát be kell rakni a ,,backpack"be cheatman -
cheatman #120 Szevesztok! Figyu már! Hol lehet kikapcsolni az ÖSSZES segítséget? Amit lehetett kikapcsoltam (OPTION/GAME/GAME HELPERS mindeggyik 0%-on van) De még mindig önnálló életet él a autóm
csak kicsit tudom én irányítani! ÉS érdekes, hogy csak akkor van így ha a versenypályán megyek, ha a tesztpályán akkor minden oké! Tud valaki valamit mondani? Mert már elég idesítő h mindenki lealáz ezmiatt:@ -
Gibor #119 Ennyi... még sokminden fog bele kerülni... persze a te ötletedis :P :D -
#118 és persz tedd bele hogy vezetéskor nwe fürgyéé le -
Gibor #117 FAQ elérhető... folyamatos frissítés alat van :D -
#116 ok le írok egypárat megpróbéok semmi kihagyni.
Mi ez a játék ?
Mikor jelenik meg ?
Mi a gépigénye ?
Milyen kocsik vannak (lesznek) benne ?
esetleg odaírni egy két hírt ami fontos lehet pl. újabb kocsik lettek engedélyezve x pályan lett engedélyezve vagy lesz.
ha eszembe jut valami még írok.csak most gépet telepítek újra és most másikról írok. -
Gibor #115 Igen én megcsinálom csak példák hogy miket tartalmazzon... -
#114 azt akarod valaki csináljon vagy csak tippek kelenek?gondolok erre hogy mi ez a játék ? mikor jelenik meg? pl. a closed beta véget ért most open beta van telje változat nem tudni mikor lesz.mi a gépigénye?milyen kocsik vannak benne? stb...ezek csak ilyen példák voltak. -
Gibor #113 minden :D... :D:D -
#112 mi kéne bele? -
jemo69 #111 hát egy faq-ba mi kell? az angol fordítása vagy "sajátos" kérdések? -
Gibor #110 Segítene vla,ki összeírni egy FAQ-t? -
Gibor #109 Nem... szerencsére az Open Beta után a kiadánál nem lesz törlés... engemis felidegesítet hogy 8napig nem lehetet játszani vele azt meg elölről... Amugymegvolt első sikeres Live Eventem, CTF 3. lettem quadrok meg 140-es oddjü kawannák ellen... -
#108 huhhúúú sajnálom hogy megint előröl kell kezdeni.amúgy előre láthatólag lesz még ilyen, teljes újraindítás?