2153
Project Torque
  • jemo69
    *nekem is/ ahogy neked :\ ezt jól megírtam
  • jemo69
    szép, kábé én is annyi ponton állok most ahogy te félúton az E-III felé
  • Gibor
    Még forró a kép.. most készítettem eben a pillanatban

• Gibor
    Nekemis 6ropi kellene de nem vagyok fent sokat. Majd remélem ma megtom szerezni mert jó lenne, utána nagyon adnám neki az biztos.
  • jemo69
    nekem még kellene 6000 RP de ahogy mostanában csak nyerem és nyerem a versenyeket, remélhetőleg meglesz hamar
  • Gibor
    án nem de báttyám igen... mivel én lionnal vagyok ezért nekem nehéz jó köröket menni még :D de asszem ma meglesz a body stage 1 és utána szakítok rendesen...
  • jemo69
    a PRO kategóriában 7 körös angol pályán sikerült egy versennyel 1555 RP-t bezsebelni kapott már valaki ennyi RP-t egyszerre?
  • cheatman
    Szi szépen!
  • MikX
    Naja, ezért mondtam, h nem arányos...
  • jemo69
    nekem most olyan 6200 körül van, csak nekem venni kell még a license cuccot hogy E-1-es szintre mehessek... még az is vagy 3000
  • Gibor
    igazán ninsc mit -.- kicsit offolunk -.- na amugy én most kezdem el gyüjteni 12000 RP-t már van 6500 :) mert kaszni tuningot akarok mert 10odd-t dob a verdán... :D
  • kemszi2
    igazán köszönöm:)
  • jemo69
    csak segítek összehozni az 1000 hsz-t...
  • Gibor
    mindegy az most.... -.-
  • jemo69
    nem, te ezt felé írtad
  • Gibor
    ezt aláírom...
  • kemszi2
    a tuning tényleg lehetne erősebb,de az árával nem vitatkozom,mert ingyenes a játék....
  • Gibor
    de bratyómank igaza van. hiába tuningolsz alig lehet éészre venni...
  • skyli991
    azért ha végig első vagy és 5x best lapot mész van különbség :D
  • MikX
    Hátja...
    És sztem neon rosszul van megoldva az egész, mert azért 4-5 versenyt menned kell, persze meg kell nyerned is kb (bár nem sok különbség van az első, meg mondjuk a 4. között, ami megintcsak rossz), h tudj vmi tuningot tenni a kocsira, ami egyáltalán nem arányos, mert nem dob valami húdenagyot akármi is...
    Ezt kellene átgondolniuk, és változtatni rajta...
  • skyli991
    Csináljunk szobát! Amúgy olyan kevés a pénz és annyit tuningolhatnék :(
  • jemo69
    na akkor off-oljunk még és akkor meg lesz
  • Gibor
    hát az még messze van :D:D:D
  • kemszi2
    majd ha megéljük az 1000hsz-t akkor válaszolok a kérdésedre:)
  • jemo69
    azelőtt itt sem voltam de sztem igen
  • Gibor
    1kérdés mindenki felé... Amióta én vagyok a moderátor.. azóta szerintetek javult a fórum?
  • kemszi2
    ez is legyen a faq-ban!!!4csillagos kártyát be kell rakni a ,,backpack"be cheatman
  • cheatman
    Szevesztok! Figyu már! Hol lehet kikapcsolni az ÖSSZES segítséget? Amit lehetett kikapcsoltam (OPTION/GAME/GAME HELPERS mindeggyik 0%-on van) De még mindig önnálló életet él a autóm
    csak kicsit tudom én irányítani! ÉS érdekes, hogy csak akkor van így ha a versenypályán megyek, ha a tesztpályán akkor minden oké! Tud valaki valamit mondani? Mert már elég idesítő h mindenki lealáz ezmiatt:@
  • Gibor
    Ennyi... még sokminden fog bele kerülni... persze a te ötletedis :P :D
  • kemszi2
    és persz tedd bele hogy vezetéskor nwe fürgyéé le
  • Gibor
    FAQ elérhető... folyamatos frissítés alat van :D
  • Bence94
    ok le írok egypárat megpróbéok semmi kihagyni.

Mi ez a játék ?

Mikor jelenik meg ?

Mi a gépigénye ?

Milyen kocsik vannak (lesznek) benne ?

esetleg odaírni egy két hírt ami fontos lehet pl. újabb kocsik lettek engedélyezve x pályan lett engedélyezve vagy lesz.
    ha eszembe jut valami még írok.csak most gépet telepítek újra és most másikról írok.
  • Gibor
    Igen én megcsinálom csak példák hogy miket tartalmazzon...
  • Bence94
    azt akarod valaki csináljon vagy csak tippek kelenek?gondolok erre hogy mi ez a játék ? mikor jelenik meg? pl. a closed beta véget ért most open beta van telje változat nem tudni mikor lesz.mi a gépigénye?milyen kocsik vannak benne? stb...ezek csak ilyen példák voltak.
  • Gibor
    minden :D... :D:D
  • Bence94
    mi kéne bele?
  • jemo69
    hát egy faq-ba mi kell? az angol fordítása vagy "sajátos" kérdések?
  • Gibor
    Segítene vla,ki összeírni egy FAQ-t?
  • Gibor
    Nem... szerencsére az Open Beta után a kiadánál nem lesz törlés... engemis felidegesítet hogy 8napig nem lehetet játszani vele azt meg elölről... Amugymegvolt első sikeres Live Eventem, CTF 3. lettem quadrok meg 140-es oddjü kawannák ellen...
  • kemszi2
    huhhúúú sajnálom hogy megint előröl kell kezdeni.amúgy előre láthatólag lesz még ilyen, teljes újraindítás?