2153
Project Torque
-
vass17 #468 csináld meg a licence tesztet -
#467 szasztok!
volna egy kérdésem! hogy lehet átmenni az F kategóriából az E-be??
Most F-V-ös vok és csak 1Xp kell a fejlődéshez de hiába megyek versenyeket és szerzem az Xp-t nem irja jóvá és marad az ami volt
PLS valaki segitsen -
at16 #466 http://www.gamedaily.com/games/project-torque/pc/game-downloads/list/6592/0/
én innen töltöm most lassan lefelé :S
583mb os fájl -
Gibor #465 nem ne szedd le mert virusos az open beta... az alphát keresd meg vagy a closed betát. -
at16 #464 tehát akkor nyugodtan szedjem le az open beta verziót? -
Gibor #463 és? patchel... szted miért van? egy online MMO-val ne,mtudsz ugyjáccani hogy nem a legfrisseb a verziód... -
at16 #462 csak nem találom seholse a teljes verziót mindenhol csak az open betat tudom letölteni. pls segíts nekem -
Gibor #461 igen teljesen ingyenes, beregel-letölt-patchel-játszik-élvez... -
Gibor #460 jah a skyline meg nsx renderer de hát sztem jelent vlamit ha van olyan modeljük. -
Szabi1991 #459 szép kis render képek :DD -
at16 #458 hi
segítsetek pls
ez egy ingyenes játék? teljesen ingyenes? -
Gibor #457 Ha szeretnétek kis nyalánkságokat látni:
És ami számomra az egyik legjobb dolog az a következő két kép:
-
#456 van több nézet a F1-F6 ig asszem , van közte ami jobb. -
Gibor #455 options a te problémád... amugy nemtom... -
#454 Csőttök! azt nem lehet beállítani hogy a külső nézet ne ilyen libegős legyen(F5) furcsán fordul? -
#453 Nagyüzemi kockagyár. XD -
Gibor #452 -
#451 Ugye-ugye,de ez csak a kisebb baj! Mikor dekstopra dob kiakadok,ugyhogy abba is hagytam! -
vass17 #450 lol.. nekem többször volt olyan versenyem amikor a többike "álltak" a pályán, és én versenyeztem egyedül:D aztán utso körben veszem észre, hogy annyira nem is vagyok jo helyen:) -
Gibor #449 én még nagyon laggal sem találkoztam -.- -
#448 Akkor kivag ma is asztalra elsokent,na neee ez kikeszit!!! :S
Amugy korrekt game lenne! -
vass17 #447 hát igen a szerveren lenne még mit csiszolni, ilyen nagyobb laggokat én is tapasztaltam.. -
Gibor #446 ez nekem mind új... egyiket se csinálta még soha... -
#445 Van mikor kormanyom elmaszik game alatt!!
Van mikor elso helyen vagyok es 2ik helynek mutatja!
Van mikor elso helyen vagyok 5 kanyarral vezetek,aztan hirtelen elottem terem vki!
Soroljam meg?
Az asztalra kidobasrol nem is beszelve,bar nekem nem olyan surun!! -
vass17 #444 akkor annnyira nem rossz a helyzet:) -
Gibor #443 akkor énis a szerencsések közé tartozom... -
vass17 #442 érdekes sokan beszélnek itt bugokrol...nekem annyira stabil a stabil a game, soha nem csinál semmi váratlan dolgot...lehet h csak szerencsés vagyok:D -
Gibor #441 Ma lesz meg ha haver aki betudja fizetni (van bankkártyája) ma otthon lesz, mert 200AP kellene és türelmetlen vagyok ezért feláldozok 5dollárt. :) -
UnConnecteD #440 de igen, a legutolso nagy patch ota van ott is, nekem eleg gyakran van, kb. 400 RP szokott lenni belole
na, van mar mazdad? :) -
#439 Jaja sok a bug benne! :( -
#438 És az hogy lehet, h bejelentkezéskor 1 fekete Lion jelent meg?!
Fura 1 gém... -
Gibor #437 inkább gyere fel most toljunk egy karistot... -
#436 Nekem is volt már, 2x is! -
Gibor #435 De lehetetlen... mivel nincs ütköződés ezért fairness rating nincs ezúttal nincs miből kikalkullálja a mini játékot... szal az egész kivan kapcsolva amatörbe. -
#434 Én kb fél percig csak néztem ki utána a fejemből, hogy most mi van XD. -
Gibor #433 amatörbe lehetetlen hogy sikerüljön... -
#432 Mik a pontos feltételei a bónuszjátéknak (már 1x amateurvs-en is sikerült XD)? -
#431 jajaja:)már felvilágosodtam azóta -
#430 Nekem akadás nélkül csinálja ugyanezt. -
vass17 #429 de te sztem nem Thunder alleyra gondolsz, mert ott nem lehet 7 kört menni.