2153
Project Torque
  • Peck
    privi ment
  • Gibor
    kulcs elküldve :)
  • Rolesz
    Ment Privi.
  • Gibor
    okés... -.-
  • Szabi1991
    felvettelek msn re -.-
  • Gibor
    nagyon faja... driftre jó csak hozzá kel szokni.
  • Szabi1991
    amúgy mien a kocsi ?
  • Gibor
    Vannak kulcsaim... ha kell vlakinek akkor privibe kérjen...
    Nem mondom meg mennyi kulcsom van de bőven van sztem elég hogy adjak olyan 10embernek kb...
  • Gibor
    lol:D mert sokmindenel kel próbálkozni pl... SM-et nyugodtam felveheted 1.0ra vagy 2.0 lehet sokkal joban futna.
  • Szabi1991
    full minimum...

amúgy nincs fent a gém :D
  • Gibor
    graf beállításodról küldj shotot...
  • Szabi1991
  • Gibor
    10FPS????? hüüü hát akkor izéka... video kari driver hang kártya driver.. meg mien op. rendszer?
  • Szabi1991
    azt hogy rohadt máker vagy ? -.-

bár nekem még mindig 10 fps el megy, szal felejtős
  • Gibor
    Szerintetek ezalat mitértek?
  • kemszi2
    na hátha bejön:)
  • Gibor
    szóval levan írva :D a lényeg hogy rákat a project-torque ot a co sponsored eventeknél vanegy valami rákat ott otvan hogy MMORweld vagy mi rákatt és beregelsz és utána ha rákatt mégint akkor megint otlesz csak már bevagy regelve ot lesz egy olyan hogy projec ttorque beta event... rákat ott a fórumba be kell írni hogy "Ich möchte einen Betakey!" és majd kapsz egy kulcsot PM-ben amit beírsz és meglesznek a cuccok... de előre szólok hogy nemtomm mikor adnak kulcsot...
  • Szabi1991
    szal akkor hogyan lehet ezeket megszerezni ?
  • Gibor
    Na ha vlakit érdekel....
    CO-SPONSORED EVENT
    És ez arra jó ha egy oldalra ami levan írva beregelsz és beírod a topicba hogy kell kulcs akkor másnap vagy vlamikor kapsz egy Hexan GT, G meter, 1x Nitro... és ez mind ingyen... még 3? nap van hátra....
  • Gibor
    hát mennek az eventek rendesen...
  • jemo69
    hú de gyengén megy mostanában a topic valami új info?
  • wakizashi
    Ez jó hír a sok negatívum után :
    Kezdve ,ahogy emlitetted a Level-R csak japóknak készűlt ,így félbeszakadt a karrierem a tiltás után(igaz jó japcsi tudássommal csajt regeltem ,de legalább a csápmás keze jól csavarodott a kormányon ).
    Aztán a zárt PT béta egészen C-V szintig /közben a sima versenyre beszabadúlt Racecar-jóemberekkel fűszerezve/ s eljött a nagy adatbázis clear.
    Öröm bodottá ,újra kezdtem a nyílt bétában és 4x4 esem szorgosan tápolva (mert úgye nemtőrlődik már semmi) ,de a végső peccs meg kicsapta a biztosítékot totál.
  • makosteszta
    wakizashi: szinte minden cucc AP-ért és RP-ért is megvehető lesz kb. két hét múlva. Kivétel a licenszelt stock kocsi, esetleg csajok, nitro, +5 +10% teljesitménynövelők.

Még 1 info amit érdemes tudni: az US szerverről nem tervezik kitiltani Európát. (A JP szerverről ugye letiltottak minket bármiféle figyelmeztetés nélkül.)
  • Gibor
    akkor driver... vagy a pixel shadert ved le -.-
  • Szabi1991
    de az eddigi invictus gamék nem fagytak :S

level-r 1024x768 minden fullon ment 30-40 fps el..
  • Pepsi Twist
    jaja sztem is :) (amúgy azért nyitnak sokan ilyen Project Torque-s topikot mert a kereső télleg nem mutatja be írom hogy project minden félét kidob csak olyat nem hogy torque és ha a pontos nevét írom akkor meg nincs találat)
  • Gibor
    VGA: Ati 9600 (256-os)

a gond...
  • Pepsi Twist
    TÉK, PÉK, FÉK... kinek hogy tetszik (-.-)
  • Pepsi Twist
    Na ez fasza már jön is le a gamma! (na reggeltem de se hotmailba se freemailba nem kaptam még ímélt)
  • Szabi1991
    gépigény:
    OP : Windows XP, 2000, Vista
    CPU: 1600 MHz, (AMD 2000)
    Memória: 256 mb
    VGA: DX8 -as

gépem:
    OP : Windows XP
    CPU: 3100 MHz
    Memória: 1 giga
    VGA: Ati 9600 (256-os)
  • Gibor
    nem... milyen géped van?
  • Szabi1991
    pff :S

minimumon 800x600 ban 6-8 fps el fut a játék, ez normális ?
  • Gibor
    de van... a fantázia autóknál egyedül a vizuális tuning ketül AP-be de olyan olcsó hogy 1 verseny azt veszel vlamit... de azaz 1verseny naponta lesz :D
  • Szabi1991
    lol 6 fps el megy a játék :O

amúgy nincs motortuning se ?
  • wakizashi
    Az ok ,de ha a játékos nem profi és totál lealázzák ,mert a tragacsa aránytalanul rossz a többikez képest?!
    Mért kell a nem licenszelt kocsihoz való tuningra fizetni?
    Érthető ,hogy a fejlesztők szeretnének valami bevételt szerezni ,de akkor ne hirdessék úgy ,hogy ingyenes!
    pl mértnem a kliensért kérnek 1x díjat (sorozatszámért)? -már meg is van egy kevés bevétel..ha még licenszelt kocsit is szeretne valaki ,akkor fizessen érte és a cuccokért amit rátesz!

• Gibor
    Annyit mondok hogy leszenk Daily eventek amivel AP-t tudsz nyerni és AP-vel tudsz veni olyan dolgokat amiért amugy fizetnél... szóval ha nincs pénzed akkrois megoldható minden...
  • wakizashi
    Level-R óta bejött a játék ,mert nem egykaptafára ment ,mint a többi.
    Akit tudtam beinvitáltam ,hogy jöjjön ,mert jó multis game és INGYENES csak bizonyos része (lesz) fizetős...
    A mostani patch-el sikerűlt elérni egy dolgot: 1.6gb al több hely van a gépemen.
    Azt a sok feleslegesen eltőltött órát sajnálom ,amit erre pazaroltam!
  • Gibor
    rosz hír... én csak a teszt pályán drifteltem ahol alapból lehet menni az összes autóval... és mellete AP-re ehet megvenni a licencelt verdákat és az mit jeléent? hát pénzt... :( vagy majd a daily eventeken lehet AP-t szerezni...
  • drater
    hy!! lenne 1 kérdésem! Elég sokszor előfordul velem hogy versenyzés közben kiírja hogy connecting és aztán behozza a bejelentkező képernyőjét a játénkak. valaki nem tudja miért van ez??? már nagyon idegesít!
  • Szabi1991
    minnyárt lentvan, nehéz megszerezni az RX-7est ? :S