Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
ollé, ez kell neked
én is annak idején ráuntam tizedik kör után a AI Hacking-el való szenvedésre amikor Infiltratorral akartam nyomulni.
de miért pont AR? pisztoly jobban irt assault rifle-nél szvsz, mocsok Infiltrator-oknak meg úgyis kell ha Sniper Rifle-el akarsz mókázni.

"The trees move. Do you not see it?"

Hali emberek! Valahonnan nem lehet netrõl profilokat letölteni? Vagy valami progit amivel unlockolni lehet az achievementeket? Mert már négyszer végigtoltam a játékot, csak volt egy kis windows reinstall és elvesztek a mentések meg így az összes achievementem is. Igazából annyira nem érdekel, csak az assault rifle achievement kellene mert infiltratorral akarok lenni de nincs kedvem pisztollyal lõdözni viszont nem akarom csak emiatt megint soldier-el végigtolni.

Why so serious?

Rip
Na, Vista alatt 1 óra játék alatt egyszer sem fagyott! Ó jeee!
Bár volt gond vele, állandóan a vinyót tekere a játék, és akadozott (ilyen XP alatt nem volt), de a CPU control-t feltéve ez is megszûnt.
Remélem most már minden ok lesz!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Hja, az nvidia-s postokat kihagyom 😊
Mindenesetre egy próbát megér.
Köszi a tippet.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Fenrir
Én is azt olvasgatom eléggé sûrûn, mindenkinek csak az segített, nekem is hiba nélkül ment régen a játék.

Catalystot nem tudom, mindenhol csak nvidia-ról volt szó.

A halál csupán a kezdet...

Rip
AZ is ki lesz próbálva. Catalystból melyik a javasolt?

"eddig csak egy módon lehetett ezeket elkerülni: "
Hát a hivatalos fórumokon azért ez nem volt olyan egyértelmû, sokaknak ez nem segített.

Fenrir
Nem hiszem, hogy ez meg fogja oldani a fagyás és GPF hibákat. Eddig csak egy módon lehetett ezeket elkerülni: vissza kellett rakni egy eléggé régi videókártya drivert. Nvidia-nál pl 175.xx-est.

Rip
Fent van a Vista, indul a teszt.

Kár hogy nem segítettek😞

És sry dp.

Hajrá hajrá, ez tipikusan az a játék aminek megvan a hangulata ahhoz hogy megérje küzdeni hogy elinduljon. Persze vannak hibái is de akkoris😊

Amúgy szívesen a tippeket😊

Rip
Köszi a tippeket!
Néztem a melegedést, de nem volt gond vele, még a proci feszültségét is lentebb vettem, hogy még kevésbé melegedjen, és túlhúzva sincs.
Szerintem nincs gond a karbantartással, nem teszek fel mindenféle lim-lomot, meg codeket, majd' mindennap vírus és spyware check megy, regcleanert is próbáltam, de csak nem akarja az igazat.

Most kipróbálom egy friss Vistával, majd friss XP-vel, hátha segít (szerencsére a héten vettem egy 500gigás vinyót, úgyhogy van partíció garázdálkodni 😊 )

Még ami megér egy próbát az a hõmérsékletek csekkolása, U3 engine hajlamos háklis lenni rá ha valami melegszik és bizony akkor is GPF-et dob.

Meg úgy egyébként háklis a gyengén karbantartott rendszerekre, és bizonyos esetekben overlockingra is.

Ezeke kiteszik a general protection faultok kb 90%át mass effectnél ahogy nézegettem régebben, bár ez még peccs elött volt, a maradékot meg csak simán nem szereti valamiért-.-''

Rip
Sõt, felrakok egy vistát is, ha már lúd, legyen kövér! 😊
Remélem valamelyik megoldja!

Rip
Kb. egy hónapja tettem fel az xp-t, de azért megpróbálom.

rotator
Valahonnan szerezz egy winyót, és tegyél fel rá egy szûz XP-t, rá SP3, friss DirectX és driverek, más semmi. Lefogadom, hogy hiba nélkül fog futni a játék.

Rip
Sziasztok!

Karácsony közeledtével megleptem magam a játékkal, bátyámnál láttam boxon, és nagyon megtetszett, meg csupa jót is hallottam róla.

Megvettem, és szépen utána is néztem, van-e patch. Mivel volt, telepítettem, és utána kezdtem a játékot.

Az, hogy játszottam volna vele, az erõs túlzás. 10 percenként (nem túlzok) kilépett "general protection fault" hibával. Rögtön utánanéztem a hivatalos fórumokon, és elborzadva láttam, hogy mennyien panaszkodnak rá, milyen általános ez a hiba, és igazi megoldás nem született. Volt néhány workaround, nagy részüket ki is próbáltam, de igazából még csak rosszabb lett.
A driverek frissek (Catalyst, SBLive/Realtek), próbáltam 2 hangkártyával, hardware-s mód be- és kikapcsolásával, új DirectX-szel, ablakban, teljes képernyõn, meg a fene sem tudja még, hogy hogy.

Most uninstalláltam, megpróbálom patch nélkül, hátha jobb lesz.
Ez az egész elkeserítõ. Gondoltam, fél év eltelt a PC-s kiadás óta, azóta biztos megoldották a problémákat. Sajnos nem úgy tûnik.

Nálatok mi a helyzet? Visszaolvasgatva látom, hogy vannak fagyások, de ez így nálam játszhatatlan (XP+SP3, Ati4850, AM2 dualcore-os proci, 2g ram, alapvetõen tehát nem a teljesítménnyel van a baj).
És persze megint az szív, aki jó fiú volt, és megvette a játékot.

Köszi, kipróbálom

Est Sularus Oth Mithas

Nem tudom, a patch csinált-e valamit vele, de általában akkor jött ez elõ, ha az 'interact/use/vagymifaszvoltaneve' át lett állítva. Másodlagosként hagyjátok bent az alapértelmezett 'E' billentyût, az a legtöbb (ha nem is mind) esetben megoldotta.
JuanG
nekem is ez van 😞

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

rotator
Errõl a bugról nem is hallottam.

Atkamon
Ööh, nem tom, én tudtam velük a patch elõtt is kapcsolatot kialakítani.

Helló.

Bocsi, hogy nem nézem végig az összes hozzászólást.
A kérdésem az lenne, hogy a patch-csel megoldódott a probléma, miszerint néhány karakterrel nem lehetett, vagy csak trükközések árán lehetett párbeszédet indítani? Bocsi, a nevekre nem emlékszem, mert egy ideje pihen a játék a polcon. A kékbõrû kutatócsajjal, és a katona sráccal nem sikerült sose beszélgetnem (tudtommal mindkettõvel ki lehet alakítani "közeli kapcsolatot", ezért is voltam szomorú, hogy ez nem mûködött)

Est Sularus Oth Mithas

Fenrir
Állítólag nem a peccs miatt fagy hanem a videókártya driver a ludas.

Atkamon
Beleszövõdik az alapjátékba... a sztorihoz nincs köze, csak egy hosszabb mellékküldetés. Nekem amúgy még sosem fagyott ki, sem a patch elõtt, sem azután.

Én még nem toltam föl a patcht, mert az utóbbi idõben nem volt sok idõm játszani. Az új küldik különálló küldetések, önálló történetek, vagy valahogy beleszövõdnek az alap-sztoriba? Köszi a választ!
A patch után is vannak fagyások? Vazz... Nem túl gyakran csinálja nálam, legutóbb 4 órát játszottam, és 1x fagyott ki. Elõtte kb 3,5 óra alatt 2x. Végül is a f@szt nem gyakran, ez már simán gyakorinak mondható, sõt. Ha azt nézem 1x sem lenne szabad fagynia egészséges esetben!
MerlinW
Nem is a matekkal van vagy, csak lusták az emberek gondolkodni. Amint valami problémamegoldásra kerül sor kétségbeesnek és segítségért kiáltanak.
Ez sajnos a való világban is így megy a legtöbb embernél...:/

[merlinw.org]

Igen, elég általános iskola ezért írtam azt amit😊

A hanoi tornyain is csodalkozok hogy kifog az embereken de hogy az összeadás~~

MerlinW
Natessék😊

[merlinw.org]

Végignyomkodni sem kell, mert amint azember a célkeresztet ráviszi valamelyik konzolra, az kiírja milyen értéket aktiválna. Szóval még könnyebb mint írtad. 😉

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

MerlinW
Nem értem mi ezen a nehéz. Írja a játék, hogy 31 és 35 között kell lennie a nyomásnak.

Lenyomod azt amelyik 17 és 11-el növeli (17 + 11 = 28) majd végül amelyik 5-el (28 + 5 = 33). A 33 merg pont a két határérték között van. Elõtte persze végignyomogatod és megnézed melyik mennyivel emeli a nyomást - mielõtt megkérdeznéd.

Elég általános iskola, nem?😊

Elõre szólok, hogy a Hanoi tornyai (Noveria) megoldása benne van a FAQ-ban

[merlinw.org]

Fenrir
Tököm ezekbe a kifagyásokba, rohadt idegesítõek :\

Az nem az amelyik az összeadás bonyolult mûveletére épül? Vagy még kivonni is kell benne? Már nem emlékszem pontosan...

Miért nem lehet itt?
pontosabban nemtennéd meg hogy leirod????
Ki az a warez?
MerlinW
Ja a szelepes nincs benne FAQ-ban. Baromi egyszerû próbálgasd. Kis logikával megoldható.

[merlinw.org]

megnézném szivesen de nem nyitja meg nekem az oldalt tök fehér képernyöt nyit meg azért köszi de ezzel nemfogom megoldani a problémám ha valaki leirná nagyomn megköszönném
MerlinW
FAQ...

[merlinw.org]

Sziasztok segitenétek van egy rész mikor bekéne zárnom egy szelepajtot de nemtudom a megoldást van öt kapcsoló ami irányitja a szelepeket de akárhogy variálom mindig tulmegy a kritikus szinten megmondanátok mijen sorrentben kell bekapcsolni a szelepeket???Elöre is köszi
Fenrir
Tudnál adni linket hozzá? Egy próbát megérne.

Erdekes, nekem is volt kifagyasom azota a mass effecttel (elotte nem) de en az uj beta nvidia drivernek tudtam be amit a gta4 miatt tettem fel.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Fenrir
Mióta felraktam a peccset a DLC-vel azóta nagyon gyakran lefagy a játék vagy desktopra crash-el :\

Elõtte ilyen gondom sohasem volt.

MerlinW

[merlinw.org]

Colton
Sziasztok!A játékot már végigvittem egyszer és most megismételném a nagy eseményt ,de a játék megvan warezben és eredetiben is. Mindkettöben ugyanaz a hiba. Elkezdem a telepítést és 0,5 mp mulva kiírja hogy:
"A telepítés sikertelen!"
"Adathiba"
Próbáltam a gyors telepítés funkcióval de mert a bátyám azt ajánlotta de nem mûködött. Régebben is emlékszem fellépett ez a hiba. nem tudom hogy oldottam meg de a legjobb emlékezetem szerint így hogy a gyors telepítést választottam és asszem így lett jó. Légyszíves valaki segítsen! <#szomoru1>

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Atkamon
Igen, nekem igazából nem a praktikussága miatt tetszik a biotika, de a támadások marha jól néznek ki😛 imádom ahogy minden elmosódik meg minden😛

A biotikus dolgok tényleg nem rosszak, de sztem elég ha a segítõinkn ek van, azt úgysem tudják elrontani, én inkább a mesterlövészpuskákat szoktam használni. Már régen játszottam vele, szóval nem tudm hogy hívták azt a kasztot, asszem felderítõ, vagy ilyesmi... MInd1 a lényeg az, hogy mesterlövészpuska legyen nálad szerintem 😄
Atkamon
adeptus a kedvencem😊 Imádom a biotikus támadásokat.

#7345: Nem elég látható a bannerban a "NO WAREZ!" felirat?😊

nyirog
bravó, hónap leszólása :\ , annyira nem vagyok láma h úgy kezdem el keresni h nincs letöltve, de várj még fel is van telepítve tádáám....

Ki milyen kaszt?