Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is annak idején ráuntam tizedik kör után a AI Hacking-el való szenvedésre amikor Infiltratorral akartam nyomulni.
de miért pont AR? pisztoly jobban irt assault rifle-nél szvsz, mocsok Infiltrator-oknak meg úgyis kell ha Sniper Rifle-el akarsz mókázni.
"The trees move. Do you not see it?"
Why so serious?
Bár volt gond vele, állandóan a vinyót tekere a játék, és akadozott (ilyen XP alatt nem volt), de a CPU control-t feltéve ez is megszûnt.
Remélem most már minden ok lesz!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Mindenesetre egy próbát megér.
Köszi a tippet.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Catalystot nem tudom, mindenhol csak nvidia-ról volt szó.
A halál csupán a kezdet...
"eddig csak egy módon lehetett ezeket elkerülni: "
Hát a hivatalos fórumokon azért ez nem volt olyan egyértelmû, sokaknak ez nem segített.
És sry dp.
Amúgy szívesen a tippeket😊
Néztem a melegedést, de nem volt gond vele, még a proci feszültségét is lentebb vettem, hogy még kevésbé melegedjen, és túlhúzva sincs.
Szerintem nincs gond a karbantartással, nem teszek fel mindenféle lim-lomot, meg codeket, majd' mindennap vírus és spyware check megy, regcleanert is próbáltam, de csak nem akarja az igazat.
Most kipróbálom egy friss Vistával, majd friss XP-vel, hátha segít (szerencsére a héten vettem egy 500gigás vinyót, úgyhogy van partíció garázdálkodni 😊 )
Meg úgy egyébként háklis a gyengén karbantartott rendszerekre, és bizonyos esetekben overlockingra is.
Ezeke kiteszik a general protection faultok kb 90%át mass effectnél ahogy nézegettem régebben, bár ez még peccs elött volt, a maradékot meg csak simán nem szereti valamiért-.-''
Remélem valamelyik megoldja!
Karácsony közeledtével megleptem magam a játékkal, bátyámnál láttam boxon, és nagyon megtetszett, meg csupa jót is hallottam róla.
Megvettem, és szépen utána is néztem, van-e patch. Mivel volt, telepítettem, és utána kezdtem a játékot.
Az, hogy játszottam volna vele, az erõs túlzás. 10 percenként (nem túlzok) kilépett "general protection fault" hibával. Rögtön utánanéztem a hivatalos fórumokon, és elborzadva láttam, hogy mennyien panaszkodnak rá, milyen általános ez a hiba, és igazi megoldás nem született. Volt néhány workaround, nagy részüket ki is próbáltam, de igazából még csak rosszabb lett.
A driverek frissek (Catalyst, SBLive/Realtek), próbáltam 2 hangkártyával, hardware-s mód be- és kikapcsolásával, új DirectX-szel, ablakban, teljes képernyõn, meg a fene sem tudja még, hogy hogy.
Most uninstalláltam, megpróbálom patch nélkül, hátha jobb lesz.
Ez az egész elkeserítõ. Gondoltam, fél év eltelt a PC-s kiadás óta, azóta biztos megoldották a problémákat. Sajnos nem úgy tûnik.
Nálatok mi a helyzet? Visszaolvasgatva látom, hogy vannak fagyások, de ez így nálam játszhatatlan (XP+SP3, Ati4850, AM2 dualcore-os proci, 2g ram, alapvetõen tehát nem a teljesítménnyel van a baj).
És persze megint az szív, aki jó fiú volt, és megvette a játékot.
Est Sularus Oth Mithas
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Bocsi, hogy nem nézem végig az összes hozzászólást.
A kérdésem az lenne, hogy a patch-csel megoldódott a probléma, miszerint néhány karakterrel nem lehetett, vagy csak trükközések árán lehetett párbeszédet indítani? Bocsi, a nevekre nem emlékszem, mert egy ideje pihen a játék a polcon. A kékbõrû kutatócsajjal, és a katona sráccal nem sikerült sose beszélgetnem (tudtommal mindkettõvel ki lehet alakítani "közeli kapcsolatot", ezért is voltam szomorú, hogy ez nem mûködött)
Est Sularus Oth Mithas
Ez sajnos a való világban is így megy a legtöbb embernél...:/
[merlinw.org]
A hanoi tornyain is csodalkozok hogy kifog az embereken de hogy az összeadás~~
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Lenyomod azt amelyik 17 és 11-el növeli (17 + 11 = 28) majd végül amelyik 5-el (28 + 5 = 33). A 33 merg pont a két határérték között van. Elõtte persze végignyomogatod és megnézed melyik mennyivel emeli a nyomást - mielõtt megkérdeznéd.
Elég általános iskola, nem?😊
Elõre szólok, hogy a Hanoi tornyai (Noveria) megoldása benne van a FAQ-ban
[merlinw.org]
[merlinw.org]
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Elõtte ilyen gondom sohasem volt.
[merlinw.org]
"A telepítés sikertelen!"
"Adathiba"
Próbáltam a gyors telepítés funkcióval de mert a bátyám azt ajánlotta de nem mûködött. Régebben is emlékszem fellépett ez a hiba. nem tudom hogy oldottam meg de a legjobb emlékezetem szerint így hogy a gyors telepítést választottam és asszem így lett jó. Légyszíves valaki segítsen! <#szomoru1>#szomoru1>
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
#7345: Nem elég látható a bannerban a "NO WAREZ!" felirat?😊