11074
-
#8125 a sztorijuk azoknak is jó, de majdnem mindenhol megegyezik a megoldás és helyszín. érdemes felváltva csinálni, főszál egy pályája után 1-2t, nem feltorlasztani. :) -
#8124 Elkezdtem a mellékszálakat - no ez tényleg ölég unalmas - sok egykaptafa, berendezés, táj stb. Káááár... -
rexsimus #8123 Akinek elég polca van, annak nem :D -
#8122 ez az, hogy "díszeleg" :) foglalja a helyet -
rexsimus #8121 Azért a doboz az igazi, ami szépen ott díszeleg a polcon :D -
#8120 Én vettem egy key-t 15 dolcsiért, és letöltöttem EA Downloaderrel:D -
rexsimus #8119 Igen, minden amit az alap + a DLC, ennyi a gyémánt kiadás -
rexsimus #8118 Igen,a játéküzletek, ezt megcsinálják maguktól, ami dicséretes, de pl: MM, vagy Tesco ilyet nem csinál, és érdemes kinyittatni, én is úsztam már meg balhét emiatt. -
#8117 Nekem 576-ban maguktól kinyitották és megmutatták múltkor, jófejek voltak. -
#8116 MediaMarkt vagy Pláza powa.
egyébként ez a gyémánt kiadás mit tartalmaz?
DLC? -
rexsimus #8115 plusz költségnél a 990 Ft postaköltségre gondoltam, én ezt nem bánom, mert a buszjegy is itt lenne, ha bemennék a közeli bevásárlóközpontba :D
nincs mit, bár légy annyira "szemét" hogy kinyittatod a dobozt, nehogy valami baja legyen, fő a bizalmatlanság :) -
#8114 sajnálok mindenféle pluszköltséget, azért kérdeztem, hogy hol lehet megvenni a legolcsóbban. :D de akkor az MMben megnézem, thx! -
#8113 Szerintem minden ilyen MediaMark szerű üzletben ugyanannyi, én Saturnban is láttam, 576Kbyte-ban is... -
rexsimus #8112 Játéküzletekben :D
Na de komolyan, én MediaMarkban is láttam már a gyémánt kiadást, de ha nincs a közeledben, és nem sajnálod a postaköltséget, akkor cdgalaxist ajánlom. -
#8111 tudja valaki, hogy hol lehet jelenleg legolcsóbban megvenni a játékot? -
#8110 affene - eszembe nem jutott - köszi -
#8109 A kinetikus gátakat ha lövöd, eltűnnek... -
#8108 A föld holdján vagyok, a 2. állomáson ha elkezdem kilőni a szerver egységeit, megjelenik az ajtókban amolyan kinetikus akadály. Kilövöm az összes egységet és szépen be vagyunk zárva... - sehol 1 kapcsoló - ilyenkor mi van? - elnéztem valamit? -
#8107 Nem Mass Effect Relay, csak Mass Relay.:) De igen, amúgy valóban tud nagyon szép lenni az angol, én is nagyon szeretem, most június közepén megyek felsőfokúzni.^^ -
rexsimus #8106 óó, van még mit tenni addig, ott vannak az érmek, amiket érdemes megszerezni, vagy legalább is a hecc kedvéért :D -
#8105 na, megvolt a 3dik végigjátszásom... de soká lesz még második rész. -
#8104 Pontosan. Sokan elfelejtik, hogy az angolul használt - sajnos, egyre több, köznapivá váló - kifejezés bizony jelent is valamit.
Az angol anyanyelvűek idióta mód kiröhögnek minden nemzetbelit, mert nyelvük legbutább szavait szajkózzák.
Pedig, az angol nyelv is tud szép lenni.
A "Mass Effect", mint játékcím is jelentéssel bír! A "mass effect relay" szintúgy. Nincs baj egyikkel sem.
-
#8103 GP videoteszt! -
rexsimus #8102 Gondolj bele abba, hogy az angoloknak is tömeg hatás relét jelent, csak ők ugye angolul gondolkodnak. Szerintem igen is jó lett a fordítás, és persze hogy vannak benne hibák, hol nincsenek, de rád is gondoltak, mert lehet angolul is játszani, úgy hogy nincs okod panaszkodni. -
#8101 Igen, szerintem sincs semmi baj a tömeghatás relé szóval. Nekem tetszett nagyon a fordítás, helyesírási hibát is kb csak 3szor találtam. -
Steve Q #8100 Így van pedig benne. Szerintem annyira nem vészes, kíváncsi lennék, te mire fordítottad volna, hogy: mass effect relay :)
Amúgy játék közben hallás után kiszúrtam már pár nagyon mókás félrefordítást, pl. legutóbb ezt: "számos vörös szalagba ütköztem", ahol a vörös szalag a red tape(=bürokrata) szó szerint félreértelmezése.
Ezektől eltekintve szerintem jó, hogy magyar, mégha néhány kifejezés magyarul elég sután hangzik - tetszik, nem tetszik, édes anyanyelvünk másmilyen szájízzel bír, mint az angol. Amúgy meg ezzel legalább jó fordítási alapot adnak a két Mass Effect-regény reménybeli fordításához. -
rexsimus #8099 Mielőtt betöltesz egy mentett állás a beállításoknál ott vannak és le is írja, hogy miért kapod őket! -
#8098 Hát 3 ilyen Florián hosszúságú küldetés van, meg még soksok rövidebb. -
#8097 Mellesleg, ez a Florianos (növényes) küldetés hosszúnak számít? - mert ha ilyen lesz mind, el leszek vele 1 darabig...
Plecsnit mikor osztogatnak? - igaz, meg sem néztem most, de ez előtt a küldi előtt még nem volt csak az alap medál. -
ZÓÓÓcsi #8096 Ezek szerint ha nem játszom a második dlc-vel nem fogom érteni a történetet? Mivel ha jól értettem ez egy "átvezető" a Mass effekt 1 és a 2 között? -
#8095 ollé
öröm elnézni btw h mennyire pörög a topic -
#8094 LE a kalappal :)
Én női Shepard-dal vagyok - de már jó ideje nem sikerült a játék elé ülnöm (úgy 1.5 hónapja)... :((((
-
ZÓÓÓcsi #8093 Második DLC? Ilyen is lesz? -
MrAndree #8092 Hát én hardcore-on vittem a mostani karaktereimet /60asig meg majd insane-en fogom/ de nem hiszem hogy több XP járna itt mint mondjuk normalon. -
MrAndree #8091 Hát én már hatszor. És még a második részig háromszor végig fogom. :) Megjelenéskor csináltam egy férfi paragon-t, vele végigvittem kétszer és elértem a 60as szintet. Meg volt egy női Shepardom is vele szintén mentem egyszer. Aztán decemberben megvettem a játékot de korábban windows reinstall volt szóval mentéseim elvesztek. December óta csináltam még három karaktert, egy paragon infiltrator férfi, meg két engineer csaj, egyik paragon másik renegade. Most arra várok, hogy kijöjjön a második DLC aztán akkor a 2010-re, amikor jön az ME 2 addigra mindegyikükkel elérjem a 60as szintet. -
ZÓÓÓcsi #8090 Hú én csak kétszer toltam végig, de lehet most nyáron több időm lesz majd előveszem... -
#8089 Nem tudom hogy csináljátok, de nekem 53-ig sikerült, és voltam minden bolygón... igaz második nehézségi fokozaton tolom -
rexsimus #8088 Ne felejtkezzünk meg az elér eredmények után kapott medálokról, mert van köztük, ami több XP-t ad! -
MrAndree #8087 Az nem rossz. Nekem 56 végéig sikerült maximum. De végülis tökmindegy mert a következő végigjátszásnál már így is halál simán eléri az ember a 60as szintet. -
ZÓÓÓcsi #8086 58-ig kinyomtam másodjára DLC nélkül!
Nem fényezés akart lenni.