Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát lehet hogy tényleg a driveremmel van a gond mert most mentem el kiszabadítani az Aszári csapattagot és a bolygó ahova ledobott Joker nagyrésze nem jelenítette meg a felületett azaz 1-2 nagyobb részt letekintve minden felület fekete volt :S

hát csak remélem hogy nem a lemezem sérült :S (a polcon való pihenésbe) mert az tényleg felidegesítene 😄

minden esetre frissítem majd a driverem és majd megosztom a fejleményeket ha érdekel valakit 😄
Atkamon
Igen, nálam sem volt semmi probléma. Próbáld meg videókari drivert frissíteni, de nem tudom amúgy, hogy miért lehet ez.

Nálad lehet a hiba mert nálam ugyanolyan maradt a grafika mint a patch elõtt.

Why so serious?

jaja

a patch elött jobb volt a grafika mint most :s ÉS UGYAN ÚGY VAN BEÁLLÍTVA MINDEN 😞
Atkamon
Csodálkozom, hogy 40 óra játékidõvel nem találtad meg.

Atkamon
Abba a gömbe a kulcsot az aszári úrnõtõl kapod meg, ha teljesíted a küldetését. Õt a Prezidencián találod meg. Elég sokan beszélnek is róla ott.

PAtr0n
Ezt elõször én sem találtam meg <#vigyor3>
Csak nézd figyelmesen a naprencert és fel fog tûnni valami, nem bolygóra kell leszállni. <#kacsint>
Sok ilyen "rejtett" cucc lesz még a rendszerekben, légy figyelmes, és megtalálod mindet!

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

PAtr0n
No végeztem a játékkal, hát mondhatom régen szórakoztam ilyen jól. Mint egy film. Csak lehetett volna kicsit több sex <#vigyor>

Nehéz fokozaton, katona voltam, minden mellékküldi kész a gyûjtögetések is, 50-es szint, és közel 40 órát jáccottam így a játékkal. Így tettem dolgokat:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kaidant kipurcantottam sajnos, õt hagytam hátra a robbantós misszióban, mégis csak a nõket szeretem, így Ashley túlélte. Persze ez nem azt jelenti, hogy õt fûtöttem! Nekem a kék csajszi jobban bejött 😊
A végén hiába beszéltem rá Sarent, mégis szétlõtte a saját agyát. Bár ha jól gondolom, így is úgy is megtette volna. Úgy döntöttem, hogy leszedetem a Fejedelmet a flottával, a tanácsot veszni hagytam, és Anderson kapitányt válaszottam az új tanács élére. Liarával és Talival fejeztem be. 90%-ban példakép voltam, a többiben renegát. Sajnos nem tudtam g*ci lenni 😊

Volt egy bolygó a vége felé amin volt egy Protián épület, és ki lehetett nyitni így felemelkedett belõle egy golyó. Azt mondták a többiek, hogy valami kulcs kell bele. Na én ezt nem találtam meg. Sikerült valakinek?

Amúgy mennyi befejezése van? Ez a BDTS nem egy külön játék ugye? Újra kéne kezdenem a játékot, hogy játszhassam ezeket a plusz missziókat? Végülis mind1, mert ezt kötelezõ kijáccani minimum még1X <#nyes>

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

I.C.ram
Van egy olyan mellekkuldetes, hogy egy hajot kell keresni, amivel megszakadtak a kapcsolatok a Nebula Horse Head Starrus vagy valami hassonlo rendszerben. Elmegyek oda a hajommal, de nincs ott semmi. Egyik bolygora se lehet leszallni, pedig az egyiknek meg ki is irja hogy level 1 cold hazard, de nincsen Land gomb, csak zoom out. Hol a francban kell keresni ezt a hajot?
Atkamon
A patch elõtt jobb volt a graf, mint utána?:S Minden ugyanúgy van beállítva?

nah leszedtem fel is raktam a Mass Effect: Bring Down the Sky -t(kiegészítést és patch-t) de ... csinál ez a "patch" valamit a grafikai részletességgel is mert nekem majdnem minden úgy néz ki mint a mosott sz.r :S ez eddig csak velem fordult volna elõ ?
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ismerem õt, ezért fektettem a cikk beszúrásába ennyi energiát 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszönöm a nevében hogy megmentetted egy egész kattintásnyi pluszmunkától😛

IMYke2.0.0.0
Az enyém közvetlen link 😊

IMYke2.0.0.0
PEdig ott van ám a Fõoldalon [Felülrõl az 5. cikk:

"Mass Effect: Bring Down the SkySajtóközlemény, 2008 december 5, 14:16

A mai naptól letölthetõ a Mass Effect: Bring Down the Sky ingyenes kiegészítõ magyar nyelvû változata. A kiegészítõ egy új eddig nem látott feltérképezetlen szektort ad az eddig ismert galaxishoz, ezzel tovább bõvítve a játékidõt. Az Asgard rendszerben Shepard kapitány segítségével a bátrak szembeszállhatnak egy új fajjal, hogy megmentsenek egy egész bolygót.

A fájl elérhetõ szerverünkön Mass Effect: Bring Down the Sky

<Én nem teszem fel. Nem akarok újabb BUG-ot.>

google. "magyar bring down the sky" -ra rákerestem

<30 sec.

eredmény:

innen töltheted

w77d
én ott nem találom 😞

Atkamon
A magyar nyelvû most jelent meg októberben azthiszem, és csak az megy rá a magyar verzióra. A magyar BDTS-t a cdproject oldaláról tudod letölteni.

hali all

Most raktam fel ismét a játékot kifejezetten azért mert van hozzá ez a
Mass Effect - Bring Down the Sky kiegészítés. Nos mondent az utasításoknak megfelelõen intézgettem és leszedtem azt a kb 300 mb-t (az angolt) de nyelvi összeférhetetlenség miatt nem tudom telepíteni (nekem magyar a Mass Effect-em), szal mit tudok vele csinálni v melyiket kell letöltenem mert külön magyar nyelvût nem látok :S

elõre is kösz a segítséget ! 😊
Atkamon
Igen, én is nagyon sokat játszottam vele😄 Végig is vittem 3szor, és mindháromszor nagyon élveztem. Most tartok ott, hogy már annyira nem köt le.

erdos
Köszi szépen. Nagyon addiktív kis játék ez, teljesen beszippant ez az univerzum. Csak nehogy az ivás rovására menjen...<#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Atkamon
Igen, elõször nagyon keveset adnak a cuccokért, de lesz pénzed késõbb bõven ne aggódj.

erdos
Jóreggelit,

Az létezik hogy amikor a nem használt csúzlikat akarom elpasszolni akkor a leggyengébbekért 20-30 kredited adnak csak? Egy ruháért is max 2000 kredit ami nem túl sok, genya kereskedõk 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

I.C.ram
Koszi, mar megtalaltam 😊
Fenrir
Warez verzió? Mert csak ott volt a térképes bug 😊

Btw van hozzá egy fix valahol, próbáld a gamecopyworld-öt.

A halál csupán a kezdet...

I.C.ram
VAn egy kis problemam... nem is olyan kicsi...

Amikor a terkepet beakarom hozni a Normandy-n, akkor egyszeruen behal a kep, es fekete minden. A zene is megall. Csak akkor tortenik valami, ha zoomolok, akkor is csak egy pillanatra villan fel a terkep, es egy pillanatra a zene is. Ha eleg sokat zoomolok ki, akkor kilep a terkepbol, es a jatek ugyanugy mukodik, de az a rohadt terkep nem... es igy nem is igazan tudok tovabbmenni a jatekban.

ui.: lehet valahogy menteni a Normandyn vagy a Citadel-en? Idegesito, hogy kilepek, es van hogy kuldetest ujra meg kell csinalnom, mert a quicksave nem mukodik ugye.
Atkamon
Nekem ment simán az alkalmazás után, mert mentett magától.

sevendoor
Kiprobáltam, az a titka, hogy miután átállitottad a beállitásoknál, alkalmaz, majd kell csinálni egy mentést és azt betöltve már nem lesz automatikus a szintlépés.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

I.C.ram
kodfejtes
Atkamon
Ezt a beállításokban tudod átállítani.

sevendoor
nem szimpátia, hanem példakép.

sevendoor
asszem találtam egy bugot. Annál a feladatnál ahol kis majmoknál kell keresni egy lemezt, ha megvan a lemez és tovább nyomkodod hogy "keresés". Növeli a szimpátia pontjaidat, gyak. a végtelenségig.

sevendoor
sajnos nem tudom visszaállitani, te hogy csináltad, mert a csapat menüben a gombot hiába nyomkodom.

Calver
narancs színû cuccok - energiacellák, üzemanyag tárolók, stb. - arra valók h kellemetlen pillanatokat okozz az ellenfeleknek.
Infiltratorral elõször sztem Electronics-ra pakolj, kapsz érte sok-sok pajzsot, decryption (feltörés? gõzöm sincs magyarul mi) sokáig jó lesz csak 5-ös szinten. hozzá persze pisztoly skill, mesterlövész puska ráér.
automata szintlépést meg nagyon gyorsan felejtsd el.

"The trees move. Do you not see it?"

"Csak manuálisan szabad, máskülönben a program nagyon elcseszi a fejlesztésüket. Viszont a bibi ott van, hogy ha a játék elején automatikusra állítottad, akkor hiába állítod át késõbb, akkor is marad automatán a pontelosztásuk." Én ilyet nem tapasztaltam, elõször én is hagytam automatán, és csak késõbb állítottam át manualra, de akkor már én osztottam a pontokat.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Csak manuálisan szabad, máskülönben a program nagyon elcseszi a fejlesztésüket. Viszont a bibi ott van, hogy ha a játék elején automatikusra állítottad, akkor hiába állítod át késõbb, akkor is marad automatán a pontelosztásuk.

Amúgy ha magyarul játszod, javaslom a magyar gépkönyv alapos elolvasását. Sok kérdésedre ott már választ is kaphatsz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ha jól emlékszek a medkit alatt a gránátok vannak, de nem biztos.

sevendoor
megnéztem, beszivárgó (mérnök/katona) vagyok, így már jobb? 😊

sevendoor
köszi, magyarul játszom, tehát a barrier és a bastion az melyik is?
Én eddig a pisztolyra és a pajzsra raktam pontok nagy részét. Most már fantom vagyok uh. arra is elkezdtem rakosgatni.
Eddig a csapattagoknál automatikus szintlépés volt, ezt érdemes inkább manuálisan?
Még egy kérdés, harc közben a bal alsóban atulajdonság csikok mellett a felsõ a meglévõ medikittek számát jelzi. És az alsó?

Nekem azért furcsa volt hogy minek cipelek pl egy assault riflet mindig a hátamon amikor életemben nem fogok lõni vele😊

Magh
A Sentinel talán a legnehezeb karakter, jól bekezdtél 😊
Az legyen az elsõ, hogy Barrier és Sentinel (class talent) + specialization (Medic vagy Bastion) maximumra. Utána a csapattól függõen lehet fejleszteni. A puskát nem kell eldobni, nem foglal helyet.
Pénzt leginkább sok játékkal lehet szerezni, mindig legyen a csapatban valaki 9-es Decryptionnel a zárt ládákhoz, a cuccokat add el. Így a játék 3/4-éig összejön az 1 millió kredit, ami unlockolja a legjobb geart.

Bastion + Barrier az 1250 pajzs (egy jobb Krogan páncélon van mondjuk 700), de emellett se HP, se regeneráció, se Immunity, sok támadás átmegy a pajzson, szóval használni kell a fedezéket.

Itt LINK vannak optimalizált buildek, azért nem kell szentírásnak venni, én nagyon jól elvagyok Insanity-n egy Nemesis Adept-el.

sevendoor
Én most kezdtem a játékot, gondoltam utánaolvasok kedvenc fórumomon, kár hogy a kötöszavakon kivül nem sokat értek 😊
Azért egy-két kérdés láttam narancsal jelõlt tárgyakat (energiatároló cella pl) ezek azért vannak, hogy szétlõjjem vagy lehet használni vmire?
Én pisztolyal és snipperrel tudok lõni, hogy tudom eldobni a puskát?
Mibõl lehet a leggyorsabban pénzt szerezni, mert sentinelként indultam és 1, 2 lövéstõl kifekszik.
köszi

nameless1229
Hi. Látom, no warez, de engem az érdekelne h a tört mass effectnek van-e topicja?
Köszi!

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

Calver
Intimidate a viccesebb skill, sokkal, de amúgy igen, ugyanaz. párszor lesz olyan h más lesz a két verzió megoldása - pl az egyiknél átvállalod egy tömeggyilkos doki kivégzését, a másiknál lebeszéled a épp lelõni készülõ illetõt.

First Aid szvsz egy nem túl fontos skill, és Decryption-t sincs sok értelme - legalábbis egy ideig, amíg nincs egy csomó felesleges pontod - 5 fölé tolni, túl kevés hard container van ahhoz h megérje.

Infiltrator-ral én Liarát és Wrexet vinném. fõleg mert Ashley-t én spec egy lapáttal verném agyon, iszonyat idegesítõ egy picsa. <#vigyor1> és még mindehhez Wrex jobb is nála.

"The trees move. Do you not see it?"

rotator
Simán! De nem azért, mert gyenge karakter, hanem mert a nagyfelbontású textúráját "elfelejtették" mellékelni a játékhoz, és teljesen kiábrándító nézni a böhöm, elmosott pixeleket a többi fõkarakter tûélessége mellett. 😄

Hát ahogy gondolod, biztos hasznos õ is csak én elég unalmas karakternek tartom Garrus-t így a hozzá kapcsolódó küldetéseken kívül sose használtam.

Why so serious?

I.C.ram
Akkor a Turian-t felejtsem el?
Hát én általában Ashley-t és Liarat viszem az Engineer/Infiltrator karaktereim mellé. Ash alternatívája esetleg lehet Wrex. Mindkettõ sokat kibír, tipikus harcos karakterek. Liara helyett meg néha Kaidan, õ is biotikus némi engineer beütéssel de a decryption-t felesleges vele megtanulni szerintem vele ha neked is van. Electronics-ot viszont szerintem érdemes nála meg Liara-nál is kitanulni mert a pajzsokra elég sokat ad.

Why so serious?

Hát ha ashleyt viszed akkor és te engi vagy akkor én liarat ajánlanám.
First aidje is van és a biotikus képességk sem fognak rosszul jonni.

Wrexnek meg ha jól emlékszem egyátalán nincs FA-ja.