Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát csak remélem hogy nem a lemezem sérült :S (a polcon való pihenésbe) mert az tényleg felidegesítene 😄
minden esetre frissítem majd a driverem és majd megosztom a fejleményeket ha érdekel valakit 😄
Why so serious?
a patch elött jobb volt a grafika mint most :s ÉS UGYAN ÚGY VAN BEÁLLÍTVA MINDEN 😞
Csak nézd figyelmesen a naprencert és fel fog tûnni valami, nem bolygóra kell leszállni. <#kacsint>#kacsint>
Sok ilyen "rejtett" cucc lesz még a rendszerekben, légy figyelmes, és megtalálod mindet!
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Nehéz fokozaton, katona voltam, minden mellékküldi kész a gyûjtögetések is, 50-es szint, és közel 40 órát jáccottam így a játékkal. Így tettem dolgokat:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén hiába beszéltem rá Sarent, mégis szétlõtte a saját agyát. Bár ha jól gondolom, így is úgy is megtette volna. Úgy döntöttem, hogy leszedetem a Fejedelmet a flottával, a tanácsot veszni hagytam, és Anderson kapitányt válaszottam az új tanács élére. Liarával és Talival fejeztem be. 90%-ban példakép voltam, a többiben renegát. Sajnos nem tudtam g*ci lenni 😊
Volt egy bolygó a vége felé amin volt egy Protián épület, és ki lehetett nyitni így felemelkedett belõle egy golyó. Azt mondták a többiek, hogy valami kulcs kell bele. Na én ezt nem találtam meg. Sikerült valakinek?
Amúgy mennyi befejezése van? Ez a BDTS nem egy külön játék ugye? Újra kéne kezdenem a játékot, hogy játszhassam ezeket a plusz missziókat? Végülis mind1, mert ezt kötelezõ kijáccani minimum még1X <#nyes>#nyes>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Mass Effect: Bring Down the SkySajtóközlemény, 2008 december 5, 14:16
A mai naptól letölthetõ a Mass Effect: Bring Down the Sky ingyenes kiegészítõ magyar nyelvû változata. A kiegészítõ egy új eddig nem látott feltérképezetlen szektort ad az eddig ismert galaxishoz, ezzel tovább bõvítve a játékidõt. Az Asgard rendszerben Shepard kapitány segítségével a bátrak szembeszállhatnak egy új fajjal, hogy megmentsenek egy egész bolygót.
A fájl elérhetõ szerverünkön Mass Effect: Bring Down the Sky
<Én nem teszem fel. Nem akarok újabb BUG-ot.>Én nem teszem fel. Nem akarok újabb BUG-ot.>
Most raktam fel ismét a játékot kifejezetten azért mert van hozzá ez a
Mass Effect - Bring Down the Sky kiegészítés. Nos mondent az utasításoknak megfelelõen intézgettem és leszedtem azt a kb 300 mb-t (az angolt) de nyelvi összeférhetetlenség miatt nem tudom telepíteni (nekem magyar a Mass Effect-em), szal mit tudok vele csinálni v melyiket kell letöltenem mert külön magyar nyelvût nem látok :S
elõre is kösz a segítséget ! 😊
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Az létezik hogy amikor a nem használt csúzlikat akarom elpasszolni akkor a leggyengébbekért 20-30 kredited adnak csak? Egy ruháért is max 2000 kredit ami nem túl sok, genya kereskedõk 😄
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Btw van hozzá egy fix valahol, próbáld a gamecopyworld-öt.
A halál csupán a kezdet...
Amikor a terkepet beakarom hozni a Normandy-n, akkor egyszeruen behal a kep, es fekete minden. A zene is megall. Csak akkor tortenik valami, ha zoomolok, akkor is csak egy pillanatra villan fel a terkep, es egy pillanatra a zene is. Ha eleg sokat zoomolok ki, akkor kilep a terkepbol, es a jatek ugyanugy mukodik, de az a rohadt terkep nem... es igy nem is igazan tudok tovabbmenni a jatekban.
ui.: lehet valahogy menteni a Normandyn vagy a Citadel-en? Idegesito, hogy kilepek, es van hogy kuldetest ujra meg kell csinalnom, mert a quicksave nem mukodik ugye.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Infiltratorral elõször sztem Electronics-ra pakolj, kapsz érte sok-sok pajzsot, decryption (feltörés? gõzöm sincs magyarul mi) sokáig jó lesz csak 5-ös szinten. hozzá persze pisztoly skill, mesterlövész puska ráér.
automata szintlépést meg nagyon gyorsan felejtsd el.
"The trees move. Do you not see it?"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Amúgy ha magyarul játszod, javaslom a magyar gépkönyv alapos elolvasását. Sok kérdésedre ott már választ is kaphatsz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Én eddig a pisztolyra és a pajzsra raktam pontok nagy részét. Most már fantom vagyok uh. arra is elkezdtem rakosgatni.
Eddig a csapattagoknál automatikus szintlépés volt, ezt érdemes inkább manuálisan?
Még egy kérdés, harc közben a bal alsóban atulajdonság csikok mellett a felsõ a meglévõ medikittek számát jelzi. És az alsó?
Az legyen az elsõ, hogy Barrier és Sentinel (class talent) + specialization (Medic vagy Bastion) maximumra. Utána a csapattól függõen lehet fejleszteni. A puskát nem kell eldobni, nem foglal helyet.
Pénzt leginkább sok játékkal lehet szerezni, mindig legyen a csapatban valaki 9-es Decryptionnel a zárt ládákhoz, a cuccokat add el. Így a játék 3/4-éig összejön az 1 millió kredit, ami unlockolja a legjobb geart.
Bastion + Barrier az 1250 pajzs (egy jobb Krogan páncélon van mondjuk 700), de emellett se HP, se regeneráció, se Immunity, sok támadás átmegy a pajzson, szóval használni kell a fedezéket.
Itt LINK vannak optimalizált buildek, azért nem kell szentírásnak venni, én nagyon jól elvagyok Insanity-n egy Nemesis Adept-el.
Azért egy-két kérdés láttam narancsal jelõlt tárgyakat (energiatároló cella pl) ezek azért vannak, hogy szétlõjjem vagy lehet használni vmire?
Én pisztolyal és snipperrel tudok lõni, hogy tudom eldobni a puskát?
Mibõl lehet a leggyorsabban pénzt szerezni, mert sentinelként indultam és 1, 2 lövéstõl kifekszik.
köszi
Köszi!
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
First Aid szvsz egy nem túl fontos skill, és Decryption-t sincs sok értelme - legalábbis egy ideig, amíg nincs egy csomó felesleges pontod - 5 fölé tolni, túl kevés hard container van ahhoz h megérje.
Infiltrator-ral én Liarát és Wrexet vinném. fõleg mert Ashley-t én spec egy lapáttal verném agyon, iszonyat idegesítõ egy picsa. <#vigyor1>#vigyor1> és még mindehhez Wrex jobb is nála.
"The trees move. Do you not see it?"
Why so serious?
Why so serious?
First aidje is van és a biotikus képességk sem fognak rosszul jonni.
Wrexnek meg ha jól emlékszem egyátalán nincs FA-ja.