Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a dxem az biztos jo mert az van fönt amit a játék is telepitene. kell ehez valami külön driveR? vagy mi?
Terminátor14
Esetleg ha átkonvertálnád mondjuk jpg-be...

CSAK a Fradi

képet sajnos nemtok feltölteni mert 2mb seket csinálok xD
mi lehet a baj a grafikával? határozottan szemcsés még a film grain effekt kikapcsolása urán is és maxon is szarul néz ki a játék pedig megvan még az ajánlot rendszerkövetelmény is. :S
Hát arról sajnos fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni a letöltött fájl-al, egyrészt eredeti játékom van másrészt meg amúgy is angolul játszom.

Why so serious?

Kösz most sikerült letölteni. Kaptam egy ismeretlen fájlt ami 256 MB avval mit kell csinálni?
Kösz
Nem arra kell menni. Alatta van két lehetõség. Filefactory Premium, alatta pedig filefactory basic. A basic résznél rákattintasz arra, hogy download with filefactory basic. Aztán majd egy kódot ad meg, azt beírod alatta a mezõbe aztán töltheted.

Why so serious?

Esetleg vissza kéne olvasni mert pont azt irtam hogy a FAQ bqn levö linkröl nem tidddok tölteni.. ajön 1 oldal angolul és sehhol a letöltés opcio a Free Donwload rá megyek és nemn jön semmi.
Esetleg a faq-ba nézzél már be...

Why so serious?

Nálam nem magyar pedig jó lenne. Éss le se tudom tölteni a magyarositást senki nem segit.
Lacee
köszi, valamiért elsõre nem dobta ki a legördülõ menüt az installkor... szerencsére az újratelepítés nem volt annyira hosszú, mint az elsõ 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Telepítésnél kell választani, elõször engem is beugratott mert alapból magyarul akarta, nem is ajánlott telepítésnél másik nyelvet elsõre.
Amúgy BDtS-t próbálta már valaki? Szerintem nagyon jó lett csak kissé rövidke meg a paragon befejezés enyhén lezáratlan.

Why so serious?

Atkamon
Hát... szerintem újra kell telepítened ahhoz, hogy angol legyen. Csak a telepítõt a cd-rõl indítsd el, és akkor ott lehet nyelvet választani.

Lacee
sziasztok! most próbálom ki a játékot, ám egy aprócska gondom van vele: engem marhára idegesít, hogy míg az eredeti hangot meghagyták, magyar felirata - menüje van mindennek. van rá valamilyen lehetõség, hogy visszaállítsam a játék UI-ját angolra, vagy ha ezt a verziót vettem meg akkor IJB?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Az emberke akinek az irodajaba kell menned a hotel teraszan vagy hol ucsorog, vele kell lebeszelni hogy engedjen be ha jól emlékszek.

Kongy
Hello!

Karikor kezdtem a gamet és eljutottam Novériára, vagy hova. :M Féroszt már megcsináltam. Szereznem kéne egy engedélyt, hogy láthassam a mátriárkát, van is egy pasi aki adna engedélyt, de cserébe a szintetikus intelligenciába kell menni feltörni a gépét, vagy nemtom mi... 😄 a lényeg az, hogy le kell ölni mindenkit. Le is ölöm a többieket, de aztán nem enged be a pasas irodájába! Azt ítja, hogy blablabla tiltására lezárva. És a lift is le van zárva! Mi tévõ legyek???

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Köszönöm a válaszokat!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Fenrir
Nem lehet váltani, mindig Shepard-del lehet csak lenni. A hackeléshez és a zártöréshez a játék mindig a csapatban lévõ legmagasabb képességût veszi figyelembe, akkor is ha az nem pont a játékos.

A halál csupán a kezdet...

Nem kell mást használni, automatikusan azt a karaktert veszi alapul akinek a legmagasabb az adott képessége.

Why so serious?

Sziasztok!

Pár napja nyúzom a mass-t, és nagyon tetszik. Érdekes, hogy nem találtam beállítást a billentyûzet konfigurációnál a jármûbõl való kiszálláshoz, de szerencsére rájöttem magamtól is 😊
Viszont egy valami még nem világos: hogyan használhatok más karaktert elektronikus kütyük kinyitásához? Eddig nem sikerült karit váltanom játék alatt..
Ettõl függetlenül imádom, végre egy rendes szövegelõs-mászkálós-gyilok 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Még megjelenése után raktam fel, fogalmam sincs hogy a nálam szintén GTA-hoz kiadott Nvidia driverrel menne -e, de most nincs is fenn gépen hogy megnézzem.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

a legujabb driver van lent a gta hoz telepitetem de dxet mire cseréljek? ha neked rendes nemtudnád linkelni h honnan szeted a dxet mert én amit ujat fölraktam az nem segitet rajta
Opciókban igen, megint csak körül kéne nézni. Feltéve hogyha a szemcsésítésre gondolsz, mert az teljesen felesleges, csak elhomályosítja a képet. HDR meg Bloom az teljesen más kategória, szerintem az csak a kártya Shader Model támogatásától függ. Ha azzal van probléma akkor nem a játékot kell állítgatni, hanem drivert, vagy directx-et frissíteni/cserélni

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hogyan kell letölteni a magyarositást mert a FAQ ba adott linkröl nekem nem megy.
Kösz a saegitséget.
szerintem azlesz de az opciokba van? mert a többi játéknál is elcseszödik a kártyának meg birnia kéne
Egyszerû, ki kell kapcsolni a Film Grain effectet és probléma megoldva 😊 márha a Blur szemcsésedésre gondolsz

sziasztok
nemtudják miért lehet az h ami "háttér" effekt van azt nemtom rendesen megjelniteni és szinte pixeles lesza kép? amitöl tiszta lenne a kép (nemtom h az mien HDR v Bloom) attol lesz szar. ugy néz ki mintha a felbontásal lenne gondja de közbe csak ez. más játékoknál is ien pl. witcher, grid. a régi kártyámal(Ati Radeon HD 2600 PRO) aszitem h gond van és azért nem tudja megjeleniteni de az ujal se(Ati Radeon HD 3750).
PLS help!
Köszönöm annak nagyon tudnék örülni!!! <#worship> Ha gondolod, beszéljük meg priviben a többit!!! Bocs, hogy csak most válaszolok, de a rokonlátogatásból csak nemrég értem haza…<#rolleyes>
robotnyk
ezekre van egy minimum credit amit elõre fel kell tölteni.
Tudom, hogy így van (sõt, a Steam kifejezetten drága), csak a saját szubjektív és dobozközpontú hozzállásomat vetítettem ki.
rotator
Hát játékoknál és filmeknél a digitális letöltések közel annyit kóstálnak, mintha megvenné az ember boltban, ehhez képest annyival nem rosszabb a minõsége a CD-nél, mint amennyivel olcsóbb (tizede?).

Ki tudja, talán még rátesznek 50 Ft adót, szóval óvatosan 😊)

Mondjuk fizikai forma és CD minõség híján szerintem körülbelül ennyit is ér.
rotator
Mi van??? 280 Ft az egész mp3-ban? 😄

Rip
Na, ez mondjuk tényleg egy jó ajánlat!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Ez nem feltétlenül igaz, játékok esetében gyûjtõi kiadáshoz szinte mindig jár, és néha a normál vagy egyéb (pl. Deus Ex esetében US GOTY) kiadáshoz is. Persze a Witcher nálunk éppen beleesett ebbe a néhába is.
Rip
Most töltöm le, ha gondolod,feltölthetem neked valahová.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Hát ez minden játéknál meg filmnél így van, ha kell a soundtrack akkor azt külön kell megvenned. Oké, kivétel a Witcher Enhanced, ahhoz alapból járt. 😊

Why so serious?

Calver
khmm... khmm...
google: mass effect ost rapidshare = öröm a köbön

"The trees move. Do you not see it?"

Köszi, valahogy sejtettem hogy ezt fogjátok mondani!!! <#shakehead> Hát tudjátok oké, hogy Bioware meg az is hogy marketing, de szerintem azért ez már kicsit túlzás!!!(Én nem torrentezek nincs rá lehetõségem, úgyhogy felejtõs, kár érte!)<#szomoru1>
rotator
Ki lehet szedni, de nem azt kapod, ami a cd-n van, a játékban vágva vannak a zenék, és persze más minõségben. 😊

Torrent a barátod...

Why so serious?

Atkamon
Nem hinném, hogy ki lehet szedni a zenét, az meg hogy meg kell venni... hát sajnos... ez filmeknél is, és játékoknál is így van.

Sziasztok! Imádom a játékot, már kis is játszottam. És most gondoltam nosztalgiából letöltöm a csodálatos zenéjét. Ekkor jött a döbbenet! A zenét csak 14 dollárért vehetném meg, vagy kicsit kevesebbért letölthetném. <#conf> Azért ez az után, hogy a játék már megvan kicsit durva!!! <#wow3> Segítene valaki?!<#help> A zenéket hogyan lehet a játékból kinyerni??? Vagy tudtok adni egy olyan linket, ahonnan ingyen lelehet szedni??? Nagyon köszi! <#worship>
Játék közbe rakja be szóval újra kell kezdened.

Why so serious?

Sziasztok lenne egy kérdésem.Végigvittem a játékot és utána feltelepitettem a kiegészitõt de nemtudom hogy honnan inditsam el az uj pályákat.Lehet hogy rosszul értelmeztem ez a játék közepébe tesz be uj pályákat vagyis ujra el kell kezdeni hogy az új részekhez érjek???
Tudom, de azt a 150et leölni se két perc. Egyszerûbb volt unlockolni.

Why so serious?

Nem kell ahhoz végigtolni soldier manussal a játékot, hogy elérd az AR achievement-et. Elég ha 150 ellenfelet lelõsz. Utána start new game és már választható is az AR extra skill gyanánt.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Fenrir
Sajna a directx frissítés sem jött be. Egy ideig úgy tünt, hogy végre játszható a játék, de egy háromnegyed óra után lefagyott :\

A halál csupán a kezdet...

Köszi!
Szeretem az Assault Rifle-t, eddigi négy végigjátszásomból háromszor azzal toltam végig és nagyon bejött. Pisztoly se volt rossz mondjuk de maradnék a megszokottnál.

Why so serious?