11074
  • Hoz_Hun
    Nekem elsőre 45 óra körül volt. Jól elszuttyogtam vele, de élveztem nem siettem sehova. :)
  • Hoz_Hun
    Ha végigvitted, akkor nem. Ha van az utcsó bolygó előttről mentésed akkor töltsd vissza és csináld meg.
  • Szolnokboy1
    végigvittem a játékot, mondom a DLC-t majd utána, meg még maradt pár mellékküldetés. ezeket már nem tudom megcsinálni?
  • rexsimus
    A szerepjátékok jellegzetessége, a hosszú játékidő :D
  • blackcalibra
    Mennyinél tartasz most? Witcher is hosszú akkor hála istennek!
  • tibor16
    nem tudom, hogy ezt, hogy csináljátok, de nekem már most több a játékidőm, és még sehol nem vagyok, alig néhány bolygón voltam - akkor én szüttyögök itt a legjobban?
    Na nem mintha pályáznék erre a címre :)

A Witcher számomra a legek egyike, szerintem csúcskategória az a játék. Ott is volt ám játékidőm, hónapokig játszottam vele. Csak a végét nem nagyon szerettem, mintha a vége egy másik játék lett volna - más stílusú...
  • blackcalibra
    Az is jó lehetett. Mondjuk én inkább az asszonyt répáztam itthon két bolygó között, de látom már, a te kalandjaidhoz képest az enyém szinte a nem is volt semmi kategória.

#8158 Az EE kiadásban már egy csomó dolgot javítottak, például a töltési idők szinte el is tűntek.
  • Pretorian
    Én csak az első actot nyomtam le abban abból a játékból, mert rohadt nehéz volt, meg az akkori gépem is rendesen köhögött alatta. De azóta láttam h kijött mindenféle Super Enhanced Ultimate Turbo Edition With Special Guests, arra lehet beruházok mert csak 8 rongy, és van hozzá novellásfüzet meg soundtrack CD is.
  • Pretorian
    Meg Sovereign is megvolt, mondjuk ő nagyon ficánkolt.
  • Pretorian
    Élesbe hátulról, amikor nem figyeltek. Saren is megvolt, Nyhlus meg tudta, azért lőtte őt le, hogy ne derüljön ki h asszonyt csináltam belőle.
  • blackcalibra
    Hologramok hogy voltak meg?
  • Rage47
    :DDDDD
  • Pretorian
    Én mindent megdugtam ami mozog, a keepereket is.
  • blackcalibra
    Egyébként az létezik, hogy én senkit sem döntöttem meg?
    Sem az ember csajét, sem pedig a kék bőrű bébit.
  • Atkamon
    Én is szeretek szüttyögni vele, a Witcherrel igazán a környezet meg a háttérsztori annyira nem jött be nekem... túl fantasy-s volt az nekem. A Mass Effect-el nagyon tetszett a sci-fi sztori meg a gazdag háttértörténet, bár azért abban sem 50 órám volt első végigjátszásra, kb 2 végigjátszás alatt lett nekem annyi:)
  • blackcalibra
    Persze. Ízlések ugye. Én szeretek szüttyögni az ilyenekkel, szóval én nem bánom, hogy időigényes, nekem a Massban is kijátszáskor több mint 50 órám volt benne, bár én már azon a napon, abban a fél órában meg is vettem, mikor itthon megjelent magyarul, akkor mondjuk még el sem indult a gépemen.
  • rexsimus
    Amíg tiszteletben tartják a véleményed nincs gond. Amúgy a Witcher időigényes játék, a Mass Effect is, bár ez inkább kedvez a casualoknak is.
  • Atkamon
    Nekem a Witcher valahogy nagyon nem jött be... Órákat szarakodtam benne, és nem jutottam sehova... nekem unalmas volt valahogy... de ez csak az én véleményem, nagyon sokan szeretik.
  • blackcalibra
    Igen, én is jobban szeretem a sci-fi stílusú dolgokat, de én teljesen jól elvagyok a Witcherrel is. Ennyire egyébként mint a Mass Effect még játék nem tetszett, de folytatást sem vártam még ennyire, mint a második részt.
  • Rage47
    A Witcher egész jó, bár rájöttem, hogy engem a sci-fi jobban leköt. Nem tudtam végigjátszani a Witchert.
  • blackcalibra
    Ma végignyomtam a játékot. Kár, hogy vége lett, nagyon tetszett. Egy valamivel nem voltam kibékülve, hogy a vége felé azt hittem, hogy még visszaenged a Normandia fedélzetére, és még barangolhatok kicsit a galaxisban, biztosan lett volna még mellékküldetés is, de lecsúsztam róla.
    Jöhetne a második rész már, bár addig megpróbálom megnyomni a The Witcher nevezetű játékot, az sem rossz.
  • Pretorian
    Az is igaz, itthon a CD-Projekt adja ki. Egyébként a CD-Project messze a legszimpatikusabb kiadó, amióta itthon is vannak, valahogy több eredeti játékom van nekem is. Nem is értem, hogyan. Előbb-utóbb valszeg nekik is lesz egy online terjesztési rendszerük.
  • rexsimus
    Mert a magyart nem az EA adta ki, így nincs is meg nekik.
  • Rage47
    ja, spanyol, angol meg német volt csak:O
  • ricsa008
    köszi
  • rexsimus
    "ME telepítése után simán hozzá" és a játékon belül megjelenik majd egy küldetésben, tehát játszanod kell, hogy elérd.
  • ricsa008
    a régebben kijött DLC -t hogy kell felrakni ? csak ME telepítése után simán hozzá? vagy külön kell játszani vele?
  • Pretorian
    Jahh, az más. Az viszont lol hogy EA store-ból nem lehet magyar nyelvű játékot letölteni.
  • Rage47
    Most vettem meg 2k-ért ea store-ból, nem akarom még1x. Ezért kérdeztem van-e nyelvi fájl. Mind1, jó lesz angolul:)

szerk. FAQ-ban remélhetőleg találtam megoldást.
  • Pretorian
    Itt.
  • Pretorian
    Magyar nyelven 4490 forintért meg tudod venni a játékot a DLC-vel együtt.
  • Rage47
    Sziasztok, van már letölthető magyar nyelvi fájl? Kerestem a topikban és google-ban de nem találtam sehol sajnos. A topikban sem sikerült megoldani a magyarítást úgy láttam.:S
  • Calver
    sőt, a banner alatt a FAQ-ban is benne van
  • Terminátor14
    Pedig elég sokszor le lett már írva, hogy a játék a csapatban lévő legmagasabb értéket veszi alapból :)
  • hegege
    Sziasztok lenne egy kis kérdésem, lehet már sokszor elmondtátok de ne találtam :)

Mikor bolyongok egy városban és van pár "doboz" amit nem tudok kinyitni mert nincs hozzá megfelelő képességem(elektronikai), de van a csapatban egy tag akinek lenne és ha magammal viszem, hogy tudnám rávenni hogy ő nyissa ki a "dobozt" :)

Előre is köszi a segítséget
  • tibor16
    Ha a képernyőfelbontást változtatom, akkor nekem is ki szokott fagyni. Azt előtte, a játék indítása előtt tudom csak állítani. Másrészt, valahol olvastam, hogy elvileg a pecs javítaná egyes kártyák videomemóriájának a kihasználását, ha esetleg az nincs fent...
    Amikor még kifagy, néha, ha vált a helyszínek között, de nekem csak 1GB RAM-om van, gondolom azért.
  • rexsimus
    Próbáld ki valamelyik haverodnál, és ha ott is csinálja, akkor cseréltesd ki a lemezt.
  • stupido
    XP és igen próbáltam. Totál randomra fagy ki
  • rexsimus
    Milyen oprendszer alatt fut? plusz drivert próbáltál frissíteni?
  • stupido
    Sziasztok!

Az volna a problémám, hogy folyamatosan kifagy a játék. Felraktam a patch-et, de az sem segített. Néha annyira megfagy, hogy vissza se tudok lépni a windows-ba. Más játéknál ezt nem csinálja. Mi lehet a gond? A magyar változattal játszok...