Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Kösz
Why so serious?
Why so serious?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Amúgy BDtS-t próbálta már valaki? Szerintem nagyon jó lett csak kissé rövidke meg a paragon befejezés enyhén lezáratlan.
Why so serious?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Karikor kezdtem a gamet és eljutottam Novériára, vagy hova. :M Féroszt már megcsináltam. Szereznem kéne egy engedélyt, hogy láthassam a mátriárkát, van is egy pasi aki adna engedélyt, de cserébe a szintetikus intelligenciába kell menni feltörni a gépét, vagy nemtom mi... 😄 a lényeg az, hogy le kell ölni mindenkit. Le is ölöm a többieket, de aztán nem enged be a pasas irodájába! Azt ítja, hogy blablabla tiltására lezárva. És a lift is le van zárva! Mi tévõ legyek???
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A halál csupán a kezdet...
Why so serious?
Pár napja nyúzom a mass-t, és nagyon tetszik. Érdekes, hogy nem találtam beállítást a billentyûzet konfigurációnál a jármûbõl való kiszálláshoz, de szerencsére rájöttem magamtól is 😊
Viszont egy valami még nem világos: hogyan használhatok más karaktert elektronikus kütyük kinyitásához? Eddig nem sikerült karit váltanom játék alatt..
Ettõl függetlenül imádom, végre egy rendes szövegelõs-mászkálós-gyilok 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Kösz a saegitséget.
nemtudják miért lehet az h ami "háttér" effekt van azt nemtom rendesen megjelniteni és szinte pixeles lesza kép? amitöl tiszta lenne a kép (nemtom h az mien HDR v Bloom) attol lesz szar. ugy néz ki mintha a felbontásal lenne gondja de közbe csak ez. más játékoknál is ien pl. witcher, grid. a régi kártyámal(Ati Radeon HD 2600 PRO) aszitem h gond van és azért nem tudja megjeleniteni de az ujal se(Ati Radeon HD 3750).
PLS help!
Mondjuk fizikai forma és CD minõség híján szerintem körülbelül ennyit is ér.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Why so serious?
google: mass effect ost rapidshare = öröm a köbön
"The trees move. Do you not see it?"
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A halál csupán a kezdet...
Szeretem az Assault Rifle-t, eddigi négy végigjátszásomból háromszor azzal toltam végig és nagyon bejött. Pisztoly se volt rossz mondjuk de maradnék a megszokottnál.
Why so serious?