Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudna valaki segíteni? Letöltöttem a kiegészítõt és fel is telepítettem de amikor elindítom a játékot azt írja ki, hogy nem találja a CD-t.Bemásoltam újra a cracket de akkor de sehol sincs a kiegészítõ a játékban (nem látom azt az új rendszert az Exodus csillaghalmazban)
ollie
Magyarországon csak azt kapni.

Ez a játék szinte tökéletes annyira jó játék.Nektek a magyarítot változatvanmeg?
Nem is volt rossz, kb 70percet tartott nekem,mindent felfedeztem a térképen, és megcsináltam mindkét befejezést

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

A galaxistérképre kilépve, jelöli a játék, asszem X57-es aszteroida, vagy valami ilyesmi néven

wedge31
Nekem van egy ötletem ,elöször tölsd le mielött elkezded keresni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

nyirog
Tulajdonképpen hogyan is jön elõ ez a bring down the sky a játékban? egyszer márvégig vittem mostkezdtem el újra de még ott tartok amikor még nincs hajóm ha meg egy régi mentésemet rakom vissza ott meg még nincs végig véve a játék. Ötletek?

Tényleg, kösz. 😊 Jó lenne már valami folytatás ennek a játéknak...

A pcdome-on jo, gyors link van

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

R3TR0
Most akkor rakjátok már fel

koppim
Most jött le teljesen.

Aki felteszi a data.hu-ra, kap egy csokit vagy egy sört.
koppim
Már egésszen felgyórsult a szerver, most 70 KB/s-al töltöm, 50%-nál vagyok. (3G-s modemmel)
1 óra alatt le lehet szedni.

Most 4,5-5KB/s-el jön, néha 6-7, máskor 2,5-3KB/s, ez körülbelül egy 56k-s modem sebessége

ollie
2 magos AMD proci drivert feltetted?

ollie
56k modem elméleti maximuma 7k, de jó esetben jött 4-4,5k-val a cucc.

Pusztító_78
A frissítést letöltöttem de azt írja hogy a frissítés és a telepítés nyelve nem egyezik kell hozzá a kieg?
xotyi

Trance&Friends nothing more..

R3TR0
Még mindig csak ez az egy naon naon lassu link van a kieghez? Valaki feltölthetné vagy tud valaki esetleg egy gyors oldalt?

Pusztító_78
xp.m van 32 es a játék legeleje még a menürendszerhez se jutok el
rotator
Milyen kezdõoldalra? XP vagy Pista van fent, hány bites?

Pusztító_78
hali skacok segítsetek!
Megvettem eredetiben a játékot feltelepítem és amikor a kezdõoldalra ér a játék szinte megfagyva akadozva mozog a kép és a hang is szaggat. Újra lett telepítve a gépem is minden friss rajta nem egy gagyi gépem van gef 8800Gt 4 Gb ram 5600 amd proci lassan oda jutok hogy eladom a játékot
Help ötleteket várom
rotator
Szerintem nem lesz több, most inkább a 2. részt csinálhatják helyette.

Én most játszottam végig. Elég jó volt, de sajnos nagyon rövid. Várom a következõ DLC-t.

"Everything that happens, happens for a reason"

Atkamon
az nagyon jó lenne

jelenleg 3.5k-val jön,úgyemlékszem, 56k modemen is nagyobb volt a sebesség

koppim
Az engem is érdekelne.

rotator
59%-nál van. 😞(( Ha lejött, feldobhatom rapidshare-re.

Akinek lejött a DLC, nem akar .torrent fájlt készíteni, és megosztani? Valószínûleg gyorsabb lenne így leszedni, és nem 10, meg 5k-val jönne lefele....

Kösznöm
ME_101A_BDTS_CZHUEN.ZIP

Igen benne van a patch.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Tartalmazza a javítást is, már ha tudni róla?
rotator
Jézus, ilyen sebességet utoljára a Witcher EE-nél láttam, elõtte meg 10 éve modemen.

Várható volt hiszen csak fél kelet-európa próbálja letölteni.<#nezze>
Az ftp szerverük pedig csak 150 felhasználót enged be egyszerre.

ollie
jah, 10k-val

Atkamon
ahj, nem tudom letölteni... iszonyat lassan jön...

Atkamon
*felsikít* !!!!!!

Tölthetõ a Bring down the sky...
itt

Sokáig én is azt hittem , hogy bug 😊
De aztán egyszer csak , észrevettem , hogy a bolygó mellett csillog valami 😄 egy ûrhajó volt , amit ha felfedezel ,letudsz szállni 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Atkamon
Igen néha vanak ilyen bug-ok sajnos... mongyuk igazából nem olyan nagy dolog az a küldetés, éppen csak egy pár példakép pontot ad, emg egy kis pénzt.

Amúgy ha már a bugoknál tartunk... Ti meg tudjátok csinálni azt a küldetést, amiben egy pasinak kell a testvérét megmenteni? A Fellegvár Toronyban találkoztam vele, és kétszer is végigvittem a játékot, de egyszersem tudtam leszállni arra a bolygóra, amire kellene. Kiír minden infót a bolygóról, kép is van róla (ami ugye olyanoknál van, amikre le lehet szállni), de nincs ott a "Leszállás" gomb...

Hát épp ezt mondom hogy az az "E" gomb de hiába nyomom nemcsinál semmit lehet ujra nekivágok mert lehet hogy bug de azért köszi
Atkamon
hát... azzal a gombbal kell, amivel kinyitsz ládákat, beszélsz emberekkel satöbbi... nem emlékszem már melyik az alapból, én átállítottam, de nekem mindig mûködött azzal.

Sziasztok megtennétek hogy segitetek abban,hogy a Férosz-on van egy olyan rész mikor lemegyek a katakombákba megölöm az állatokat egy teremben és ott van egy holdjáro amiröl lekéne vennem az energia cellákat adamegyek az orrához ahol kijelöli nyomom az "E"-t de nemcsinál semmit .Lehet hogy máshogy kell leszedni vagy más gombot nyomni segitenétek hogy hogy szedem le a cellákat.
rotator
Azt nem tudom, de szerintem nem kell, mivel nincs a sztorira kihatással.

Atkamon
De akkor elõrõl kell kezdeni majd a játékot, hogy játszhassuk, ugye? Jó lenne ha az 57-es szintû adept-emmel tudnám megcsinálni.

rotator
Másfél órát ígérnek, a galaktikus térképen egy plusz rendszer jelenik meg, ahol a Batarianok vannak. A fõtörténethez nem kapcsolódik tudtommal, hanem "csak" egy nagyobb mellékküldetés.

Köszönöm válaszod 😊

Amúgy , a BDtS mennyi játszható órát tartalmaz ? 😊 1-2 órákról van szó ? 😊és amúgy hogy , kapcsolódik a mass effect-hez a története ? 😊 vagy egy teljesen külön álló mód ? 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

rotator
Úgy tûnik, még mindig bugzik valami. Nem baj, inkább csússzon pár napot, mint legyen játszhatatlan.

Atkamon
Na semmi hír a BDtS-rõl mi?