11074
-
MrAndree #8085 Elsőre csak 50. szintig mehetsz, utána már nem jár XP ugyebár. Viszont amint eléred az 50es szintet onnantól minden további végigjátszásra ki van oldva a maradék 10 szint. Gyorsabban fejlődni nem fog. Maximum 55-56os szintig lehet elmenni egy végigjátszáson belül, de ehhez tényleg mindent meg kell csinálni, DLC-vel együtt természetesen. -
#8084 És második végigjátszásra hogy lehet magasabb szintre fejlődni? Gyorsabban fejlődik? -
#8083 első végigjátszásra 50, másodikra 60. -
#8082 sziasztok, - épp azt szerettem volna tudni én is, mennyi a max szint, mert már a 20 vagyok, és az első küldik egyikét csinálom, ahol az a növény van a föld alatt. Szeretek mindent megnézni, komótosan haladni, - a játékidőm most 31 óra. Hehe - Olvasom, hogy van aki ennyi idő alatt végigvitte.
Lehet volt már, de felfedeztem, hogy a játék könyvtárból is működik, vagyis nekem 2 op rendszer van a gépemen, és arról is fut, ahol nincs telepítve. (A Dokuments könyvtáram is mind a két winnek azonos betűs, és nem a C-én van...) Van akinek ez fontos lehet, ha újra rakja a rendszerét...
Más: Régen játszottam már ennyire magával ragadó játékkal, de ezt sztem itt mindenki tudja, csak nem bírom ki, hogy ne írjam be -
#8081 Én is elolvasok mindent, minden pixelt megvizsgálok. Azé' vettem. Nem szeretek gyorsan végigszaladni a játékokon, főleg az ilyen fantasztikus cuccokon.
Akkor nem foglalkozok a taggal, hagyom, végül is az engedélyem megvan. -
rexsimus #8080 én elsőre 34 óra alatt vittem végig, mindent felfedezve elérve az 50 es szintet. Plusz sokat olvasgattam a kódexet. -
rexsimus #8079 50 a max szint első végigjátszásra. -
MrAndree #8078 Ha megvan az engedély a távozásra akkor Lorik-al már nem kell foglalkozni. Ő lett volna a paragon megoldás egyébként. :) -
#8077 Ha megvan az engedély, onnantól nem kell azzal a Lorik akárkivel foglalkozni szerintem... Én amikor először vittem végig, akkor kaptam meg a küldetést attól a Loriktól, másodsorra meg valahogy máshogy szereztem meg az engedélyt, és nekem itt ott maradt a felkiáltójel... de mivel aztán nem tudtam mit csinálni mentem tovább. -
#8076 Ennek nagyon örülök, bár én már most is 33 óra játékidőnél tartok, amit a mentéseknél ír ugye, amúgy meg kitudja mennyinél. Mindent szeretek tüzetesen átvizsgálni.
Erre a Lorik Qui'in-es esetre van valakinek valami ötlete(már ha még emlékeztek erre a küldetésre). -
ZÓÓÓcsi #8075 Tömeghatás relé. lol
Ilyen buta szószerinti fordítást! Egyáltalán miért kell az ilyet lefordítani?
UT3-ban is a pályanevek fordítása elég irritáló. -
ZÓÓÓcsi #8074 Kb a felénél jársz! 60 szint a max. -
#8073 A lényeg, hogy elindult. Nem tudom így fejből hogy melyik bolygón, de van egy olyan küldetés, hogy a hotel bárjában beszéljek egy bizonyos Lorik Qui'in nevű illetővel. Valami engedély, vagy valami hasonló miatt kellene azt hiszem. Beszéltem is vele, de a térképről nem veszi el a felkiáltójelet. Ez így van egyébként is, vagy csak nálam? Mikor megérkeztem a bolygóra, egyből beszéltem a boltossal, aki csempésztetni akart velem. Meg is tettem neki, az űrhajóm mellett lévő dobozt felvettem, de nem neki adtam oda, hanem beköptem az íróasztal mögött ülő csókánál, és megtartottam a dobozt, ami ha jól emlékszem lőszer fejlesztés volt. Ő ugye adott engedélyt is. Ez a Lorik Quin'in eset lehet hogy- e miatt ilyen(ottmaradt felkiáltójel, és a feladatok közül sem "okézza" le)
És mégegy: jelenleg 34 szintű vagyok, ez körülbelül mit jelent a játék végigjátszását nézve? Hol tartok most kb.? -
#8072 replay -
#8071 Meg pl. az Arma a madárráváltozással, meg a nagy szórással :D -
rexsimus #8070 Ez a PC hibája, mert nagyon sok konfiguráció létezik, plusz az oprendszerek, és néha előfordul az ilyesmi. a Securomo más, az hülyeség :D
De pl ott van az Empire Total War, ahol a tört verzió rengeteg hibát tartalmaz. :D -
MrAndree #8069 Na igen. Engem a Securomos cuccok szivatnak folyton, a GTA 4 is átlagban ötödszörre volt hajlandó elindulni, előtte mindig kérte az eredeti DVD-t. -
#8068 Bitang azért, hogy az eredeti cucc szívatja be az ember fiát. -
#8067 Nekem is hasonlo gondom volt, felraktama gamet plusz a pacheket es a DLC-t. Es amikor inditanam keri a DVD-t(eredeti magyar termeszetessen), en is ujra raktam tobszor is de ugyan az. Na ekkor kivetelessen szedtem le hozza nocd cracket, es igy mar mukodik es a dvd-t sem kell mar betologatnom neki, azota is igy megy. -
#8066 Elindult végül. Érdekes. Köszönöm a segítséget. -
rexsimus #8065 Néha van ilyen, sajnos. :(
Először kieg nélkül nézd meg,h ogy fut-e! -
#8064 Akkor felrakom megint, tokkal, vonóval. Hátha. Nem a VGA miatt szórakozik nyilván, Windows is ugyanaz ment fel(xp), szóval érdekes. Hihetetlen inkább. -
rexsimus #8063 Próbáld újratelepíteni, hátha. a VGA miatt nem hinném, hogy kérné az DVD-t, az oprencer miatt, hát, próbáld meg a kompatibilitást átállítani. -
#8062 Felraktam megint a játékot(eredeti magyar) rá a javítás/plusz küldetéses pakk-ot, indítanám, erre kéri az eredeti DVD-t. Régebben is így játszottam vele, akkor semmi gond nem volt vele, mentések elrakva, uj VGA és oprendszer miatt. Erre megszívat. Ilyenkor mi van? -
#8061 Sok embernél hallottam mongyuk grafikai bugokat miatta, de nekem semmi bajom nem volt vele. -
#8060 Én is így vagyok vele, pont mint te... még egy kicsit hagyom nélküle, azán bekapcsolom. -
#8059 Nekem nem olyan szép, ha be van kapcsolva. Zavar. -
#8058 Nem tom, én is először azzal szoktam meg a játékot, és amikor kipróbáltam nélküle, akkor valahogy hiányzott. Nem tűnt olyan... realisztikusnak talán. -
#8057 Szerintetek a filmszemcse használatával szebb a gém? nem tudom eldönteni... hozzászoktama filmszemcsességhez -
#8056 Én Adeptként Ashley-t és Garrust szoktam vinni legtöbbször. De általában próbálom variálni... én akit egyszer sem vittem sehova, az Kaidan. -
rexsimus #8055 Garrus wrex után a legjobb karakter, szerintem. Mesterlövészként hatalmasat sebez, ért az elektronikához, és bírja is a találatokat. -
#8054 Én pont Talit meg Garrrust viszem magammal mindig :D -
MrAndree #8053 Használom Wrex-et néha, kedvelem őt is. Igazából két csapattag van akiket totál mellőzni szoktam. Az egyik Tali mivel mindig olyan class vagyok akinek van decryption meg electronics képessége így ő felesleges, meg Garrus aki szerintem úgy ahogy van használhatatlan mert minden kategóriában van nála jobb. -
rexsimus #8052 Tegyél egy próbát Liara és Wrex-szel, ha jól fejlesztetted ki őket, elképesztő látvány, hogy majdnem az összes ellenfél repked egy jól irányzott szingularitástól, és emelésektől :D -
rexsimus #8051 A leghasznosabb csapattárs Wrex, mert keményre lehet fejleszteni, és biotikus is, ami nagy előny Ashley vel szemben. Igazából, csak 3 karakter osztály van, a többi ezek gyengített kombinációja.
Akkor gondolom ki van kapcsolva az auto fejlődés a társaidnál, kezdőknek érdemes elsőre ezt bent hagyni, nem tudom, hogy menet közbe vissza lehet-e kapcsolni. -
MrAndree #8050 Nekem a férfi Shepardom infiltrator így a ládanyitogatásokat meg egyebeket ő intézi mindig. Társnak pedig Liara-t és Ashley-t szoktam vinni. A first aid-et is Ashley-nél szoktam kifejleszteni mivel szvsz felesleges egy fegyvernél többnek a kezelését maxolni így Ash-nél mindig bőven marad elosztogatható pont. -
#8049 Beszivárgó a karakterem. Inkább távolról szeretek lövöldözni, a zárt terekben, közelharcot is igyekszem olyan helyet találni, ahol nem kell közelharcot folytatni. Készítek képeket és majd berakom. Nem is annyira az én karakterem, hanem a többinél vagyok bizonytalan. Mert mindig kell, hogy legyen aki gyógyít és olyan is aki tud pl emelni, pajzsot, vagy gátat generálni, és jó ha van egy soldier is. Másrészt meg minden csapattagnak szeretném kipróbálni a képességeit is. ezért a speckókat próbálom most mindegyiknél fejleszteni. Így fordulhatott elő, hogy arra eszméltem, nincs igazi Medic a csapatban. Ahogy most végig gondolom, egy harcos meg egy olyan aki pl tud emelni, így lehet párba rakni, és ezeknél az egyik jó medic kell hogy legyen.
Azon azért összetojtam magam, hogy fel tudom támasztani a csapattagokat. Öléggé leegyszerűsítették, hogy elkopjon a csapat :).
Az egész játék olyan, mintha keverném az első (anno) Quake-et és a Never Winter Nights-ot (varázslatok). A hangulata is olyan, - amikor a Quake megjelent, nem volt hozzá hasonló játék, és mondhat bárki bármit, akkor! mindent vitt, - sok-sok éjszakát játszottam-tunk vele - akkor. Egyelőre ez is annyira elvarázsol... :) -
rexsimus #8048 Melyik karakterrel tolod, mert lehet, hogy még nem rontottad el annyira, 14. az még az eleje. -
MrAndree #8047 Nem is lehet ott átférni a Mako-val. Legalábbis én mindig kiszálltam és gyalog mentem tovább. -
MrAndree #8046 Elsősegélynél ugyanúgy a legmagasabb szintűt veszi alapul mint mondjuk decryption vagy electronics skilleknél, mert ezek mindenkire "hatnak". De például a biotikus skilleknél nem, ott mindenkinek a saját egyéni szintje számít mert azokat az adott karakter használja. Magyarán, ládákat nyitni akkor is tudsz ha neked semmiféle képzettséged nincs erre de veled van mondjuk Tali. De hiába ven veled Kaidan és Liara, te Throw-t az életben nem fogsz használni, csak őket utasíthatod rá. Ettől függetlenül elsősegélyt a saját karakternek szerintem nem éri meg fejleszteni mert a társaid közül is elég sokaknak van és nekik sokkal kevesebb képességre kell pontot osztanod így inkább egy olyannál vidd fel akit mindig viszel. Egyetlen kivétel van, ha engineer vagy, mert nála lesz lehetőség medic irányba specializálódni és így borzasztó jó gygógyítót lehet faragni belőle.