Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mass Effect prociigény: Single Core: 2.4 GHz or faster / Multiple Cores: 2.0 GHz or faster
Ez azt jelenti, hogy pl. a Mass lazán kell hogy menjen a konfigommal. És ugyan így fel van tûntetve szinte minden játéknál, hogy egy magos prociból mennyi a minimum ahhoz, hogy menjen. Amúgy milyen hárommal ezelõtti generáció? Az kicsit enyhén túlzás szerintem.

DBZ is My Favourite

Terminátor14
Ugyan a kérdés nem nekem szólt, de szvsz azzal a procival már nem sokra mész. Ez nem az egyel, hanem a hárommal ezelõtti generáció, úgyhogy én nem fûznék sok reményt hozzá.

CSAK a Fradi

A_n_d_r_e_w: Lenne hozzád egy olyan kérdésem, hogy neked milyen konfigod van? Nekem egy 3000+-os AMD Barton magos procim van, szóval a mostani elõtti generáció köbö, de haverom esküdözik, hogy hiába lesz egy 3650-esem, akkor is baxhatom, mert a dual core nélkül már nem érek semmit, ha játszani akarok. Mondjuk azt leszámítva, hogy egy magos a procim, azért elég jó kis gép szerintem. Van benne 3GB memó is szóval nem olyan elveszett a dolog szerintem. Meg elég sok játéknál a rendszerkövetelménynél odaírják, hogy egy magos prociból mekkora kell meg hogy dual magosból mekkora a minimum, szóval gondolom, hogy nem dual core függõek a mostani játékok, vagy igen?

DBZ is My Favourite

rotator
Pár héten belül jön a magyarhoz is a kiegészítõ.

Atkamon
Hát kár, nemrég vittem végig a játékot, és nagyon nagyon tetszett... szívesen kipróbáltam volna ezt a kieget is.

Magyar változattal nincs. Feltelepíthetõ erre is az angol változat, csak mûködni nem fog utána.
Ha akarod a BDtS kieget használni, ahhoz bizony az angol/ameriaki változatú játék kell, ami aktiválgatást igényel.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Atkamon
Sziasztok! Biztos kérdezték már, nem olvastam eddig a topikot. Most vittem végig a játékot, és szeretném letölteni ezt a Bring Down the Sky kiegészítést. Csak az oldalon, ahonnan le lehet tölteni, nincs magyar verzió, szóval gondolom az angol nem fog menni a magyar játékon. Van rá valami mód, hogy tudjak vele játszani?

Ezt találtam neten az X800-asról: "Sokan arra számítottak, hogy az X800 az NVIDIA új termékéhez hasonlóan már támogatni fogja a pixel és vertex shader szabványok legújabb, 3.0 verzióit, azonban a kanadai vállalat a forradalmi újítások helyett inkább a megfontolt fejlesztés mellett döntött, ezért az X800 szegrõl-végrõl egy felturbózott 9700 Prónak tekinthetõ. A vállalat tájékoztatása szerint egyelõre még nincs szükség a 3.0 szabványú shaderek implementálására, hiszen a játékok még jó ideig nem fogják kihasználni ezek elõnyeit."
Azért elég szomorú, hogy tulajdonképpen egy hajszál választott el attól, hogy tudjak a mostani kártyámmal játszani a Mass Effect-el na meg a többi mostani játékkal, mert elvileg a legtöbb játék a Pixel Shader 3.0-át hiányolja, és nem sokon múlt, hogy az X800-asba belekerüljön a 3.0. De rossz...

DBZ is My Favourite

"mostani karidat meg néhány ezresért el tudod sózni prohardveren"
Komolyan mondom, nem lenne szívem eladni, fõleg mivel annyit kidobtam érte anno...

"hûtésére kérdezz rá mindenképpen"
Okés. 😉

"Kérdés, hogy AGP-s vagy PCI Expresses-e az is meg a lapod is"
AGP-s a kari és az alaplap is.

"neten ennek a kártyának ára újunnan kb 15k és nem 20"
Lehet, én 20-ért láttam, de elhiszem, hogy van olcsóbban is.

Hát, köszi a segítséget srácok. Ezek szerint van esély rá, hogy játszani fogok eme hatalmas játékkal. 😄 Kotor után biztos nagy kedvenc lesz ez is. 😉

DBZ is My Favourite

a_n_d_r_e_w
Menni mindenféleképpen menne, nem is rosszul. Kérdés, hogy AGP-s vagy PCI Expresses-e az is meg a lapod is.
(neten ennek a kártyának ára újunnan kb 15k és nem 20, de attól független ennyi pénzér szerintem best buy 😊)

One Vision. One Purpose.

edios
HD3650 teszt

Szvsz 5öt megér, ha jó állapotban van, mostani karidat meg néhány ezresért el tudod sózni prohardveren. Mass Effecttel nem lesz gondja.

szerk.: hûtésére kérdezz rá mindenképpen, mert sajna sapphire nem a legjobbakat rakja rá a kártyáira

szerk2.0: mass effect alatt olyan bioshock és ut3hoz közeli teljesítményt hoz a 3650

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Egyik ismerõsömnek van egy ilyenje: "Sapphire AGP Ati Radeon HD3650 512 MB DDR2" és 5ezerért megdobna esetleg vele, ha gondolom, mert õ egy teljes felújításra készül (ezt is csak részletre tudnám kifizetni XD). Mi a véleményetek errõl a kártyáról? Ahogy nézegettem neten, ilyen kártyát 20ért lehet manapság kapni, szóval az ár mindenképpen korrekt szerintem, viszont a Mass menne vele?

DBZ is My Favourite

a_n_d_r_e_w
igen, sajons az ati X szériája igencsak le volt maradva technológiai téren, kb mint most az nvidia. Erõben jó volt, tudásban kevésbé. Én 6600GT-vel kezdtem játszani a Mass Effectet, túlzás azt mondanom hogy jól ment, de ha tényleg ennyire ki szeretnéd próbálni, szerintem bolhapiacon el tudnád annyiért adni az x800-at amennyiért mondjuk egy 6800-at kapsz. Talán.
(egyébként nekem is egy õskövület a gépem, de tavasszal beújítottam egy 3850-re (a legerõsebb ami még AGP-s) és azóta új életre kelt a masina 😊)

One Vision. One Purpose.

Hát annak idején megszállot voltam fejlesztés terén, de ráébredtem én is, hogy nem érdemes az éppen toppon levõ dolgokból megvenni a legjobbat. Bár egy ideig az ember tudni fog játszani full grafikán szinte mindent, de pár év múlva már nem sokat érnek ezek az egy idõben toppon lévõ dolgok...

"Nem maradsz le, max késõbb játszol vele"
Olyan szintre süllyedtem anyagilag, hogy egyik napról a másikra élek szinte, szóval fejlesztésre nem sok esélyt látok, és ez azt eredményezi, hogy valószínüleg lemaradok a Mass-rõl...

DBZ is My Favourite

edios
Nem maradsz le, max késõbb játszol vele. Egyébként legközelebb sztem ne költs olyan sokat videokarira, nem éri meg hosszútávon. Jelenleg amúgy a HD4850-et tudnám ajánlani, de Mass Effecthez annál jóval olcsóbb kártyák is bõven elegendõek.

Azért köszi. Ezek szerint lemaradok minden idõk egyik legjobb játékáról...

DBZ is My Favourite

Bence94
sajna nincs<#szomoru1>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Sziasztok!
Van egy kis gondom a Mass Effect-el. Van egy ATI Radeon X800XT 256 MB-s videókártyám ami elvileg nem tudja a Pixel Shader 3.0-át. Ha jól tudom, a Mass Effect-nél benne van az alapkövetelményben, hogy a videókarinak tudnia kell a Pixel Shader 3.0-át ahhoz, hogy menjen a Mass Effect, viszont mivel a videókarim ezt nem tudja, ez azt jelenti, hogy felejtsem el a Mass Effect-et? Erre orvosság biztos nincsen. Gondolom cserélni kellene mindenképpen legalább a videókarit, csak hát anyagilag nem vagyok abban a helyzetben. És a tetejében az a bosszantó, hogy anno asszem 2004-ben vettem ezt a kártyát ami nem számít olyan hû de réginek, és annak idején csúcskategóriásnak számíott 150 ropiért, de a mostani játékoknak nem nagyon tetszik ez a kártya. Ha van gyógyszer a erre a problémára akkor megköszönném, ha valaki segítene, de elõre félek, hogy erre nincsen gógyszer.

DBZ is My Favourite

rotator
Pedig de, mert engedély hiányában írták a dobozra, hogy megjelenéskor letölthetõ lesz. Mindegy, a lényeg, hogy végül csak meglesz. 😊

cdprojekt.hu:

"Végre megkaptuk az engedélyt a Bring Down the Sky ingyenesen letölthetõ kiegészítõ magyar változatához. Elnézéseteket kérjük a késedelemért. a kiegészítõ novemberben elérhetõ lesz weboldalunkon és a gamer websiteokon."

Ez alapján úgy tûnik, nem a Cdprojekt tolta el a dolgokat...

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

edios
Köszi, ez bizony jó hír. Közeljövõben meg is veszem ennek köszönhetõen.

balee4
a cdprojekt.hu-n is kihírezték.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DEV post:
"I'm sorry, but I don't have any new information for you, nor do I know if and when any new information might be released."

Nem lesz ebbõl egyhamar BDTS.

MrDevil
bioware fórum

rotator
Honnan az információ?

MrDevil
Ha minden igaz akkor október végén, november elején érkezik a BTDs+Patch a magyar verzióhoz remélhetõleg ! 😊

a_n_d_r_e_w
Igen, pontosan ahogy leírtad. A kedves kiadó felé az elégedetlenséget lehet tükrözni email formában is, hátha kapnak eleget végre, hogy cselekedjenek (tudom, naív vagyok)

One Vision. One Purpose.

Valahogy úgy. Ha kieget is akarsz, akkor az angol változatot kell megvenni. Ebben az esetben aktiválás és limitált mennyiségû telepítési lehetõség áll rendelkezésedre (újat lehet igényelni). Meg minden patch és egyéb kiegészítés is mûködni fog csak nem lesz magyar nyelvû feliratozás (õszintén szólva nem veszítesz vele semmit).

A dolgot a CDProject cseszte el. Levette az aktiválgatós megoldást, ferdítette a játékot, csak éppen a kiadóval nem igazán beszélte meg a továbbiakat...

edios
Sziasztok! Némi visszaolvasás után azt sikerült leszûrni, hogy itthon NEM tudom megvenni a játékot úgy, hogy menjen rajta a kieg de ne legyen aktiválgatós. Igaz ez? Ha igen, akkor hadd fejezzem ki elégedetlenségemet itt helyben: hogy van a kiadó édesanyja?

blackcalibra
Köszönöm a választ! Így jó, de így mégsem olyan jó. 😊
Amennyiben a magyart vetted úgy akárhányszor, ugyanis nem kell neten aktiválni.
Cserébe semmi patch meg a Bring Down the Sky kiegészítõ sem megy fel rá (pontosabban felmegy, csak játszani nem fogsz a programmal utána), mert azt nem a Kelet-Európai verzióra készítették, hanem a regisztrálós, ellenõrzõs nyugati, angol változatra.

blackcalibra
És a "meghatározott" installálási dologgal mi a helyzet? Megvettem a játékot már azon a napon amikor itthon megjelent magyarul, de még csak most tudtam "értelmes" minõségben futtatni a játékot, és hát le vagyok kicsit maradva a játék fórumában is. Szóval akkor most hányszor lehet telepíteni a játékot? Nekem már kettõ volt eddig és nem szeretnék "kifutni" a dologból.
rotator
Amit én olvastam a fórumon (pár hete), ott kategorikusan kijelentette a fejlesztõ, hogy NINCS elõrejelzett megjelenési dátum.

koppim
Köszi.

Majd csak ki jön már.

balee4
szeptember végén október közepét mondtak... ahogy nézem ebbõl sem lesz már semmi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

koppim
Kiegészítõrõl semmi hír azóta?

Te nem voltál itt amikor minden második hsz az volt ade szörnyünehéz ez a hanoi tornyai😄

<#wow1>Az igen! Nagyon bonyolult ám!<#wow2>

Mostmár értem miért lesznek egyre lebutítottabbak a játékok...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

FAQ.

sziasztok!

kis segítség kéne: elakadtam az f15ös toronynál ahol a memóriamagot kell egyik helyrõl a másodikra vagy aq harmadikra átpakolni, de sehogysem sikerül...
minden segítség jól jönne!
elõre is köszi!

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

balee4
Elõször jöjjön végre már ki a BDTS.

rotator
Mass Effect 2 pletykák

Tetszetõs, ám elég valószínûtlen, és helyenként saját magának ellentmondó dolgokról ír.

Szia!
Azonos a problémám mint neked volt augusztusban.
Megvettem a Mass effectet minden tökéletesen megy addig, amíg elindítom a játékot. Megjelenik a kis kép a logo-ról és a fõszereplõrõl, majd mindenféle hibaüzenet nélkül megáll a betöltés.
Letudnád írni nekem, hogy hogyan sikerül elindítanod?
elõre is köszönöm: Árpi
Próbálok segíteni, találtam egy szösszenetet. Azt mondja a srác, hogy adminisztrátor módban kell indítani. Ide katt!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

rotator
A magyar kiadáshoz sajnos nincs patch (mindegy, milyen nyelven installálod).

3P
Ja a gép, hátha köze van hozzá C2D e6300, Radeon 4850, 2 GB ram.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Mi lehet a gond?
A játék XP alatt tökéletesen futott. Hétvégén egyébb okok végett muszály volt Vistát tenem, Ott meg nem indul el a játék. Ha hagyom, hogy interneten találjon rá megoldást, akkor elmegy a BioWare honlapjára és leszedi a MassEffect_EFIGS_1.01a.exe 36 MB-s fájlt. Azaz az 1.01a patch-et. Ha ezt akarom feltenni, erre meg azt irja, hogy nem kompatibilis az én játékom nyelvével. Tényleg gáz lehet, mert az enyém magyar. Mi a megoldás mit kell tennem, hogy elinduljon a magyar nyelvû Mass Effectem végre vistán? A lányom már szét nyúz érte.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

'napot mindenkinek
Nekem a problémám a játékkal az, hogy amikor a launcher-ben rányomok a play-re, akkor kb 2 percig csak fekete képernyõ, aztán bejön ugyan a fõmenü, de amint kattintanék valamelyik gombra egy gyönyörû magasfrekvenciájú hang kíséretében újraindul a gép..
Veletek volt-e ilyen, ha igen mi a megoldás?

gépem: 3,2-es athlon xp, hd3650 512mb, audigy 2, 1g memo, xp sp2

\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"

zomgzerg
mert rossz országba születtél

ffxi
Upsz télleg! Köszi. Mért csak telepítésbõl lehet nyelvet választani? Telepítetten mért nem lehet?

Fákjúal!