Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez azt jelenti, hogy pl. a Mass lazán kell hogy menjen a konfigommal. És ugyan így fel van tûntetve szinte minden játéknál, hogy egy magos prociból mennyi a minimum ahhoz, hogy menjen. Amúgy milyen hárommal ezelõtti generáció? Az kicsit enyhén túlzás szerintem.
DBZ is My Favourite
CSAK a Fradi
DBZ is My Favourite
Ha akarod a BDtS kieget használni, ahhoz bizony az angol/ameriaki változatú játék kell, ami aktiválgatást igényel.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Azért elég szomorú, hogy tulajdonképpen egy hajszál választott el attól, hogy tudjak a mostani kártyámmal játszani a Mass Effect-el na meg a többi mostani játékkal, mert elvileg a legtöbb játék a Pixel Shader 3.0-át hiányolja, és nem sokon múlt, hogy az X800-asba belekerüljön a 3.0. De rossz...
DBZ is My Favourite
Komolyan mondom, nem lenne szívem eladni, fõleg mivel annyit kidobtam érte anno...
"hûtésére kérdezz rá mindenképpen"
Okés. 😉
"Kérdés, hogy AGP-s vagy PCI Expresses-e az is meg a lapod is"
AGP-s a kari és az alaplap is.
"neten ennek a kártyának ára újunnan kb 15k és nem 20"
Lehet, én 20-ért láttam, de elhiszem, hogy van olcsóbban is.
Hát, köszi a segítséget srácok. Ezek szerint van esély rá, hogy játszani fogok eme hatalmas játékkal. 😄 Kotor után biztos nagy kedvenc lesz ez is. 😉
DBZ is My Favourite
(neten ennek a kártyának ára újunnan kb 15k és nem 20, de attól független ennyi pénzér szerintem best buy 😊)
One Vision. One Purpose.
Szvsz 5öt megér, ha jó állapotban van, mostani karidat meg néhány ezresért el tudod sózni prohardveren. Mass Effecttel nem lesz gondja.
szerk.: hûtésére kérdezz rá mindenképpen, mert sajna sapphire nem a legjobbakat rakja rá a kártyáira
szerk2.0: mass effect alatt olyan bioshock és ut3hoz közeli teljesítményt hoz a 3650
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
DBZ is My Favourite
(egyébként nekem is egy õskövület a gépem, de tavasszal beújítottam egy 3850-re (a legerõsebb ami még AGP-s) és azóta új életre kelt a masina 😊)
One Vision. One Purpose.
"Nem maradsz le, max késõbb játszol vele"
Olyan szintre süllyedtem anyagilag, hogy egyik napról a másikra élek szinte, szóval fejlesztésre nem sok esélyt látok, és ez azt eredményezi, hogy valószínüleg lemaradok a Mass-rõl...
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
Van egy kis gondom a Mass Effect-el. Van egy ATI Radeon X800XT 256 MB-s videókártyám ami elvileg nem tudja a Pixel Shader 3.0-át. Ha jól tudom, a Mass Effect-nél benne van az alapkövetelményben, hogy a videókarinak tudnia kell a Pixel Shader 3.0-át ahhoz, hogy menjen a Mass Effect, viszont mivel a videókarim ezt nem tudja, ez azt jelenti, hogy felejtsem el a Mass Effect-et? Erre orvosság biztos nincsen. Gondolom cserélni kellene mindenképpen legalább a videókarit, csak hát anyagilag nem vagyok abban a helyzetben. És a tetejében az a bosszantó, hogy anno asszem 2004-ben vettem ezt a kártyát ami nem számít olyan hû de réginek, és annak idején csúcskategóriásnak számíott 150 ropiért, de a mostani játékoknak nem nagyon tetszik ez a kártya. Ha van gyógyszer a erre a problémára akkor megköszönném, ha valaki segítene, de elõre félek, hogy erre nincsen gógyszer.
DBZ is My Favourite
"Végre megkaptuk az engedélyt a Bring Down the Sky ingyenesen letölthetõ kiegészítõ magyar változatához. Elnézéseteket kérjük a késedelemért. a kiegészítõ novemberben elérhetõ lesz weboldalunkon és a gamer websiteokon."
Ez alapján úgy tûnik, nem a Cdprojekt tolta el a dolgokat...
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"I'm sorry, but I don't have any new information for you, nor do I know if and when any new information might be released."
Nem lesz ebbõl egyhamar BDTS.
One Vision. One Purpose.
A dolgot a CDProject cseszte el. Levette az aktiválgatós megoldást, ferdítette a játékot, csak éppen a kiadóval nem igazán beszélte meg a továbbiakat...
Cserébe semmi patch meg a Bring Down the Sky kiegészítõ sem megy fel rá (pontosabban felmegy, csak játszani nem fogsz a programmal utána), mert azt nem a Kelet-Európai verzióra készítették, hanem a regisztrálós, ellenõrzõs nyugati, angol változatra.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mostmár értem miért lesznek egyre lebutítottabbak a játékok...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
kis segítség kéne: elakadtam az f15ös toronynál ahol a memóriamagot kell egyik helyrõl a másodikra vagy aq harmadikra átpakolni, de sehogysem sikerül...
minden segítség jól jönne!
elõre is köszi!
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Tetszetõs, ám elég valószínûtlen, és helyenként saját magának ellentmondó dolgokról ír.
Azonos a problémám mint neked volt augusztusban.
Megvettem a Mass effectet minden tökéletesen megy addig, amíg elindítom a játékot. Megjelenik a kis kép a logo-ról és a fõszereplõrõl, majd mindenféle hibaüzenet nélkül megáll a betöltés.
Letudnád írni nekem, hogy hogyan sikerül elindítanod?
elõre is köszönöm: Árpi
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A játék XP alatt tökéletesen futott. Hétvégén egyébb okok végett muszály volt Vistát tenem, Ott meg nem indul el a játék. Ha hagyom, hogy interneten találjon rá megoldást, akkor elmegy a BioWare honlapjára és leszedi a MassEffect_EFIGS_1.01a.exe 36 MB-s fájlt. Azaz az 1.01a patch-et. Ha ezt akarom feltenni, erre meg azt irja, hogy nem kompatibilis az én játékom nyelvével. Tényleg gáz lehet, mert az enyém magyar. Mi a megoldás mit kell tennem, hogy elinduljon a magyar nyelvû Mass Effectem végre vistán? A lányom már szét nyúz érte.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Nekem a problémám a játékkal az, hogy amikor a launcher-ben rányomok a play-re, akkor kb 2 percig csak fekete képernyõ, aztán bejön ugyan a fõmenü, de amint kattintanék valamelyik gombra egy gyönyörû magasfrekvenciájú hang kíséretében újraindul a gép..
Veletek volt-e ilyen, ha igen mi a megoldás?
gépem: 3,2-es athlon xp, hd3650 512mb, audigy 2, 1g memo, xp sp2
\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"