11074
  • Falcon87
    Próbált megváltoztatni a helyet, ahová telepíti.
  • Black Ghost
    Sziasztok!

Imádom ezt a játékot, de sajnos időszerű volt a gépemen egy reinstall, és most hogy hogy pakolom vissza a játékokat a Mass effect-l gond van. A telepítés annak rendje módja szerint elindul, termékkód, helykiválasztás:
    C:/Programfiles/Masseffect és ok gomb. El is indul a telepítés, szépen végigfut (pontosabban azt látom hogy kicsomagolja a fájlokat), majd Befejezés gomb és kész, és ekkor jön az őrület ugyanis a játék nincs sehol, ha lemezről akarom indítani akkor is csak a telepítés ikon látható. Kérlek segítsetek mert már háromszor installáltam de mindig ugyan az "no game", csak azt nem tudom hova a rákba csomagol ki 7,5 Gigát, a játék eredeti.
    Előre is thx.
  • Falcon87
    Nálam is kért, de azóta viszonylag jól működik.
  • suckermaskuser
    nálam kért restartot. a fene se érti ezt
    a lényeg hogy megy, és iszonyat nagy gém
  • grebber
    Most akár 9,99dollárért !
  • Prince23
    Mikor felraktad a drivert, kérte az újraindítást? mert nekem nem, így visszatettem az áprilisit.
    egyébként az a driver a gx275 karikra ajánlott.
  • suckermaskuser
    akinek rajtam kívül esetleg még lettek volna nvidia-driveres problémái [szó nélkül kidob desktopra, esetleg kékhalálos újraindulás], annak tudom ajánlani a 185.85-ös drivert [GeF 8600 GT-m van, és már több órányi folyamatos játék után se akar fagyást produkálni. hellyeah]
    valszeg már leírták előttem is, de jobb többször~
  • Steve Q
    Kösz a segítséget, a filmszemcsésség nélkül tényleg jobb lett a grafika, viszont a lámpák fényei még mindig kockásak, minél messzebb vannak, annál inkább. Ennek tudjátok az okát?
  • Evin
    Nekem jó lett a filmeffekt kikapcsolásával.
  • macleody
    Mintha valami olyasmi rémlene, hogy driverben ki kell kapcsolni az élsimítást.
  • Steve Q
    Nálam is ez van, felvettem Ultramagasra a textúraminőséget, és a messzebbi textúrák kockásak, közel viszont minden éles. Ez miért van?
  • Evin
    Igen, tudom melyiket mondod, és be is van kapcsolva. Na majd megpróbálom, thx.
  • Aspyrin
    Asszem valami film opciót kell keresned a beállítások között, ha jól emlékszem, azt kapcsold ki.
  • Evin
    Felraktam a magyar verziót, rá a magyar patch. Mindent maxra raktam, felbontás 1680 vagy mennyi, és a textúrák elég mosottak, mintha low-on lenne az egész. Nem hiszem, hogy ez normális lenne Ultratextúrás beállításon.
  • suckermaskuser
    3,2-es Pentium 1 giga rammal és egy 8600-as GeF
    most reggel letöröltem, újraraktam egy másik partícióra. a játék elindul, de kifagy kb minden átvezetőnél... g*ci bosszantó
  • Terminátor14
    Milyen géped van?
  • suckermaskuser
    ja, elfelejtettem: pár driver után annyi változás történt, hogy 1-2 percnyi sötétség után bevillant egy kék képernyő, és meghalt a gép, újraindította magát :/ directx is a játék dvd-ről van felrakva, szóval nem tudom mi maradhatott még...
  • suckermaskuser
    üdv
    megvettem 5k-ért a cdprojektes verziót, fel is telepítettem, a második lemezről felraktam a BDTS-t meg a magyar patchet... indításkor kijön a kis Mass Effect logo, elsötétül a kép, és ennyi. utána kb 2 perccel hallani egy hibaüzenet megjelenését, de visszalépni már SEHOGY nem tudok. restart után utánaolvasgattam, próbáltam már régi és új drivereket, új codecet, AVG-t is kilőttem, Daemon Tools-t is... itt is végignyálaztam pár oldalt, meg külföldi oldalakon is, de semmi nem segít~ valakinek valami egyéb ötlete?
    előre is kössz
  • rotator
    OFF
    Szerintem bármely GTA (akár a 2D részeket is ideszámítva) fizikája köröket ver a SR2-ben látottakra. De a GTA IV-hez képest, már bocsánat, nem is lehet hasonlítani, mintha nem is egy dimenzióban lennének.
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam fordított a helyzet: engem a GTA4 nem érdekel, rettentően. PEdig hát, sokan tudják rólam, hogy nagy GTA-őrült voltam a 3. részig...
  • MerlinW
    Nem mondom hogy vedd meg (már én is eladtam), de egy misét tényleg megér. Akár nem törvényes úton..:)

SR2-vel nem játszottam, csak néztem ahogy öcsém bohóckodik vele, de nem győzött meg. Wheelman-el is kb ez volt. Öregszem:D
  • robotnyk
    gta3 szint elég lett volna. nem is tudom, hogy maga a fizika a baj, vagy csak az irányítás tré, de lényeg az, hogy nem tudtam együtt élni vele :p
  • IMYke2.0.0.0
    Egy Open World játékban tényleg ne akarj még arcade fizikát se - mert nem az a lényeg... a GTA-kat is lehet ilyen téren szidni, sőt! Elég, ha belegondolsz a 3-as rész gagyibbnál gagyibb "fizikájába" (Vice City-re sem változott), amit majdnem egy az egyben köszönthettünk a San Andreas-ban is, akkor bizony láthatod, tudhatod: a SR2 "fizikája" mégsem überszar...
    A GTA4-ről nem tudok nyilatkozni, mert volt eszem és nem vettem meg.
  • robotnyk
    nem kívánok szimulátor fizikát, de azért a turbófeltöltős szappantartó fizika egy kicsit durva. nem az a baj, hogy arcade, hanem hogy élvezhetetlen. nekem. na de ez már régóta off, csak úgy kikívánkozott. :)
  • IMYke2.0.0.0
    A fizikával semmi baj nincs.
    Sosem értettem amúgy, hogy miért keresnek egyesek "fizikát" egy Open World játékban, egy GTA-klónban...
    A játékban ráadásul mindegyik autónak más és más a vezethetősége, a "tömege", irányíthatósága, fékezési képessége.
    Sőt, én bele tudok nézni a forrás fájlokba - és bizony, láthatóak a sebességfokozatok is: a sportautók/hétköznapi autók váltásai értelemszerűen máshol vannak, a szemét/ürülék szállítónak is stb.
  • robotnyk
    annyira akartam szeretni, főleg azért, mert a gta4 akkora csalódás volt számomra, de az a járműfizika...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem véletlenül írtam, hogy szabható tesre részletesen... :)
    A Saints Row 2 pedig egy isteni játék!
    Merlin barátom, legalább Te ne szapuld, hiszen neked is iszonyat brutal géped van és nem szabad szaggatnia rajta :)
    A hangulata nagyon odaver :)
    Már vévgignyomtam. Tisztázom a magyarításának még hátralévő részét és megy a netre, hogy mások is magyarul nyomhassák, élvezhessék :)
  • MerlinW
    Értem én:) Mondjuk SR2 esetében talán ez az egyetlen pozitívum amit a javára lehet írni:)
  • Calver
    azért van egy kis különbség aközött ha az arc szabható valamilyen szinten személyre, meg ha az arc mellett magasságon kívül minden
    SR2-ben gyakorlatilag finomhangolhatod a karakter testalkatát (izomzat, mellméret, minden, akár még egy 200 kilós zsírgolyót is létrehozhatsz), rátolhatsz rengeteg különböző tetoválást, telepakolhatod piercing-ekkel és hasonló finomságok. arcot dettó sokkal jobban lehet finomhangolni mint Oblivion-ban.
    szóval IMYke bár kicsit túlzott, de bizony SR2 testreszabásban messze beelőzi mind az Oblivion-t, mind a Mass Effect-et. (ahol minden női karakternek olyan szája van mint Kelemen Annának )
  • MerlinW

Játszottál te vele?:D
  • MerlinW
    Oblivion-ban van részletes testreszabás:) Még külön (Oblivion karakterek) topikja is van:) Tudom, mert én is 4-5 órát pepecseltem egy-egy karakterem arcával:)

• IMYke2.0.0.0
    Oblivion-ban nincs részletes testreszabás.
    A Saints Row 2 az egyetlen, melyben MINDENT az arcon/testen megadhatsz.
    Jellemző, hogy a neten találni olyan leírásokat, melyek révén szinte bármilyen híres sztárt, személyt elkészíthetsz a karakteredként.
    Pl. J. Lo-t is :)
  • robotnyk
    oblivion?
    btw, lehet megérett nálam a játék egy 3dik végigjátszásra.
    a fallout 3 még egy kicsit korai, az oblivionnal nem vagyok kibékülve, a fallout 1-2 újságmelléklet lemezem meg hibás...
  • IMYke2.0.0.0
    Még egyszer le írom: nem ilyenek.
    Egyetlen RPG-t nem tudsz mutatni a Mass Effect-en kívül, amiben - viszonylag szabadon módosíthatod a karaktered kinézetét (orr nagyság, szemöldök méret szemszín stb.)...
    Akció játékban egyedül a Saints Row 2 dicsekedhet ezzel. Slussz-passz.
  • Kindred Blades
    Mostanában már ilyenek, vagy legalábbis ilyen irányba halad. Jól emlékszem még én is például a Baldur's Gate-ekre, jól elvoltam én a portrékkal is (heheh, örültem, hogy egyáltalán futott az a játékszörnyeteg :) ), de egyébként tagadhatatlan móka mindenféle amorf arcokat kreálni.
  • IMYke2.0.0.0
    Általában az RPG-k NEM ILYENEK - a klasszikus RPG-kben előre kreált arcok vannak [Baldur's Gate-sorozat, Icewind Dale-sorozat, Planescape Torment, Neverwinter Nights-sorozat, Dungeon Lords-sorozat, és a többi].
    A 200x-es évektől kezdődött el valami ilyesmi, és legszembetűnőbb ilyen téren a Saints Row 2 - abban az utolsó testrészig még a testet is lehet módosítani.
  • uiztu
    Helo!!
    Nekem, nagyon tetszik a játék. És nagyon jó, hogy lehet alakítani a karakter arcát meg ilyesmi. Általában az rpg-k ilyenek. Ugyanakkor, nekem hiányzik, az belőle hogy nem tudom alakítani a testét. Nekem azt írták, hogy valahonnan lelehet olyan karaktert vagy ilyesmit lehet csinálni, ahol fellehet izmosítani a karaktert. Ha valaki tud segíteni légyszi írjon az [email protected] címre.
  • Atkamon
    Ööh olyanokat te nem tudsz létrehozni (legalábbis én nem tudtam) de a biotikusoknak van az Akadály nevezetű képességük, ami megnöveli a pajzsot, az hatásosabb.
  • retek683
    azokra a hatszögü pajzsokra gondolok...
  • retek683
    sziasztok azokat a kinetikus gátakat hogy kell létre hozni?