11074
-
#7925 Be szokott válni, hogy készítesz egy ugyanolyan nevű profilt, mint amilyened volt, mentesz vele egy kezdés állapotot, majd szabályos kilépés után felülírod a mentett állásoddal.
A játék indításakor pedig ott lesz a régi mentésed...
[Más játékok esetében nekem ez működött...] -
#7924 közben a felbontás ok, de a mentésem eltünt, hát ilyen nincs :DDdd -
#7923 újratelepítés sem oldotta meg, de amit igazán nem értek, hogy miért nem enged max felbontást beállítani, egyáltalán mi a picsa történt ezzel az egész szarral, múlt héten még semmi gond nem volt -
#7922 kösz, elindulni elindult, de hiába indítottam RG-ként, semmit nem jegyzett meg, ráadásul még a felbontást is max 1280X800-ba engedte, pedig 2560X1600-ban nyomtam.
Mindegy letöröltem, most újrarakom a mentést megtartottam, majd kiderül.... -
#7921 Nekem pont ugyanezt csinálta windows7 alatt a bolti magyar változta.
Le kell tojni, keresd meg a masseffect.exe-t és azt indítsd.
("C:\Program Files (x86)\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe")
Ha rendszergazdaként indítod, még a beállításokat is megjegyzi.
A betöltőt meg el kell felejteni. -
#7920 Hali!
Jó, hogy írtam, hogy nálam semmi gond, gondoltam kivégzek minden titkot, de már az idításnál el sem indul:
Lehet-e az a gond, hogy nem azzal az olvasóval indítom a játékot, amelyikről fel lett telpítve, mert az kivágtam a szemétbe és lecseréltem blueray-re?
Vagy ez baromság...? -
#7919 Nekem sem 8800gt-vel sem HD4850-el nem fagyott a játék, Vista 64 alatt próbáltam csak. És van egy-két ismerős, akiknek én raktam össze gépet, náluk sem fagyott soha. -
Zóanagyvarázsló #7918 Nem írtam, hogy ezt állítottad másról, csak arra a jelenségre céloztam, hogy szokás egyből a másik felhasználóra hárítani a hibát, márpedig éppen erre céloztál. Tény, gyakran valóban így van, gyakran viszont nem. -
#7917 Nem hülyéztem le senkit. Nem szokásom. Ha mégis tenném, teszem, azt korrekten kimondom, leírom.
Nekem HD4850-em és SP2 XP van, és bizony soha egyetlen egyszer sem fagyott a játék [ahogy az összes többi sem].
-
Neton #7916 Elég sok van benne pedig. :D Maradjunk annyiban, hogy a történet + karakterek + gyors akció miatt kevésbé feltünő. :) -
#7915 akkor én a szerencsések közé tartozom, 8800GT-vel, Vista alatt egyszer sem fagyott ki. de én hallottam h Mass Effect azért nem épp bugmentes. -
Zóanagyvarázsló #7914 Pedig a megszokottnál többeknek volt ilyen problémájuk. Állítólag 8800GT-vel különösen gyakran jöttek elő a problémák. Én kevés információ birtokában nem szívesen ítélem meg a helyzetet, de inkább hiszek a nagyobb számoknak (értsd: talán mégis egy csöppet "kakiul" lett elkészítve), mint egy-egy egyéni tapasztalatnak.
Attól, hogy valaki szerencsés volt, és nem akadt problémája, még nem biztos, hogy a másik a hülye. -
Neton #7913 Ez csak azért érdekes, mert az angollal sosem volt bajom. Mióta felraktam a magyart + BDtS-t, kb tényleg 10 percenként kifagy. Amúgy minden driver WHQL-es nálam, szóval tényleg érdekes, de majd felrakok egy újabb nvidia drivert, hátha az megoldja, bár kétlem... -
#7912 Nekem eredeti, de egyszer fagyott ki nálam, mikor nagy kánikuléa volt. azóta egyszer sem. Ja, a patch feltelepítése után egyszer kilépett, de már fazsa. -
#7911 Nekem is eredeti. Sosem fagyott ki.
Szerintem, ha alapvetően odafigyelsz a géped/oprendszered épségére, a hiteles driverek telepítésére, soha az életben nem lehet gondod. Legfeljebb a kakiul elkészített játékokkal.
Az utóbbi mondat erre a játékra egyáltalán nem igaz.
-
#7910 soha nem fagyott nálam... -
Neton #7909 Megvettem nemrég a magyar verziót, az lenne a kérdésem, hogy nálatok is veszettül sokat fagy a játék? Az angol verzióval sosem volt ilyen gondom. -
Masakari #7908 thx! -
ZÓÓÓcsi #7907 Ha nem tudod kinyitni a ládát, akkor nem elég magas az electronics skill-je a csapatnak! Ugyanis csak egy valakinek kell legyen ilyen skillje, már ki kell tudnod nyitni a ládákat(ha elég magas). Csapattagokat nem lehet ládanyitásra utasítani. -
#7906 ez érdekelne engem is, mert gyakorta találtam ilyet de nem tudtam mit kezdeni vele... -
Masakari #7905 valaki tud segíteni hogyha a zárt ládákat nem tudom kinyitni akkor esetleg a mechanikába(vagy mibe:D) jártas csapattársamat nem tudom valahogy utasítani hogy nyissa ki? -
#7904 Hát a bónusz missziót azért mindenképpen ki akarom próbálni, de aztán crackelem, mert tényleg ne az eredeti dvdmet koptassam már.
Köszi a választ :) -
MrAndree #7903 Nincs külön crack magyarhoz és angolhoz de ha crackeled akkor a bónusz missziót nem fogod tudni berakni hozzá. -
#7902 Tényleg ez nagyon jó ötlet! De mind1, hogy milyen cracket teszek rá? Vagy ebből is van több féle? (pl. eredeti angolhoz, eredeti magyarhoz, stb..?)
Előrre is köszi! -
Fasiszta #7901 Hát nekem vistan volt és a bátyám ígytudta el índítani. -
#7900 "Eredetit minek crackelni?" - Hogy ne koptassa a meghajtónk az eredeti DVD-t.
-
#7899 Eredetit minek crackelni?
Xp-m van
NEm lehetett beállítani helyesen, mert már a beállítást sem nyitotta meg ugyan ezzel a hibaüzenettel.
Na de köszönöm szépen a segítségeket. Egy másik fórumon megkaptam a választ. A játék mappájában lévő exe fájlról lehet elindítani. -
#7898 Állítsd be helyesen a progit - nem véletlenül rinyál a Configuration Utility.
-
#7897 Ha Vistád van, próbáld meg adminisztrátorként futtatni. -
Fasiszta #7896 Tegyélrá cracket. -
#7895 Helló! Ma megvettem a játékot és feltelepítem, de nem tudom elindítani, mert ezt a hibaüzenetet írja ki:
A(z) Mass Effect Configuration Utility hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Valaki tudna nekem segíteni? Előrre is köszönöm!
AMD Athlon 7750 Dual Core Processzor (2,7Ghz)
Geforce 9800GT
2 giga ram
-
ZÓÓÓcsi #7894 Microsoft c++ distribution fenn van? -
Dizson #7893 Videókártyám : 9600GT
Procim: AMD A64 3000+ tuningolva.
1 GB ram.
Canyourunit.com-on megnéztem és ott nem volt semmi baja. -
Dizson #7892 Köszönöm a segítséget. Felraktam a drivert majd elindítottam a játékot de ugyanúgy kirakja az üzenetet és leáll. WTF? :( -
#7891 Hát ha a géped erős, és karbantartott, DX9 a helyén és eredeti DVD-d van, akkor lövésem sincs mi lehet a gondod.
Nálam több mint 1 éves, szarrá használt XP SP2 [még új hardver behelyezésekor se tettem újra a gépet], és simán megy MINDEN játék.
-
adammmmmmm #7890 0 igen. nem
1 nem (magyarul van meg még sose futattam angolul)
2 igen
3 Eredeti dobozos release -
#7889 Neked is:
"0. Géped, oprendszered erős, karbantartott? Driverek frissek?
1. próbáltad már simán, angolul futtatni?
2. DirectX 9 (XP) feltelepítve a DVD-jéről?
3. milyen hulladék warez változatod van? Original Release, vagy valamelyik mondvacsinált "release team" repackolta? [utóbbi nem mindegy]"
-
adammmmmmm #7888 Problémám van a játékkal. Eddig amikor elindítottam a játékot ha mozgattam az egeret a menüben akkor akadt (mosmát nincs nem tom mért) Akkor is meg most is ha elindítottam a játékot akkor szörnyen akadni kezdett akkor ha mozogtam (kamera forgatás nem csak akkor ha mozgott a karakter). Az akadozás után meg kidobott programhibával. Ez van folyamatosan. Biztos nem a grafikai beállítás a gond mert minimumon is ezt csinálja és néha meg teljesen működik. Nem akadt se semmi de egy hosszab ídő után kidobott az asztalra. Error nélkül. -
#7887 General Protection Fault! History: GMatrix2D...?
"Okay guys, this might be the fix. Nvidia posted new drivers on Nov 19. I installed them and cranked all graphics to FULL. I have resolution at 1920x1200, 16x10, texture is ultra with anisotropic enabled and Vsync. I dont like blur or movie grain so those are off as well as shadows and particles are at MED.
I have played for 4 hours now with out any crashes. Normally, it would crash on 1st boot or about 1.5 hours into a session. Below is the name of the new driver. I am hopeful this is the final fix!
180.48 geforce winxp 32bit english whql.exe"
-
Aspyrin #7886 Szia!
Gyorsan utána olvasgattam pár külföldi fórumon a témának, ott általában az okozta ezt a jelenséget, hogy a videokártya nem felelt meg a minimum elvárásnak. Nálad okozhat ez problémát?