Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne a menüböl nyomd az instalt bakker, hanem a lemezen lévõ setup.exe-bõl és akkor tudsz nyelvet választani.
A DLC és a patch nem fog mûködni ha ez lenne a célod.
A DLC és a patch nem fog mûködni ha ez lenne a célod.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
érdekes hogy nekem vistán megy a gém xpn meg a menüben 0.3 fps, ez erre varjatok gombot 😛
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
C-Sec, aka Citadel Security.
Nah az is szép fõleg hogy fejedelmet még nem is jelent😄
Jó végülis bele lehet magyarázni de akkoris....
Jó végülis bele lehet magyarázni de akkoris....
Mert ez olyan jó magyar szokás 😛
És a Fejedelem? Miért kell lefordítani a neveket?
BattleTag: zydar#2910
Ezen az F-VÉDen mai napig kiakadok ha meglátom😄
Elképeszten szarul hangzik szvsz.....
Elképeszten szarul hangzik szvsz.....
Nem lehet,hanem biztos.
Off:Hello,valaki tud segiteni privatba?Valaki tud a magyar verziohoz, mukodo inditofájl ugyben segiteni.elore is koszonom.
Jimi Hendrix
Az eredeti játékkal is elõfordul, de tudtommal azért jóval többen vannak akiknek nem fagy.
Mindenesetre nem tudok róla hogy tört verzióval gyakarabban fordulna elõ.
Amúgy meg Unreal motorok mindig is háklisak voltak a régi driverekre, túlmelegedõ rendszerekre és hasonló dolgokra, bár ilyenkor a general protection fault a jellemzõ, de van amikor fagy miatta.
Mindenesetre nem tudok róla hogy tört verzióval gyakarabban fordulna elõ.
Amúgy meg Unreal motorok mindig is háklisak voltak a régi driverekre, túlmelegedõ rendszerekre és hasonló dolgokra, bár ilyenkor a general protection fault a jellemzõ, de van amikor fagy miatta.
sziasztok olvastam több helyen hogy fagyogat a játék, namost a kérdésem az lenne csak a warez vagy valóban az eredeti is hibás, mert ha igen akkor asszem nem veszem meg, nincs kedvem idegeskedni, pedig egész beleéltem magam a vásárlásba már, de ezt elõtte gondoltam megkérdem
Telefonáltam. Sokkal többet nem tud nálunk a support (a háttérben való huzavonáról nem tudnak), az biztos, hogy a lokalizáció már kész, csak a zöld lámpára várnak, ez várhatóan októberben lesz esedékes. Remélhetõleg így is lesz.
(Witcherre és rákérdeztem, de arra majd emailben kapok választ, majd a topikjában úgyis jelzem, ha megtudtam valamit.)
(Witcherre és rákérdeztem, de arra majd emailben kapok választ, majd a topikjában úgyis jelzem, ha megtudtam valamit.)
Igen, a második résszel valószínûleg már nem lesz semmi hasonló gond, de nem is 8000-ért fog jönni. 😊
Egész egyszerûen azért van ez a szar a magyar ME körül mert nem EA adta ki. Pedig a honosított EA szoftvereknek elég jó szokott lenni a terméktámogatása (ld. FIFA)...
Én ezért nem veszek magyar nyelvû progikat, kivéve Fifa. Egyszerûen nincs értelme, mivel külföldön egyrészt sokkal olcsóbb sokszor minden manapság, ráaádsul az ilyen hülyeségek miatt minek szívjak. Angolul tudok, szóval nekem nem para. Aki meg a suliban nem tanul jelenleg angolt, esetleg nem ártana elgondolkozni, hiszen ingyenes. A némettel az ember úgysem ér túl sokat, de azt meg késõbb is meg lehet max tanulni. De amúgy tény, h nem szép húzás, de itthon miért kell mindenért külön harcolni, nem értem...
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
nem, nem megy 😞
próbáltam
(vagyis van rá mód, hogy fel lehessen rakni, de akkor utána nem fog menni)
próbáltam
(vagyis van rá mód, hogy fel lehessen rakni, de akkor utána nem fog menni)
One Vision. One Purpose.
És akkor sem mennek fel, ha angolul telepítem a játékot? Bár gondolom akkor a védelem miatt nem indul...
Az egyik dev szerint talán nincs is rá szükség, mert a kelet-európai változatok egy késõbbi buildbõl voltak, amikben már számos dolgot javítottak. Emellett a patch egyik legnagyobb részét a dlc letöltésének lekezelése adja, ami nálunk (egyelõre) nem játszik.
Na igen, még a nyomorult patch-et sem tudjuk feltenni...
Na ja, arról már hallgatnak mélyen.
A DLC csak egy dolog, de azért a BioWare is kicsit nevetséges a "dehát a DLC-ben nem is állapodtunk meg velük" kijelentéseivel. Csókolom, és a patch? vagy az is csak a nyugatiaknak jár? Ne adj isten ne fizessünk azért is külön?
One Vision. One Purpose.
Ja tényleg, majd hétfõn arra is rákérdezek, jobb is az eszembe vésni, mert egy-egy kérdést mindig elfelejtek.
Majd kérdezz rá a Witcherre is, igaz, már lassan itt kopogtat a megjelenés, de jobb hamarabb tudni, mint késõbb. 😊
Lehet, hogy mégis jobban jártunk volna, ha az EA adja ki? <#nemtudom>#nemtudom>
Lehet, hogy mégis jobban jártunk volna, ha az EA adja ki? <#nemtudom>#nemtudom>
Én egyszer írtam nekik (mert telefonon nem volt kéznél, aki fel tudott volna világosítani), de pár nap múlva válaszoltak. Persze nem is jött közbe mailer daemon 😊 Telefonon pedig még vissza is hívtak, ha kerestem õket.
Szóval nincsen bajom a "kirendeltségükkel", csak bizonyos dolgokat jó lenne tisztázni, ha egyszer még a borítóra is rápingálták, hogy jár hozzá ingyenes DLC - de ha nem járna, azt eleve külön közölni kellene, hiszen az egyszeri vásárló nyilván abban a "tévhitben" él, hogy nem kap kevesebbet a pénzéért, mint külföldön. Remélem dûlõre jutnak, de az szomorú, ha errõl a vásárló tud meg bármit is utoljára.
Szóval nincsen bajom a "kirendeltségükkel", csak bizonyos dolgokat jó lenne tisztázni, ha egyszer még a borítóra is rápingálták, hogy jár hozzá ingyenes DLC - de ha nem járna, azt eleve külön közölni kellene, hiszen az egyszeri vásárló nyilván abban a "tévhitben" él, hogy nem kap kevesebbet a pénzéért, mint külföldön. Remélem dûlõre jutnak, de az szomorú, ha errõl a vásárló tud meg bármit is utoljára.
Részemrõl minden vásárlónak azt javaslom, hogy korrekt hangnemben vonják emiatt kérdõre a CD Projektet - esetleg visszavásároltatnia terméket a behazudott ingyenes DLC miatt. Én is fel fogom õket hívni, mint korábbi potenciális vásárló ennek kapcsán. Nem mintha nem Lengyelországban hoznák a döntéseket, de nem árt, ha szembesülnek a panaszokkal emiatt.
Én alapvetõen becsülöm a Cd Projektet, de az ilyen inkorrekt húzások ellen fel kell lépni.
Én alapvetõen becsülöm a Cd Projektet, de az ilyen inkorrekt húzások ellen fel kell lépni.
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy meghalt a winyóm és elveszett a mentésem. 25 órát buktam. :S Tudna valaki küldeni az alap profillal (jó karakterként) egy mentést és egy profil fájlt amiben még nem ment el Vermire-re, de az elõtte lévõ fõküldiket (Liara küldije, Novéria, Férosz) megcsinálta?
Mail címem: [email protected]
Köszi. 😊
Nekem az a problémám, hogy meghalt a winyóm és elveszett a mentésem. 25 órát buktam. :S Tudna valaki küldeni az alap profillal (jó karakterként) egy mentést és egy profil fájlt amiben még nem ment el Vermire-re, de az elõtte lévõ fõküldiket (Liara küldije, Novéria, Férosz) megcsinálta?
Mail címem: [email protected]
Köszi. 😊
Angolul Options->Achivements
Magyarul beállítások és nem tudom, hogy fordították. Eredmények talán?
Magyarul beállítások és nem tudom, hogy fordították. Eredmények talán?
Köszi!
Még egy apróságot kérdezhetek? Azon belül melyik almenü? mert már mindent átnéztem, és lehet hogy én vagyok a vak, de nem találom.
Köszi elõre is!
Üdv! Coradiel
Még egy apróságot kérdezhetek? Azon belül melyik almenü? mert már mindent átnéztem, és lehet hogy én vagyok a vak, de nem találom.
Köszi elõre is!
Üdv! Coradiel
Attól függetlenül amit lentebb írtam nagyon jó és nagyon szeretem kétszer is végigtoltam és alig várom a folytatást.
Nézd, mostanság a PC-re kijött játékok közül az egyik legjátszhatóbb.
A lentebb említett negatív tulajdonságaitól eltekintve remek játék, tényleg, persze mint minden újabb játékból, ebbõl is lehetett volna jóval többet kihozni, mint amennyit sikerült.
De hangulatát tekintve abszolút csillagos ötös, páran itt hasonlították a KOTOR-hoz, ha volt hozzá szerencséd, akkor nagyjából máris tudod, mifélére számíthatsz.
A lentebb említett negatív tulajdonságaitól eltekintve remek játék, tényleg, persze mint minden újabb játékból, ebbõl is lehetett volna jóval többet kihozni, mint amennyit sikerült.
De hangulatát tekintve abszolút csillagos ötös, páran itt hasonlították a KOTOR-hoz, ha volt hozzá szerencséd, akkor nagyjából máris tudod, mifélére számíthatsz.
Kumiho #2179
Nincs konkrét kérdésem, de olyan kevés idõm van játszani manapság, hogy a nekiugrok valaminek azt nagyon-nagyon meg kell gondolnom. Kb fél évente egy játékra van idõm 😞. Ezért elõtte szeretek beleolvasni é ha megtetszik akkor nekivágok. Tehát érdekességek, stb...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne (bocsánat, ha már volt), hogy lehet megnézni milyen teljesítményeket (achievment) teljesítettem már?
Sajnos sem a kézikönyvben sem a FAQ-ban nincs róla szó, hogy milyen menüben, vagy gombbal tudnám megnézni.
Elõre is köszönöm a választ!
Üdv! Coradiel
Egy olyan kérdésem lenne (bocsánat, ha már volt), hogy lehet megnézni milyen teljesítményeket (achievment) teljesítettem már?
Sajnos sem a kézikönyvben sem a FAQ-ban nincs róla szó, hogy milyen menüben, vagy gombbal tudnám megnézni.
Elõre is köszönöm a választ!
Üdv! Coradiel
Sajnos nincs.😞
Sziasztok! Van a játéknak magyar nyelvû rajongói oldala, ahol sokmindent meg lehet tudni a játékról?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Na pont az a hely az, ahol tényleg nincs szükség semmilyen ajtó feltörésére. Szépen meg lehet dumálni a továbbjutást az ott lévõkkel. Ha a reaktor már be lett indítva, akkor lehet menni a másik ajtóhoz ami nyitva lesz és a "vasúthoz" visz.
Mire ide eljutottál, nyílván beindítottad a hely VI-át, aztán felmentél a tetõre és visszakapcsoltad amit vissza kellett kapcsolni, majd át a reaktorhoz amit szintén beindítottál. Ezután a reaktorhoz vezetõ ajtóval szemben a nagy teremben ott lesz a továbbjutás lehetõsége (vasút). Azzal majd mész tovább.
Mire ide eljutottál, nyílván beindítottad a hely VI-át, aztán felmentél a tetõre és visszakapcsoltad amit vissza kellett kapcsolni, majd át a reaktorhoz amit szintén beindítottál. Ezután a reaktorhoz vezetõ ajtóval szemben a nagy teremben ott lesz a továbbjutás lehetõsége (vasút). Azzal majd mész tovább.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ha folytatni akarod, akkor csak a már végigvitt karakterrel tudod. Neki pedig nem választhatsz plusz skill-t mindegy milyen és mennyi Achievement van meg. Azok csak teljesen új karakter számára elérhetõek.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL