Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
igaz, EA volt a célpont.

egyébként magyar verzióra felmegy 1.01-es patch?

"The trees move. Do you not see it?"

Szerintem az EA-t és nem a Bioware-t de végülis lényegtelen. A CD Projekt szerencsére van annyira értelmes kiadó, hogy az egész szart úgy ahogy van kivette a mi verziónkból.

Why so serious?

De nem tette. 😊

Why so serious?

Calver
azt se felejtsük el hogy le akarta lõni Wrex-t. <#nyes>

Calver
be is perelték kedvesen érte BioWare-t kedvesen.

Nem rasszista /ha az akkor kb. a fél galaxis rasszista/, az erõsen vallásos kibírható amíg nem kezd el nekem Istenrõl és a megtérésrõl szónokolni, a gyilkológép nagy elõny, a kisebbségi komplexus meg érthetõ. De túloztam egyébként, Wrex a legjobb arc, Ash csak a második. Csak Wrex-el nem lehet románcolni. 😊

Why so serious?

Lacee
Meggyõztél, egy rasszista, erõsen vallásos gyilkológép némi kisebbségi komplexussal mindenki álma 😉

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Onnan vettem, hogy ez így van. Azt USA verzión SecuRom van mert a Securom az a védelem amihez az internetes aktiváció szokott tartozni.

Why so serious?

Igaz nem mondtam hogy megbizható helyrõl jött az info, de honnan tudjam hogy melyikõtök mond igazat. Te ezt pl honnan vetted hogy fordítva?

Ja és nem hiszek jobban a másik forumon elhangzottak se ezután. Tehát nem vok elfogultegyik vélemény felé se.
Alchollal meg kipróbálom mind2 védelmet beállítva, azt hátha.
Ne viccelj, Ashley a legszimpatikusabb az összes társ közül. 😊

Why so serious?

Pont fordítva. Az USA verzión van Securom és a CD Projektesen a Safedisc. Magyar változat egyébként valóban nincs de FAQ-ban elvileg benne van, hogyan kell angol változatot magyarítani. Mondjuk azt nem tudom megy-e, nekem is eredetim van de azt is angolul toltam. 😊

Why so serious?

Calver
Ashley volt összehasonlítási alap, hozzá képest egy szobanövény is jó arc <#nyes>

Köszi a választ de nem erre gondoltam.
Pontosítva a kérdésem: Mi a neve a védelemnek amit a cd projectes kiadás használ?

Közben más forumban megtaláltam a választ(ha jó). Legalábbis egyik srác azt irta hogy ennek a verzionak Securom védelme van. Az USA-snak safedisc+net-es akticávio, orosznak meg starforce.

Azért kéne mert már megvan eredetibe de bizt másolatot (tudom csunya dolog) akarok csinálni. Alcohollal probálkozom és be kell lõni hogy mien védelem van a játékon. Holnap majd kiderül hogy sikerült e. Lehet alchollal se lehet copyni. Neten meg nincs fent magyar változat. Valszeg nem véletlen, aztán ki tudja. Ha van vkinek ötlete akár priviben is írhatna, örülnék neki.
Nincs rajta netes aktivációs és aktivációs limit. Csak a DVD-nek kell a meghajtóban lennie indításnál és ennyi.

Why so serious?

Kerestem, vhol tuti írtátok de nem találtam.

Milyen védelme van a magyar (CD project-es) Mass effectnek???
Atkamon
Ha a Prezidenciáról liftel mész le a Szárnyakhoz, akkor két lift lesz... az egyik egy folyosóra vezet, majd a folyosó végén ott a következõ lift, ami levisz a szárnyakhoz. Na és azon a folyosón van.

PAtr0n
Ohh köszi! Basszus ezt már figyeltem máskor is, hogy villog ott valami, de aszittem a galaxisban távol egy csillag csinálja. Amúgy lesznek még ilyen rejtett dolgok a naprendszerekben a játék során? Olyanokra gondolok mint ez, csak pl. nem írja küldetés sem.
Megint egy modlagos küldi kérdés: Még nagyjából az elején kapom, valami ilyesmi néven: "kövesd a jelet" Azt írja a leírásban, hogy valami folyosóról jön a jel a fellegvérban. Meg valami játékautomákból nyert pénz átutalásáról szól. Nem tudom, hol keressem azt a folyosót ...

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Ott van szinte közvetlenül a Xawin mellett, rámozgatod az egeret és megtalálja.

Why so serious?

Az ûrhajót a bolygók térképén keresd, el van rejtve (húzd körbe az egeret a pályákon).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

PAtr0n
Köszönöm a segítségeket! Azt hiszem sokáig elszórakozok majd a játékkal <#nyes>
viszont még egy kérdés (egyenlõre):
Van egy másodlagos küldi. Valami Garroth tesvírének az ûrhajóját kell megkeresni a Lófej csillagköd Strenuus rendszerében, mert kalózok szórakoznak vele. Odamegyek. 5 bolygó van benne. Egyedül a Xawin olyan bolygó amirõl képet is mutat, és kiírja, hogy 1-es szintû fagyveszély van rajta, de leszállni nem lehet rá. Pedig gondolom ott lenne a küldi lényege nem? Vagy hol keressem a hajót? Esetleg ez bug?

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

A Játékban mindig menteni kell mert sok gondod lesz a játékban.
az normális ha kilép a játék magától néhanéha? valami fileket nemtalál de nemmindig van ez, elég idegesítõ mert annyira belemerülök hogy néha nem mentek 😄 de mostmár minden egyes percben nyomogatom az F6ot
Bocsi, csak olyan evidensnek vettük, hogy fél évvel a megjelenés után már mindenki végigtolta egyszer. 😊

Why so serious?

Atkamon
Uh bocsi, majd akkor írunk spoilerbe:S

Fasiszta lehet azt írunk, amit akarunk, csak elrontjuk más élményét... bár ez téged biztos nem érdekel.

Fenrir
Kb 😄

A halál csupán a kezdet...

Jó arc? Kaidannál unalmasabbnak lenni egy olyan skill ami egyetlen egy élõlénynek van meg, az pedig Garrus.

Nyugodtan maradj, ha továbbra is csak felületesen olvasod a kommenteket 😛

Mi azt irunk amit akarunk.
dejo hogy valaki leirta h megfog halni valaki 😄 ha lehet más több ilyen infot ne irjatok, mert akkor nemfogom látogatni a forumot 😄
Calver
pontosítok: Ashley nem gyenge, szimplán van nála jobb választás - pl Wrex, neki is megvan szinte minden fontos skillje Soldier kasztból (Heavy Armor, AR, Fitness) és hozzá még van pár vicces biotic cucca is. egyedül talán Assault Training (és a vele együtt járó Adrenaline Burst) hiányzott, de az is csak a Throw és Lift cooldownjai miatt.

Calver
mindketten gyengék. Kaidan a kasztja miatt (Sentinel, kb mindenbõl a legrosszabb skilleket kapta), bár legalább rámondhatjuk hogy jó arc és még emberien is néz ki. Ashley nem lenne rossz, de hiába Soldier, a csapattársak sajnos fanatikusan szeretik a falat lõni, szóval nem megy a kétlábú sokra vele... és mindehhez úgy néz ki mintha lesmárolt volna egy lapátot. egy igencsak gyorsan mozgó lapátot. az már csak extra hogy engem a még a személyisége is irritál. (le akarta lõni Wrex-et. gyakorlatilag könyörög a halálért.)

Atkamon
Hát igen, mindenkinek attól függ, hogy melyik kasztot választja... Nekem Adept-el az Ashley-Garrus csapat jött be nagyon.

Szerimtem Kaidan jobb csapat tag mint Ashley mert én katona vagyok és nekem nincs szükségem még egy katonára.
Kaidan szerintem jobb?
Hehe, én õt küldtem a halálba, és az ufó csajszival szexeltem 😛PPP

Atkamon
Inkább csak 15, nekem úgy volt elsõre 20, hogy azért próbáltam mindent megcsinálni. De igen, valóban nem érdemes csak a fõszálon menni, nagyon sok nagyon jó küldetés van.

Igen, ahhoz, hogy fel tudj törni valamit, kell hogy a csapatban legyen valakinek képessége hozzá.

Hát szerintem maximum 15-20 óra csak a fõküldetés csak hát úgy meg semmi értelme nincsen az egésznek.

Why so serious?

PAtr0n
Sziasztok!

Most kezdtem el jáccani a játékkal, és nagyon bejön, jó kis ûr RPG! Nem is tudom mikor olvastam ennyit egy játékban. Amikor kipörgettem a Bioshock-ot azt hittem annál több dialógus nem lesz egyik játékban sem ... tévedtem <#rolleyes> Volt úgy, hogy csak olvastam a játékban, küldetést nem is csináltam, de úgy elfáradtam tõle. <#vigyor0> Amúgy mennyi a gyors kipörgetési ideje a játéknak? Tehát ha csak a fõ szállal foglalkozok. Ja és még valami. Ha feltörünk valami kütyüt, akkor elég a csapatban lennie olyannak aki vágja a feltörést ugye?

Atkamon
Hát csak új játék kezdésével tudod te megadni, hogy hogy nézzen ki.

van valami mód arra hogy megváltoztassam a karakterem kinézetét? persze ugy h nekeljen uj játékot kezdenem, vagy ijesmi.
Ashley legyen mert az egyik kedvencem a csapatban, románcot is mindig vele csinálom.

Why so serious?

Atkamon
Igen én is. Esetleg még az lehetne, hogy megmaradnak a régiek, meg még lesznek új csapattagok is. Tehát például Ahley/Kaidan helyett valaki új, meg ilyenek.

Ashley és Kaidan valamint ugye Wrex csak akkor számít ha nem húzzák meg az RPG-kben szokásos totál új csapat formulát amit általában szeretnek eljátszani a folytatásokban. Remélem itt nem teszik, szívesebben kalandoznék megint Wrex-el, Liara-val és Ashley-vel meg a többiekkel mint mondjuk egy új random asari-val meg hasonlókkal.

Why so serious?

Lacee
én úgy képzelem hogy õk a végsõ döntéshozók de kell hogy legyen valamiféle szenátus vagy más plenáris szerv is, tehát nyilván nem 3 személy vezeti az egész apparátust.
a fél galaxis egyébként jogos, "kicsit" túloztam 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Atkamon
Hát igen... és a galaxisnak is csak egy részét. Írták is a kódexben, hogy a galaxis csillagainak kevesebb mint 1%-a tartozik a Fellegvár Fennhatóság alá... azért egy egész galaxist nehéz lenne 3 személynek irányítani.

Az univerzum azért egy kicsit túlzás volt. 😊 Elég lesz az galaxisnak is. <#eljen>

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Atkamon
Hát azért vannak döntések bõven. Például Ashley vagy Kaidan, meg ilyenek.

Kedvenc fegyver tipús?
Lacee
dehogyis, annyi a különbség hogy ha túléli a csatát az eredeti trió, akkor "csak" negyedik tagként léphet be egy ember a Tanácsba, míg ha hagyod õket meghalni akkor új fog alakulni, aminek az elnöke lesz az emberi tag.
Meg hát nem is a Citadel itt a lényeg, mivel a tanács olyasmi mint az ENSZ egy erõsebb verziója nálunk, tehát közvetve az egész univerzumot irányítják, nem csak azt az egy szem ûrállomást.

Lacee
elvileg trilógiát terveznek a készítõk, szóval folytatás biztos lesz!