Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként magyar verzióra felmegy 1.01-es patch?
"The trees move. Do you not see it?"
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Why so serious?
Ja és nem hiszek jobban a másik forumon elhangzottak se ezután. Tehát nem vok elfogultegyik vélemény felé se.
Alchollal meg kipróbálom mind2 védelmet beállítva, azt hátha.
Why so serious?
Why so serious?
Pontosítva a kérdésem: Mi a neve a védelemnek amit a cd projectes kiadás használ?
Közben más forumban megtaláltam a választ(ha jó). Legalábbis egyik srác azt irta hogy ennek a verzionak Securom védelme van. Az USA-snak safedisc+net-es akticávio, orosznak meg starforce.
Azért kéne mert már megvan eredetibe de bizt másolatot (tudom csunya dolog) akarok csinálni. Alcohollal probálkozom és be kell lõni hogy mien védelem van a játékon. Holnap majd kiderül hogy sikerült e. Lehet alchollal se lehet copyni. Neten meg nincs fent magyar változat. Valszeg nem véletlen, aztán ki tudja. Ha van vkinek ötlete akár priviben is írhatna, örülnék neki.
Why so serious?
Milyen védelme van a magyar (CD project-es) Mass effectnek???
Megint egy modlagos küldi kérdés: Még nagyjából az elején kapom, valami ilyesmi néven: "kövesd a jelet" Azt írja a leírásban, hogy valami folyosóról jön a jel a fellegvérban. Meg valami játékautomákból nyert pénz átutalásáról szól. Nem tudom, hol keressem azt a folyosót ...
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Why so serious?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
viszont még egy kérdés (egyenlõre):
Van egy másodlagos küldi. Valami Garroth tesvírének az ûrhajóját kell megkeresni a Lófej csillagköd Strenuus rendszerében, mert kalózok szórakoznak vele. Odamegyek. 5 bolygó van benne. Egyedül a Xawin olyan bolygó amirõl képet is mutat, és kiírja, hogy 1-es szintû fagyveszély van rajta, de leszállni nem lehet rá. Pedig gondolom ott lenne a küldi lényege nem? Vagy hol keressem a hajót? Esetleg ez bug?
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Why so serious?
Fasiszta lehet azt írunk, amit akarunk, csak elrontjuk más élményét... bár ez téged biztos nem érdekel.
Igen, ahhoz, hogy fel tudj törni valamit, kell hogy a csapatban legyen valakinek képessége hozzá.
Why so serious?
Most kezdtem el jáccani a játékkal, és nagyon bejön, jó kis ûr RPG! Nem is tudom mikor olvastam ennyit egy játékban. Amikor kipörgettem a Bioshock-ot azt hittem annál több dialógus nem lesz egyik játékban sem ... tévedtem <#rolleyes>#rolleyes> Volt úgy, hogy csak olvastam a játékban, küldetést nem is csináltam, de úgy elfáradtam tõle. <#vigyor0>#vigyor0> Amúgy mennyi a gyors kipörgetési ideje a játéknak? Tehát ha csak a fõ szállal foglalkozok. Ja és még valami. Ha feltörünk valami kütyüt, akkor elég a csapatban lennie olyannak aki vágja a feltörést ugye?
Why so serious?
Why so serious?
a fél galaxis egyébként jogos, "kicsit" túloztam 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Meg hát nem is a Citadel itt a lényeg, mivel a tanács olyasmi mint az ENSZ egy erõsebb verziója nálunk, tehát közvetve az egész univerzumot irányítják, nem csak azt az egy szem ûrállomást.