11074
-
Steve Q #8005 Volna egy kérdésem, amire még nem kaptam választ: a filmszemcsésség nincs bekapcsolva, de a lámpák fényei még mindig kockásak, minél messzebb vannak, annál inkább. Ez miért van, tudjátok? Előre is kösz a választ. -
#8004 P 2,4 / 2600pro 500MB / 1 GB RAM -
#8003 mindez milyen gépen? -
#8002 sziasztok, - a játék elég simán fut, de az átvezetők - van olyan, hogy megáll a belépő képnél, aztán szépen jöhet egy újra indítás... ha leveszem 800-600-ra, akkor nincs gond, de akkor meg a játék siralmas. Mellesleg nekem menetközben felbontást állítani egyenlő a gép újra indításával.
Tudnátok esetleg olyan trükköt (ini v egyéb) mondani (az új gép vásárlásán kívűl) amivel kicsit simább a futása a játéknak. Valami cellás töltése lehet, mert megy 5-10 métert a koma oszt röccenés, megint 5-10m megint röccenés - és így tovább. Fut-fut a játék, csak így "receg" - nem jut eszembe jobb szó... -
#8001 A francba, én akartam :))) Grat!
-
#8000 Te sem aprózod el a dolgot :D
Amúgy ték :) -
suckermaskuser #7999 jah tényleg Liarát kihagytam, őt vettem fel elsőnek~
minden kis bolygót végignézek eddig és 24 óra az össz játékidőm.
nagyon élvezetes gém -
#7998 hát, még meg kell találnod Liarát, aztán Virmire, Citadel, Ilos, és a végső küldetés. úgy nagyjából felénél vagy játékidőben. -
suckermaskuser #7997 üdv.
olyanoktól érdeklődnék, akik végigvitték már a gémet. eddig megcsináltam a féroszi és a novériai küldetéseket a fő küldetésszálakból [36-os szintű vagyok, kicsit sokat fedezek fel ^^]. kb hány ilyen kötelező állomásból áll a játék, szóval kb hol tarthatok most? -
#7996 Kösz kösz. Egyébként sajnos a Mass Effect wikivel már előre lelőttem az összes fontosabb poént a játékban még jó régen, mert nagyon érdekelt a sztori. Rohadtul ki van találva, nekem nagyon beütött. De azért végignyomom mert rohadt jók a dialógusok meg a kis átvezető jelenetek is, dramaturgiából eddig csillagos ötös. Kevés olyan sci-fi univerzumot tudnék mondani, amelyik ennyire jól ki van találva. -
#7995 Majd később, a játék végefelé kiderül a szerepük. -
MrAndree #7994 Nem. Illetve majd igen, de nem emiatt. -
#7993 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A gondnokok eredetéről megtudunk egyébként valamit, ha az összesnek feldobjuk a hátára a megfigyelő cumót? -
#7992 Hát igen, ha inkább a lövöldözést szereted, akkor ne az adeptet válaszd, de nekem pl az adept a kedvencem... ízlések és pofonok. -
ZÓÓÓcsi #7991 Húh, még jó hogy nem adept-el mentem... -
#7990 Tudom, annak kapcsán írtam én is. -
#7989 #7984 :D -
#7988 Ma vettem meg a CD Projektes Gyémánt kiadás, ebben már benne van a Bring Down The Sky is egy bónuszlemezen, 4590-ért adták szal kurvajó vétel, aki ennyit sem hajlandó kiadni egy ilyen játékra, annak nőjön köröm a pöcsére. -
Kindred Blades #7987 Annyi volt már megjelenéskor is. Remélem, egyre többen rászoknak erre :) -
#7986 Nos, nekem még nincs meg egy éve, és akkor még 8ezer volt... -
#7985 Hihetetlen, egy év alatt csak 2k ft-ot csökkent az ára... -
Grifidos #7984 Na csá! -
tabek #7983 csátok valaki megtudná mondani honnan lehet leszedni a magyaritást külön fontos lenne kössz!! -
#7982 A fegyver szórása mongyuk attól is függ, hogy melyik kasztot választod. Ha pl Adept vagy, akkor csak a pisztolyt tudod használni végig a játékban. -
#7981 A szórás nem véletlen - ahogy fejlődzs, egyre kisebb és pontosabb lesz...
Nem CS/CoD/Quake...
-
Kindred Blades #7980 Az omnigél, mint olyan, egyfajta..., hm, hogy is fogalmazzam... többcélú ipari anyag, tartalmaz(hat) kerámiát, ipari műanyagot, ötvözeteket, mindezt gyorsan kötő, zselés állapotban. Technoblabla, stb.
A célkereszt hiánya/helyettesítése ne riasszon el, az a bizonyos kör, ami szórást jelzi, rendesen össze fog szűkülni. Érezhető lesz a változás, ahogy növeled az adott fegyvertípussal való jártasságod és szerzel új felszereléseket.
-
#7979 Falcon87, Atkamon - Uraim, nagyon köszönöm a segítséget.
Most direkt á-tól z-ig elolvastam mindent, de az Omnigélről, legalábbis eddig, nem találtam semmi leírást.
Ami miatt a játék felnyomta a hangulatom, az pedig, hogy a mesterlövész cuccon kívűl nincs célkereszt, vagy nekem nem működik. Az a kör ami a fegyok szórását mutatja, az meg azért elég tág, így az elején legalábbis. Mivel megszoktam, ezért hamar elkalapált a játék. Hogy szokjam a stílust, ezért most előröl kezdtem.
A gépem is kevésnek bizonyul, épp játszható kategória, ezért most rákeresek a fórumban, nincs-e valami + állítási lehetőség.
Mellesleg az Omnigélt én - csak kikövetkeztetés útján - valami képességnek fejtettem meg.
Amúgy nem riadok vissza az olvasástól sem, pl még mindig Morrowindezek, vagy említhetném a Stalkert is. Azért ott is kell olvasgatni.
Jah és a Gothic mind a 3 része - mivel rajongó volnék, - erről már nem is beszélek...
Már megjártam néhány fórumban a nickemmel... az a fránya 16-os... :D
-
#7978 A kék vezeték az az egyik mindenesnek a neve, szóval az egy mindenes. És lehet játék közben változtatni az opciókban az automatikus pontelosztást is. -
#7977 Az a sárga kütyü, asszem a magyarításban "mindenes" a neve. Ilyen kézi számítógépféle. Az omnigél ilyen mechanikus cucc, zárak feltöréséhez, a mako javításához lehet használni. A gránátot "R" betűvel dobod el, ha megnyomod az R betűt, akkor felrobban (akár repülés közben is), ha nem nyomod le, akkor ilyen 10 másodperc múlva. A kék vezetékre nem emlékszem, ha a csapattársak nem kapnak pontot, akkor valószínűleg auto-ra van állítva a pontelosztás, és így eleve egy random képességre megy a pont, nem "raktározódik". Ezt egyébként a játék kezdésénél lehet beállítani, közben nem tudom, lehet-e. Most ennyit írtam össze, később lehet leírok még valamit. Kérdezz nyugodtan, elég sok mindent tudok ;) -
#7976 Senki sem minősít!
Ebben a játékban MINDENT el kell olvasni - nem csak amihez türelmed van.
A Súgó/Lexikon bővebb, mint azt itt mi le tudnánk neked írni.
-
#7975 :)
nem, nincs gond - de magyarosítással játszom. El is olvastam, ameddig volt türelmem a legtöbb mindent - de...
továbbra sem tudtam meg többet az általam kérdezett dolgokról...
Esetleg, ha megpróbáltál volna válaszolni, és nem minősíteni :) - ezzel a pár sorral amit leírtál, írhattad volna pl hogy a sárga kütyü ez és ez és erre kell és így használni... akkor talán előrébb lennék valamivel...
Ha esetleg meggondolnád magad, vagy esetleg valaki venné a fáradtságot, megköszönném... -
Deajka #7974 Szasz Tibi!
Erre szokták azt mondani, hogy "ej de hülye vagy , fiam"! Szedd le hozzá a magyarosítást mert így nem fogsz menni semmire. Pl: a pontok elosztását lehet állítani. Nálad automatikus , default=true a felállás. Még tehátabban ( :) ) nem neked kell foglalkozni a csapattagok fejlődésével. Persze az igazi szerepjátékos ezt is maga állítja. Na, még példáulabban alap dolgokat kérdezel ami persze le van írva a gémen belül is.
Jó egészséget! jó játékot! (Mert ez tényleg az) -
#7973 Akkor lenne néhány jérdésem:
- mi is ez az Omnigel? - még nem találtam róla leírást az olvasgatni valók között
- a gránát eldobását lehet-e irányítani - pl, hogy milyen messze és hova dobom?
- miért nem kapnak pontot a csapattagok, amikor én igen?
- a képességeket, hogy lehet használni? - úgy értem, hogy kijelölöm, hogy dobjon valami erőteret, és akkor ott dob ugyan de utána is dobni fog? - önállóan többször is használja?- vagy ezt harc közben kellene tagokra lebontva használni?
- Mi az a kék vezeték? - ez a neve az egyébként sárga! kütyünek, ami a kezükön megjelenik - ezzel lehet harcolni? - vagy ez csak akkor amikor valamilyen képességet aktiválok, jelenik meg?
- Van-e valamilyen taktikai térkép, ha így tagokra lebontva kell figyelni és a harcot irányítani? Mert nekem elsőre úgy tűnt, az elején kell meghatározni, ki mivel harcoljon? - vagy folyton irányítani kell mindenki harcát? - mert még a sajátomat sem nagyon értem, - pedig volt már néhány játékkal dolgom...
Elsőre ennyi - lehet, tényleg türelmetlen vagyok, de ezzel az inventori rendszerrel sem boldogulok... -
#7972 Valószínüleg az átlagnál idegesebb fajta vagy, ha az első pálya fel tudott húzni...
Mit hagynál ki? Egy eszméletlen jó történetet, iszonyat komplex háttértörténettel, szép grafikával, nagyszerű harcokkal. Persze egy mondatban nem lehet leírni a játékot... -
#7971 --- valaki elárulná, miért is jó ez a játék? ----
Igaz az első pályán vagyok, de rendesen felnyomta az agyam, - nem sorolom miért. Inkább érdekelne, mit hagyok ki, ha nem játszom vele tovább...
-
#7970 Bocs, hogy belekotyogok - de minek a programs könyvtár?
Legalábbis én odaraktam ahova gondoltam. Egyébként sem terhelném 7 GB-al a C:-t.
??? -
#7969 Szia,
Köszi, sikerült, egy kicsit vissza kellett gyalogolni..
Üdvözöl:
Papa01 -
#7968 Szállj ki. -
#7967 Sziasztok!
Van egy küldetés, ami egy vulkanikus bolygón játszódik. A gondom az, hogy nem tudok továbbmenni, mert az utat elzárja egy finomító, amit pár ágyú védett..
Tudja valaki hogyan kell tovább menni? :)
Köszönöm a segítséget! :)
Papa01 -
suckermaskuser #7966 esetleg próbáld így másik partícióra telepíteni:
Regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:/Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:/Program Files -re az értéket.
/ -helyett mindenhol a szokásos backslash-t (másik írányba dőlőt:)) használjátok"
nyomj egy restartot, és utána telepítsd~