Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Vision. One Purpose.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Egyébként érdekesen gyorsan lépek szintet. Szinte 20 percenként oszthatok pontokat. Hova vezet ez?
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
Háát mit mondjak, úgy minden low-on és minden árnyék meg effekt kikapcsolva és disznó módon akad a játék. Nagyjából a 7800GS olyan teljesítményen van, mint egy 3650, najó talán kicsit jobb (de javítsatok ki), a proci viszont fejlettebb a tiednél és így se megy sehogy a játék! U3 motornak azért több kakakó kell szerintem! De halkan hozzáteszem azért, hogy az UT3 röccenésmentesen megy! Szóval programozástól is függhet a sebesség.
BattleTag: zydar#2910
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Jo ideje játszogatok a játékkal, kb a közepén tartok, és most jöt telö egy olyan hogy ha tulmelegitem vmelyik efgyverem akkro az nem hül vissza, és nagyon sokáig ugy marad. pl amig visszamegyek a ürhajoba , vagy ha elmentem kilépek és betöltöm.
másnál volt ilyen? van erer megoldás?
Elég idegesitö ha a tank pl nemtud löni, vagy nem marad fegyverem.
General protection fault!
History:Adress=0x111a731d (filename not found) (in:\Games\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe)
Adress=0x111a731d (filename not found) (in:\Games\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe)
Tud valaki segiteni,megköszönném..
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
A fórumtárs kérdezett vmit, én meg válaszoltam NEKI szubjektív véleményem szeirnt. (hozzád kb annyit szóltam, hogy szerintem nem a 4 éves procikra vannak tervezeve a mai játékok, és hogy igenis van jelentõssége a kétmagos prociknak)
Azt gondolsz, amit akarsz, én innentõl a témát tényleg lezártam. Ha hozzûfûznél vmit, akkor várom privátban...
CSAK a Fradi
One Vision. One Purpose.
DBZ is My Favourite
Hát ne haragudj, de elég nagyot tévedsz, komoly különbség van.
Jóh, én a saját álláspontomat írtam le.
CSAK a Fradi
"gyûtenék kicsit és összeraknék egy újabbat"
A jelenlegi állásom szerint elgyûjtögethetnék egy olyan 10 éven keresztûl mire összejönne egy komplett gépre a lóvé...
DBZ is My Favourite
Sajnálom, pedig nagyon jó a játék...
CSAK a Fradi
DBZ is My Favourite
Történetesen...
Azzal a p4-el nem tudom összehasonlítani, soha nem volt ilyen procim, akkoriban az amd volt a menõ, szóval valszeg még jobb is a procid.
Mondom, nem kell itt okoskodni ennyit, ha neked megéri, akkor vedd meg és meglátod mi lesz 😄
Én azért írtam, mert ilyen gépre már nem költenék plusszba, inkább gyûtenék kicsit és összeraknék egy újabbat.
CSAK a Fradi
DBZ is My Favourite
Próbáld ki és mindenki okosabb lesz.
CSAK a Fradi
DBZ is My Favourite
Csak hogy tudd, volt annó 2500+-os barton procim, agp-s vga-m is nem is kevés...Tudom, hogy mire képes az a proci, maradjunk ennyiben.
''Az elõzõ generáció'' 😄DDDD
CSAK a Fradi
DBZ is My Favourite
Nem tudom hol élsz, de ha olyan játékkal játszol, akkor bizony mindkét magot ki lehet haszálni akár 100%-ra is. Amúgy szerintem nem azért írt olie, hogy megmonjda a frankót, csak épp segíteni akar. Teljesen felesleges egy 4 éves proci mellé egy viszonylag új, egész jó teljesítményû vga-t tenni...már a 7600gt is sok lenne...
Részemrõl befejezve, asszem kissé off a dolog.
CSAK a Fradi
One Vision. One Purpose.
Csak hogy egy kis példával éljek (jobban értek az intelhez):
egy Core 2 Duo magonként 2x olyan gyors, mint egy Pentium 4, ha mé azt is hozzávesszük, hogy 2 magja, van, akkor már 4x akkora a számítási kapacitása. Gondolom hasonló különbségek vannak AMD fronton is (a P4 kb egyidõ a Barton magos AMD procikkal).
DBZ is My Favourite
Én nem látok ennyi potenciált ezekben a p4-ekben, de simán lehet, hogy én vagyok a kishitû 😊
CSAK a Fradi
One Vision. One Purpose.
DBZ is My Favourite
UI: Huh, a Sempron verte a procidat? 😄 Úgy tudom, hogy pedig az egy nagyon lebutított fajta volt.
DBZ is My Favourite
2. még pár évig, ha minimumon is akár, de elindulnak a legújabb játékok is
3. annyi pénzért amennyit írt, mégis mi a kifizetõdõbb? komplett gépcsere, vagy 5k-ért új VGA?
One Vision. One Purpose.
Aóta volt már s939-es athlon 64, s939-es x2, am2-es x2 és am2+-os phenom x2/4 😊
Akkor hol is vagyunk?
Nem azt modntam, hogy nem viszi a játékot a proci, mert biztos van hozzá megfelelõ beállíáts, de hogy pl maxon nem fogsz vele játszani, az biztos 😊
És ilyen proci mellé én személy szerint nem vennék már új vga-t, felesleges.
CSAK a Fradi
Nyílván a teljes kihajtáshoz nem elég, de ki akarja?
A beállításokat kell ügyesen belõni. A tipikusan prociéhes dolgokat levenni, a többi mehet maxra. Pl a 3850-esemnek mind a memóbusa, mind a memómérete elég a legmagasabb textúrabeállításokhoz. Ugyanakkor a fizika (ami ha minden jól megy nemsokára szintén átkerül CPU-ról GPU-ra) meg az árnyékolás a procit eszi. Ezeket butítani és nincs semmi gond.
Hogy konkrét is legyek (3GHz, 2GB RAM, HD3850):
Mass Effect: ultra high, árnyékok kikapcsolva - tökéletesen játszható volt (árnyékok meg driverbõl vagy enginebõl bugosak voltak, még szebb is lett nélkülük).
Szóval ugyan igaz az, hogy a procink felett eljárt az idõ (pl az enyémet már egy 3000+-os sempron is verte akkoriban), de igen kevés esetben a proci a szûk keresztmetszet. A többmagos rendszerek meg még csak mostanában kezdenek kihasználva lenni igazán, butaság azt mondani, hogy nem érnél a 3650-nel semmit. Majd eljön az idõ, hogy már tényleg kevés lesz, de az még jó sokára.
One Vision. One Purpose.