11074
-
VJP #8285 Ok köszi, nincs több kérdés egyenlőre!
VJP -
#8284 Azután nem lehet már mellékküldit csinálni, akkor vége. -
VJP #8283 Még jó hogy van belőle 999 és nem lehet több!
Ezentúl nem szarozok ködtöréssel...
És még egy kérdés, ha a játék főszálának vége utána még lehet a mellékküldetéseket csinálni, vagy vége? -
Richardix #8282 őszintén szólva semmi másra... -
VJP #8281 Üdv.!
Csak az lenne a kérdésem, hogy az Omnigélt a Méko javítása és a kódtörésen kívül mire lehet használni? -
#8280 Ja de benne van, csak vaksi vagyok :D -
#8279 Nem tudja valaki hogy a játék végén a Credits alatt milyen zene megy? Letöltöttem egy OST pakkot, de abban nincs benne :( -
Richardix #8278 én eddig katonával toltam csak, nos jó a harcban de másra nem túl jó... nekema kedvenc fegyóm a mesterlövészpuska, azzal imádok aratni :) -
#8277 Vanguard egyértelműen (harci adeptus akar lenni magyarban gondolom), Infiltrator se rossz, de Vanguard mindent üt mókafaktor szempontjából. Katona nekem kicsit túl egydimenziós, Sentinel messze túl gyenge és támogató kaszt az én ízlésemnek, Adeptnél és Engineernél meg jobban csíptem a hibrid kasztokat. -
MrAndree #8276 Engineer és Infiltrator. Előbbi király gyógító /medic presitge class-al/, utóbbi meg harcosnak sem utolsó /commando class/. Decryption és Electronics pedig marha hasznos képességek /és nem csak azért mert nem kell Talit cipelni mindenhova ha ládákat akarsz nyitogatni/, infiltrator meg hordhat medium armort így harcban is jobban megállja a helyét mint az engineer. -
#8275 Én Adept-el vittem végig vagy 3szor, nekem az a kedvencem. -
#8274 Kinek mi a kedvenc kasztja?
Én még csak katonával vittem végig, de az nagyon tetszett. Most gondolkozok egy Adeptuson vagy egy Harci adeptuson :) Esetleg egy csipáson. Szerintetek? -
Richardix #8273 na, én csak enynit szerettem volna tudni, erre mindneki a torkomnak ugrik... köszi! -
#8272 Armor Upgrades - Mass Effect Wiki
"Hardening
Hardened Weave
A complex filament network of element zero microcores combined with advanced firewall technology provides protection against both biotic and tech attacks."
Tehát bionikus és tech támadások ellen nyújt védelmet
I. szinten 10%
II. szinten 11%
III. szinten 12%
további szintek nincsenek.
Gránátokat csak harc közben lehet újratölteni, azokkal, amiket a harc során "zsákmányolsz". Van egy szekrény a Normandia orvisi szobájában, de az azt hiszem csak medkit-et tölti fel.
Turiánok életkorát illetően csak találgatások vannak. Hivatalos info nincs róla. (vagy csak én nem találtam :P)
The Analysis Thread
Itt például Saren életkora 44 körülire van kiszámolva.
De hogy ténylegesen meddig is él egy turián, az nem derül ki. -
MrAndree #8271 No de akkor, csak hogy örülj. :)
1: Úgy tudom igen.
2: Lehet, de konkrét helyet nem tudok, bizonyos ellenfelek dobnak néha gránátokat meg ládákban is szokott lenni.
3: Nem tudom, de ha nincs benne az enciklopédiában akkor nem hinném, hogy máshol lenne válasz. -
MrAndree #8270 De ez egy soha véget nem érő dolog így. Mert minden játéknál van mindig egy jobb a láthatáron ami miatt most ezt épp nem veszed meg... :) -
Richardix #8269 2 új hsz és még mindig nincs válasz... -.-
am meg neked megint mibajod? O.o
ja és Atkamon: 4600 Ft ez a játék, de mint alább látod én arról beszéltem, hogy az összes nekem bejövős játékot nincs lehetőségem megvenni.. ergo megvehetnén ezt, de ha utána találok valamit ami jobban megérné eredetiben arra nem marad cash.. érted, hogy értem? -
#8268 Nincs lehetőséged kiadni rá kemény 4600 Ft-ot? Akkor olyan gépre hogyhogy volt lehetőséged, amin elmegy a játék? -
Grifidos #8267 Te meg gondold át hol beszélsz...finoman szólva és cooltúráltan :
El lehet húzni innen és máshol osztani az "észt"! -
Richardix #8266 gerinc nélkül? aha.. szóval ha letöltöm a játékokat már gerinc nélkül élek... csak hoogy tudd, legszívesebben minden játékot megvennék amivel játszok, csakhogy erre nincs lehetőségem... reklámozom? ti mentetek bele abba hogy én letöltöttem, meghogy inkább vegyem meg, ahelyett hogy a feltett kérdéseimre válaszoltatok volna... szerintem még 1x gondold át miről beszélsz... -
#8265 csak gratulálni tudok hozzá.
de legalább ne lennél olyan elképesztően ostoba hogy reklámozod.
és még büszke is vagy rá. eszem-faszom megáll hogy tudnak egyesek gyakorlatilag gerinc nélkül élni. -
Richardix #8264 nos az én esetemben inkább 5 ezres DLC, de mind1
Én csak akkor veszek meg valamit ha valamiért jobb a törtnél (pl Battlefield 2) -
MrAndree #8263 Hát ha az nem elég, hogy eredeti és nem lopott /nekem is van másolt játékom, nem prédikálok, de azért van amiért megéri fizetni/, akkor még ott van a tök ingyenes DLC is... -
Richardix #8262 na miért? az eredeti mit nyújthat amit egy tört verzió nem? -
#8261 Hát hogy lásd, miért is éri megvenni 4*** Ft-ért.
-
#8260 Én meg leszarom :D Játékaim többsége nekem is warez, de ami megéri a pénzt arra mindig rááldozom. A Mass Effect esetében sem volt ez másképp :) Általában a játékélményt, az újrajátszhatóságot és a játékhosszt veszem figyelembe, persze az első 2 elég relatív.. kinek mi jön be. -
#8259 én nem haragszok :) -
Richardix #8258 mi rosszat tettem, hogy most mindenki a torkomnak ugrik? O.o -
Grifidos #8257 Csak úgy hogy számunkra itt közellenség lettél és a továbbiakban nem foglalkozunk veled. -
#8256 ? -
Richardix #8255 most ez hogy is jön ide? -
#8254 lol az előlapon 16+, a hátlapon meg 18+ :D -
#8253 Mass Effect - Gyémánt Kiadás
-
Richardix #8252 most komolyan ezen az egy mondaton lovagoltok mind? -.-
jó, akkor tegyük fel, hogy megvettem... -
#8251 "de én mostmár meg nem veszem.. " ---> (pedig meg kéne) -
#8250 "de én mostmár meg nem veszem.. " ---> -
#8249 "de én mostmár meg nem veszem.. " ---> -
Richardix #8248 lenne pár kérdésem a fejlesztésekkel meg a háttérsztorival kapcsolatban:
1. a Pajzs fejlesztéseknél a "keményítés" címszó alatt mit értenek? nehezebb áttörni a pajzsot avgy miszösz?
2. a gránátkészletet fel lehet tölteni valahol? (úgyértam a Normandián, esetleg a Fellegvárban...)
3. Tudja valaki meddig él egy turián? érdekelnek ezek a háttérinfók... :)
melelsleg a túlmelegedés bughoz: nekem is "warezos", nekem is bugos, bár csak kb a főszál közepefele jött elő... hát, mindenképp hátránynal jár, de én mostmár meg nem veszem.. inkább spórolok a ME2-re
-
#8247 Nekem állandóan be van dugva a net, mégse megy :P
Mellékesen, ha kihúzom, akkor sem :) -
Morgolodo #8246 Úgy értem, ha nincs aktív net-kapcsolat nem indul el, soha, sehogy. Ha csatlakozok, azonnal elindul. Régen nem csinálta, netem sem volt.