Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mert ha tanács elpusztúl csak az emberek írányítják a fellegvárat a többi faj nem.
Prince23
Lesz Mass Effekt 2. Már topik is nyílt az sg-n 😄

Hát azért olyan komoly döntéseket nem hoztunk, ha hagyod pusztulni a Tanácsot akkor a 2. részben legfeljebb új tanácstagok lesznek. Illetve még az lehet kérdéses hogy kit választottál be a Tanácsba. Ezt két kérdésben le lehet zavarni. Ha meg tényleg úgy lesz, hogy a régi mentéseket lehet tovább használni akkor mlg egyszerûbb a dolog.

Why so serious?

Anno írták hogy érdemes megtartani a save fileokat mert át lehet majd vinni a karaktereket és a döntéseid hatással lesznek a folytatásban történõ dolgokra😊

Az jó lenne ha hogy a döntések átmennének a folytatásba.
Atkamon
Én elõször hagytam, de csak azért, mert azt hittem, csak úgy lesz jó a vége meg minden, de aztán kipróbáltam úgy, hogy megmentem a tanácsot, és úgy is jó lett.

És igen lesz Mass Effect 2 szerintem. Bár azt nem tudom hogy oldják majd meg, hogy megtudják, hogy milyen döntéseket hoztunk az elsõben.

Szerintetek lesz Mass effect kettõ?
Ki hagyta pusztulni a tanácsot mert én pusztulni hagytam?
Lacee
mondjuk az erkölcs (jóindulat) 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Calver
nem mondanám hogy Mass Effect-ben ilyen "fekete-fehér" jellemek lennének. Paragon/Renegade sem jó/gonosz, sokkal inkább akkor már a rend-káosz síkján mozog, Paragon a rendszeretõ, engedelmeskedõ mintakatona, míg Renegade az öntörvényû mókamester - és pont ezért a szemléletért imádom a Mass Effect-et.
én spec mindig Renegade felé húztam - természetesen nem csak és kizárólag Renegade pontjaim voltak, pl ártatlan telepesek kiirtása egy ritka retardált tett lett volna - mert ha gyakorlatilag korlátlan hatalommal rendelkezel, mi tart vissza attól hogy megfélemlítést és fejlövéseket használj a nem szimpatikus elemek meggyõzésére?

"The trees move. Do you not see it?"

Lacee
igen, te a harcosokat szereted.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

😄😄😄😄😄
Erre válaszolni is fogsz? 😄DDDD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Én a harcos tipusokat szeretem az rpg_ben?
Lacee
én vanguard - liara - garrus felállásban tolom, eddig bejött 😊 bár nem hiszem, hogy van olyan kombináció ami ne lenne életképes.

Én általában íjász vagyok, esetleg íjjal felszerelt tolvaj szerûség, Mass Effect-ben ugye mindenki lõfegyverrel tolja de az engineer meg infiltrator aki vágja a zárnyitást meg ilyesmiket így õk állnak hozzám a legközelebb. Biotikus támadások tényleg jól néznek ki, de erre cipelem magammal mindenhova Liara-t. 😊

Why so serious?

Atkamon
Én emg pont azokat szeretem😊 plussz a Mass Effect-ben nagyon nagyon jól néznek ki szerintem a biotikus támadások😛

Na az még nem voltam, meg semmilyen karakter amelyik biotikus képességeket is tud. Nem vagyok mágus típus egy RPG-ben sem.

Why so serious?

Atkamon
Nekem az adept a kedvencem. Azzal vittem végig kétszer, úgyhogy az a karakterem már kb 58-as szinten van

Hát én eddig mindig paragon voltam, de a következõ karakteremmel tuti kipróbálom a renegade-et is.
Elsõre amúgy katona voltam de annyira nem jött be, ölni tud de semmi mást. Még hardcore-on is túl könnyû volt vele a játék. Második karakterem Engineer volt, ez már jobban bejött. Most meg Infiltrator vagyok, eddig ez tetszik a legjobban, megvannak neki a legjobb tech skillek /decryption és elecrtonics, így nem kell Tali-t cipelnem mindenhova/ de hordhat medium armort így csatában se verik le másodpercek alatt.

Why so serious?

Kasztban mivagy mert én katona?
Atkamon
Hát én kb két és félszer játszottam végig, de mindig jó voltam😊

Ki szokot jó fiú lenni mert én mindig gonosz vagyok?
az 😄 fantom
Atkamon
Specter, Fantom...

hmm, mostanában már nemteszi fel ezt a marhaságot hogy nincs hozá szakértelmem. ugynézki az elsõ pályán, azon a bolygón volt csak. most meg már elõléptettek ijen izévé, nemjut eszembe mivé 😄 ami az a szemétláda is vóót mig meg nem fosztották tõle.
Calver
emlékeim szerint nem kell rá pont, legalábbis én Infiltratorral nagyon lazán lövöldöztem sniper rifle-el anélkül hogy egy pontot is dobtam volna rá.

Calver
Soldier-rel nem kéne ilyen üzenetet kapnod, õk tudnak minden fegyvert használni. ez csak akkor jön elõ ha olyan fegyvert használsz amiben képzetlen a kasztod, tehát nem tud pontokat rakni rá (kivétel pisztoly, azt mindenki tud használni). lásd pl Vanguard tud shotgun-t és pisztolyt használni, de ha azzal elõkapsz egy assault vagy sniper rifle-t, semmit nem fogsz eltalálni, és nem fogsz tudni zoomolni, mert nincs a kaszt fegyverei között - ezért képzetlennek számítasz vele.

Atkamon
Hát csak azért írhatja ki, mert nincsenek pontok a gépkarabélyon

hali, megmondanátok hogy ha azt irja ki hogy nemtudom használni pl a géppityut, és ezért roszabbul célzok meg nemtudok meszebbre lõni, az miért van? katona vagyok meg hõsi mittudomén, kivan fejlesztve a gépkarabéjnál egy két dolog, nemrég kezdtem, csak kiváncsi vagyok miért irhatja ki, mire kell figyelnem.
Lacee
oké, köszi! jó tudni, hogy mindenki gyógyul tõle, azt hittem hogy van rá valamilyen utasítás amit nem vettem észre.

Calver
quicksave és visszatöltés kijavítja asszem, amúgy egy bug. (elég idegesítõ tud lenni ha mondjuk épp Saren leölése közben jön elõ)

Rip
tinypic.com, tallózás, és kész, ha feltöltötte, kiírja a kép linkjét.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Fegyver túlmelegedéssel kapcsolatban kérdeznék: az utolsó pár helyszínen tapasztaltam, hogy pikk-pakk kampó lett a cucc, de elõtte mindig "megjavult" magától, ez miért lehetett?
Ha túlhevült, ti tudtátok orvosolni?

Calver
FA skillbõl a csapat összesített értékét használja és mindenki gyógyul. itt részletesebben

Vége, sajnálom, rég játszottam ilyen jót :|

Atkamon
Medigélt csak te tudsz használni.

Lacee
lehet utasítani a csapattársat, hogy használja a first aid skilljét? az F betûvel csak Shepard gyógyítja magát.

ojat sajna nemtok csinálni xD nem értek hozzá
ojan mintha nem lenne driver vagy nemtom a Film Grain effekt szar szemcsésé teszi a Motion Blur sem rendes mert amikor párbeszéd van akkor a hátéren lehetne látni hogy behomályosokig de akkor elégé szar lesz a kép nemtudja rendesen megjelentíteni a texturák pedig elégé hülyén jönnek be mert egy 2m re a karakterem elöt van egy "csík" és attol közelebb jobb a textura messzebb szarabb mint amikor nme elég a kártyában a memoria de 1Gb nehogy ne legyen elég :S egy HD 3850 esnek 1Gb-al simán kéne futtania maxon, ugyhogy kivagyok idegileg xD.
Amugy más játékokba se tudja rendesen megjeleniteni mint pl grid witcher. a régi kártyával is ez volt ... aszitem az annak a hibálya :S
Akkor ne ide töltsd fel, hanem egy ingyenes tárhelyre és linkeld onnan a kéept. AKkro aztán akármekkora is lehet, nem itt foglalja a helyet...

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

ha a legkisebb felbontásba is csinálom akkor is min 50KB és 20at enged feltölteni.
tul nagyok a képek még JPEG-ben is és nem vok vip :S
zomgzerg
töltsd már fel

lehetséges h a törtverzio miatt szar a kép? O_o
rotator
Nem lehet, csak parancsokat tudsz nekik adni.

Szeretném meg kérdezni hogy lehet váltani a csapat tagokat hogy Shepard helyet mást írányítsak?
igy 94KB xD
Terminátor14
A paint asszem eléggé alapnak számít 😄D

CSAK a Fradi

mien progival tudom? mert nincs 1 konvertálos progim se :S