Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
És igen lesz Mass Effect 2 szerintem. Bár azt nem tudom hogy oldják majd meg, hogy megtudják, hogy milyen döntéseket hoztunk az elsõben.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
én spec mindig Renegade felé húztam - természetesen nem csak és kizárólag Renegade pontjaim voltak, pl ártatlan telepesek kiirtása egy ritka retardált tett lett volna - mert ha gyakorlatilag korlátlan hatalommal rendelkezel, mi tart vissza attól hogy megfélemlítést és fejlövéseket használj a nem szimpatikus elemek meggyõzésére?
"The trees move. Do you not see it?"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Why so serious?
Why so serious?
Elsõre amúgy katona voltam de annyira nem jött be, ölni tud de semmi mást. Még hardcore-on is túl könnyû volt vele a játék. Második karakterem Engineer volt, ez már jobban bejött. Most meg Infiltrator vagyok, eddig ez tetszik a legjobban, megvannak neki a legjobb tech skillek /decryption és elecrtonics, így nem kell Tali-t cipelnem mindenhova/ de hordhat medium armort így csatában se verik le másodpercek alatt.
Why so serious?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ha túlhevült, ti tudtátok orvosolni?

Amugy más játékokba se tudja rendesen megjeleniteni mint pl grid witcher. a régi kártyával is ez volt ... aszitem az annak a hibálya :S
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL