11074
-
#8205 Nem, csak ideges vagyok, mer ezért játszom újra az egészet... -
#8204 Hát semmit, majd a misszió után... ennyire ki vagy éhezve? Bulizni menj akkor, ne játszani... -
#8203 Férosz után vok, erre kikosaraz! Azt mondja majd a misszió után!! Hihetetlen. Mit szúrtam el? -
#8202 Az utolsó bolygó után... -
#8201 Én például egyiket se reszeltem meg, nem is nagyon bántam. -
#8200 Hellow!
Ashley-t mikor lehet lefektetni? Azt olvastam vhol, hogy minden misszió után dumálni kell vele, nos ez megvan, de már az utcsó bolygóra a Féroszra megyek, és még mindig nincs szex. :( Mit kell még tennem? -
#8199 Akkor inkább az angolt válaszd. Szerintem vegyél dobozos verziót, olyan szépen néz ki a polcon :D:D -
readswift #8198 melyik milyen verziót vegyek ha dlc zni akarok? Nekem jó angolul is . Vegyek egy kulcsot ebayről 13 dollárért disc nélkül ? -
Kindred Blades #8197 De de, csak nem jártam erre. :)
Attican Beta Cluster, Hercules rendszer, Eletania bolygó. -
Bircsike #8196 Senki nem tud segíteni? -
Bircsike #8195 Sziasztok melyik naprendszer melyik bolygóján van az a nagy gömb amit egy kulccsal kell kinyitni? Most kaptam meg végre a kulcsot az úrnőtől. Már 3.-adszor tolom végig a játékot ugyanazzal a karakterrel most vagyok 58-as szinten, remélem mostmár elérem a 60-as szintet is. -
MrAndree #8194 Ahogy a többit. Miután a scannelted a hologram még azután is monodgatja, hogy ne zavard. Amúgy vicces, hogy ezt az emberek 90 százaléka megkérdezi pedig még az XP-t is megkapod érte amikor először rákattintasz... -
readswift #8193 nem tudom mi tartott vissza eddig ettől a játéktól , de már TOP1 -
VampireKain #8192 Igen, ez a probléma áthidalva..:)
Még annyi hogy amikor az "őrzőket" kell szkennelni, van egy a Torony elött, mellete egy hologrammal ami folyton azt mondja "ne zavard az őrzőt" - hogyan lehet azt is szkennelni??? -
#8191 Meg az elején a Citadel-ben is lehet választani mindig, amikor egy új csapattag csatlakozik hozzátok. -
#8190 Akkor választhatod ki, amikor egy új küldetés helyszínére indulsz: a program automatikusan felajánlja a létező csapattagok közötti választást.
-
VampireKain #8189 Igen erre már rájöttem.. - pontosan arra lenék kíváncsi, hogy lehet kivállasztani azt hogy ki legyen veled a küldetés során..! -
#8188 sehogy, ez nem KotOR
itt simán csak utasításokat adhatsz nekik. -
VampireKain #8187 Sziasztok elég egyszerű és primitív kérdésem van.., :) most kezdtem nemrég a játékot és nem tudom, hogy hogy lehet csapattagot változtatni, segítsééég..! :D -
Grifidos #8186 Engem is kitiltottak már néhányszor...
Főleg az rakta be a kaput nekik amikor elkezdtem fikázni a nemlétező supportjukat és közöltem hogy ők is csak arra tartják a fórumot, hogy a rajongókkal kinyalattathassák a seggüket, mert érdemi hozzászólás a részükről egy darab sincs. Van viszont oldjad meg helyettünk self-support. -
#8185 Lassan 1 éve már hogy végigtoltam...de a sok szabadidőmnek köszönhetően ismét neki estem immár Biotikusként, az eleje kicsit nyögve nyelősen ment, hiányzott a katonák Immunitása...de a hard fokozat után most a csillagvadász fokozat kb felénél tartva hűű de durva ez a cast :)
A szingularitás egy nagyon cheat dolog :)
Most megpróbálok minden küldit kitolni, hogy mindent megkapjak a dicsőségtáblán, igaz már nem sok fekete van :) -
Kindred Blades #8184 Valószínűleg marad az, ami az elsőnél. Eredeti kulccsal letöltjük a hivatalos DLC-t, feltelepítjük egy tört, nyugati verzióra, aztán várjuk, hogy ismét feltörje valaki a patch-elt exe-t.
Ment az elsőnél is, bár meg kell jegyezni, röhejes, hogy az eredeti játékhoz meg nincs ilyen támogatás. Vagy várhatunk egy évet megint a DLC-re, ha megcsinálják egyáltalán. Meg az oroszok is. Vicces, hogy egy relatíve apró különbség miatt (ha jól értelmeztem, a másolásvédelemben való különbség miatt nem kompatibilis a két verzió), ami maga a játék szempontjából ráadásul lényegtelen, szív a játékostábor negyede.
Van egy koma a hivatalos fórumon is, aki havonta csinál egy topikot, lehet, addig akarja idegesíteni a fejlesztőket, amíg azok ki nem találnak valami áthidaló megoldást :D
-
#8183 Nem. -
#8182 A főszál végigvitele után lehet folytatni a játékot a mellékküldetésekkel? -
Grifidos #8181 Szerintem már a hírt is elfelejthetjük.
Az EA ugye kivonult és ő a tulaj. A cd project pedig nem fogja hagyni magát levágni egy dlc miatt hiszen csak az első DLC volt ingyenes a játék mellé elvileg és ezen is remekül elveszekedtek annak idején.
Tuti hogy a lokalizált verziókkal az új sem lesz kompatibilis. -
#8180 " Agusztusban érkezik a második DLC.
A tervezett Mass Effect letölthető tartalmakban új naprendszereket (értelemszerűen felfedezhető bolygókat), karaktereket, fegyvereket, pajzsokat, földönkívüli civilizációkat és küldetéseket gyömöszöltek a fejlesztők " - gamestar
Vajon mennyi ideig tart mig ezt a DLC is feltehetjük az itthoni változatra ? / Mert a BDtS jól elhuzták / -
#8179 De sztem egy rajongói oldal igen csak jól jönne. Ha lenne, egyből beregiznék oda. -
#8178 Milyen extra dolgokat? Végigjátszás meg van youtube-on szerintem elég. -
Trantorius #8177 Hello
Van ennek a játéknak magyar rajongói oldala vagy hasonló ahol fent van a végigjátszás és extra dolgokat lehet letölteni? -
#8176 Igen, manuálisan... van hozzá tehát egy magyar, cseh és angol. ennyi, már mint a magyar lokalizálásban + 2 nyelvet tartalmaz -
DaRks7aR #8175 Kérdés. A magyar feliratos Mass Effect-ben az angol feliratok is benne vannak? Lehet opcionálisan választani pl. installnál, hogy melyiket akarom feltelepíteni? -
rexsimus #8174 Amúgy Meko-val kevesebb xp-t kapsz a gyilkolások után!
#8172 Ha eléred a maxot nem kapsz több xp-t, de úgy van megcsinálva, hogy a végső küldetésen éred el a maxot, ha addig mindent teljesítettél, akkor tutira, ha kihagytál mellék küldiket, bolygókat, akkor nem biztos, de még akkor is meglehet a max. -
#8173 Semi, nem kapsz több xp-t gondolom:P én amúgy mindig a mékóval öltem meg azt a lényt, egy-két rakéta bele, amíg a rakéta újratöltődik, addig meg sima tüzeléssel. -
#8172 hello, - csak dolgoztam, és még arra sem volt idő, hogy válaszoljak.
Amikor utoljára játszottam, a Spárta rendszerben belefutottam abba a földalatti kígyószerű lénybe - először járműből próbálkoztam, de ott semerre sem jutottam. Így kiszálltam, letettem a két lányt, hogy lövöldözzenek egy kicsit, én meg elkezdtem körülötte szaladni - elsőre megvolt.
Szóval, van még a játékból, és már 27-es szintű vagyok... - tényleg, mi lesz, ha elérem a maxot, és még van a játékból? :D -
heyho21 #8171 köszönöm -
Hoz_Hun #8170 Kezd el előről ugyanazzal a karakterrel (kezdésnél már választható a végigvitt karakter, cuccaid is megmaradnak). Gyorsan megcsinálod az első bolygót, meg a Citadella fő feladatait, hogy meglegyen az űrhajó és már mehetsz is a DLC-hez. -
heyho21 #8169 Nekem is ez a problémán(végigvittem és nincs olyan ucsó mentés amiből DLC-t tudnám használni):(
Tud vki segíteni?Esetleg mentés vagy unlocker vagy nemtudom? -
#8168 #8162-re -
#8167 Jó, persze. Úgy értem sok-sok fő, és mellékküldetés.
Ezekbe mindenki annyi játékidőt rak bele, amennyit akar. -
#8166 pfff... hát ez jól el lett b*szva akkor.