Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Nem hiszem, hogy több lenne másodszorra, csak ugyenazokat kell végigvinned, viszont kezdheted a játékot 47-es szintrõl.

Hi

Nekem csak , egy szimpla , egyszerû kérdésem lenne 😊
Van annyi küldetés , hogy elérjem a 60-as szintet ? :S Mert végigvittem a játékot , szinte az összes mellék küldit megcsináltam... csak 2 maradt... az örzõk szkenelése , meg a bányászós cucc 😄 és így is csak 47-es voltam a végén... :S

Azt láttam , ha egyszer kijátszom , akkor következõleg tudok 51-60-ig fejlõdni , ez azt jelenti , hogy ha újra kezdem , lesz több új mellék küldetés ?

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

rotator
<#worship>

balee4
Szóval elvileg még van esélye annak, hogy a héten megkapjuk a BDtS-t.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Ma azt írta nekem a CDP, hogy, idézem: "Van esély arra, hogy héten kikerüljön, de a keddi verzióban még mindig voltak hibák, azok most kerültek javításra, holnap pedig újra tesztelik....., matematikai esélye van még a pénteknek"

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Aki forditotta az eredetit magyarra az irta a blogjaban hogy leforditotta mar mar a BDtS missiont is igy biztos hogy ki fog jonni es magyarul csak kesik "kicsit". Ha a kiadó fizet a forditasert nem hagyja parlagon utana.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Köszi!<#worship> Ezek szerint vak vagyok, ugyanis ott is néztem.<#rolleyes> De akkor majd megnézem újra!<#smile>
MerlinW
Markos powa😊

[merlinw.org]

a_n_d_r_e_w
- Hány éves vagy, királyfi?
- 27!
- És még hiszel a mesékben?!

One Vision. One Purpose.

Miféle november?
Sehol sem mondták, hogy melyik év.<#nezze>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

rotator
A héten se jött ki a BDtS, és már csak egy hét van a beígért novemberbõl. <#sir>

Ahova szinte minden játék ment:
C:\Documents and Settings\User\Dokumentumok\BioWare\Mass Effect\

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Sziasztok! Egy kis segítség kéne!<#help>
Új gépet vettem és szeretném áttenni a mentéseimet.
De egyszerûen sehol sem találom õket!
Hová ment a játék, hol keresem???<#nemtudom>
Elõre is köszi!!!<#worship>
MerlinW
Igen, azaz😊

[merlinw.org]

Lord Myn
Ha jól tudom az eredeti változat 64 korongból állt, ami ha 1 másodperc alatt raksz át egy korongot (és nem hibázol, tehát a minimum lépésbõl rakod ki) akkor kb. 580 milliárd év alatt lehet végezni vele... <#nyes>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Ja! Mennyi ember nem ismeri..
Amúgy a 12 éves hugom 5 perc alatt elsõre megcsinálta!<#wave>

BattleTag: zydar#2910

MerlinW
Az a puzzle egy több mint 200 éves francia(legalábbis hozzájuk köthetõ a dolog matematikai ismerete - a rekurzivitás) logikai játék, aminek az eredeti változatát még idõszámításunk elõtt ûzték az indiai és vietnámi papok.

Ergo, neked is mennie kellene😊

[merlinw.org]

ollie
Ez tök egyszerû, Hanoi tornyai

Atkamon
Wow! nem is tudtam hogy ez ilyen😄 Én rögtön csak az omnigél-es megoldást választottam mindkétszer😄 ma vittem végig másodszor😄

<#wilting>
Ne aggódj még a hülye amik többségének is sikerült, különben kivették volna belõle.<#nevetes1>

Köszönöm hát ezt ha magátol valaki megcsinálja nem semmi.Mégegyszer köszi.
edios

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Sziasztok segitenétek abban hogy továbbjussak, van egy olyan rész hogy fennvagyok a havascsúcson ott van egy rész mikor eljutok egy reaktorhoz minden ajtó zárva van.Na ott azt irja hogy kérjek engedélyt valami VI-töl vagy javitsak meg a reaktort lemegyek van 3 reaktor abbol 2 rossz valaki megmondaná hogy kell cserélgetni a cellákat hogy jó legyen vagy van még másik megoldás is hogy kinyiljanak az ajtók???Ijen kerek szoba ahol egy szintet lemegyek ot talátam meg a reaktorcellát.
rotator
Nem kell rávenni, ha elég nagy neki a szükséges tulajdonság szintje, akkor ki tudod nyitni/meg tudod javítani.

Hello újra. Nekivágtam katona karakterrel. Namost hogyan tudom a technikai tudással rendelkezo társaimat rávenni, hogy nyissanak ki egy bonyolultabb zárat/javítsanak meg egy lezuhant muholdat ? Mert ugye nekem nincs meg a megfelelo tudásom hozzá...

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Nem kell várnod mindent letölthetsz majd, ha kifizetted, csak éppen nem lesz kompatibilis a magyar verzióval. Természetesen ez majd a "mi" problémánk lesz...mert pénzt vissza nem adnak.

Én örülnék a legjobban ha lenne, de a hivatalos fórumon csak a ködösítés megy. Azért arra még kiváncsi leszek ha fizetõs DLC is jön, arra várni kell , vagy azt tölthetjük rögtön.

MerlinW
Kimi szerint nem lesz. Ennyi.

Szerintem meg biztos lesz, mert szerzõdés köti õket. A fordítás pl. már rég készen van, BW nemrég adott zöld utat, már csak ki kell adniuk. Lehet, hogy az év végi dömping miatt mellékvágányra került, ami teljesen érthetõ lenne.

[merlinw.org]

Úgy cseppet könnyebb, hogy a Witcher esetében övék a jogok, de még a fejelsztõcsapat is...
MerlinW
A fagyást sok minden okozhatja. Régi a video/hangkártya driver, kevés a géped, elgyötört vagy sufni windows, nem eredeti a játék (vitality crack kell), stb.

[merlinw.org]

koppim
Az nem olyan biztos, a Witcher kiegészítõjét is megcsinálták.

A magyar már eleve 1.1 verzió, a BDTS meg szerintem soha nem lesz elérhetõ bármit is mondanak a CD Project-nél.

rotator
Nem lehet (ill. nem érdemes, mert feltelepül, csak onnantól nem fog elindulni a játék), de novemberre ígérte a CD Projekt a mi verzióhoz, én is várom már eléggé. 😊

Sziasztok! Én úgy hallottam, hogy a patchet csak az angol verzióra lehet felrakni, állítólag lesz majd a magyar verzióhoz is. Olyan problémám van, hogy a játék kb 20 percenjént lefagy. Ha valaki tudja mi az orvosság erre a problémára kérem segítsen( ha sokan kérdezték ezt ne haragudjatok nem találtam erre vonatkozólag semmit). Köszi!
Sziasztok ! Na felraktam magyarul-manualisan inditottam el a setup-ot, ott lehet nyelvet választani. Az lenne a kérdésem, hogy van egy hivatalos javítás+extra pálya-azt fel lehet telepíteni a magyar verzióra ? Koszi.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

MerlinW
FAQ vazze...

[merlinw.org]

Sziasztok
Nehéz lenne elkészíteni egy magyar Mass Effect-rõl egy patch-et aminek a használatával az angolul tudó Mass Effect magyarul is megtanul?
Egyáltalán nem értek hozzá. Létezik már ilyen mert kerestem de nem találtam. Más játékokra vannak ilyen patch-ek azt tudom. Ha tud valaki segíteni azt köszönöm!
Helo
Sziasztok
Csak annyit szeretnék megtudni, mivel abszolút nem értek hozzá, hogy egy hun patch-et készíteni, egy angol nyelvû Mass Effect-hez nehéz lenne? Vagy van már ilyen? Mert gugliban nem találtam semmi ilyet <#rolleyes> Ha valaki tud segíteni, azt elõre is köszönöm<#rolleyes>
helo
Szerintem is pöpec a fordítás, igaz érezni, hogy több fordító csinálta. Sokszor elõfordulnak értelmezési hibák, de ez a "papír" fordításból adódik, hogy nem játszott aki fordított.
Egyetlen olyan van benne amitõl "dobtam egy hatost": Amikor a "fired"-kirugni (szöveg környezethez illõ fordítás, nem belekötni)el van nyomva kissé: "lelõni"-nek sikeredett.

Atkamon
Miért gyenge? Szerintem egyátalán nem gyenge, nincsenek benne hülye fordítások sem. Most másodszor játszok a játékkal, és eddig kb 5 hibát találtam a fordításban.

Értem. Koszonom. De ha annyira gyenge a magyar felirat (7252-jobban jársz, ha angolul játszod), akkor mindegy.

edios
Nekem is angol a windows, de regional settingsben Magyarország van megadva helyként. Valószínüleg ezt nézi a játék.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Atkamon
nekem is angol a windowson, mégis magyarul indította el elsõre...

Telepítsd újra de manuálisan indítsd el a setup-ot, ne az automatikus install-al tedd fel a játékot. AKkor választhatod a nyelvet. De sajna jobban jársz ha angolul játszod.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ezt sajnos nem tudom, nekem még nincs meg a játék.
Át tudom valahol állítani ? Vagy marad angol...

Vagy az a gond, hogy a Windows angol, így automatikusan angolt választott telepitési nyelvnek ?

Pontosan.
Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy kulfoldon élek. Magyarországról kuldték el nekem az eredeti játékot-magyar kézikonyv, hangulatnovella stb. Feltelepitettem a játékot-erre minden felirat angol. Ennyi erovel itt is megvehettem volna-még olcsóbb is volt. Vagy valahogy tudok nyelvet váltani ? Mert nem találtam meg igazán, hol.Vagy az a gond, hogy a Windows angol, így automatikusan angolt választott telepitési nyelvnek ? Ha valakinek van otlete, légyszi segitsen. Koszi.

rotator
Lassan jöhetne már a dlc, kedvem támadt végigvinni ismét. 😊

Atkamon
Tuti hogy a kártyával van valami, nekem mongyuk új kártyám van de passzív hûtéses, és úgy 65 fok körül van amikor játszok... 99 az nagyon sok. Túl sok is.