11074
-
#8045 igen, erre gondoltam én is... vagyis, a csapat legmagasabb képessége. De ha pl emelésről van szó, akkor annak a képessége számít aki emel, gondolom a gátképzésnél is, meg a fegyverhasználatnál is... Csak nem érdemes pl az elsősegélyt magamnak fejleszteni.. - na akkorálljunk meg egy szóra - belezavarodtam..
Valaki leírná tételesen, hogy is van ez?
Ha gyógyítom a társaságot - pl akkor az én pontjaim számítanak, vagy a csapat legmagasabb pontja? - és melyik képességnél nézi a csapatból legmagasabb pontot és melyiknél az egyénit? -
#8044 Már túl vagyok rajta, de nem tudtam meglebegtetni. Vszínű, mivel későn ismertem fel a jelentőségét, kezdetben nem oda raktam a pontot ahova kellett volna. Kaidan ugyan velem volt, de le tudták zárni a biotikus képességek lehetőségét, vagy amikor sikerült (x-edikre), lepattant a Kroganról. Most beakadt a ládák közé, és épp megölt volna, amikor bejött a videó... Már azon is gondolkoztam, hogy a tulajdonságok szétosztása miatt, lehet, újra kellene kezdeni. Csakhogy, már 14. szinten vagyok, a Fellegvárat alaposan átnéztem, és ez tart vissza. Talán ezért fejlődött úgy a karakterem, hogy se normális páncél se rendes fegyver. Sztem ez is közrejátszott, hogy ennyire szívtam vele. Visszaolvasva, volt aki ott a bánya bejáratáig elvitte a Mekot. Nekem az sem volt semmi, mert 1 találat után elpatkoltam így gyalog. De ott a szikláknál úgy nézett ki, hogy nem lehet a járművet átszuszakolni. -
rexsimus #8043 Nem, a "tudások" nem közösek.
pl: kódfejtésnél a legnagyobb képességgel rendelkezőt nézi a progi(melyik csapattársadnak van, nem adódik össze a képesség), és dönti el, hogy ki tudod-e nyitni. -
rexsimus #8042 Én úgy csináltam, hogy berohantam oda, ahonnan jöttek, leöltem azt a pár gethet ami ott volt, és már is fedezékből tudtam harcolni. A legjobb megoldás, ha tudod, lebegtesd meg a krogant. (nincs is szebb lávány egy feletted elszálló krogannál :D) -
#8041 Azzal a résszel elsőre án is sokat szenvedtem, próbálgasd... -
#8040 Azt a Krogan mestert, az ásatásos küldi végén, hogy lehet kinyírni?
Amikor lemegy az életereje végre, odarohan, soxor még követni sem tudom, már ott van, és mindenkit kinyír. Már vagy x-szer próbáltam leszedni, de a végén mindig lenyom, mint egy rajzszöget. Ráadásul pisztolyból, meg mesterlövész fegyóból vagyok jó. Erős a stukker, de ezek szerint mégse. Ha nyílt terepen maradok, akkor pillanatokon belül elkap. A gránátra, ha rohamoz nincs idő. Nem igaz, hogy ennyire béna lennék... -
Line #8039 Hali! valaki meg tudná nekem mondani hogyan tudok 16:10-es felbontást állítani? Mert a gameba valamiért nem lehet eddig ez az első ilyen játék amiben ezzel találkozok. -
#8038 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tom, szerintem mindegyik sorrend jó. Én amikor legelőször játszottam, akkor úgy csináltam, hogy Liara, Noveria, Feros, és úgy is teljesen jól összepasszolt minden. -
Grifidos #8037 Igen, jól gondolod.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem az optimális történetbe igazán passzoló sorrend. Feros (mert itt folyamatban van egy geth támadás), Liara megtalálása (mert feros végén az átvezetőben is ez hangzik el :) ), Noveria -
#8036 Most ha jól értem, minden olyan tudás, amit a másikra is lehet használni - közös (pl akadály vagy kódfejtés), a többi pedig a magán - pl fegyver tudás? -
#8035 igaz :)
Az utolsó koma, még nem csatlakozott a csapathoz, pedig az első bolygóra értem. Most kihagyhattam valamit, vagy majd csatlakozni fog... -
Grifidos #8034 Majd lootolsz párat.Löjjé vazzeg ne csak dobálj.
Amúgy pedig az elsősegély csomagot tudod tölteni nem pedig az omnigel-t. -
#8033 sziasztok - ha kifogytam a gránátból, akkor azt a Normandián szintén fel lehet tölteni mint az omnigelt, vagy venni kell? - mert nem találok forrást rá - pedig néztem a kereskedőket és a hajó belsejét is, de nem jövök rá... -
#8032 #8030, #8031:
-
tabek #8031 Téged is szertlek föld alatti növény rész!!! -
tabek #8030 népművészeti agyag edény!!! -
Steve Q #8029 Szívesen, ha van még valami, szólj csak, hátha azokat is tudom. -
#8028 köszi -
Steve Q #8027 Jaj, és majdnem elfelejtettem: nagyon köszönöm a segítséget. Amint hazaértem, egyből belövöm Mass Effectet és kipróbálom :) -
Steve Q #8026 Nekem magyar van, és ha jól emlékszem, tömeg(hatás)relé. Már hetek óta nem volt időm ME-re, de szombaton megnézem már :) -
MrAndree #8025 Drága barátom, nem csak az a baj, hogy olvasni se tudsz /no warez, oda van írva/ hanem, hogy még kiabálsz is. -
Grifidos #8024 Mit kiabálsz?
Fáj valami?
Itt mindenki lexarja, hogy mit tehettél volna meg... -
#8023 egy kis segítség kéne valakitől, aki magyar verzióval játszik. kiváncsi lennék, hogyan fordították a Mass Relayt. köszi. -
tabek #8022 HA EZT AKARTAM VOLNA MÁR MRGTEHETTEM VOLNA. NAGYOKOS !!!! -
MrAndree #8021 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem a Sovereign-el való párbeszéd a kedvenc részem a játékban, a hangja meg a beszólásai is nagyon bejöttek. Szóval lehet, hogy nem logikus de azért jó, hogy belerakták. Az meg, hogy szarba sem veszi az organikus létformákat, hát lehetséges, ettől függetlenül mégis egy organikus lény segítsége kell neki, hogy egyáltalán visszahívhassa a kedves kollégáit abból a messzi messzi galaxisból. -
shootaboy #8020 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként meg tök furcsa, h Sovereign-el "milyen jól" el lehet beszélgetni ahhoz képest, hogy a reaperek gyakorlatilag szarba sem veszik az organikus létformákat. Én ezt úgy tettem volna még misztikusabbá, hogy a keeperes küldi kapcsán az egyik keeper memóriájából tudtuk volna meg az igazságot a circle of extinctionról meg úgy általában a reaperekről, Sovereign meg kussban maradt volna, hiszen ő nem alacsonyodik le a hozzánk hasonlókhoz. -
shootaboy #8019 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, igen, lehet...bár...ha az írónak van elég mersze, a trilógia vége úgyis az lesz, hogy véget ér a circle of extiction, valahogyan kiirtják a reapereket, és ezt a vonalat viszik majd tovább valamilyen formában egy újabb epizóddal...egyébként a wikin olvastam, hogy kell nekik a mass relay, mert a dark space olyan messze van, hogy "nem kicsivel" tartana tovább az út nélküle...még ha a galaxis pereménél is rejtőznek valahol, akkor is rohadt sok idő lenne, mire beérnek a központba. -
MrAndree #8018 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem biztos, hogy kell nekik újabb átjáró, szerintem simán is meg tudnak érkezni csak tovább tart az út. Aztán persze az is lehet, hogy van még nekik pár indoctrinated rabszolgájuk, esetleg még egy hátrahagyott reaper őrszem valamerre és majd nekiállnak építeni a galaxis egyik eldugott pontján egy új mass relay-t -
ZÓÓÓcsi #8017 -
shootaboy #8016 Csak hülyéskedek. Én is imádom az ehhez hasonló velős, lényegre törő hozzászólásokat, aztán gondoltam visszautazom tizenegykét évet az időben, és rittyentek egyet én is, lássuk ki hogy reagál. lol. Mondom hogy unatkozom. :D -
ZÓÓÓcsi #8015 Azóta is ezen a "mitymulmák"-on röhögök! Kifejtenéd pontosan mit értesz ez alatt? -
Kindred Blades #8014 :D
Ott a pont.
@Steve Q
nVidia kártyával tapasztaltam hasonlót, driver frissítés nálam megoldotta, egy próbát megér.
Párbeszédeknél/átvezetőknél több ATI tulaj panaszkodott ugyanerre, ott a Depth of Field kikapcsolása nagyrészt megoldotta (ha ez a probléma, azt már a játék kezdetén fel lehet fedezni, ahogy Shep bambul ki a Normandy ablakán, a bolygó meglehetősen kockásnak tűnik), ez esetben megnyitod a BIOEngine.ini -t, a [SystemSettings]-nél megkeresed a DepthOfField=True sort, és a True-t átírod False-ra.
Hirtelen ennyi jut eszembe, remélem, valamit segít. -
shootaboy #8013 Na jó, ez csak egy szociológiai kísérlet volt, mert nagyon unatkoztam. lol
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!reaper fenyegetést hogyan hozzák majd vissza a sztoriba a második epizódban, mivel ugye a Citadelben lévő mass relay-t már nem tudják működésbe hozni, tehát biztosan lesz valamiféle "alternatív átjáró", melyen keresztül majd rászabadulhatnak a galaxisra a lópapírguriga alakú mitymulmákok
Alig várom. -
ZÓÓÓcsi #8012 Behalok ezen a fogalmazáson LOL! -
shootaboy #8011 Egy nagyon dagatt lépekedő jön rakétával az alagútban, ahol kijövök a lépcsőházból. Odakuldöm a Werxt, de mindig lelövik egy ilyen nyalábal és utána a földön fekszik. Meg az a csaj, akit megmentttem a robotkutyáktól, átszalad a pajzson, majd őt is lelövik egy a nylábbal. -
Hoz_Hun #8010 Hogy mi?!? Matyik a Fészoron? Dagadt valami rakétával? Klingonfejű mitymulmák? Egy kicsit pontosabban, ha lehet. -
Grifidos #8009 A te esetedben egy uninstall segít. -
shootaboy #8008 Segítsetek már megtámadtak azok a matyik a Fészoron, lelövöm azokat a robotokat erre jön egy ilyen dagadt valami rakétával, de nem tudok vele mit csinálni mert mindig meghal az a klingonfejű mitymulmák, csapattrásam, a csaj meg előreszalad és ő is megmurdel. Mit kell tennem?
Köszi! -
#8007 köszi - a tipped megfogadtam, megpeccseltem és valóban simábban fut az átvezetőkkel együtt -
#8006 akkor sok tipp nincs a jobb futásra. patch, driver legyen friss, azon túl a hardver nem elég a tökéletes futtatáshoz.