Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem csak , egy szimpla , egyszerû kérdésem lenne 😊
Van annyi küldetés , hogy elérjem a 60-as szintet ? :S Mert végigvittem a játékot , szinte az összes mellék küldit megcsináltam... csak 2 maradt... az örzõk szkenelése , meg a bányászós cucc 😄 és így is csak 47-es voltam a végén... :S
Azt láttam , ha egyszer kijátszom , akkor következõleg tudok 51-60-ig fejlõdni , ez azt jelenti , hogy ha újra kezdem , lesz több új mellék küldetés ?
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Sehol sem mondták, hogy melyik év.<#nezze>#nezze>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
C:\Documents and Settings\User\Dokumentumok\BioWare\Mass Effect\
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Új gépet vettem és szeretném áttenni a mentéseimet.
De egyszerûen sehol sem találom õket!
Hová ment a játék, hol keresem???<#nemtudom>#nemtudom>
Elõre is köszi!!!<#worship>#worship>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Amúgy a 12 éves hugom 5 perc alatt elsõre megcsinálta!<#wave>#wave>
BattleTag: zydar#2910
Ergo, neked is mennie kellene😊
[merlinw.org]
Ne aggódj még a hülye amik többségének is sikerült, különben kivették volna belõle.<#nevetes1>#nevetes1>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Szerintem meg biztos lesz, mert szerzõdés köti õket. A fordítás pl. már rég készen van, BW nemrég adott zöld utat, már csak ki kell adniuk. Lehet, hogy az év végi dömping miatt mellékvágányra került, ami teljesen érthetõ lenne.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Nehéz lenne elkészíteni egy magyar Mass Effect-rõl egy patch-et aminek a használatával az angolul tudó Mass Effect magyarul is megtanul?
Egyáltalán nem értek hozzá. Létezik már ilyen mert kerestem de nem találtam. Más játékokra vannak ilyen patch-ek azt tudom. Ha tud valaki segíteni azt köszönöm!
Helo
Csak annyit szeretnék megtudni, mivel abszolút nem értek hozzá, hogy egy hun patch-et készíteni, egy angol nyelvû Mass Effect-hez nehéz lenne? Vagy van már ilyen? Mert gugliban nem találtam semmi ilyet <#rolleyes>#rolleyes> Ha valaki tud segíteni, azt elõre is köszönöm<#rolleyes>#rolleyes>
helo
Egyetlen olyan van benne amitõl "dobtam egy hatost": Amikor a "fired"-kirugni (szöveg környezethez illõ fordítás, nem belekötni)el van nyomva kissé: "lelõni"-nek sikeredett.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Pontosan.