11074
-
#814 6 perces,223 megás gémpléj múví -
#813 Nem kér semmit, fel akar majd csatlakozni egy szerverre, ahol automatán aktivál. -
#812 Amúgy most akkor hogy lesz ez az aktiválás? Amikor elindítom a játékot kérni fogja az aktivációs kulcsot? Úgy mint az ETQW-nél?
Amúgy ezt is könnyen feltörik, mert a two worlds-öt is kell aktiválni, és van warez verzió, ami működik is, mert van hozzá cdkulcsgeneráló. -
#811 -
MrAndree #810 Hát valami baj biztos volt vele Nem hiszem, hogy azért hagyták abba a használatát mert a kalózok panaszkodtak, hogy nehéz feltörni. :) -
ZSOOLT2 #809 Viszont amíg még hetek kellettek egy játék feltöréséhez, valamivel magasabbak lettek az eladások, mint várták, mert ahelyett, hogy az első nap letöltenék, most vagy megvették a játékot, vagy vártak pár hetet, míg megjött a törés. Az X3 Reunionhoz eredetileg Starforce védelem volt, de az egyik, későbbi patch megszűntette a védelmet. -
ZSOOLT2 #808 Végülis elbukott a Starforce, azon kívül, hogy nem engedte elindulni az általa védett játékot, ha a gépen volt virtuális meghajtó, állítólag kompatibilitási gondjai is voltak hardverelemekkel, később pedig már könnyebben feltörték, mint amikor még az egész eljárás új volt, az egész kényelmetlen volt. A Starforce-ot fejlesztő cég viszont pénzjutalmat ajánlott fel annak, aki az irodájukban is hardverhibát tud okozni eredeti játékkal, de senki sem vitte el azt a pénzt. -
#807 áááá sose :D -
#806 Warez esetében egy időben ki kellett húzni fizikailag a cd/dvd meghajtót, hogy elinduljon, talán a sok ki-bedugdosás amortizálhatta az eszközt, de eredetivel persze ez nem fordult elő. :P -
#805 "Én úgy tudom"
rosszul tudod. -
#804 Ezek engem nem szórakoztatnak. Crysisnek háromszor álltam neki, de mindháromszor feladtam.
Öreg vagyok már az ilyen akcióizékhez.
Ellenben egy Wii-n nagyon gondolkodok. Az ötletes. :) -
ZSOOLT2 #803 Én úgy tudom, hardverhiba akkor fordulhatott elő Starforce védelemnél, minkor a másolt prog. tulajdonosa megpróbálta kikerüli a másolásvédelmet, hallottam egy módszerről, amikor meg lehetett buherálni a cd/dvd-meghajtót. Más másolt játékkal nem akadt össze, de ha virtuális meghajtó volt a gépben, nem engedte elindulni a játékot, aminek a védelét ellátta. -
#802 A starforce állítólag képes volt hibát előidézni a hardveren, s ezért lett visszavonva (hogy hogy csinálta, azt nem tudom) + ha volt bármilyen másolt cucc a gépeden akkor nem indult el a starforce-os játék.
Amúgy: ez a Securecom másolásvédelem is valami ilyesmi, vagy ez csak a játékot nézi? -
#801 Hogyjön ide a GTA?:), én rohadtul nem vagyok GTA fan, ez az első rész ami nekem megvan s ennyit az eddigi részekkel összesen nem játszottam..., jó játék, de ha kijön majd az Alone akkor valszeg GTA el lesz felejtve, mondjuk addigra valszeg kis is lesz tolva... -
csgj #800 #784 - én is próbáltam leállítani az OFF-ot :P De Istencsászárnak muszáj volt válaszolnom, mert sértő volt a kommentje. Btw, egyre jobban úgy érzem, hogy ha kijön a game, kell majd törölgetni is :S -
#799 ÁÁÁÁ... hadjuk már abba ezt a konzol vs. pc dolgot na. A konzol is jó(nekem is van x360) és a pc is jó. Amit pc-n lehet, azt 360-on nem. a box csak játékra van, a pc meg munkára is. a konzolt nem kell fejleszteni, a pc-t igen.
És az is hülyeség hogy ólcsobban kijön az, aki boxot vesz, mert rohadt sok rá a játék(lásd GTAI:18980 forint volt) pc-n az új játékok sem olcsók, de csak olcsóbbak valamivel(pc-n az új játékok 12 ezer forintnál kezdődik, kivéve a cdprodzsektes, mert az 7990 forint.)
Ez a konzol vs. pc nem vezet semmi jóra, mert csak veszegedés lesz belőle és aki a pc-re szavaz, az azt hajtja hogy pc foreva, aki konzolos az meg konzol foreva.
Semmi értelme, csak szét offoljuk a topikokat. Erre ott van a pc-s játékoknak leáldozott topik, ott ki lehet beszélni, de ne itt, egy játék topikjában.
Én nem szoktam ide írni, csak nézni, de ezt már nem bírtam, ki kellettt a lelkemet öntenem.
Na OFF vége, jöjjön az:ON -
csgj #798 Engem is hidegen hagy a GTA4, mert én nem soha nem is élveztem. Nekem a GTA-k nem szórakoztató játékok. De például ez a Drakensang engem is érdekel. És minden más RPG is, vagy pl kalandjátékok. Engem a környezet, a fantasy vagy sci-fi hangulat, és a történet érdekel a legjobban. Talán megérthetnéd, hogy lehet mindenkinek más ízlése. -
#797 Akkor te nem szeretsz szórakoztató játékokkal játazsani, nincs ezzel semmi gond. -
#796 Van egy frászt... Annyira komolyan gondoltam az X360 vásárlását, hogy napokat ültem gametrailers meg a többi szar előtt és próbáltam meggyőzni magam. De semmi értelmeset nem találtam.
Elég egyedi az ízlésem. Age of Decadance az egyik legjobban várt játékom pl., a második a Drakensang.
GTA4 pl. hidegen hagy. -
#795 Csatlakozom, nálam se lassul, ebből a topikból pedig vándoroljanak vissza szépen a konzolosok a sajátjukba, aki itt van, annak nincs szüksége hittérítésre, meg filléres konzol-bölcseletekre. -
#794 Persze... van még csomo gém amivel szívesen játszanál... én is játszanék pécén pár játékkal, csak ezek közül egy sem indul se, és a gépfejlesztés 2 xbox árából jönne csak ki. -
#793 Gépem nem lasssul be a füsttől, öcsém boxa igen, igaz, tele van a winyója.
2; NEKEM olcsóbb így, hogy gépem van, mintha konzolom lenne. Hangsúlyozom; NEKEM, AZ ÉN STÍLUSOMMAL. Ne erőltesd már annyira légyszives a konzolt!
Konzolos témákat hagyjuk a konzolos fórumokon. -
#792 Mass Effect miatt majdnem vettem egy x360-at, de kb. ez az egyetlen játék, ami érdekelt volna rajta, ezért győzött a jözan ész. :) -
#791 Szép, gyors, be sem reccen legyen akármi a képen, full AA... a gém meg nemrossz, el lehet vele szórakozni. -
#790 Már próbáltad a gird-et?
Milyen??? -
#789 Ez igaz, de hogy jön ide? -
#788 "El lett már mondva párszor, hogy az officenak nem kell 3870 meg 8800, de négymagos proci se."
Valóban, de egy játéknak sem kell 100+ezres gép, amikor 47 ezres 360on vígan elfut ugyanaz ( 2005ös hardweren, most meg 2008van ), pl a Gird pécén belassul a füstől, 360on meg nem. -
#787 Pff. A SF egy csomó szart kavart. Pl. visszafogta a gépet. Te is le tudod ellenőrizni: vegyél elő egy SF-es gyári játékot és hasonlítsd össze a töröttel.
Hardware hibát nem dobott sehol (bizonyíthatóan), de erőforrást zabált. Ez volt az ellenállás oka, nem a warez. Ráadásul az SF végnapjaiban már az új verziót is gyorsan törték, ill. kerülték ki különböző szoftverekkel. Gyak. semmi haszna nem volt.
A netes aktiválás a HL2, Bioshock stb. példáján látszik, hogy lószart nem ér a warez ellen.
Ez a "PC-s játékok haldoklanak" baromságot meg el lehetne már végre felejteni. Mikor veszitek már észre, hogy a játékgyártók bevételének csak egy része a PC-s eladás. Ha kiadnak egy játékot, akkor manapság már több platformra teszik: egy portolás költsége pedig vicc a fejlesztéshez képest. Vagy gondolod, hogy a Bioware meg a többiek szívjóságból csinálnak PC-s verziót? Nem úgy kell nézni, hogy X360-ra elkelt 5 millió, PC-re meg csak 800 ezer, ezért legközelebb PC-re nem csinálunk semmit, hanem úgy hogy ha már eladtunk belőle 5 milliót, akkor mi a f.szért ne adjunk el még 800 ezret kb. 5%-os ráfordítással?
És akkor még az erős hardware-lobbit nem is említem. AMD, Intel, Nvidia mind nyomja pénzzel a fejlesztőket, mert ütős játékok nélkül ők is becsukhatják a kaput. El lett már mondva párszor, hogy az officenak nem kell 3870 meg 8800, de négymagos proci se. -
#786 Az szárforcal az a volt az állítólagos gondja a népnek h mindig be kell raknia lemezt az ellenőrzéshez... azt hogy ez kinek esett nehezére nemtudom, amugy más baja tényleg nemvolt, talán még annyi hogy a sok krekkelős hekkelős virtuális drájveres windózokon beülyült a rendszer... -
#785 Én ilyen kicsivel a megjelenés előtt már nem akarok gameplay videókat nézni. :P -
csgj #784 Nem semmi srácok! Gyakorlott offolók vagytok, ahogy látom! Én semmiképpen nem akarok beleszólni a vitába, nem fogom senki pártját, csak annyit mondok, hogy fejezzétek be! Ennek az ég világon semmi értelme nincsen, tudjátok jól, hogy a fórumon mindenki a saját igazát akarja, és sosem adja fel. Éppen ezért az off úgy terjed, mint a tűzvész. Ergo, okos dolog lenne inkább a játékról beszélgetni. Ott vannak azok az új videók például. Eddig csak Dante, és én vettük észre... Kandurex, nem adsz magadnak egy büntetőpontot? ("mi a faszom isten kurva") Első a moderálás, nemde? -
MrAndree #783 "mert egy normális észérvet nem láttam a témában"
Tőled se hallottam egyet se... Azt meg érts már meg, hogy nem a warezolók sírnak! -
#782 Csak 2 kérdés, és befejeztem.
1, Ha a bio-nál feltörték, szerinted itt mennyi idő alatt fogják feltörni?
2, ha van egy hatásos, és egy kevésbé hatásos védelmem, mindkettő egyformán felháborodást szül, melyiket tartom meg?
Kommentálni felesleges, csak egy választ kérnék Tőled. Ha nem gond. -
#781 Átütő kölönbséget grafikában nem látok, kb ugyan az ( persze a x360as szebb mert HDtévén nézhetem bármikor, s ezek még csak szar videók ), majd kiderül, viszont az egeres hadonászás már most szembetünt:). Az uj inventori meg jobban tünik. -
#780 [moderátorság off, előtör az user]
mi a faszom isten kurva...stb, nem értesz? az SF semmilyen problémát nem okozott, soha senki nem tudta bizonyítani, csak a rohadt warez miatt ment ellene a lázadás, ezek az kész tények bazdmeg, nem a fájdalmas hülyeség, amit összehordanak egyesek...hasonló az álláspont az aktivációnál, minden ami kicsit is sikeres a huszárok megállításában az már rossz, ördögűzést ellene stb..
[moderátor online]
na...és ezzel befejeztem a hozzászólást a témában, szintetekre emelve, mert egy normális észérvet nem láttam a témában
(duplikált tököm üzenet) -
MrAndree #779 Nem mondtam, hogy a warez nem okoz problémákat de az összeomlik a PC-s piac az igen durva túlzás. Meg egy vásárlókat szopató védelem éppen nem a PC-s piac újra felemelkedését segíti. Ha olvasod a Bioware fórumait láthatod, hogy ott se kalózok vannak kiakadva. Engem is azért zavar a 3 aktiváció mert MEG AKAROM VENNI. Ha warezolnék leszarnám mert nem érintene. Ahogy a Bioshocknál se érintett. -
#778 Már bocs, de ha meg tudom akadályozni, hogy lopjaanak tőlem, akkor megakadályozom. Legyen bármilyen ellenálás. Hacsak, nem érdekem, hogy lopjanak tőlem.
Igazad van, egy kevésbé hatékony, ugyanakkora ellenálást szülőre cserélem... Ami ráadásul csomó kellemetlenséget szül, az eredetit birtoklónak.
Te gondolkodsz is néha? A fenti sorokat a Te elméletedből vezettem le, és nekem valami nem stimmel...
Az a baj, hogy Te beszopsz mindent, amit a kiadók mondanak, én tapasztalatból a kérdéseikben sem hiszek.
Egyébként, térjen vissza az sf, nagyon helyes.
Az pedig, hogy ez normális lépés, kétlem. Maximum a kiadók szempontjából az, én viszont játékos vagyok. -
#777 ja, tényleg, nincs semmi gond,...jó, feleslegesen koptatom a billentyűt,...piha,,. -
MrAndree #776 "egyik se, de hát könyörgöm! nem azt látjuk, hogy ép összeomlik a PC a wareznek kösznhetően?!"
Nem. Szomorú ha tényleg elhiszed ezt a hülyeséget. -
#775 hamis idelógiát akarsz gyártani egy alapvetően, a warez miatt bevezetett, normális lépésen...tán nem azt akarod, hogy visszatérjen a Star Force 3.3 ami kb. 5X fejletebb volt az eredetinél (amit 1,5 évig törtek), és sehol nem alkalmazták le akkora volt az ellennyomás,...természetesen semmi problémát nem okozott a gépeknél,..ha jól emlékszem még 10.000 dollárt is felajánlottak annak aki bármi problémát talál az SF -el kapcsolatban, persze nem nyerte meg senki, csak olyan nagy volt a huszárok ellenszenve, hogy az ember feletébb ostoba "csorda" érzékének köszönhetően mindenki ágált ellene (csorda elmélet: az ember önmagában okos és érvelő, tényeket kezelő személy, tömegben buta és irányítható)...szóval örüljetek ennek és nem az SF -nek, mert a PC gamer tömeg összeesne :/
vagy mi lenne a jobb? SF vagy NET -es aktiválás? egyik se, de hát könyörgöm! nem azt látjuk, hogy ép összeomlik a PC a wareznek kösznhetően?!