11074
  • Istencsászár
    Ez csak azoknak köszönhető akik letöltötték a warezt, senki másnak... köszönd meg nekik, és töltsd le teis.
  • Dante73
    Azért nem tökéletes, mert korlátozott az újratelepitések száma?
    Ma is tanultam valamit...
  • MrAndree
    Már mondtam, az az aktiváció miatt van nem a limit miatt. Annak valóban semmi köze a warezhez, az EA ezzel a limittel azt akarja megakadályozni, hogy te eladhasd a játékodat ha végigvitted és már nem kell. Mert vannak akik ezt csinálják így viszont a kutya se veszi majd meg hiszen nem tudhatja használható-e még. Meg régen mi is csináltuk azt /és még biztos sokan/, hogy teljes áron a játék drága volt így 4en rendeltünk egyet és szépen egymás után végignyomtuk. Na ennek is annyi. És ennek semmi köze a warezhez.
  • sanyiiiii
    Azért abban valami hogy nem a vásárlónak kelljen sírnia a kiadó felé új keyért ha már fizetett. Nem hülyeség ez az online aktivációs dolog de a megoldás még messze nem tökéletes szvsz.
  • MrAndree
    Tudom. Fel is adtam. Valahol megértem az álláspontjukat de nem értek egyet vele. Maradunk is ennyiben szerintem. Háborúzni meg személyeskedni egy játék miatt nem érdemes.
  • Kandurex
    hm, mintha nem lenne tökéletes a törés..te..TITKOS fiú...:)
  • Dante73
    McAndree!
    Ne vitázz velük, nem értik, hogy warez ellen nem véd, max kényelmetlen a legális felhasználóknak. Úgy vannak vele, hogy a warezolók menjenek a sunyiba, és ha a nagy EA azt mondja, hogy ez jó, akkor biztos az is. Megmagyarázni Ők sem tudják miért, de jó, mert véd a warez ellen. Hogy hogyan, az TITOK!!
  • Istencsászár
    Felrakod és játszol vele... havonta akarod uninstallálni? :) -.-
  • Kandurex
    ha lejár a limit, akkor is kérhetsz további accot,...egy levél meg nem a világ,..
  • MrAndree
    Te szerintem nem is olvasod amit írok. Mondtam, hogy az egyszeri online aktiváció nem zavar. Leszarom, hogy net kell hozzá. Az aktivációs limit zavar, amíg az van addig várok. Ha nem lesz vagy lesz program amivel visszanyerhetem az aktivációt uninstall után /mint Bioshock/ akkor azonnal megveszem. Téged nem zavar, hogy telefonálgatnod vagy e-mailezned kell egy játék kapcsán amiért fizettél egy szép kis összeget, engem zavar. És még sokakat. Persze azok mind köcsög warezolók...
  • Kandurex
    kérsz újat, ha lejár, na bumm,...egyébként meg olyan visszás ez a duma, hogy így aktiváció, úgy aktiváció, mert NET kell hozzá stb...de ahhoz is NET kell, hogy itt fossa a huszár a szót,...salz, jó ez az aktiváció,
  • Ari18
    CD Projekt magyar nyelven szokta forgalmazni a játékokat.
    pl Witcher
  • wedge31
    Király ,akkor az utobbi 200hsz nyugodtan törölheted mert a játékról gyakorlatilag egy szó se esett.
  • MrAndree
    Kandurex, szerintem engem egyszer sem láttál semmilyen játék topicjában warez miatt rinyálni, szóval ettől ne félj. Azt azért majd meséld el nekem, hogy a 3 aktivációs limit /nem az egyszeri online aktiváció, azt értem/ miért jó a warez ellen. Segítek, nem a warez ellen jó.

"Lehet, hogy igen. Az oroszoknál is a CDP adja ki, és nincs rajta aktiválós védelem. Ahol az EA adja ki, ott van."
    Ebben bízom én is, szóval most ülök és várok a megjelenésre. Vizsgák miatt úgyse nagyon tudnám most tolni.
  • Kandurex
    és felettébb halkan told azt a warezt, ne nagyon lássunk rinyát miatta...
  • rotator
    Lehet, hogy igen. Az oroszoknál is a CDP adja ki, és nincs rajta aktiválós védelem. Ahol az EA adja ki, ott van.
  • MrAndree
    De jelent ez valami különbséget? Erre vagyok kíváncsi.
  • rotator
    A hivatalos fórumon az egyik dev szerint Magyarországon a CD Projekt adja ki... biztos rosszul tudja. =)
  • csgj
    Bocs, hogy nem voltam itt egy ideje, de baj volt a netemmel...
  • MrAndree
    Gratulálok értelmes hozzászólásodhoz...
  • Davidus
    kifogásd.txt inkább told a warezt szép csendben
  • MrAndree
    Abból gondolom, hogy kb. 30szor kérdezték meg hivatalos fórumon és egyszer se kaptak rá választ. Gondolod ha visszakapnánk akkor ekkora lenne a hallgatás? Persze lehet igazad van, mint mondtam várok, de 2-3 hét és úgyis letisztulnak a dolgok.
    Istencsászár, nem sírok, egyszerűen nem tetszik a dolog. Téged nem zavar, engem igen. Nem kértem, hogy bárki egyet értsen velem, csak elmnondtam a véleményem.
  • Zóanagyvarázsló
    Biztosan nem.

Mert csak? Értem.
    Amúgy lehet, hogy igazad van, de ezt kissé élből döntötted el. Ha te nem is, akkor majd én utánajárok, ha lesz rá időm.
  • Istencsászár
    Mit kell sírni? rFactor is ilyen mégs több éve játszok vele... elfogyott a 4 regisztrációm, irtam mailt az illetékeseknek és küldtek új kulcsot...
  • Zóanagyvarázsló
    Ez így van, de ha megnézed, a Mass Effect PC-s verziójánál éppen kér CD-kulcsot.
  • MrAndree
    EA adja ki. Visszakapjuk? Biztosan nem. Eszelősen hangzik? Valóban az. Ismétlem, EA adja ki, szóval nem vagyok meglepve. Mondjuk nálunk tényleg nem szóval megvárom a magyar megjelenést de ha nálunk is online aktiváció lesz akkor marad az említett 7 játék.
  • gyuri12
    Nincs is demó.
  • Zóanagyvarázsló
    Én előbb kivárnám, hogy itthon játszik-e egyáltalán ez az aktivációs dolog, lévén nálunk nem az EA adja ki. Az oroszoknál sem, és ott például hír is volt, hogy nem lesz náluk ez a marhaság.

Egyébként biztosan nem kapnánk vissza egy aktivációt uninstallkor? Csak mert a BioShocknál így volt, de itt ez tényleg eszelősen hangzik.
  • ricsa008
    nekem ha meglesz én letolom 1-2 hónap alatt max aztán felejtős bár a kotor 2 eddig 5x toltam végig és nem untam meg :S
  • MrAndree
    "Yes, if you reformat your computer or reinstall your operating system the system will have to download another license even if its on the same computer."
    A jó kurva életbe. Magyarán ha újratelepíted a windows-t és utána fel akarod tenni a játékot akkor az elhasznál egy másik aktivációt. Pedig az ígéret az volt, hogy ugyanarra a gépre akárhányszor felrakhatod ha a hardver nem változik. De akkor ennyit erről, átlag fél-háromnegyed évente újratelepítem a windows-t, így Mass Effect kihúzva. Nem fogok kevesebb mint 2 év múlva EA supportnak könyörögni új aktivációért. Inkább veszek az árából 3 Prince of Persia-t, egy Fable-t meg egy Spellforce Platinumot. Ez hét játék. Még jobban is járok. Természetesen ha leveszik az aktivációt Mass Effect is felkerül a polcra de addig nem.
  • Caine
    Én nem várom meg.
    Eléggé türelmetelen vagyok.
    Csak azért nem d2d-ről töltöm, mert 50 dolcsi lenne és még dogozt sem kapok. Egy hetet kibírok valahogy.
    Az angollal meg nagyon jól elboldogulok, csak mászkálok beszélgetek emberekkel, olvasgatom az anciklopédiát, küldiket oldok meg.
    Nagyon össze van téve a világ ...
    Látszik rajta, hogy sokáig el leszek vele és nagyon nagy az újrajátszhatóság. Ilyenért érdemes pénzt adni.
    KOTOR-okat is vagy 3x véigtoltam és lehet (biztos) lesz még.
  • Caine
    Hol van a 21. keeper? mert nekem sikerült összeszednem 20-at, de az utolsót nagyon nem találom. Gondolom az van valami speciális helyen.
  • Magiszter
    Pedig már senki nem állt velem szóba, így úgy gondoltam hogy már mindet felvettem. Tetszik az hogy ha magasabb szinten van már a charm akkor lehet "ész érvelni" meg fenyegetni. Mikor annak a fazonnak a feleségét kell visszaszerezni, tiszta jó a fenyegetés. Már azt hittem bunyó lesz :-D
  • Istencsászár
    Ha akartad olvna akkor sem tudtad volna összeszedni mindent:), amugy való igaz odamész valakihez és beszédbe elegyendsz akkor csomo melléküldit kapsz... akárhányszot a citadellán jérsz érdemes faggatózni, nagyon sokat ellehet ott szórakozni és 5letes feladatok vannak.
  • Magiszter
    Én inkább megvárom hogy megjelenjen kishazánkban érthető nyelvezettel (angollal is végig tudnám játszani, de szeretnék majd belemélyedni minden mellék küldibe.)
    Apropó. 3,5 órán át játszottam csak a citadell-ben, úgy hogy nem tudtam 100%-ra megcsinálni a Keeper-es kűldit, mert 17/21-et sikerült megtalálnom (minden mellékküldit felvettem). Néhány játékot ennyi idő alatt visz végig az ember. Szerintem jó hosszú lesz ha már az első nagyobb helyen ennyit el lehet tökölni.
  • rotator
    Na ez már durva ár! :)
  • rotator
    BioWare játékokon nincs CD kulcs, a vonalkódot szokták bekérni, ami ugyebár nem egyedi...
  • Caine
    Na, most rendeltem meg az E-bayről.
    US vörzsön (még nincs is kint más), bontatlan.
    35 dolcsi, postával együtt (5500 FT).

Ennyit szerintem simán megér és a hét végére itt is lesz szerintem.

Addig lehet elkezdem újra egy vanguarddal ...
  • Kandurex
    no warez!
  • Caine
    Van már aki megvette pc-re?

Ha igen, hogy vettétek meg?
    - Online store letöltés
    - Online store DVD (még mindíg nem szállítanak ide?)
    - Külföldi ismerős

Köszi