Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát jelenleg csak a WoW és a Sims számít igazi mestermûnek?
Mellesleg mestermû != jó eladás, tudnék mondani bukott kiválóságokat - akár konzolról is.
köszönöm
Trance&Friends nothing more..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
<#zavart2>#zavart2> Csak sajnos nem a BW fog pofára esni, hanem mi, ha a 2. rész már nem jön ki, esetleg stornózzák a Dragon Age-t is.
Why so serious?
(31 új üzenet)
😮
http://www.freetvmaci.info/
nem tudom volt-e már:állítólag az lesz,hogy x hónappal a megjelenés után kiadnak majd egy patchet,ami "kukába dobja" ezt az egész aktivizációs védelmet,elkerülvén a gondokat (pl. szerver végleges leállítása)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Why so serious?
De ezt talán nem itt kellene kitárgyalni, pont olvasgattam egyéb napi teendõim során az ottani vagdalkozást (végre volt egy kis uzsonnaszünetben olvasandó matinéflém...), s megvolt a - jóllehet tiédtõl eltérõ - véleményem róla.
*gyerekes visszavágásról?
A pc-sek nagy része konzol ellenes, érthetõ okokból. (konzol-exkluzivitás, ugye) Ha még bejön egy-két konzolos, húzni az idegeket, mire lehet számitani? Persze hogy ment a konzol fikázása!
Ez már hamar átcsap egymás hülyézésébe, amibõl én is kivettem a részem, (melyik az olcsóbb alkategória).
Az viszont tény, hogy béke lett volna ottis, ha a konzolosok nem kezdik el a dedót...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azért az, ha egy játék alapvetõen élvezhetetlen vagy problémás, lejön a háttérinformációkból is. Ami kevésbé jó vagy nem elég meggyõzõ az megy "a talán budget áron, ha nem lesz jobb dolgom" kategóriába. Válogatós vagyok, de még mindig több remek játékot találok, mint szabadidõt hozzájuk.
Persze azt még mindig nem látom, hogyan lehetne ebbõl a csapdából szoftveres védelemmel kikerülni. Egyszerüen értelmetlen szélmalomharcnak érzem.
Egyébként persze, hogy utánna lehet járni a dolognak. De azért nem nehéz még így sem mellényúlni. Nekem számít az a 10 ropi is. És bármennyire is utánajárok, kockázat van.... Persze mindenben. De amennyire lehet, minimalizálom. Az autós összehasonlitás azért rossz, mert nem 100 ból 1 jó, hanem fordítva....
Why so serious?
Why so serious?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
vagy Turok -ba, vagy a Rainbow Six: "de jó játék ez, örülök, hogy letöltöttem"
...ha még itt is elkezdik egy alapvetõen zseniális játékkal,..nem fogom vissza magam az tuti,.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez az aktiválós rész csúnya húzás, de gyakorlatban talán kiküszöbölhwetõ lesz azzal, ha rárak egy törést az ember, esetleg beszerzi az eredeti mellé a nemhivatalos verziót.
Ment ám ott bõven konzolfikázás is, akkor is, amikor partner sem volt hozzá.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha hozzáveszem, hogy lehet, hogy csak Vistán fog futni, khmmm, szal. nem! 😄
Nem tökéletes megoldások ezek, de én egy fél óra utánajárás alapján meg tudom ítélni, hogy mire érdemes, milyen árkategóriában tudom elhelyezni az adott játékot. Tudni kell kiválogatni, feldolgozni az inputokból származó információt. A maradék pedig már lehet titok, ez a "szerelem" szépsége, az újonnan vásárolt kocsink tartogathat meglepetést x kilométer után... Bármit is vásárolunk, kockázat mindig lesz, még akkor sem zárhatjuk ki teljesen, ha korábban már rendelkeztünk vele - elõjöhet egy korábban elkerült bug, vagy éppen kifoghattunk egy másik szériából származó terméket.
A Witcher példáját sem érzem teljesen helytállónak. Nem feltétlenül a fórumhozzászólások bújása segít a döntésben, videók is kerültek fel, azok alapján pedig én le tudtam nagyjából szûrni, hogy mire számítsak. Így bár magam is szigorú kritikusa voltam/vagyok, bevállaltam magyar nyelven, nem kellett semmilyen irányban csalódnom. (Az viszont más kérdés, hogy ezek a videók többsége megjelenés után kerültek fel az illetékes helyekre, de az engem érdeklõ CE úgyis késõbb jelent meg. Igazán adhatott volna ki a kiadó is egy-két komolyabb mintát, ha már demó csak késõbb jött.)
Egy kiút van. Igényes, normális játékokat kell késziteni, elfogadható áron. Nem évente kiadni ugyanazt, amit tavaly, felfrissített grafikával...
Ezzel egyetértek, csak ez nem olyan egyszerû amai tartalomelõállítási költség mellett, PC-n pedig sokat kell dolgozni azon, hogy ezernyi különbözõ hardver- és szoftverkörnyezetben egyaránt elvárhatóan teljesítsen.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
majd ha RROD-s lesz, akkor érdekelni fog <#ravasz1>#ravasz1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Most fog bátyám venni egy boxot,valszeg én is egész nap ott fogok elõtte kockulni.
Nem azért vettük,mert hûdekurvagazdagok vagyunk,hanem mert sokkal jobban megéri,mint a PC.Az nem veszi észre aki vak.
(Az már más tészta,hogy akinek hájend gépe van nem is akar konzolt venni,õket megértem)
off vége
Egyébként, miért ne lehetne egy fóruma? Mindenki tudja, hogy lessz! Hogy nem jelentették be, egy dolog. Nem egy olyan topik van, amirõl tudjuk, hogy jön, csak azt nem, hogy mikor.
na off vége😊
de persze én elfogult vagyok 😞
hisz ez köztudott.
kár, hogy hidegen hagy.
Tele van azokkal a konzolosokkal, akik csak azért is járnak pc-s forumokra, hogy elõadják; be-be-beeee, én nekem ugyanijen a grafikám, én már fél éve végigtoltam...
Nézz bele a GTA IV pc-s fórumára. Vicc amit ott csináltak a konzolosok. Be is zárták...