11074
-
MrAndree #2669 Még régebben volt egy olyan második világháborús sori /Band of Brothers, nálunk asszem Elit Alakulat címen futott/ ott volt az egyik rész címe "Why we fight" amiből magyarul lett "Miért repülünk"... -
#2668 valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy az angol sub megtartása miatt "ezresekkel" többe kerülne a játék. Egy ezret még el tudnék fogadni, azt meg lehet akkor a globalizáció számlájára írni. Na meg ha közben tanul valaki 30 új szót, már megérte.
Csak nálunk ilyen nagy divat ez az angolul nembeszélés, fejlett országok már rájöttek, hogy muszáj az angol. Nálunk is második nyelvként kéne tanítani, mint anno az oroszt, csak ennek lenne is értelme. -
#2667 Én kedvencem a Mag 2 című csodás "Zs" filmben hangzott el, mikor a katonák készülődtek, hogy beszálljanak a föld magja fele induló gépezetbe. A hangosbemondóban a női hang figyelmeztette őket:
Angol: 10 minutes for launch
Magyar szinkron: 10 perc az ebédig
Először nem értettem, majd miután leesett, azt hittem elfolyik a magzatvízem..:) -
#2666 Mit kell ezen sírni annyit?
3 perc alatt leszeded hozzá az angol nyelvi fájlokat, és ráadásként OLCSÓBB így! Azért mert pár ember lusta keresgélni egy kicsit mindeki fizessen ezresekkel többet? Vagy hogy gondolod?
Egyébként pedig azok, akik ELEVE magyarul nézik a dolgokat, nem tünik fel, hogy az egyik poént, kifejezést egy másikra cserélték. -
MrAndree #2665 Hehe. Vannak ilyenek, a fast asleep például állandóan úgy van fordítva, hogy gyorsan elalszik... -
MrAndree #2664 Odaadtam Kaidan-nak. Nekem ez tetszett jobban. :) -
#2663 Nem vetted fel a Scorpion 1-es rucit? Kicsit jobb mint az Onyx 1-es, és szerintem jobban is néz ki. :-P -
Rentadar #2662 hát nem az a probléma főleg, hogy magyar feliratos lesz, hanem az, hogy CSAK magyar feliratos lesz. Márcsak az kéne, hogy az elképesztő magyar forditásokat olvasgassam. Csak bele kell nézni a tv be, sírás az egész. Mai napig emlékszem, amikor valami Jóbarátok részben az egyik szereplő mondta, hogy "Cool digs". Ezt magyarul úgy fordították ,hogy jó ásatások. Ezért, nincs az a jóságos isten, hogy én barmilyen magyar fordítók által ért munkát vegyek ^^ -
MrAndree #2661 Nem sietek sehova. :) Meg úgy gondoltam azért mégse kéne megbukni szóval inkább elmentem este aludni. De a mai nap-ra csak Mass Effect a program. :) -
#2660 tegnap este óta csak idáig sikerült eljutni? jah, közbe becsúszott egy vizsga is, na de akkor is, itt a galaxis a tét -
MrAndree #2659 Ronda egy hely ez a Citadella. :)
-
#2658 már nyugatról írok;-) -
#2657 de feltételezi mert ehhez az install után nem kell cd -
#2656 Nézd meg a tulajdonságok lapon, mennyi a szabad terület. Ha 4 Giga akkor kell másik, ha 8 akkor nem. -
horst #2655 Kérem akinek megy 6600GT -vel írjon.
Köszi -
Gascan #2654 lenne még egy "láma" kérdésem - az előző témához kapcsolódik -... van itthon egy üres 8 gigás dvdém, hogyha behelyezem a dvdromba akkor felolvassa a lemezt, kijön ez a kis ablak, hogy meg szeretném nyitni vagy le szereretném-e játszani mediaplayerrel stb. ...
... szóval ez azt jelenti, hogy akkor nincs szükségem újabb dvd mechanikára ahhoz, hogy simán fel tudjam instalálni a játék eredeti változatát? -
PunkZoli #2653 Témába vág, és muszáj közbeszólnom, irritál az emberi hülyeség...
Egyrészt a krekk az nem feltételezi a warezt másolatot, egyszerüen nem tudjátok elképzelni, hogy valaki szeretne az eredetivel például cd nélkül játszani? Vagy esetemben én az eredeti verziónál IS előforduló bugot minél előbb kijavítani egy ilyen lehetőséggel?
És igen, nekem eredetiben van meg! erre varrjatok gombot, ti akik annyira magasabb erkölcsi fokról prédikááltok és nyúltok magatokhoz, ha valakit porba döngölhettek, tikk, kecsegek.
Másrészt ne rágódjatok ezen mert megárt a lelketeknek. -
#2652 kiket?? hajnali háromkor egy ember berakott két linket, ti agyasok meg azóta ezen basszátok magatokat. Komolyan irigyellek titeket, ha ez a legnagyobb problémátok. Egyébként én eddig egyszer sem warezoltam itt, csak flamelek kicsit a hiperérzékeny geekekkel két galaktitkos küldetés között.
-
#2651 az USA,HUN verzió 1 darab DVD9-en (kétrétegű,~8gigás) van, az international verzió kettő ilyenen.tehát BIZTOS a DL lemez -
#2650 te is,én is hiába tépjük a szánkat.ezért sem kötözködöm már,lefutottam jó pár kört
persze ilyenkor nincs modi,aki !kegyetlenül! kivágná őket -
#2649 ja, úgy értettem, ha nem jön be a balkán, húzz el nyugatra -
Gascan #2648 Olyan szakmai kérdésem lenne, hogy már megrendeltem ezt a játékot az eBayről, de itt azt irják, hogy 1 DVD ...
...és mivel a játék 7 giga felett van ezért jó okom van azt hinni, hogy az 8 gigás dvd lesz, nem pedig 2 külön lemezen, amit meg sajnos az én olvasóm nem olvas le (mivel már közel 5 éves)
Szerintetek is 8 gigás dvdén lesz? - Mert akkor azthiszem úgy dvd irót is kéne vennem. -
#2647 Ne kelljen már ismételnem magam: NO WAREZ! Szerinted dísznek van ott?
Én menjek el, ha nem tetszik az, ami amúgy tilos? -
#2646 hallod, ha nem tetszik, el lehet menni a vérbe, nem fogsz hiányozni -
#2645 Mit hittél, mi ez? Modern Europa? :DDDDDDDDD -
#2644 amihez gondolom vista is kell szal alapból kiesett nállam ez a lehetőség. -
Abu85 #2643 Már több megoldás is van az UE3 féle Deferred Shadowing és az MSAA problémájára. Elvileg az UE 3.5-ös verziójú motorban már lesz egy 4 Sample Pre-defined DX10.1-es SBAA algoritmus. Az ígéretek szerint a teljesítmény vesztegés kevesebb lesz 5-8%-nál az AA használata mellett, a probléma, hogy csak DX10.1-es kártyákon lehet majd bekapcsolni. -
#2642 mindkettő, mert először a magyart is június elejére mondták. -
#2641 a 3 hét késés az alap Angol feliratú játékhoz viszonyítva, vagy a már előre kitűzött Magyar feliratúhoz képest lesz? -
#2640 Magyarországon igen kevesen beszélnek azon a szinten angolul, ami egy rpg-hez kell. Végre akad egy kiadó, aki válalja ennek a költségeit, és a szélesebb vásárlóközönség reményében magyarít. Valóban szánalom. Ne felejtsük el, hogy ez itt Magyarország, magyarul beszélünk.
Angol nyelv hiánya... Milliószor le lett írva, hogy így olcsóbb a licenc. Igazad van, mindenki fizessen 8 helyett 10-12 ezer forintot azok kedvéért, akikegy pár száz kilóbájtos fájlt nem hajlandók lekapni a netről, mert különleges (értsd az átlagtól eltérő) igényeik vannak.
Valóban szánalom... -
Hoz_Hun #2639 Igazad van, de amíg nincs hová menniük a warezzal és nincs a bannerban megadva link nagy betükkel hogy WAREZ, addig ide fogják beírni. Ez van. -
#2638 3hét késéssel, választható feliratok nélkül... ja, de: cseh/magyar.
Szánalom. -
#2637 "Balkán ez kérem a javából."
Hahááá! Én is ezt mondom. Hiszen a BALKÁN csomaggal kapjuk majd meg a játékot itt Magyarországon. -
#2636 Én vagyok az álszent, mert megveszek mindent és nem töltök és nem ti, akik a no warez feliratra linkelgetik a lopott cuccaikat? Balkán ez kérem a javából. -
#2635 Ha mégsem, küldünk neki egy szép csokrot egy doboz bonbonnal. -
#2634 oh én úgy ráhagyom, hogy el is megyek a vadiúj hajómat felavatni, pár bolygót felfedezni. Aztán csak remélem, kiheveri a két link által okozott óriási sokkot -
#2633 nemtom, itt válaszd ki a mass effectet és kiderül :) -
#2632 Megy azzal is csak sok kompromisszummal. -
#2631 Hagyd rá, ahogy öregszik csak még súlyosabb lesz. Előbb vagy utóbb belefárad. Reformálni úgysem tud. -
horst #2630 Helló.
Nekem a rendszerkövetelménnyel vannak problémáim:
Az írják: NVIDIA GeForce 6 series (6800 GT or better)
Nekem 6600 GT -m van.
Most akkor az nem 6-os széria???
A 6600GT -vel nem is megy???
Tud mondani valaki infot hogy mi a helyzet evvel a kártyával??
Köszi