Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ó de kár pedig de szép lett volna Ilyen Kis CE magyarul kár érte mind1 jo lesz a sima is scak jöjjön ki!!!!!
Forrás
Errõl ennyit, CE-re várni fölösleges, én pedig megkímélhetem magam egy komolyabb kiadástól. Mivel játszani úgysincs sok idõm, megveszem majd valamikor a 8k feléért, negyedéért.
Egyébként nem kérdeztem rá, hogy csak magyar felirat lesz-e, én ezt már régen tényként könyveltem el, aztán meglátjuk (a bõvített angol feliratot elõ lehetett csalni a Witcherbõl is, a simát nem próbáltam). Nem hiszem, hogy nagy mûvészet lenne kicserélni, és az ilyen jellegû szerzõi jogsértés miatt még csak lelkiismeret-furdalásom sem lenne 😊
Hivatalos fórumon valaki olvasott már valami biztatót? Régen nézelõdtem arra, viszont nem jó jel, hogy állítólag konzolon is elég kis példányszámú LE-n kellett osztozniuk a rajongóknak.
A CD Projekt adja ki a szokásos formában, magygar felirattal, színes kézikönyvvel (nyilván magyar nyelvû lesz ez is, nem kérdeztem rá, mert részletkérdés), várhatóan a worldwide megjelenéssel egyidõben.
A következõ részek - ha lesznek PC-re - viszont várhatóan az EA kiadásában jelennek meg idehaza, tehát vélhetõen igazam volt abban, hogy egy korábbi megállapodás értelmében jelentetheti meg ezúttal a CD Projekt. (Ebbõl is látszik, hogy a PC-s verzió már mennyire régóta tervben volt, persze ezt a már régóta tartó munkálatok hírébõl is tudhattuk.)
A hetedik és nyolcadik rész viszont a bugajikról és az igénytelen portolásról várt híressé, így a Square meg is érdemelte, hogy a nagyérdemû nem volt vevõ rá. Persze a wareznek is lehetett ebben szerepe, de a tény akkor is az, hogy nyugati RPG-kbõl többszörösét vásárolták ezekben az idõkben PC-n.
FF7 - pc, FF8 - pc ( ami a polcon pihen a szépségeses dobozában )
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Final Fantasy konzolos IP, egyáltalán volt belõle valaha normális PC port? Egyébként sem érdekelnek nagyon senkit ezek a mangás rpg-k, remélem is, hogy amennyiben adnak ki ilyet PC-re, az úgy megbukik, hogy többet nem is próbálkoznak vele.
Az Assassin's Creed 1 hét alatt behozta a büdzsé felét? Az nagyon jó, akkor simán nyereséges lesz! 😛
Azt hiszem holnap felhívom õket, és rákérdezek a tényállásra, eddig is mindig naprakészebbek voltak az alkalmazottak, mint a honlapjuk. Viszont továbbra is tartok tõle, hogy a Mass Effect következõ két epizódját már az EA jelenteti meg nálunk is, de én sem örülnék ennek.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha nincs Crysis (pl.), akkor nem kell 8800 GTO sem. Office elmegy integrált szarral is.
konzoloknál szintén.
szted a 15-16k-s árból mennyi megy a microsoftnak és sonynak ? <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csak azt nem értem, hogy egy ilyen volumenû cuccról miért nincs abszolút említés sem a CD Projekt oldalán. Nekem teljesen jó, ha õk adják ki, amennyiben nem csúsznak hónapokat a lokalizálással, és lesz opcionális angol felirat (nem szeretem, ha az írott és beszélt nyelv különbözik).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ugyanakkor még a CD Projekttõl utalást sem hallhattunk, addig az EA maygar honlapján szerpel a játék: Mass Effect PC. Persze rá lehet erre még fogni, hogy az angol oldalt fordították le, és a magyarországi kiadást nem érinti az infó - valamint a korábban magyarul is közzétett közlemény sem arról, hogy a játékot az EA adja ki...