Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Multiplayer ugyan nincs benne, viszont achievementek igen, amik EA szerverrõl futnak. Állítólag az Xboxon ezeknek a gyûjtése nagyban hozzájárult a játékkal átlagosan eltöltött hosszú idõtartamhoz. 😊

Bármennyiszer felteheted a játékot, nem igaz ez a 3 aktiválás. A BioWare topicban van egy FAQ a védelemrõl, és írják, hogy a telepítésnek ehhez semmi köze nincs, szóval nyugodtan törölheted/feltehed amikor csak akarod.
Engem nem is annyira az egyszeri aktiválás zavar hanem egyrészt hogy a játék minden 10. napon ellenõrzi az aktivációt mintha valami próbaidõn lévõ bûnözõ volnék akiben nem lehet bízni. Meg ugye max 3 aktiválást engedélyez. Szóval felrakod de valamiért újra kell raknod a windows-t akkor arra újra feltelepíted és már el is lõttél két aktivációt és maradt egy. Szóval egy idõ marad egy 8000 forintos poháralátéted.

Why so serious?

Szerintem 430 szavazat még kevés. Bár én nem értek ehez.
Ki tudja. A Bioware hivatalos honlapján már 100 oldal fölött /kb. 1500 hozzászólás/ jár a téma és az oda írók 95 százaléka ki van akadva. Ez egyéb oldalak egyéb fórumain is így van különben. Tisztára mint a Bioshock-nál. Az idióta védelem ötlete egyébként tuti ez EA-tól származik, a Bioware-nél intelligens emberek dolgoznák az EA-nál meg nem.

Why so serious?

DarkSector
Meg ha rendelkezik is, akkor meg mivan???
A netes aktíválást max ONLY MULTIPLAYER játékoknál engedném.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Itt egy petíció a 10 napos aktiválós védelem ellen. Én aláírtam 😛 Habár nem hiszem, hogy segíteni fog.
Mondjuk tényleg van abban valami nevetséges, hogy egy játék ami semmiféle multiplayer móddal nem rendelkezik alapfeltételként elvárja a folyamatos internet hozzáférést...

Why so serious?

Uh, durva :S De nem csodálkozom, most mindenki pipa rájuk. Pedig nem hiszem, hogy a BioWare lenne a felelõs. Ezt az EA találta ki, a Spore is ezt fogja használni...
Azért a mellékelt szöveg se semmi. 😊
BioWare pumped out three new screenshots of Mass Effect running on the PC. And no, in case you were wondering, they didn't include any pictures of what happens if you fail a 10-day security check!

Why so serious?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát, eltûnt, amit meg is csináltam volna én magam. De ahogy látom valaki már megtette elõttem, amíg suliban voltam <#lookaround>
Rage47
ne maradjon
bélanéni
A háttér nem szép, jobb lenne valami elegánsabb. Olyan 90-es évek közepén volt divatos az ilyen csilivili háttérkép. Szerencsére manapság az egyszerû, letisztult a jellemzõ. Valahogy ízlésesebbre kellene csinálni: ne vonja el a tekinteted a fehér alapú hsz-ektõl, épp hogy csak feltünõ legyen.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

A Hanarok egy videóban is benne voltak,de már nem emlékszem rájuk.
Szerintem valami felsõbbrendû(bb) faj lehet,mert ugye nem emberszabású,s nagyon "modern" a kinézete.

Snexi
Ne maradjon

Nem rossz a háttér,de egy nagy felbontású Androméda-köd,vagy valami hasonló szebb lenne.😉
Vagy a tejútrendszer,ha már Mass Effect.

És ha csak a topic szélén lenne? Vagy teljesen tûntessem el róla? :/ Demokrácia van, úgyhogy a többség dönt a háttérrel kapcsolatban. Én azt mondom maradjon. 😛 Ti jöttök!

A Hanarok-ról én se tudok semmit, csak láttam róluk képeket. Ja, az én kedvencem a quarian 😊
Ezek a hanarok meg micsodák? Nem is láttam róluk képet eddig. Egyépként nekem nincs bajom a banneral. Talán csak a háttérel van bajom mert zavarja a szemem de nem akarok panaszkodni.
ProGabe
hogy egy kicsit legyen szó a játékról is.a fajok

remélem nem találtatik túl spoileresnek <#vigyor5>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem baj, írtam, hogy be lehet szólni 😄
bertino
ok, igazad van, én kérek elnézést, kicsit elfogult voltam, mint itt a fórumon legtöbbször.

de ha valaki meg tudná csinázni folyamatosra, megköszönném 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bocs, mondtam, hogy technikailag nemtok profi dolgokat összehozni. Ezt Ulead gif animator és Photoshop segítségével készítettem el. A mozgásért csakis az Ulead a felelõs, és teljesen folyamatos mozgást nem lehet vele csinálni.
Mert? Megy a link rendesen. Nálam legalábbis.

Why so serious?

Csak egy szófosó vagy semmi más !!!<#fejvakaras>

Már ne haragudj rám, de ilyet minek linkelsz be:

A kiszolgáló nem található

A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) http helyen.

* Ellenõrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e
ww.valami.hu-t a
www.valami.hu helyett.

* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenõrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.

* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tûzfal vagy proxy védi, ellenõrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.

Ez a jó, bocs a többiért, valaki törölhetné.

Why so serious?

Lesz itt még balhé bõven. 😊
http://news.filefront.com/pc-mass-effect-requires-internet-activation-every-10-days-to-work-blood-sacrifice-to-follow/

Why so serious?

rotator
Hú, ezt a sötét hátteret nem kéne erõltetni, szerintem. 😊

Youtube szerintem tele van ingame videókkal tekintve hogy X-Boxra már ezer éve kijött.

Why so serious?

Ja és még valami ez ilyen kurvajó game lesz....valami ingame videó van már valami bétára gondolok?????

Bakker ez kurva jól néz ki...nem is találok szavakat.....

bertino
valaki ezt a napmozgást megcsinálhatná normálisra a bannerben, mert így irtó idétlen :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dante73
Ne gondold...
TDU topikban 1 éve mindennap vagyok. Nagy piros betükkel ki van írva, mégis, egy héten legalább 2 pistike betéved... És a többségnek még feljebb is áll, ha elküldjük. Pedig csak a wareztopikba vannak küldve, nem is melegebb éghajlatra. És a játék mindössze 4 ropi, mostmár...

http://www.freetvmaci.info/

Kandurex
ha nem lesz warez hiszti, úgyis kiveszed a szöveget, szóval,..az nem baj, ha elriaszt pár embert a topiktól 😊 olyan nagy és tartalmas ez a játék, bõven lesz mirõl beszélgetni 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Snexi
Nem lehetne kivenni a háttért?1.tök béna,2.kifolyik tõle az ember szeme

😄 Ha a legtöbben elõre gondolkodnak, mielõtt írnak vmi "olyat", akkor nem lesz olyan nagy baj. Remélhetõleg a figyelmeztetés hatni fog. Persze biztos lesznek kivételes egyének 😛 Úgyhogy amikor tudok, itt leszek. Júniustól a gimi is nyugisabb lesz, szóval többet itt tudok lenni. Aztán meg nyári szünet, amit rohadtul irigyelni fogok pár év múlva a fiataloktól 😄 Szóval biztosan fogok tudni játszani 😊 Amúgy NWN2 topicban mindenki nagyon intelligensen viselkedik, ott minden nyugis. Warez-hiszti meg nem lehet, ez egyértelmû.
Kandurex
azért van ott a szöveg, hogy nyugodtan lehessen banra tolni a huszárt, így legalább nem sírhat a moderátori topikban, hogy jogtalanul tiltják ki

Nem csak egy hónap?
Dante73
Elõre sajnállak. Lessz itt dolgod bõven, pláne az elsõ pár napban. Játszani remélem, azért lessz idõd....
Banner sajnos felesleges, úgyis itt fog kérdezõsködni a sok láma, bár legalább le lehet majd oltani õket a jól bevált; Nem látsz, Vakegér! felkiáltással. Egyébként, engem nem zavar, elfér az ott bõven...

http://www.freetvmaci.info/

Kandurex
"Ha nem tetszik, ne gyere be, illetve ne hangoztasd és mindenki boldogabb."

wedge31
Hagyjuk ,valszeg nem vagy elég érett még rá hogy elfogad ha másnak nem egyezik a véleménye a tiédel ,jó moderátor lennél.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Na ez azért már gáz....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Riddick21
ez mind szép, de a warez törvénytelen, ez pedig nem egy vélemény, hanem sziklaszilárd tény, tetszik vagy nem...
arról meg nem beszélve, hogy ez egy igényes játék egy igényes fejlesztõcsapattól, amit letölteni igénytelenség, pláne úgy, hogy kedvezményes áron hozzák ki magyar felirattal, plusz ha a gépre volt pénzed, amin elfut, akkor lesz erre is 8k-d.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

wedge31
Nekem ez a véleményem neked meg más a lényeg hogy tiszteletbe tartsuk a másikét és ne mindjárt töröljük meg büntessük ha nem tetszik amit mond.
Nekem mindig ellenszenves volt a fenyegetözö agyatlan hangnem ,részemröl ennyi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rage47
kár, hogy a banner villog:S
Riddick21
Pedig nagyon jó lenne, ha TÉNYLEG nem lenne warez, ezzel is csak kifejezné az sg az álláspontját, miszerint EZ a játék igenis megéri a pénzét...
De már látom elõre, hogy másfél hónap múlva, megjelenés napján nem lesz itt egy betû sem az elsõ tapasztalatokról, játékélményrõl, optimalizáltságról és hangulatról, ellenben az összes vérláma baromállat itt fog nyivákolni, mint a fürdõskurvák, hogy "mi lesz most, még nincs feltörve? a te krekked jó?, stb"...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Csakhogy a büntipont osztást õk akarják, és õk is csinálják :/ Az ellen nem fordulhatunk.