Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
kettõt csináltam. Háromat lehet max, nem?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

overlocker
hány accountot csináltál mert van egy limit.. ha nm megy akkor hivd fel a dboz hátulján találhato telszámon a magyar forgalmazot de sztem probálgasd párszor még.. mert csak akkor adnak ujat ha náluk se megy..

mama2
Én az ETQV-t töröltem, és amikor újra felraktam, akkor felakartam menni netre játszani, csináltam accountot megint(mert az elsõ feltelepítéskor is csináltam), de amikor kérte a kódot, hiába írtam be ami a dobozban volt, azt írta ki nem érvényes(eredeti volt). Miért lehetett ez? Másodszorra már nem fogadja el? Új pédányt kell venni?

Ezt értem. De minek kellett egyáltalán beletenni ezt a háromszori aktivációt? A hivatalos indoklás szerint a kalózok ellen. Na most tegnapi hírek szerint az orosz verzión nincs háromszori aktivációs limit de még online aktiváció se. Tehát abban az országban ahol a legmagasabb a kalóz verziók száma nem lesz az a fajta védelem amit elvileg a rohadt kalózok ellen tettek rá. Nekem ez nem nagyon áll össze.

Why so serious?

Figyu, lesz/van/volt rá bõven panasz, szóval sztem vagy kihagyják ezt is a dologból, vagy késõbb adnak rá egy patch-et... A 10 napos dolgon is változtattak, mert a BioWare foglalkozik a felhasználókkal. Az EA monnyuk már nem igazán 😛
Egyébként, hogy maximum három gépen aktiválható a játék az milyen célt szolgál? Már azon kívül, hogy 3-4 év múlva nem tudom majd használni a játékot miatta. Az online aktiválást telepítés után még megértem /bár a kalózok ellen ez se ér semmit/

Why so serious?

Dante73
Lehet nem jött át, de ironikus értelemben írtam. Azért írtam le elötte, hogy az eredetit nem tudom uninstallálni, mert a szolgáltatóm tojik rá, hogy rossz a net-em. Így elveszthetek 1 aktiválási lehetõséget. Viszont a warez verzióra kelett várni majdnem egy hetet, és no para...
Aki azt képzeli, hogy 1 hét miatt akad olyan ember, aki megveszi, egyébként letöltené, annak csókoltatom a felmenõit, és üzenem nekik, hogy ezt elcseszték... Megmondom õszintén, én emiatt gondolkozok, megvegyem-e, vagy érjem be egy feltörttel. Még pár ilyen játék, és betelik a vinyóm...

http://www.freetvmaci.info/

"Szívnak a warezosok, mint a torkosborz.... " - A fenéket... Dehogy szívnak, inkább azok járnak rosszul, akik megveszik a gamet. Ingyen játszhatsz, esetleg némi törési problémával? Ez nem szívás.
Dante73
Ugyanaz, mint Bioshock-nál. Fel akar majd menni a net-re, addig nem települ. Annál is majd egy hétig tartott, míg feltörték. Aztán csak az eredeti tulajdonosai panaszkodtak, vagyis inkább aggódtak.
Nekem azóta is a gépemen van, biztos, ami biztos. Nem merem uninstallálni, hátha nem számolja az uninstallt. Ugyanis vacak a netem, idõnként ok nélkül ledob. Ha rosszkor dob le, akkor egy telepítést elvesztettem, úgyhogy inkább marad a gépen...
De azért jó védelem.... Szívnak a warezosok, mint a torkosborz....

ProGabe
lejött
ugyan az amit pár napja linkeltem,csak nincs szétvágva...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rotator
Nem kér semmit, fel akar majd csatlakozni egy szerverre, ahol automatán aktivál.

mama2
Amúgy most akkor hogy lesz ez az aktiválás? Amikor elindítom a játékot kérni fogja az aktivációs kulcsot? Úgy mint az ETQW-nél?
Amúgy ezt is könnyen feltörik, mert a two worlds-öt is kell aktiválni, és van warez verzió, ami mûködik is, mert van hozzá cdkulcsgeneráló.

Dante73
<#hehe>

Hát valami baj biztos volt vele Nem hiszem, hogy azért hagyták abba a használatát mert a kalózok panaszkodtak, hogy nehéz feltörni. 😊

Why so serious?

Viszont amíg még hetek kellettek egy játék feltöréséhez, valamivel magasabbak lettek az eladások, mint várták, mert ahelyett, hogy az elsõ nap letöltenék, most vagy megvették a játékot, vagy vártak pár hetet, míg megjött a törés. Az X3 Reunionhoz eredetileg Starforce védelem volt, de az egyik, késõbbi patch megszûntette a védelmet.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Végülis elbukott a Starforce, azon kívül, hogy nem engedte elindulni az általa védett játékot, ha a gépen volt virtuális meghajtó, állítólag kompatibilitási gondjai is voltak hardverelemekkel, késõbb pedig már könnyebben feltörték, mint amikor még az egész eljárás új volt, az egész kényelmetlen volt. A Starforce-ot fejlesztõ cég viszont pénzjutalmat ajánlott fel annak, aki az irodájukban is hardverhibát tud okozni eredeti játékkal, de senki sem vitte el azt a pénzt.

bertino
áááá sose 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

rotator
Warez esetében egy idõben ki kellett húzni fizikailag a cd/dvd meghajtót, hogy elinduljon, talán a sok ki-bedugdosás amortizálhatta az eszközt, de eredetivel persze ez nem fordult elõ. 😛

bertino
"Én úgy tudom"

rosszul tudod.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lwb
Ezek engem nem szórakoztatnak. Crysisnek háromszor álltam neki, de mindháromszor feladtam.
Öreg vagyok már az ilyen akcióizékhez.

Ellenben egy Wii-n nagyon gondolkodok. Az ötletes. 😊

Én úgy tudom, hardverhiba akkor fordulhatott elõ Starforce védelemnél, minkor a másolt prog. tulajdonosa megpróbálta kikerüli a másolásvédelmet, hallottam egy módszerrõl, amikor meg lehetett buherálni a cd/dvd-meghajtót. Más másolt játékkal nem akadt össze, de ha virtuális meghajtó volt a gépben, nem engedte elindulni a játékot, aminek a védelét ellátta.

Vitez77
A starforce állítólag képes volt hibát elõidézni a hardveren, s ezért lett visszavonva (hogy hogy csinálta, azt nem tudom) + ha volt bármilyen másolt cucc a gépeden akkor nem indult el a starforce-os játék.

Amúgy: ez a Securecom másolásvédelem is valami ilyesmi, vagy ez csak a játékot nézi?

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Istencsászár
Hogyjön ide a GTA?😊, én rohadtul nem vagyok GTA fan, ez az elsõ rész ami nekem megvan s ennyit az eddigi részekkel összesen nem játszottam..., jó játék, de ha kijön majd az Alone akkor valszeg GTA el lesz felejtve, mondjuk addigra valszeg kis is lesz tolva...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

#784 - én is próbáltam leállítani az OFF-ot 😛 De Istencsászárnak muszáj volt válaszolnom, mert sértõ volt a kommentje. Btw, egyre jobban úgy érzem, hogy ha kijön a game, kell majd törölgetni is :S
mama2
ÁÁÁÁ... hadjuk már abba ezt a konzol vs. pc dolgot na. A konzol is jó(nekem is van x360) és a pc is jó. Amit pc-n lehet, azt 360-on nem. a box csak játékra van, a pc meg munkára is. a konzolt nem kell fejleszteni, a pc-t igen.
És az is hülyeség hogy ólcsobban kijön az, aki boxot vesz, mert rohadt sok rá a játék(lásd GTAI:18980 forint volt) pc-n az új játékok sem olcsók, de csak olcsóbbak valamivel(pc-n az új játékok 12 ezer forintnál kezdõdik, kivéve a cdprodzsektes, mert az 7990 forint.)
Ez a konzol vs. pc nem vezet semmi jóra, mert csak veszegedés lesz belõle és aki a pc-re szavaz, az azt hajtja hogy pc foreva, aki konzolos az meg konzol foreva.
Semmi értelme, csak szét offoljuk a topikokat. Erre ott van a pc-s játékoknak leáldozott topik, ott ki lehet beszélni, de ne itt, egy játék topikjában.
Én nem szoktam ide írni, csak nézni, de ezt már nem bírtam, ki kellettt a lelkemet öntenem.
Na OFF vége, jöjjön az😮N

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Engem is hidegen hagy a GTA4, mert én nem soha nem is élveztem. Nekem a GTA-k nem szórakoztató játékok. De például ez a Drakensang engem is érdekel. És minden más RPG is, vagy pl kalandjátékok. Engem a környezet, a fantasy vagy sci-fi hangulat, és a történet érdekel a legjobban. Talán megérthetnéd, hogy lehet mindenkinek más ízlése.
Istencsászár
Akkor te nem szeretsz szórakoztató játékokkal játazsani, nincs ezzel semmi gond.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lwb
Van egy frászt... Annyira komolyan gondoltam az X360 vásárlását, hogy napokat ültem gametrailers meg a többi szar elõtt és próbáltam meggyõzni magam. De semmi értelmeset nem találtam.
Elég egyedi az ízlésem. Age of Decadance az egyik legjobban várt játékom pl., a második a Drakensang.

GTA4 pl. hidegen hagy.

rotator
Csatlakozom, nálam se lassul, ebbõl a topikból pedig vándoroljanak vissza szépen a konzolosok a sajátjukba, aki itt van, annak nincs szüksége hittérítésre, meg filléres konzol-bölcseletekre.

Istencsászár
Persze... van még csomo gém amivel szívesen játszanál... én is játszanék pécén pár játékkal, csak ezek közül egy sem indul se, és a gépfejlesztés 2 xbox árából jönne csak ki.

Dante73
Gépem nem lasssul be a füsttõl, öcsém boxa igen, igaz, tele van a winyója.
2; NEKEM olcsóbb így, hogy gépem van, mintha konzolom lenne. Hangsúlyozom; NEKEM, AZ ÉN STÍLUSOMMAL. Ne erõltesd már annyira légyszives a konzolt!
Konzolos témákat hagyjuk a konzolos fórumokon.

lwb
Mass Effect miatt majdnem vettem egy x360-at, de kb. ez az egyetlen játék, ami érdekelt volna rajta, ezért gyõzött a jözan ész. 😊

Istencsászár
Szép, gyors, be sem reccen legyen akármi a képen, full AA... a gém meg nemrossz, el lehet vele szórakozni.

DarkSector
Már próbáltad a gird-et?
Milyen???<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lwb
Ez igaz, de hogy jön ide?

Istencsászár
"El lett már mondva párszor, hogy az officenak nem kell 3870 meg 8800, de négymagos proci se."

Valóban, de egy játéknak sem kell 100+ezres gép, amikor 47 ezres 360on vígan elfut ugyanaz ( 2005ös hardweren, most meg 2008van ), pl a Gird pécén belassul a füstõl, 360on meg nem.

lwb
Pff. A SF egy csomó szart kavart. Pl. visszafogta a gépet. Te is le tudod ellenõrizni: vegyél elõ egy SF-es gyári játékot és hasonlítsd össze a töröttel.
Hardware hibát nem dobott sehol (bizonyíthatóan), de erõforrást zabált. Ez volt az ellenállás oka, nem a warez. Ráadásul az SF végnapjaiban már az új verziót is gyorsan törték, ill. kerülték ki különbözõ szoftverekkel. Gyak. semmi haszna nem volt.

A netes aktiválás a HL2, Bioshock stb. példáján látszik, hogy lószart nem ér a warez ellen.

Ez a "PC-s játékok haldoklanak" baromságot meg el lehetne már végre felejteni. Mikor veszitek már észre, hogy a játékgyártók bevételének csak egy része a PC-s eladás. Ha kiadnak egy játékot, akkor manapság már több platformra teszik: egy portolás költsége pedig vicc a fejlesztéshez képest. Vagy gondolod, hogy a Bioware meg a többiek szívjóságból csinálnak PC-s verziót? Nem úgy kell nézni, hogy X360-ra elkelt 5 millió, PC-re meg csak 800 ezer, ezért legközelebb PC-re nem csinálunk semmit, hanem úgy hogy ha már eladtunk belõle 5 milliót, akkor mi a f.szért ne adjunk el még 800 ezret kb. 5%-os ráfordítással?

És akkor még az erõs hardware-lobbit nem is említem. AMD, Intel, Nvidia mind nyomja pénzzel a fejlesztõket, mert ütõs játékok nélkül õk is becsukhatják a kaput. El lett már mondva párszor, hogy az officenak nem kell 3870 meg 8800, de négymagos proci se.

Istencsászár
Az szárforcal az a volt az állítólagos gondja a népnek h mindig be kell raknia lemezt az ellenõrzéshez... azt hogy ez kinek esett nehezére nemtudom, amugy más baja tényleg nemvolt, talán még annyi hogy a sok krekkelõs hekkelõs virtuális drájveres windózokon beülyült a rendszer...

rotator
Én ilyen kicsivel a megjelenés elõtt már nem akarok gameplay videókat nézni. 😛

Nem semmi srácok! Gyakorlott offolók vagytok, ahogy látom! Én semmiképpen nem akarok beleszólni a vitába, nem fogom senki pártját, csak annyit mondok, hogy fejezzétek be! Ennek az ég világon semmi értelme nincsen, tudjátok jól, hogy a fórumon mindenki a saját igazát akarja, és sosem adja fel. Éppen ezért az off úgy terjed, mint a tûzvész. Ergo, okos dolog lenne inkább a játékról beszélgetni. Ott vannak azok az új videók például. Eddig csak Dante, és én vettük észre... Kandurex, nem adsz magadnak egy büntetõpontot? ("mi a faszom isten kurva") Elsõ a moderálás, nemde?
"mert egy normális észérvet nem láttam a témában"
Tõled se hallottam egyet se... Azt meg érts már meg, hogy nem a warezolók sírnak!

Why so serious?

Dante73
Csak 2 kérdés, és befejeztem.
1, Ha a bio-nál feltörték, szerinted itt mennyi idõ alatt fogják feltörni?
2, ha van egy hatásos, és egy kevésbé hatásos védelmem, mindkettõ egyformán felháborodást szül, melyiket tartom meg?
Kommentálni felesleges, csak egy választ kérnék Tõled. Ha nem gond.

Istencsászár
Átütõ kölönbséget grafikában nem látok, kb ugyan az ( persze a x360as szebb mert HDtévén nézhetem bármikor, s ezek még csak szar videók ), majd kiderül, viszont az egeres hadonászás már most szembetünt😊. Az uj inventori meg jobban tünik.

Kandurex

mi a faszom isten kurva...stb, nem értesz? az SF semmilyen problémát nem okozott, soha senki nem tudta bizonyítani, csak a rohadt warez miatt ment ellene a lázadás, ezek az kész tények bazdmeg, nem a fájdalmas hülyeség, amit összehordanak egyesek...hasonló az álláspont az aktivációnál, minden ami kicsit is sikeres a huszárok megállításában az már rossz, ördögûzést ellene stb..

na...és ezzel befejeztem a hozzászólást a témában, szintetekre emelve, mert egy normális észérvet nem láttam a témában

(duplikált tököm üzenet)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem mondtam, hogy a warez nem okoz problémákat de az összeomlik a PC-s piac az igen durva túlzás. Meg egy vásárlókat szopató védelem éppen nem a PC-s piac újra felemelkedését segíti. Ha olvasod a Bioware fórumait láthatod, hogy ott se kalózok vannak kiakadva. Engem is azért zavar a 3 aktiváció mert MEG AKAROM VENNI. Ha warezolnék leszarnám mert nem érintene. Ahogy a Bioshocknál se érintett.

Why so serious?

Dante73
Már bocs, de ha meg tudom akadályozni, hogy lopjaanak tõlem, akkor megakadályozom. Legyen bármilyen ellenálás. Hacsak, nem érdekem, hogy lopjanak tõlem.
Igazad van, egy kevésbé hatékony, ugyanakkora ellenálást szülõre cserélem... Ami ráadásul csomó kellemetlenséget szül, az eredetit birtoklónak.
Te gondolkodsz is néha? A fenti sorokat a Te elméletedbõl vezettem le, és nekem valami nem stimmel...
Az a baj, hogy Te beszopsz mindent, amit a kiadók mondanak, én tapasztalatból a kérdéseikben sem hiszek.
Egyébként, térjen vissza az sf, nagyon helyes.
Az pedig, hogy ez normális lépés, kétlem. Maximum a kiadók szempontjából az, én viszont játékos vagyok.

Kandurex
ja, tényleg, nincs semmi gond,...jó, feleslegesen koptatom a billentyût,...piha,,.

"egyik se, de hát könyörgöm! nem azt látjuk, hogy ép összeomlik a PC a wareznek kösznhetõen?!"
Nem. Szomorú ha tényleg elhiszed ezt a hülyeséget.

Why so serious?

Kandurex
hamis idelógiát akarsz gyártani egy alapvetõen, a warez miatt bevezetett, normális lépésen...tán nem azt akarod, hogy visszatérjen a Star Force 3.3 ami kb. 5X fejletebb volt az eredetinél (amit 1,5 évig törtek), és sehol nem alkalmazták le akkora volt az ellennyomás,...természetesen semmi problémát nem okozott a gépeknél,..ha jól emlékszem még 10.000 dollárt is felajánlottak annak aki bármi problémát talál az SF -el kapcsolatban, persze nem nyerte meg senki, csak olyan nagy volt a huszárok ellenszenve, hogy az ember feletébb ostoba "csorda" érzékének köszönhetõen mindenki ágált ellene (csorda elmélet: az ember önmagában okos és érvelõ, tényeket kezelõ személy, tömegben buta és irányítható)...szóval örüljetek ennek és nem az SF -nek, mert a PC gamer tömeg összeesne :/

vagy mi lenne a jobb? SF vagy NET -es aktiválás? egyik se, de hát könyörgöm! nem azt látjuk, hogy ép összeomlik a PC a wareznek kösznhetõen?!