11074
  • 062020
    Helló
    Lenne egy kérdésem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hogy lehet Krogan Battlemaster-t megölni? Már vagy 50-szer próbálkoztam. Mindig elkezd száguldani felém aztán meg lecsap és meghalok. A csapatomat is 2 ütéssel legyűri.

Előre is köszönöm a válaszokat.
  • MrAndree
    A francba! Megtaláltam a 21. Keeper-t is végre. A nagykövetségen volt a volus és elcor nagykövet mellett. Csak láthatatlan volt a szemét. Véletlenül közel mentem a panelhez amelyik mellett állt és scannel-hettem a semmit. Vicces. :)
  • Hoz_Hun
    Elsőre lvl50, akkor unlockolja az lvl60-at. Lvl 50 felett kapsz igazán ütős csúcs fegyvereket, armort.
    COLOSSUS X armorban Tali jól mutat. :)
  • csgj
    Kedvenc játékká lépett elő :D Na jó, csak 2. kedvenc, az NWN2-t nálam semmi sem taszíthatja le a trónról.
  • wesker24
    Én is csak mellékküldetéseket csinálok de már 32 szintű vagyok van kb fél millió lovém kb 800 omni gélem nekem és társaimnak a legjobb fegyver és páncélzat !! És kb én 22 óránál tartok !!
  • MrAndree
    Hát nem tudok róla, hogy lenne. Én is a főküldetésből csak a Citadellát csináltam meg, azóta melléküldetéseket nyomok de már vagy 22es és még van csomó rendszer aminek közelébe nem voltam. Szóval szerintem 50es szint köré simán fel lehet menni. Az meg rohadtul tetszik, hogy visszamentem a Citadella állomásra és amikor lifteztem akkor azokat a dolgokat olvasták be hírként amiket én megcsináltam mellékküldetésekben. Például beszámoltak róla, hogy Szövetséges katonák kiírtottak több Geth helyőrséget. Na az is én voltam. :)
  • Fbn Lx
    Aki már végigtolta, kb. hanyas szintű volt a végére?
    Én még csak 17 órát játszottam, és most vagyok 26os. Ugye nincs level cap? :S
  • Caine
    "Egyebkent soldier-t inditottam de megbantam,mert a bolygokon talalhato es felfedezheto spot-ok 50%hoz vagy az electronic vagy a decrypt skill keves,hiaba viszem magammal a csapatban azokat akiknek relative magas :/"

Én is soldiert indítottam, az első dolgom volt, hogy Talinak felnyomtam a maxra az electronicset meg a decryptet, MINDENT kinyit.
    Tehát nyugodtam nyomjad a rambóval, mert a legmagasabb skill számít.
    Szerintem az lehet nálad a gond, hogy a "realatíve magas" az nem elég magas. Fejleszd még az electronics és decrypt skilleket és menj vissza később a zárt ládákhoz.
  • Nkrissz
    Hú öcsém ez egy kura jó játék olyan mint egy film csak sokkal hosszabb.Ezt szerintem megveszem eredetiben is ha már megjelent.
  • Szolnokboy1
    hé, itt ne hagyjatok!! én is megyek! :D
  • dartonita
    Igen igaz.Olyannyira hogy a taktikanak(hova allitod az embereid,milyen skilleket hasznaljanak)szinte semmi hasznat nem vettem.Pedig ez a resze kicsit nagyobb odafigyelessel egy ujabb oriasi pozitivum lehetett volna.
    Egyebkent soldier-t inditottam de megbantam,mert a bolygokon talalhato es felfedezheto spot-ok 50%hoz vagy az electronic vagy a decrypt skill keves,hiaba viszem magammal a csapatban azokat akiknek relative magas :/
    Legkozelebb muszaki kari lesz.

A sok(?) hiabaja ellenere ez a jatek szamomra eddig az ev legjobbja kerdes nelkul.
  • Magiszter
    Off: És tényleg! Mindig kijelentkezem, és utána csak akkor be ha hsz-t akarok írni. Eddig fel se tűnt hogy ha be vagyok jelentkezve működik. Köszönöm!!! Már megérte ma felkelnem az ágyból!
  • Magiszter
    Nem vettem észre különbséget. Ezzel is, azzal is sorozni kell mint a huzat. :-D
    Tegnap jöttem rá hogy megvárom a magyart. Játszom vele, de nem igazán értem a sztorit. Kevés ehhez az angol tudásom. :-(
  • circa
    Köcce
    OFF: Magiszter, ha azt hogy nem jön be az oldal, pl az #2853 ilyen topikokra érted, akkor az azért van mert nem vagy bejelentkezve, ha nem akkor nem tom
  • dartonita
    Off: ritkan,nekem foleg mmo-zas kozben hal be teljesen a browser.

On: kelloen magas skillekkel,boven megfelel a sima loszer is,eleg kellemetlen tud lenni mikor minden fegyvered tulmelegszik es csapkodsz okollel.(elektromos sebzes meg hmmm nem is tudom,talan szintetikusok ellen? )
  • Magiszter
    Off hegyek:
    Nálatok is van hogy néha nem jön be az oldal? Tök mindegy hogy Fapumával, vagy Stexplóverrel nézem. Fejrészbe kiírja a linket, és sanyi. Nagy fehér oldal.

On hegyek:
    Van az a robbanó lőszer. Hát az valami nagyon aranyos. Még ha mellé lövök is sebez. Kár hogy kettőtől elolvad a stukker a kezemben. Meg van egy lövedék ami elektromos sebzést ad. Az mire jó? Mert még nem jöttem rá.
  • dartonita
    csekdiszáut
  • circa
    hupsz, látom már írták, sry
  • circa
    Hali, most járok ott a játékban, hogy megkaptam az űrhajót, mint Ferike a montembájkot, csak nem tudok vele elindulni.
    Szóval még elég elején járok a játéknak, de az űrhajón a csillagtérképet vagy mi a szöszt nem tudom normálisan megnyitni, mert csak egy sötét képernyő jön be, és csak akkor látszódik rajta pár dolog, amikor jobb vagy bal egérgombot nyomok, aztán megint elsötétül, esetleg találkozott már valaki ezzel a hibával, és talált rá megoldást? És gondolom ha el akarok menni a hajóval akkor ott kéne megadni az uticélt, de nem látok rajta semmit
  • Dante93
    THX
  • davidka003
    Az durva, hogy még warezolni se tudsz normálisan.
    Van már javított crack azt szedd le.
  • rezo
    hmm... mer van az h mikor szintet lepek akkor nem kapok pontoot amit szetosztahtnek??? o.O
    a masik meg... megkaptam a Normandy parancsnoksagat... namost, beszelek midnenkivel, felmegyek a galaxy maphoz es mikor betoltene... bal felso sarokbanki van irva h "Widow" es fekete kepernyo... es nem jon be semmi csak fekete kep... mi a problema? :S
  • Grifidos
    Én inkább leadtam az előrendelést galaxiséknál...

Jött nekem ki olyan bug, hogy feküdt a pali mint a hulla, de azért szépen lövöldözött. Gyakorlatilag így lett halhatatlan.

Ez amúgy is megéri az árát.
  • macleody
    Hol vetted?
  • Gnome
    énis végigvittem...javaslom mindenkinek, h csinálja meg a rogue VI mellékküldetést ami a holdon van mert secondary talenteket lehet vele szerezni

Másik nemsokára jön a kiegészítő küldetés..igaz max 90perces lesz aztírták de jobb mint a semmi...és tényleg maxoljátok ki a végére a charm/intimidate talentet^^
  • dartonita
    Vagy az assault rifle skillt huzod eleg magasra ahhoz hogy snipeolni tanulhass(es ertelemszeruen jobban es pontosabban celozz),vagy olyan kasztot inditasz az elejen akinek ez kepessege adott.
  • BlackShadow
    ugyebár jobbklikk és E távcsőn belül. ha nem engedi, akkor nincs sniper skilled (ha lenyomod a space-t és a sniperre viszed az egeret kiírja elvileg, h nem vagy képes rendesen használni)
  • Dante93
    Nagyon láma kérdésem lesz de, hogy lehet sniperrel zoomolni, mert hiába nyomom a zoomot nem csinál semmit!
  • Riddick21
    Nah, megvettem, kb. másfél órányi játék után mondhatom, hogy nyoma sincs a warez verzióban tapasztalt bugoknak, aminek nagyon örülök!
  • Devotus
    Érdekes lenne a Mass Effectből filmet csinálni :P - Kb hasonló lehetne mint ha Neverwinter Nightsból csinálnának.
    Összefoglalva az egész játékba a legjobb és legkidolgozottabb rész a főküldetés volt értelemszerűen. Viszont a sok sok mellékküldetés egy időután kezdett nagyon ellaposodni. Menj el x-y kvadráns A-B rendszerébe, ahol találhatsz egy helyet ahol kiköthetsz, majd fél óra gyönyörködés - meg átkozódás, hogy túl meredek a hegy - után írts ki néhány bázist, aminek kétféle alaprajza lehet...Az első 10-15-nél még oky, de utána már unalmas szerintem. Nagyobb hangsúlyt kellett volna ezekre is, meg néhány meredekebb fodulatot és fővonal szerű animációt...
    Ettől függetlenül szerintem kijátszom mégegyszer hardcore nehézségen is :P
  • Prof William
    Csak nem az új filmjéből a I am Spectre - ből? :)
  • kuci06
    Big Willie Style :D

• zsotesz
    Hali
    Tegnap kezdtem a játékot, ma be akarom tölteni a mentést erre ezt a hibát adja. Mi ez?
  • PunkZoli
    SPOILER!!!

vááá főőbosszznál vagyok, :D segítsetek mire vár?!! aki érti az érti:P
    van egy felkiálltójel, és újra töltődik a páncélja:\
  • Rentadar
    Azért vannak benne jó poénok. Nemtom megfigyeltétek-e, de van az a merchant egybol a Market transit system állomás mellett. Jó gyakorlatilag nem árús, de valami npc ^^. És ugye ott mindig sír egy human csokker, hogy váltsa már vissza a cuccát, és hogy ő bizony itt vette. Amikor az ember visszalátogat citadelre és elmegy arrafelé, akkor továbbfejlődik a történet. Egyébként rendkívül dark lett az egész, szinte ilyen chronicles of riddick univerzum dark ^^. Ez főleg Ilos on tetőzik, ahol kb. kirázott a hideg.
  • MrAndree
    Na jó ez nekem már magas. Hülye SG. :)

"Ehelyett azt látom mindenhol, hogy meghatározott ponton álldogálnak a semmittevő emberek, esetleg csevegnek valamit egymással."
    Ez ilyen Bioware dolog, az összes RPG-jükben így van. Engem annyira nem zavar, már megszoktam.
  • MrAndree
    [IMG]http://www.kiss68laci.extra.hu/images/MassEffect 2008-06-06 00-59-41-12.jpg[/IMG]
  • MrAndree
    Azért jó tudni, hogy az öreg golyóbis még megvan. Remélem a második részben majd le is lehet rajta szállni. :)
    [IMG]http://www.kiss68laci.extra.hu/images/MassEffect 2008-06-06 00-59-41-12.jpg[/IMG]
  • Fbn Lx
    ja, én is ezt érzem a mass effect hibájának, hogy a helyszínek nem szippantanak be.
    egyszerűen hiányzik belőle az a fajta élet, ami más neves RPGknél megvan. Hogy mondjuk ott vagyok a Feros-i kolónián, és érezném, hogy ott mindenkinek saját élete van, mindenki teszi a dolgát, vannak saját teendői...
    Ehelyett azt látom mindenhol, hogy meghatározott ponton álldogálnak a semmittevő emberek, esetleg csevegnek valamit egymással. És így olyan mű az egész :C
    De egyébként kib*szott jó játék, szó sem róla =)
  • BlackShadow
    speciel nekem is van ilyen képességem h egy ideig túltöltse a fegyókat és nemtudnak tüzelni.. lehet az ellenfél is képes erre :) várj