Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Why so serious?
Why so serious?
Aki azt képzeli, hogy 1 hét miatt akad olyan ember, aki megveszi, egyébként letöltené, annak csókoltatom a felmenõit, és üzenem nekik, hogy ezt elcseszték... Megmondom õszintén, én emiatt gondolkozok, megvegyem-e, vagy érjem be egy feltörttel. Még pár ilyen játék, és betelik a vinyóm...
http://www.freetvmaci.info/
Nekem azóta is a gépemen van, biztos, ami biztos. Nem merem uninstallálni, hátha nem számolja az uninstallt. Ugyanis vacak a netem, idõnként ok nélkül ledob. Ha rosszkor dob le, akkor egy telepítést elvesztettem, úgyhogy inkább marad a gépen...
De azért jó védelem.... Szívnak a warezosok, mint a torkosborz....
ugyan az amit pár napja linkeltem,csak nincs szétvágva...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy ezt is könnyen feltörik, mert a two worlds-öt is kell aktiválni, és van warez verzió, ami mûködik is, mert van hozzá cdkulcsgeneráló.
Why so serious?
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Öreg vagyok már az ilyen akcióizékhez.
Ellenben egy Wii-n nagyon gondolkodok. Az ötletes. 😊
Amúgy: ez a Securecom másolásvédelem is valami ilyesmi, vagy ez csak a játékot nézi?
天使たちは私を見守る
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
És az is hülyeség hogy ólcsobban kijön az, aki boxot vesz, mert rohadt sok rá a játék(lásd GTAI:18980 forint volt) pc-n az új játékok sem olcsók, de csak olcsóbbak valamivel(pc-n az új játékok 12 ezer forintnál kezdõdik, kivéve a cdprodzsektes, mert az 7990 forint.)
Ez a konzol vs. pc nem vezet semmi jóra, mert csak veszegedés lesz belõle és aki a pc-re szavaz, az azt hajtja hogy pc foreva, aki konzolos az meg konzol foreva.
Semmi értelme, csak szét offoljuk a topikokat. Erre ott van a pc-s játékoknak leáldozott topik, ott ki lehet beszélni, de ne itt, egy játék topikjában.
Én nem szoktam ide írni, csak nézni, de ezt már nem bírtam, ki kellettt a lelkemet öntenem.
Na OFF vége, jöjjön az😮N
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Elég egyedi az ízlésem. Age of Decadance az egyik legjobban várt játékom pl., a második a Drakensang.
GTA4 pl. hidegen hagy.
2; NEKEM olcsóbb így, hogy gépem van, mintha konzolom lenne. Hangsúlyozom; NEKEM, AZ ÉN STÍLUSOMMAL. Ne erõltesd már annyira légyszives a konzolt!
Konzolos témákat hagyjuk a konzolos fórumokon.
Milyen???<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valóban, de egy játéknak sem kell 100+ezres gép, amikor 47 ezres 360on vígan elfut ugyanaz ( 2005ös hardweren, most meg 2008van ), pl a Gird pécén belassul a füstõl, 360on meg nem.
Hardware hibát nem dobott sehol (bizonyíthatóan), de erõforrást zabált. Ez volt az ellenállás oka, nem a warez. Ráadásul az SF végnapjaiban már az új verziót is gyorsan törték, ill. kerülték ki különbözõ szoftverekkel. Gyak. semmi haszna nem volt.
A netes aktiválás a HL2, Bioshock stb. példáján látszik, hogy lószart nem ér a warez ellen.
Ez a "PC-s játékok haldoklanak" baromságot meg el lehetne már végre felejteni. Mikor veszitek már észre, hogy a játékgyártók bevételének csak egy része a PC-s eladás. Ha kiadnak egy játékot, akkor manapság már több platformra teszik: egy portolás költsége pedig vicc a fejlesztéshez képest. Vagy gondolod, hogy a Bioware meg a többiek szívjóságból csinálnak PC-s verziót? Nem úgy kell nézni, hogy X360-ra elkelt 5 millió, PC-re meg csak 800 ezer, ezért legközelebb PC-re nem csinálunk semmit, hanem úgy hogy ha már eladtunk belõle 5 milliót, akkor mi a f.szért ne adjunk el még 800 ezret kb. 5%-os ráfordítással?
És akkor még az erõs hardware-lobbit nem is említem. AMD, Intel, Nvidia mind nyomja pénzzel a fejlesztõket, mert ütõs játékok nélkül õk is becsukhatják a kaput. El lett már mondva párszor, hogy az officenak nem kell 3870 meg 8800, de négymagos proci se.
Tõled se hallottam egyet se... Azt meg érts már meg, hogy nem a warezolók sírnak!
Why so serious?
1, Ha a bio-nál feltörték, szerinted itt mennyi idõ alatt fogják feltörni?
2, ha van egy hatásos, és egy kevésbé hatásos védelmem, mindkettõ egyformán felháborodást szül, melyiket tartom meg?
Kommentálni felesleges, csak egy választ kérnék Tõled. Ha nem gond.
mi a faszom isten kurva...stb, nem értesz? az SF semmilyen problémát nem okozott, soha senki nem tudta bizonyítani, csak a rohadt warez miatt ment ellene a lázadás, ezek az kész tények bazdmeg, nem a fájdalmas hülyeség, amit összehordanak egyesek...hasonló az álláspont az aktivációnál, minden ami kicsit is sikeres a huszárok megállításában az már rossz, ördögûzést ellene stb..
na...és ezzel befejeztem a hozzászólást a témában, szintetekre emelve, mert egy normális észérvet nem láttam a témában
(duplikált tököm üzenet)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Why so serious?
Igazad van, egy kevésbé hatékony, ugyanakkora ellenálást szülõre cserélem... Ami ráadásul csomó kellemetlenséget szül, az eredetit birtoklónak.
Te gondolkodsz is néha? A fenti sorokat a Te elméletedbõl vezettem le, és nekem valami nem stimmel...
Az a baj, hogy Te beszopsz mindent, amit a kiadók mondanak, én tapasztalatból a kérdéseikben sem hiszek.
Egyébként, térjen vissza az sf, nagyon helyes.
Az pedig, hogy ez normális lépés, kétlem. Maximum a kiadók szempontjából az, én viszont játékos vagyok.
Nem. Szomorú ha tényleg elhiszed ezt a hülyeséget.
Why so serious?
vagy mi lenne a jobb? SF vagy NET -es aktiválás? egyik se, de hát könyörgöm! nem azt látjuk, hogy ép összeomlik a PC a wareznek kösznhetõen?!