Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://www.videogamer.com/news/18-04-2008-8073.html
Esküszöm, küldök egy doboz csokitortát a BioWare-nek!
lol: "Személy szerint nem érzem hiánypótlónak, az ingyenes tárhelyek pedig mindig risztottak, de majd idõvel elválik, hogy mekkora rá az igény. Azt hiszem foglalkoztunk vele eleget ebben a topikban, ennyi talán még belefért." - valahogy k.ra nem érdekel a kis személyes véleményed, és szerintem mást sem, és engem is RIASZT a hozzáállásod, Riaszt az ingyenes tárhely? Hát kész röhej. Bocs, megpróbálok fizetõsre menni, úgy rendben leszünk?
ui.: "Mert a fórumban mindenki, mindent jobban tud!"
7. Reklámról pedig annyit, hogy 0 Ft-os bevételbõl még egy gömbrágóra sem telik. (egy fizetõs szerverre meg pláne nem)
Nem ez a lényeg, hanem az, hogy engedély nélkül nem illik egy az SG-hez nem tartozó linkkel, kérés nélkül teleszemetelni az új játékok topikjait. Nem tudom, hogy történt e ilyen, pár topikban megemlítnei nyilván ártalmatlan dolog, de nem kellene túl rámenõsnek lenni.
8. Ja, és az SG a reklámból él, ha jól tudom.
Rátapintottál lényegre, a fizetett hirdetések valóban fontosak az SG költségvetését tekintve. Éppen ezért párhuzamról nem is beszélhetünk, akármennyire is közhelyszerû félreértésrõl van szó.
9. És a legfontosabb: az oldal, nektek, játékosoknak készült! (+meg akit érdekel)
Személy szerint nem érzem hiánypótlónak, az ingyenes tárhelyek pedig mindig risztottak, de majd idõvel elválik, hogy mekkora rá az igény. Azt hiszem foglalkoztunk vele eleget ebben a topikban, ennyi talán még belefért.
2. A gépigény oldal csak praktikus, ha keresel egy gépigényt, újat vagy régit, ott meg fogod találni.
3. A link, az csak egy link nem sok vizet zavar, ha érdekel rákattintasz, ha nem, nem. Lehet nyugodtan linkelni az oldalra.
4. Sok kezdõ és fiatal pc-s van, aki nem olyan profik, nekik még az összehasonlítás is nagy segítség.(+szívesen segítünk az oldalon) És amíg lesznek pc-s játékok, addig mindig ott lesz a gépigény kérdése is.
5. Az oldal nem csak gépigényeket tartalmaz, hozzá is lehet szólni, +fórum... (technikai dolgok témakörben, elsõsorban)
6. SR Lab hoz hasonló technika is meg fog valósulni az oldalon a jövõben. Folyamatos fejlesztések történnek.
7. Reklámról pedig annyit, hogy 0 Ft-os bevételbõl még egy gömbrágóra sem telik. (egy fizetõs szerverre meg pláne nem)
8. Ja, és az SG a reklámból él, ha jól tudom. (Mert itt mindenki mindent jobban tud. +atom gépe van és nem kéne olyan dolgokkal foglalkozni mint a gépigény, na kire gondolok ..........)
9. És a legfontosabb: az oldal, nektek, játékosoknak készült! (+meg akit érdekel)<#wink>#wink>
...
10. Jó játéknak tûnik ez a Mass Effekt, várom a pöcös verziót, a konzolosok áradoznak róla agyba-fõbe!
SÕTT!
Az ilyen oldalaknak az ég világon semmi értelme, a csík lószart sem ér.
Sok játéknál eleve az adatok sem tényszerûek!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(ha a fent említet oldalon kitöltöd a géped adatait (regisztráció után) akkor összeveti az oldal a játék gépigényét a gépeddel)
Nálam ez a 6600GT - és a 128 MB videómemória - miatt érdekes lesz, mindenesetre addigra a mostani 1 GB RAM helyett valószínûleg lesz 2,5. Jöhentek a low beállítások, mint a Witchernél.
ráadásul el lett mondva 1000x,hogy a box-verzióhoz képest szebb,hiszen nagyfelbontású textúrákat pakoltak bele
rec-nél meg biztos,hogy dual-ra gondolnak,hiszen egy 7900GTX-et egymagos proci nem hajt ki!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Minimum System Requirements:
Operating System: Windows XP or Vista
Processor: 2.4+GHZ Intel or 2.0+GHZ AMD
Memory: 1 Gigabyte Ram (XP), 2 Gigabyte Ram (Vista)
Video Card: NVIDIA GeForce 6 series(6800GT or better), ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
Hard Drive Space: 12 Gigabytes
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card and drivers
Recommended System Requirements:
Operating System: Windows XP or Vista
Processor: 2.6+GHZ Intel or 2.4+GHZ AMD
Memory: 2 Gigabyte Ram
Video Card: NVIDIA GeForce 7900 GTX or higher, ATI X1800 XL series or higher
Hard Drive Space: 12 Gigabytes
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card and drivers – 5.1 sound card recommended
12 giga kell neki a winyón, pöttyet javulhatott a textúrák minõsége. 😛
Én ugyan szkeptikus vagyok az optimlaizációt illetõen, de szerintem az inkriminált idézetbõl nem azt a tanulságot sikerült levonnod, amit jelent vagy ami mögötte van. Nem értem milyen alapon következik belõle a maximális grafika butítása és a bugok, bár ez utóbbiak a BioWare védjegyének számítanak, nem sok köze van az optimalizáláshoz.
Viszont a rotator által említett Xbox 360-szintû látványt szállító 1 éves laptop erõsen sci-fi húrokat pengetõ ígéret. Persze legyen úgy!