11074
-
#2509 ha nem tetszik a magyar fordítás, akkor töltsd le angolul, és játssz azzal. nincs CD-védelem, a kódszámot meg biztos elfogadja. -
Gascan #2508 A Malajziaira gondolsz? -
#2507 eBay-en megjelenés óta kapható. itt mg eleve csúszik a lokalizáció miatt(mint ahogy a filmek is)
eBay-ről sokszor 3-4 nap alatt megjön a cucc.
Neverwinter Nights 2 kiegészítője meg se jelent magyarországon. a topicban mindenki eBay-ről vette meg.
eBay még olcsóbb is (5 ezer ft a Mass Effect) -
Rentadar #2506 hát van egy csomo ingyenes proxy, csak nemtom mennyire biztonságos ezeken kártyainformáciokat átpasszolni -
Gascan #2505 kártyám az van mert könyveket szoktam vásárolni amcsiból de olyan proxyt asszem nem tudok szerválni :)
Szal még kell várni 16 napot, és még szidják a warezt állandóan- ők legalább megtudják oldani a disztribuciót rendesen :) -
#2504 Az a szánalmas, hogy nem tudsz magaddal mit csinálni 2 hétig. Ráadásul nyáron, mikor két ujjadon számolod a ruhaneműt a lányokon... -
#2503 Tudod mi valoban legeslegszarabb?...,h aki itt utánna olvas, vagy van google nevű barátja (és motivációja) az már rég nyomja otthon eredetivel;CCCCCCC...rohatt balkán;cCccCC -
k4rL #2502 Azért a hónapok óta kis túlzás :) -
adammmmmmm #2501 Azt én csodának tartanám ha magyarországon hamarabb jelenne meg eredetiben mint egy crack amivel megoldják ezt a galaxy mapos problémát. (én alig várom a 19-ét) -
#2500 ez valoban szar hogy emberek már honapok ota vigan játszhatnak, és mi még csak kodot se vehetünk mert kitiltanak az amcsi webes áruházakbol, arrol nem is beszélve hogy még az eltolt EU kiadást is jobban eltolják itt komolyan azt hiszem hogy balkánon élek szánalmas -
Rentadar #2499 Van valakinek már ilyen netes/letöltős játékvásárlásos tapasztala ? hogyan tudok innen vásárolni ? -
MrAndree #2498 Ahhoz képest azért törik a securomot lazán. Hogy az 4 nap vagy 1 hét vagy akár 2, mit számít? A CD Projekt miatt így is előbb fogok a crackelt verzióval játszani mint eredetivel. -
#2497 jah és a D2Dt nemajánlom..vagy az én netem rossz vagy iszonyat lassú..300Kbal jött le max..az barátok közt is 10óra...jah és kétszer lett crc hibás mer zipben lehet letölteni:D....de legalább tanultam vizsgákra ahelyett h játszottam volna^^ -
#2496 7.22 GB -
#2495 Mekkora a game mérete.Maga a képfájl? -
#2494 nem muszáj kiírnod...250 GBnál sztem találsz neki helyet...viszont ha le akarod tölteni készülj fel amerikai proxyval amerikai címmel és dombornyomott kártyával -
#2493 Mass Effect a PC GURU-n -
TPG #2492 Érdeklődőknek egy kis idézet a Wikipedia-ról SecuROM ügyben:
"SecuROM v4.84 and beyond includes "Trigger Functions" which allow the developer to program multiple and fully customizable authentication checks throughout the entire application. As the protection places itself between the application's code and the OS, it can alter the behaviour of selected system functions.
Consider the following example (Pseudocode):
if (GetCurrentDate() == '13-32-2999') then
WorkCorrectly()
else
PreventProgramUse()
end if
Obviously, a "normal" GetCurrentDate() function will never return '13-32-2999'. However, as SecuROM can modify the function's result, the application can check for the protection's presence during runtime; if the protection has been removed, the function will return with some other valid value, giving the application the opportunity to display an error message or render the application unusable (e.g. provoking a crash to desktop, making enemies invincible).
There are many different ways how "triggers" can be integrated into a program, making it much more complicated to universally circumvent the protection."
Erre nem tudok semmit mondani, őszintén gratulálok a Sony fejlesztőinek (mellesleg gyűlölöm a Sony-t de ezt nagyon durván kitalálták), zseniális rendszert raktak ezzel össze. Ha a ügyesen integrálták a rendszert a MEPC-be akkor a crack-erek beleőszülnek mire kiirtják a trigger-eket. Ilyen triggerből akár több százat/ezret is el lehet szórni a kódban. Ne felejtsük el hogy egy ilyen játéknál csak c++ ban több százezer sor az összes kód ami brutális mennyiségű assembly parancsra/gépi kódra fordítódik le, nem véletlen 20MB feletti az MEPC exe-je. :) Szóval abból kibogarászni egy-egy ilyen apró kis triggert szép meló. :) Pláne hogy semmi jellegzetességük nincs amiről könnyen fel lehetne őket ismerni. (Felismerték azt hogy nem "feltörhetetlen" rendszert kell csinálni hanem olyan amibe beleőszülnek mire teljesen működőképesre feltörik. :) ) -
#2491 Ez már valószinűbb. Valaki úgyis kikisérletezi, meg 19 még túl messze van. :-) -
Gascan #2490 Sziasztok, szeretném megvenni ezt a játékot de még Európában ugye nem jelent meg, ilyenkor van egy olyan lehetőség, hogy letölthetem innen
http://masseffect.bioware.com/pc/purchase.html
Na most azt szeretném kérdezni, hogyha letöltöm akkor ki kell irnom dvdére ugyebár, de az én irom nem ir 8 gigás dvdét. Simán meg tudom oldani, hogy két részbe irjam ki két dvdére?
(még nem töltöttem le, ezelőtt még nem használtam ezt a "digitális vásárlás" formát) -
#2489 akkor az a majd 480 megás Mass Effect\BioGame\CookedPC\Packages\Dialog könyvtár lesz az!
pl a NOR10-ben van egy csomó codex -
#2488 link a warez forumhoz: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211017605 -
#2487 mivan? -
Devotus #2486 Én most a Keeper scannelős küldivel szenvedek. 20/21...Ha valakinek van ideje, meg kedve felsorolna néhány eldugodtabb helyet, ahol találhatok még 1-et? :P Nagyon kíváncsi lettem a végére... -
Neoncsoves #2485 srácok van az amikor meghibásodik a mag, de nincs elég "gel"-em... hogyan kell összedobni hogy működjön? 3at be tudok pakolni 1 magba de a maradék 1et sehogy se... -
TPG #2484 Azt már megnéztem, abban nem a feliratok vannak hanem az UE3 beépített szövegei. Szóval nem ott vannak a feliratok, valahol máshol kell keresni. -
tommyboi22 #2483 a hivatalos fórumon olvasható, hogy az angol feliurat azért marad ki (azaz fizikailag nem lesz rajta a DVD-n), mert a CdProject így vette meg a licenszet (azaz így olcsóbb volt nekik)
a német/spanyol verziók-ban választható az angol is, ez egy drágább licesnz megoldás, de nekünk az olcsóbb "magyaros" lesz:)
http://masseffect.bioware.com/forums/viewforum.html?forum=125&type=&prevtopics=&sp=0
-
#2482 Már jóideje tudok róla, én is kutakodtam a könyvtárak között. Kár, hogy annak semmi köze a játékon belüli szövegekhez. :-(
Van egy-két dolog ami talán feltünik a menükben, de egyébként semmi más.
Az össz méretük a fileoknak alig éri el a 200kB-ot, ami már önmagában kizárja, hogy az legyen ami kell a teljes nyelvcseréhez, telkintve a temérdek mennyiségű kódex/párbeszéd és gondolom bolygóleíró szövegeket, amikhez a 200k nagyon kevés. -
Zóanagyvarázsló #2481 Ezerszer kitárgyaltuk, hogy nem a munka nehézsége miatt vagy "csakúgyból" marad ki az angol felirat. Majd kiederül, hogy a registry megpiszkálásával előcsalható-e, vagy sokan csúnya módon megoldják egy egyszerű fájlcserével. -
#2480 engine->localization és ott van egy int,ill. egy jpn könyvtár -
MrAndree #2479 Na igen. Semmi bajom a lokalizációval, sokaknak segít de azért nem hiszem, hogy olyan nehéz lett volna az angol feliratot is bennehagyni. -
#2478 Már többen mondták, hogy az itthoni verzió csak magyar és cseh felirattal kerül forgalomba, angol hanngal. Az eredeti angol felirat nem lesz benne. -
Rentadar #2477 A magyar felirat szerintem választható lesz, legalábbis nagyon remélem. -
#2476 nah ez szuper ezt nemtudtam...véégre értelmes infok is jönnek a gameról:D...egyébként egyes rendszerekbe vannak hajók, nebulák amiket átlehet scannelni hajókra átlehet szállni...+rejtett dolgok amiket vagy észreveszel egy egy naprendszerben vagynem -
#2475 Egyvalami érdekelne, de az nagyon. Tudja valaki, hogy merre vannak a nyelvi fileok? Nem vagyok hajlandó magyar fordítással játszni (irritáló lenne, ha a szöveget angolul hallgatom, de a válaszok magyarul jelennének meg). Ezért kellene valahogy kibányászni őket, hogy később felülírhassam velük a dobozos verzió filejait. -
Hoz_Hun #2474 27 bolygóra biztossan le tudsz szállni, plusz van még pár (4 biztossan) űrhajó, amire át lehet szállni. Ehhez jön hozzá a történet helyszínei. -
gyuri12 #2473 kb 20 bolygóra lehet leszállni,úgy emlékszem -
#2472 A wiki szerint 17 kalszter, amikben összesen 41 rendszer van és azokon belül a fene tudja mennyi olyan bolygó amikre le lehet szállni. -
#2471 Galaxy mapon már az elején is millió hely van, gondolom még bővül is.
szerintem simán több, mint 18 óra a teljes játékidő:D
-