11074
  • MaskimXul
    te valami ea fejes gyereke vagy, hogy direkt fáj a warez? a te zsebedből szedik ki a lóvét? ehh de utálom az álszent arcokat
  • Riddick21
    marha nagy poén :ideokádóssmiley:
  • MaskimXul
    sg-n vagy baszki, mégis milyen színvonalat vársz? tudod, aki kurvának megy, ne sírjon ha..
    ha még nem jöttél rá, hogy az értelmes posztok nem ezen a fórumon születnek, akkor ideje lenne
    ph, hwsw, hw, ilyenek, ott megy a normális társalgás. na de sgn? ehh
    az is külön téma, hogy miért okoz fájdalmat egy link, ez sem normális.
  • MerlinW
    Ugyanmár... nem crack az, hanem aktiváció spóroló, lemezkímélő megoldás:)
    Természetesen kizárólag az eredeti játék tulajdonosainak in exclusive:)
  • valaminick
    igyvan:D es ezert vagy te is itt:P
  • Riddick21
    NO WAREZ, b*sszátok meg!
    Miért nem lehet megérteni? Miért linkelitek azt a tetves cracket?
    Van, akit zavar. Engem pl. kegyetlenül idegesít, nem kellene ennek egy másik topikban -vagy leginkább: sehol- történnie?
    Miért nem lehet itt játékélményről, véleményekről olvasni, csak arról, hogy mit hogyan törtek fel? SZÁ-NAL-MAS! SG szint.
  • MaskimXul
    állítólag ami nálunk lesz, abban nincsenek angol feliratok, így olcsóbb volt megvenni
  • poppe
    de gondolom a magyar felirat mellett lesz angol felirat is... ha nem, akkor sorry, úgy h csak magyar, nekem se kéne...
  • MaskimXul
    nézőpont kérdése. én pl hülye lennék gagyi magyar felirattal megvenni, ha eredetivel is meg lehet.
  • poppe
    hülye lett volna, mert az európaiban lesz magyar felirat...
  • Gascan #2619
    tudom, de aki nagyon szerette volna az megrendelheti ebayről pl.
  • poppe
    még nem jelent meg európában...
  • Gascan #2617
    Megvan valakinek ez a játék PC-én eredetiben?
  • gyuri12
    A neten leginkább azért folyt mindenhonnan az,hogy sok a RROD,mert az elvakultabb PC-sek,és PS3 fanboyok folyamatosan ezt mondogatták mindenhol...Pedig akkor kb 10-ből 5 konzol ment tönkre,a maradék 5 meg csak később.:D
    Bár,aki normálisan használta(nem egy sarokba,hanem nyitottabb helyre rakta,nem játszott vele egész nap folyamatosan,csak normális mértékben,stb) annak nem ment tönkre.
    És nem,nem nagyon volt értelme.:D
  • Devotus
    Köszi időközben meglett. Én a citadellben hagytam ki a jobboldali legszélsőt. Befejezésként csomó Xp-t kaptam :) Még nem használtam a Galaxy mappot és lvl 11 :P
  • PunkZoli
    ez működik
  • takysoft
    töröltem, kijött egy rendes működő crack
  • takysoft
    Mass effect experimental crack
    NFO-t olvass.
    visszajelzéseket a warez topicban várom, mert én csináltam, és csak a saját gépemen próbáltam ki.
    Ismétlem: NFO-t olvass.. benne van
    nem vírusos.
  • Hoz_Hun
    Jaja, nincs új a nap alatt. :)
  • Rentadar
    reaktor összerakásos játék ugyanaz mint ami kotor ban is volt ^^. Ahogy megláttam szinte ösztönösen csináltam :)
  • Hoz_Hun
    A reaktor "összerakása", akinek nem megy és nincs elég gélje:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    3 oszlop legyen X, Y és B (Xboxon így volt, gondolom PCn is, max a számozása más). A cellák legyenek pedig 1-4 a kicsitől a legnagyobbig.
    1. Az 1. X-->Y
    2. A 2. X-->B
    3. Az 1. Y-->B
    4. A 3. X-->Y
    5. Az 1. B-->X
    6. A 2. B-->Y
    7. Az 1. X-->Y
    8. A 4. X-->B
    9. Az 1. Y-->B
    10. A 2. Y-->X
    11. Az 1. B-->X
    12. A 3. Y-->B
    13. Az 1. X-->Y
    14. A 2. X-->B
    15. Az 1. Y-->B

Remélem nem rontottam el. ^_^
  • The Protector
    multija van a gamenak?
  • ricsa008
    áááá ... tele ezzel az egésszel
    1000 bocs
  • ricsa008
    irányítás változott valamit a Lego SW-khez képest? vagy még mindig nehézkes billel?
  • Hoz_Hun
    Akik a Keepereket Scannelik: van egy keeper amelyiket sokan kihagynak, ez pedik a dockban van a rámpa végén (C-sec középső liftel fel a Normandy-hez). Illetve van még egy amit sokan kihagynak; Citadella torony legvégén a jobbra fenn a sarokba.
  • The Protector
    nem támogatja az élsimítást.állítólag dx 10ben van vmi megoldás.nekem amúgy sem recés az ue3 mert 17colos monitorom van azon meg szép minden 1024x768-vagy-1280x1024 ben
  • Hmuda
    Én is a falra tudok mászni az orbitális lépcsőfokok miatt pár UE3 játékban, de itt van annyira szép a grafika, hogy fel se tünik.
  • ricsa008
    kössz! egy korrekt ember
  • The Protector
    gépigénnyel mi a helyzet?
  • The Protector
    szuper.akkor tuti megy maxon.minden ue3-as game maxon megy.
  • MrAndree
    Szerintem is nagyon szép a grafika, szóval nem értem azokat akik itt a "recék" miatt sírtak korábban.
  • Hmuda
    Pedig az a kicsi amit játszottam vele már most megmutatta, hogy ez az idei év egyik legszebb játéka. Az egész dizájn remek, nyakonöntve tűéles textúrákkal és olyan DeapthField-el amit még én is elviselek (pedig nagyon utálom ezt az efektet).
  • offkorz
    aha
  • The Protector
    ez a játék ue3.0-ás.képek alapján nem.cs kérdezem.nem azért mert csúnya cs kíváncsi vagyok.
  • MrAndree
    Warez fórum pedig itt található. Pillanatnyilag több kedvességre nem vagyok képes, egy galaxist kell felfedeznem.
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211017605
  • MaskimXul
    talán ha benéznél a mass effect warez topikba bazmeg!
    nesze neked kedvesség.
  • ricsa008
    :D hű de parasztok 1esek
    valaki lenne oly kedves hogy legalább privátba ad valami elérhetőséget? az se tom mit kell keresni
    vagy ti a kedvességet nem ismeritek?
  • MrAndree
    Nem tudom, de nem érdekel. A galaxis megmentése fontosabb mint holmi marekting vizsga. :)
  • MaskimXul
    nem itt, itt nincs warez. ott keresd, ahol van ;)
  • ricsa008
    hol található a megmentő fiuk? még 3 napot kell kihúznom aztán el foglalom magam az EB -vel