11074
-
Rentadar #2829 Egy árnyalatnyi csalódást azért érzek a játék végijátszása után, mert ugyan fenomenálisan össze van rakva és a hangulata még azt is üti, de egy kicsit túl egyhangú lett. Nagyon kevés az igazán kiépített rész, ami szerintem elég nagy hiba. Ellenben az utolsó másfél-két óra volt talán a legjobb játékélmény amit valaha tapasztaltam. Egyszerűen elképesztő. -
Rentadar #2828 valami hülye bug, nyomsz egy quick savet es visszatoltod, megoldja -
albertattila #2827 sziasztok! lenne egy olan problémám h ha túlmelegednek a fegyvereim akkor nem tudok mit csinálni egyszerűen nem hülnek le.... ez mitől lehet???? még ha fegyvert váltok az sem használ:S -
Rebellious #2826 nem használok konzolt... -
Rentadar #2825 nem lehet, hogy konzolal mentél oda ? -
Rebellious #2824 Szintúgy...nekem elsötétül az egész, amikor a jeges bolygón visszautazok azzal a vonatszerű valamivel, és sehogy sem tudok tovább jutni. Szóval hiába van végre save és map fix, ha a többi bug továbbra sem engedi, hogy végigjátszam ezt a hülye játékot... -
adammmmmmm #2823 Ezek a hibák most ugye warezes verzióban vannak? Van már crack a galaxy mapos problémára? (nem akarok warezről beszélni csak ezt meg kellet kérdeznem) Így olyan rosz olvasni hogy egyesek már játszanak nekem meg még pontosan 2 hetet kell várni. De akkor is kivárom és nem fogom letölteni egy próbára. Egy kicsit más érzés lenne úgy játszani az eredetivel hogy már kipróbáltam. A witchernél is elcsesztem így a hangulatot mert nem bírtam lerakni és mire rászántam magam hogy letöröljem már elég meszire eljutottam. Inkább játszok elöször az eredetivel. -
#2822 Annyira nehéz lett volna megoldani, hogy lebutítva sm 2.0-ás kártyával is elfusson ? :S -
csgj #2821 Ja, helyre jött, amikor eljutottam félig vakon Kaidan-hoz, és beszélni kezdtem vele xD Btw, most a Gagarin-rendszerben vok (vagy hol)... Ja nem, Armstrong rendszer és Gagarin bolygó? Fene tudja már :P Lényeg, hogy kiruccantam egy Mars-szerű bolygóra, ami totál lakatlan, és nagy porvihar van... Vmi eszméletlen hangulatos így a game. :) Ezekkel az utazásokkal. -
#2820 Egy ido utan hozzaszoksz a sotethez,amugy a hajodban vagy,es csak el kene erned a csillagterkepig ahol azt megnyitva es ujra kiszallva belole(jobb klikk)mar helyrejon a fenyero.
Mas megoldast nem tudok,kolbaszoltam egy db-ig en is.
(Talan a sotetben csinalj egy masik mentest es azt toltsd vissza,hatha...) -
csgj #2819 Ha újra belépek a gamebe, és újra betöltöm a mentést, akkor is ugyanolyan sötét lesz. És ha egy előző mentést töltök be, és újra elmegyek a hajóra, akkor is ugyanolyan rossz... WTF?! -
csgj #2818 Öh, érdekes bugba futottam... Novariáról érkeztem a Normandy-ra a küldi után, és szinte totális sötétség van. :S -
#2817 Köszi a választ! Az SM 3.0 miatt tényleg új kártyát kell vennem :) -
#2816 Hát nem tom én sorra mentem...nigger csávó,orosz csávó,purge beindit,vissza nigger csávó,spoiler nem mondom meg,aztán kötöttem ki a restricted areaban és jött akinek jönnie kellett.. -
#2815 http://masseffect.bioware.com/gameinfo/system_requirements_pc.html -
csgj #2814 Azzal tuti nem megy... SM 3.0-as kártya kell. -
Hoz_Hun #2813 Nem nem arra gondolt. A Restricted areát meg lehet kerülni a dokitól kapot kóddal. Arról a szintről nyílik ahol a Volus álldigál. -
TPG #2812 Az hát, nem véletlen írtam hogy ronda hack. Mondjuk 3D graf tökig van ilyenekkel (tessék megnézni a Source motorban alkalmazott megoldásokat, hack hack hátán, rövid úton hányingert eredményez de gyors és jól néz ki). Nekem a kedvencem az alpha blending, talán az egyetlen gyárilag hardveresen gyorsított hack. :D -
#2811 Megy valakinek Radeon 9550 128MB-os videjókártyával? -
#2810 Dokis küldi?nemrég fejeztem be azt a részt....Az az orosz csávó?Fogod elmész a szoba végére(szembe az ajtóval van egy másik:Ahonnan jöttél azzal szemben a szoba másik végén)Bemégy,contol panel felnyit->mirával beszél->initiate neutron purge-> a)menekül liftig b)kiirtja a rengeteg rovart és elsétál a liftig....2perced van rá...remélem erre gondoltál. -
#2809 Ne tord fel az ajtot,mindenki a bazison neked fog esni,es megoldhato anelkul is. -
PunkZoli #2808 noverián vagyok, a dokis küldi után kaptam egy main accest... az hova jó? mert a restricted areat csak feltörni tudom, és rámtámadnak :(, azt kell csinálni vagy az renegádság?! -
Dante93 #2807 Nincs valakinek vmi ötlete, hogy miért olyan csúnya pixelesek a fények meg a távolabb lévő tárgyak vagy emberek? -
Devotus #2806 Tévedtem, tovább tudok menni. Nem tudom miért nem engedett tovább először :S olyan kb 23-24 óra játékidő és vége. De a vége baromi jó :)
-
Hoz_Hun #2805 A Fan-nal még többször beszélni kell. De az most nem lesz mert otthon polírozza a bohócot a képedre. Csak akkor lesz ott ha elmész aztán késöbb visszajösz a Citadellára. -
Devotus #2804 Azt hiszem nem csak a galaxis map bug volt benne. A végén aktiválnom kellene egy panelt, hogy tovább mehessek a citadel towerbe, de olyan, mintha falba ütköznék :S Másnak is előjött ez, aki eljutott odáig? -
#2803 Nálam 14 mellék küldetés CHECK 2 újabb mellék küldetés van még !
Föküldetésekből meg kb 3,5 CHECK !
1.Find the Beacon CHECK 2. Citadel küldetései IN PROGRESS ! 3. Find Liara T'Soni CHECK ! 4. Feros bolygó: CHECK !(A Feros bolygó missionje az nagyon hosszú ugy jócskán több mint 4 óra van benne !) -
#2802 Citadella, amit csak lehet (még van 6 keepear elbújva valahol, meg a The Fan-el még egyszer beszélni ekll, d enem jelenik meg:D)
Feros, Noveria... majd a végén.. előbb minden más bolygó és mellékküldi:D -
MrAndree #2801 Hát nekem is benne van vagy 10 órám aztán a citadellát csináltam meg, plusz 4-5 vagy öt mellékküldetést de ennyi. -
#2800 Na jó, utálom ezt a gémet.. Mosmá 2 napja függök rajta.. TEgnap éjjel beletettem 4 órát, ma délelőtt még 5öt, éjjel sztem megin nem lesz alvás..
Összesen kb 15-20 óra körül járhatok, és még nem tartok sehol.. Az első három mission amit az első citadella látogatásnál adnak kész (azaz Ferros még nem teljesen), szal nemtom mennyi lesz az össz játékidő, de azzal a stílussal ahogy játszom sztem simán lesz 50h (sokat beszélgetős, mindenhova leszállós, mellékküldis :D )..
Baszott jó..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Durva volt a RAchni Queennel beszélgetés, ahol Wrex próbált meggyőzni, hogy mégpedig ki kell irtani őket :O
Nem volt szívem.. -
#2799 Ez egy sci-fi játék, elég hülyén veszi ki magát ha gond van a közvilágítással, csak mert a készítők valami hiba miatt nem a logikus 50%-ra hanem a túl sötét 20%-ra állították be a fényerőt. :P -
#2798 mikor legközelebb használod a Galaxy map-ot, bejön az átvezető. -
#2797 szerintem a sötétség hozzátartozik a játék hangulatához -
#2796 A sok gyönyörű kép után tök poén lenne ha beszúrnák képeket én is. Ugyanis én 800x480-ban játszok, minden minimumon .
#2795: A "térképterem" mögött van egy fallal elválasztott rész (valami konferencia szoba vagy mi, oda kellett elsőnek menni, mikor kezdted a játékot.) Ott van kommunikációs konzol. Hogy tudod-e manuálisan használni azt nem tudom, mert én eddig egyszer használtam akkor pedig automatikusan felajánlotta nekem a pilóta hogy használjam... -
#2795 Egyik küldetés után azt írja, hogy 'Return to Normandy and file the report' (miután megöltem Father Kyle-t), visszatértem a Normandiára, de nem tudom hogy kell riport-ot csinálni, kis segítség kellene... -
#2794 Nekem nincs ilyen gondom. -
MrAndree #2793 Na érdekes hibát fedeztem fel. A Normandy-n nem tudok beszélni Kaidan-nal. Amikor rákattintok, hogy talk akkor a karakterem odasétál, a kamera is átvált "beszélgetős nézetbe" de semmi opció nincs, a két karakter csak áll egymás mellett és néznek ki a fejükből én meg csak loadolni tudok. De csak Kaidan-nál, mindenki mással tudok beszélgetni. Másnál is van ilyen probléma? -
#2792 jobban is néz ki. -
#2791 Akik panaszkodnak a sötétség miatt, miért nem rakjátok feljebb a fényerőt? 50-nél már olyan ami tökéletesen elfogadható a többi játékhoz viszonyítva:
Houston, the Mako has landed...the Mako has landed!
-
#2790 Hy.egész jó game.a grafika nagyon szép.8600gtvel fullon megy.Pár kép.Próbáltam világosakat csinálni mert mindenki sötéteket csinált.
szép shader.
jók az efektek.
ő tőle félek.
nem a legszebb víz de nincs ok a panaszra