Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Why so serious?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Könyörgöm, aki itt problémázik a védelem miatt: ha pl. nem lenne semmiféle védelem a progin, akkor arról szólna a vita, hogy akkor minek megvenni, ha úgyis lemásolható. Meg ha én megveszem, akkor az aki lemásolja ugyanazt kapja. A fórumok véleményem szerint nagyon hasznosak, a legtöbb nekem fontos információt innen szelektálom, de ezek a véget nem érõ problémázások csak a hsz-ok számának növelésére jók(?). Én egy esetre sem emlékszem, amikor mindenki elégedett lett volna. De olyanra sem, hogy használhatatlan terméket kaptam volna a pénzemért. (Esetleg amit a T**CO-ban vettem, de az nem szoftver volt)
Why so serious?
Egyébként ha csak 1 hónapig is tart a játék feltörése (és volt már példa ilyenre), már azzal rengeteg új vásárlót nyernek.
Andree, szerintem nem 10 naponta aktívál, nekem ésszerûbbnek tûnik, hogy minden indítás alkalmával aktivál, ami onnantól kezdve 10 napig marad érvényes. Az ehhez szükséges erõforrást õk garantálják, talán nem véletlenül próbálkoznak meg az új módszerrel.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Why so serious?
Telepítésnél kelljen beírni egy serialt, az sem gáz, ha valami tényleg komoly kulccsal kiszámolt 30-40 számjegyet kell begépelni, de hogy korlátoznak annak a használatában, amiért fizettem...
Akárki, akárhogy próbál meggyõzni, ez nem más, mint warez-hiszti.
És az a "legszebb" az egészben, hogy sokan fognak tört-exézni a védelem miatt. Ha meg már az exe tört, akkor mi értelme megvenni?
Szerintem ezzel inkább a fordítottját érik el, mint a céljuk. Ki érti ezt? Én nem...
http://www.freetvmaci.info/
Ha egy hangkártyát kicserélsz, nyilván nem tekinti új gépnek, de egy alaplapcserét már igen.
"Ha egy reaktiválás is elmarad, a következõ 10 napig nem tudsz játszani vele... Na és ez a nagy baromság! "
Szerintem kicsit félreértetted.
Bármikor aktiválhatod, onnan kezdve 10 napig mûködik.
Ha lejárt, addig nem tudsz vele játszani, amíg újra nem aktiválod.
A rendszer pontos specifikációit még nem közölték, nem kell okoskodni. Az is lehet, hogy minden indítás alkalmával aktivál! Így bármikor, akár egy hétre is lekapcsolhatják a neted, a játék menni fog.
Why so serious?
Bár én asszittem a játékot illetõ warez a baj, nem pedig mint általánosságban.
Vagyis nem beszéltünk konkrétan hogy hol lehet letölteni ezt-azt meg ilyesmi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem létszükséglet, de ha ezt nem akarnák engedni, akkor meg tudnák oldani, hogy megszûnjön a warez, csak ez sokaknak nagyobb üzlet.
Remélem érti mindenki hogy mire gondolok. Aki kicsit is vágja, hogy a warez milyen más üzleteknek kedvez anyagilag az tudhatja, hogy ennek soha nem lesz vége, és soha nem fogják teljessen megszüntetni.
Egyéni vélemény, ezzel be is fejeztem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A: Since SecuROM has nothing to do with the installer, you can install and uninstall on the same machine over and over again without any problems. SecuROM also allows you to activate the game on 3 different machines. "
Ezek szerint mégsincs telepítési limit. 😊 Annyiszor teszed fel a gépre, amennyiszer akarod. Persze ez amúgy is így lenne normális. Viszont 10 naponta valóban muszáj, hogy mindig legyen neted. Ha egy reaktiválás is elmarad, a következõ 10 napig nem tudsz játszani vele... Na és ez a nagy baromság!
na én kiszállok a vitából. De a véleményem tartom! 😊
Viszont mikor ezt a kijelentését tette, biztos vagyok benne, már tudta honnan szerzi meg.
Csak egy példa. Tudod hányszor mondtam haveroknak, hogy ha továbbra is ezt csinálja az anyósom seggberúgom? Rengetegszer. Elárulom, továbbra is csinálta, csinálja. Szerinted seggberúgtam?
http://www.freetvmaci.info/
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Aki havonta 4-5 játékot is "elfogyaszt", azokra biztos áll a képlet, legalábbis kevesebbel játszanának, ha fizetni is kellene érte. Viszont azt nem hiszem, ha megszûnne a warez, 10-bõl 9 ember leállna a játszással. Ugyanmár... Ha a kaja ingyen lenne, hülye lenne fizetni bárki, viszont így kénytelen vagy költeni rá. Igaz, az egy alapvetõ szükségletet elégít ki, de azért sokaknak a játék is az 😊
Egy csóró ismerõsöm (kb. minimálbéren él) mondta egyszer szószerint: "Esküszöm, ha senki nem tudja megszerezni nekem a FIFA08-t, elmegyek a TE**O-ba és megveszem!!". Sokan vannak (lennének) így ezzel.
Egyértelmû, hogy nem csak a warez tehet a gyenge eladásokról, pl. egy 10-15 óra játékidõvel rendelkezõ csak SINGLE módban játszható 12.000 ft-ot kóstáló játékért MO-n nem sokan nem szeretnének fizetni, és ez érthetõ is.
Why so serious?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Oh, tudom én azt, nekem is van olcsó játékokból jó pár. Fõleg az ilyen pakkokat szeretem. Legutóbb épp Morrowindet meg a kiegészítõit vettem meg egybe, most épp a Spellforce Platinumot akartam de valószínûleg pont a Mass Effect miatt csúszik egy kicsit.
Why so serious?
EU: június 6.
Why so serious?
Köcce!!
Mellesleg nem véletlen az, hogy konzolokon olyan magasak az eladások, talán logikus feltétlezni, hogy a körülményesebb/kockázatosabb/lehetetlen wareznek is lehet benne szerepe - és nem feltétlen a hazai arányokból kell kiindulni, Magyarország ebbõl szempontból nem releváns.
Mellesleg lehet ám kapni 10k-nál olcsóbban is játékot. Én húgomnak is inkább régebbi darabokat telepítek a gépére (HoMM II, Abe's Oddysee, KotOR - de ez mondjuk újabb) ne csak a csúcsgrafikát, a legújabb csodákat tudja értékelni, ezek pedig olcsóak, vagy pedig már régebb óta megvannak, és már én is tettem velük pár kört. Szerencsére nem is a technikai paraméterek, megjelenési dátum alapján ítéli meg a játékokat.
ON
Ha a Mass Effect is lessz legalább annyira szórakoztató,mint a KoTOR,akkor a polcon a helye,föleg ilyen olcsón.
Trance&Friends nothing more..
Mindenesetre ez kezd megint egy OFF-ba hajlani.
Köcce!!
Lehet. Nálam ez nem mûködött, apám úgy ahogy van gyûlöli /ne kérdezd miért, nem tudom/, hogy én játékra használom a gépet, kis túlzással elõbb venne nekem 5 milliós kocsit mint 10000ért játékot.
Why so serious?
Why so serious?
Én fogadnék, de sajnos nem rendlekezek e fogadásba befektethetõ alaptõkével, végeredményt pedig sosem kapnánk 😊
Nyilván nem exponenciális növekedésre kellene számítani, de van aki csak kényelembõl vagy megszokásból tölt le, más fiatalkorú, és új mobil helyett játékot sírna ki a szüleitõl, megitn más pedig megtenné, de minek, ha megy ingyen is. Több topikban láttam már itt is végül be nem váltott fogadkozásokat, de azt is, hogy például a BioShockot többen megvették Steamrõl csak azért, mert pár napot sem tudtak várni. Ha az ilyen átmeneti megoldások hoznak néhány százalékot, akkor egy hipotetikusan fennálló teljes warezmentesség vajon mennyit hozhatna? Az emberek ragaszkodnak ám a szokásaikhoz, mindenki nem nyilván váltaná le a hobbiját (ingyenes szórakozási forma különben sem sok van), de a fogyasztási szokások nyilván megváltoznának.
Why so serious?
Why so serious?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?