11074
-
#2709 át kell pakolni a 4 hasábot úgy hogy mind 1 oszlopban legyen -
#2708 codexeket hallgasd meg -
o0tomy0o #2707 (Spojl?)
A havas bolygón mikor vissza kell állítani a energiát lent a memóriabankkal mit kell csinálni? van 3 CORE oszlop, de össze vissza nyomogatom sem történik semmi sem. Help! -
#2706 Én először azt hittem hogy az valami dísz, aztán láttam hogy lehet rá klikkelni. De miért beszélnek olyan furán? ("This one is..." Így beszél magáról) Egyáltalán hogy beszélnek?
Érdekes kérdések:
- Turian-oknál van női nem?
- Hát a Krogan-oknál?
- A kék bőrűeknél (nem tudom a faj nevét), van férfi nem?
- Hogy beszélnek a Jellyfish-ek? (óriás medúzák)
- Azok a nagy gorillák, hogy esznek? Nincs is szájuk.(négy lábú nagy izék az Embasses-nél)
- Hogy fordítanátok magyarra az "Earth-Clan" megnevezést?
- Miért vannak hülye kérdéseim?
Hírtelen ennyi jutott eszembe. Majd magyar nyelven végignyálazom a Codex-et is, hátha abból kiderül 1-2 dolog. -
#2705 Egy-két kép. Mostmár biztosan ott fog figyelni a polcomon, max majd ügyeskedek, hogy 100% angol legyen.
Enjoy:
-
#2704 kösz:) annál a medúzánál jókat röhögtem:d
shepard: because it's a biig stupid jellyfish!
amilyen hangsúllyal nyomta.. isten :D -
#2703 van valami skill(vagy fegyver upgrade?) ami kilövi a jammedet de én nem éreztem hogy szükségem lenne rá. inkább nagyobb sebzés:D -
#2702 szal még mindig bugos:/ -
#2701 most nem szólsz észre se veszem hogy van. játék közben mindig jammed volt:D -
#2700 látom neked sem müködik jobb alsó sarokban a távolságmérő (40m) -
#2699 igen nálam is előfordul mediumon. highon viszont nem. gondolom mediumon átkapcsol sm3.0ba amit a 7800gt tud de highon sm4.0 ami gef8 széria óta van csak -
pheaton #2698 Kb kis millio magyarázat van,és nem is ezeket kértem, csupán csak azt,hogy másnál is elöfordult-e a jelenség. Ennyi. Amugy nyugodt vagyok mint egy levél adaxin....:) -
#2697 azért nem kell felkapni a vizet:D szerintem más magyarázat nincs a problémádra -
pheaton #2696 Ember, ezt te sem hiszed el amiket itt irogatsz ugye? Nem láma szakkört inditottam, hanem egy értelmes kérdést tettem fel, amit látom nem igen sikerült értelmezned. Köszönet eddigi igyekezetedért, de inkább hanyagoljuk a témát. Nyilván.... -
#2695 igen de a 7800GT nyilván nem támogat valamit ami ahhoz az effekhez kell:P -
#2694 ilyen
-
pheaton #2693 bocs, fullon van természetesen.....gondoltam evidens. -
#2692 Vááá, holdjáró kurva jó :DDDD -
#2691 mikor megnéztem milyen mediumon meg lowon akkor nekem is "kockás" volt a fény. maxon nem az:P -
pheaton #2690 Bizonyos fény efektek "kockásodása" nálam egyedi hiba , vagy többen találkoztatok már ezzel? Általában periféria szélén lévő fény forrásoknál látom.Köszi. -
TPG #2689 És mellesleg a 10.1-et az nVidia nem hajlandó támogatni. Lenne megoldás a Deferred Shading és az FSAA összeházasítására, a STALKER motorja tudja is ezt méghozzá DX9 alatt. (A GPU Gems 2-ben Oles Shishkovtsov le is írja a módszer lényegét.) Annyi a lényeg hogy a G-Buffer-ben lévő normál vektor és pozíció textúrákra lefuttatnak egy-egy Edge Detection-t, a két eredményt kombinálják (az élek mentén fehér lesz a kép mindenhol máshol fekete) és a kész képre pedig tolnak egy blur-t oda ahova az Edge Detection élet jelzett. A blur kernelének nagyságát a felbontás függvényében állítják. Elég ronda hack a dolog és ráadásul a shader is elég terebélyes ami kell hozzá (egy halom mintavételezés van benne ami lassít) de működik, megoldható. Annyiban rossz az egész hogy az UE3 alapból shader és fillrate heavy szóval ennek az alkalmazása lenne a kegyelemdöfés. :) -
#2688 propaganda (diclekszikás a billentűgyzetem.) -
#2687 Ward Access az a probagandás polipnál van (egy lebegő medúza). Ha szemben állsz vele akkor jobbra. -
#2686 srácok amikor a kaszinóban (citadella) az egyik gép megvan hackelve, akkor kalian(? - névmemória férfi egyedek esetében 0 :D) mondta, h utána kéne nézni. A feladatot csak vele tudom folytatni, vagy másik karakterrel is lehet? Ill a Ward Access rész merre van? csak mert kicsit sok helyet lehetne ezzel jellemezni :) -
#2685 kevesebb warezben as segít, ha linkelitek az offtopicot. -
#2684 A "mostakaromazonnal" típusú embereknek nem öröm a felfedezés (ismerek ilyet). De végül úgy is az dönti el aki megcsinálja (komoly összeget fel merek tenni rá hogy az nem én leszek ) -
faber #2683 Mea Culpa Maxima...nem láttam, mert fórumkereső csak ezt dobta ki. -
Rentadar #2682 a legjobb ha erre az ember magától jön rá ^^ -
#2681 Támogatom a FAQ-ot (persze nem adóm 1%-ával.) Le lehetne írni benne a warez kérdésekre a válaszokat. Meg egy általános "how to" -t is. (Fejlesztések, fegyverek, kasztok...). -
Gabosh #2680 Hali!
Szerintem kéne FAQ - t csinálni hozzá, sok helyen ez "segít" a kevesebb warezolásban....
A játék végébe hány ember csatlakozik a teamhez? -
xido #2679 van neki warez fórum,mint sok más játéknak...fórumok/saját fórum alatt vannak ezek -
neB #2678 Van a játékhoz pályaszerkesztő vagy modul szerkesztő mert szeretnék olyanokat látni mint nwn-nél :D -
#2677 yep:) Ráadásul többször is bemondják a hülyeséget, ahogy telik az idő (20 perc, 15, 10, 5, stb:)) -
#2676 amd x2 5200+-on 2gb rammal 8600Gt.-vel hogy menne?A ca you run iton néztem de én tapasztalatot szeretnék kérni. -
#2675 ez most komoly? -
faber #2674 Jó ez a warez-nem warez vita :) Egyébként csak egy fórumot kellene nyitni neki, mint sok más játéknál (vagy tényleg kimoderálni a warez dolgokat, mint más fórumokon). Ha lenne hol írni a warezról, nem lenne itt tovább...szerintem.
(Zárójelben megjegyzem, szingli játékért én se adnék 11k vagy 12k-t, még ha nem is vagyok büszke a warezolásra...vettem WoW-ot, TF2-t és UT3-at, elégedjenek meg ennyivel a játékgyártók, majd ha kicsit olcsóbbak lesznek, szingli játékokat is veszek :D...az vesse rám az első követ ezért, aki még sose töltött le sem warez-progit, sem zenét, sem filmet...:D)
-
#2673 nem,nem az a fő elfoglaltságunk,hogy tunikában írtjuk a warezosokat,és imákat mormolunk az íéjhez és a hozzá hasonló vérszívó multikhoz...
viszont ti még mindig nem fogtatok fel valamit:nem azt mondjuk,hogy minden egyes ember vegye meg,és ha kell csak vízen és kenyeren éljen.mi csak azt akarjuk,hogy itt ne legyen nyíltan warez!oké,szedjétek le a cracket,de ne verjétek a mellkasotokat arra,hogy ti bizony warezoltok!
L. József sem megy a rendőrségre nagy büszkén,miután kirabolt egy házat,ti se tegyétek
ezennel befejeztem ezt az értelmetlen vitát.legalább egy valamire jó,hogy végre van crack:a játékról fog szólni a topik -
#2672 Nagyon állat a játék és a gépigénye sem nagy! -
#2671 Magyar ferdítések? Azokon mindig jót röhögök, és nem bosszankodom. -
nekem discoveryn volt a kedvencem, MP5 géppisztoly "üres ötös" lett. Emptífájv