11074
  • Hoz_Hun
    Mi az a nyári szünet...

- ...mikor otthon még a gyerek is a nyakunkon lóg, és el se lehet küldeni leckét írni
  • Hoz_Hun
    Tipp: A Devlon Industries által gyártott páncélok védenek az extrém körülményű bolygokon (1 Hazardious levonnak). Így extrém körülményű bolygók felszínén is lehet partizánkodni Mako nélkül.
  • Hoz_Hun
    A csillagtérképen ahogy halad előre a történet, egyre másra lépnek be újab elérhető rendszerek.
    Nem érdemes a melléküldiket kihagyni; vannak nagyon jó többlépcsős mellék küldik. Ráadásul ott van az általam csak "StarShip Troopers"-nek nevezett melléküldi, amit érdemes megcsinálni (ha odjuttok úgy is megértitek miért hívom így). Továbbá, ha nem derítitek fel a rendszereket sose tudjátok meg mire jó a Consortól kapott Trinket Hehehe.
    Ja és a riporter csaj le lehet ütni kajakból. Ne hagyjátok ki, érdemes megnézni, én rohadt jót röhögtem.
  • zorrobomber
    nekem 5 volt eljutni, pedig nem csináltam meg minden mellékküldit még.
  • Hoz_Hun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Semmit, 3x kell vele dumálni, mindig mikor visszatérsz a citadellára. Válaszodtól függően kapsz Paragon vagy Renegát pontot.
  • Deajka
    Oh b+ ... de rég volt ! Nyári szünet.
    Én most már azt várom mikor zár le benneteket az asszony ...
  • adammmmmmm
    Ne a törésd várjad hanem a 19-et. Nekem már nincs messze. még két jét suli. Jövőhét kedden lezárnak minket és péntek 13-a az utolsó nap.(lehet hogy babonás vagyok de nem sejtek jót.) Onnantól meg már csak pihenés haverok uszoda stb. Aztán mikor megjön a játék egy pár napig nem fogok aludni.
  • 062020
    Erre tudja valaki a választ?
  • Magiszter
    Én a következő párosításokat használtam eddig:
    Csaj karival:
    Wrex, (Turián csóka, Garrus, Garron... mintommi a neve)
    Wrex, csajszi (baromi sz*r a névmemóriám tudom. :-( )
    G-betüs idegen (fent említett), csajszi.

Pali karival:
    Csajszi, Tali (mikor már csatalkozott)
    Wrex, Tali
    Wrex, Csajszi
    G-betüs palit csak ritkán használom olyankor.

Amúgy rájöttem hogy a kedvenc kasztom az Adapt (adept?)(raázsló), mert mután megvan a singularity-je elég durva lesz. Kár hogy Stázisban nem lehet kilőni az "embereket", mint a kotorban.

Hű de messze van 19.-e (hát még egy normális törés )
  • Sir Quno Jedi
    Ráadásnak mindkét kari számít néha, akit magunkkal viszünk, így hát ésszel kell őket összeválogatni. Pl. a Rachni királynőhöz kell Liara és Wrex is, ha teljes képet akarunk kapni (aki nem érti addigra, hogy miért, az szvsz. abba is hagyhatja a gammát). :D
  • Dante73
    Nem vagyok egy rpg-fan, eddig csak a witchert játszottam végig tulajdonképp, meg volt egy kis Jade empire, stb. (nekem legfőképp az only mouse irányitás nem tetszett, és a harcrendszer.)
    De igazság szerint, szerintem a melléküldik adják egy ilyen játék sava-borsát. Ez "szerepjáték", tehát hatalmas jelentősége van annak, hogy mit hogyan miért csinál a karid. Ha jól tudom, lessz második rész, sőt harmadik, és bár nem valószinű, de lehet, sokkal nehezebb dolgod lessz akkor, ha a multadban homályos pontok maradnak. Persze, ki így, ki úgy játszik, és eszemben sincs megaszondani bárkinek is, hogyan játszon. Csak gondoltam, megosztom Veled a véleményem.
  • Skyline
    Jaja észrevettem volt hogy kinyírtam valakit benyőgték hogy ennek nemfog örülni wrex...namondom load,bementem wrexestül..totál máshogy alakult az egész szitu,+ infók stb...
    Ezért énis felhördültem erre a hagyd ki a mellékküldiket hülyeségre:D
    Mondom eddig 18 óras tiszta játékidő,citadella elméletileg komplett+ 1 főküldi,az összestöbbi eddig csak mellékküldi:)
  • ZÓÓÓcsi
    Értem! Kösz a sok infót!
  • Sir Quno Jedi
    Meg vannak a karaktereidhez kapcsolódó egyéni quest-ek, amik szinte kötelezőek, sőt van quest szál, ami a választott "múltadhoz" kapcsolódik és régi "ismerősök" bukkannak elő és lehet elvarrni szálakat. SOkuk meg infókat szolgáltat a főquest-hez, sztorihoz, vagy csak reputációt növel ide-, vagy oda.
  • Skyline
    Naja meg mellékküldiben már nemegyszer pislogtam,néha az sem mind1 kik vannak a csapatodban,más lehet az egész szituáció vége..:)
    Főküldivel végigtolod mint a fax nemtom milesz de sok pislogás lesz sztem...Mellékküldik bár uncsik,de vannak egész jópofák is,kimenekítés,tússzabadítás,stb...

• Sir Quno Jedi
    Jaja, végül is simán lemarad a a sztoriban is a legfontosabb mellékküldikről így és fingja sem lesz sok dologról. Tényleg jó ötlet!
  • Davidus
    a bolygós mellék küldik unalmasak. aki jót akar magának az kihagyja őket:P
  • Davidus
    én ilyenekkel nem találkoztam
  • TPG
    Nálam néha szoktak villanni a karakterek egyet-egyet, mindig az átvezetők közben. Udina pl különösen sokszor eljátssza ezt. De idáig ezt az ósdi technikára fogtam amin tolom a játékot. :) A célzásnál meg valamennyi rásegítés van (asszem lehet állítani a mértékét), én pl. AR-el olyanokat mesterlövészkedek... :D
  • Skyline
    gység...:D naszal hegység..:)
  • Skyline
    Főküldis bolygón egész faszán kivannak dolgozva a területek mellékküldishez képest hangulatosabb...
    Mellékküldis bolygókon síkság,geység völcs domb,kb ennyi,ez sokféle talajtextúrával,légkörrel (hóvihar,homokvihar,forróság,hideg,szélcsend,eső,meteoreső+ amik rajtavoltak csillagtérképen körbe a leszállt bolygóhoz képest egyéb bolygók,gyönyörűen láthatók--> holdra leszállva lehet csekkolni kis földünket stb
    Mellékküldis bolygón oda mész ahova akarsz,a tank kicsit irreálisan mindenhova elmegy kivéve nagyon meredek falak,fejreállni sosem sikerült még vele,séárülni csak akkortud ha lövik,betámadja vmi ősföldigiliszta:) vagy lávába megy.
    A bolygófelszínek elégnagyok olyan 10-15 perc körbemenni a tankkal,több érdekes ponttal (pl bányászható kőzetek,roncsok,küldik stb)
    Grafika passz,én boxon tolom,azon pl olyan hibákat mint amiket MAGISZTER írt nem láttam,egyedül popup van de azis ritkán amikor belépek vhova pár pillanatig.

MAGISZTER: KOnzolon ezekból semmi..:)
  • ZÓÓÓcsi
    Szerintem ez az U3 motor jellegzetessége/bugja.
    Vegas-ban vannak nálam ilyen kicsavarodásos problémák.
  • ZÓÓÓcsi
    Hey a hosszú játékidőnek nagyon örülök!
    Tehát az egyes bolygókon oda mész ahova csak akarsz, kivéve a főküldinél.
    Nagy bejárható területek, vagy kisebb kidolgozott belső területteken lehet mászni?
    Azért kérdezek ilyen részleteket, mert ha megveszi az ember hát tudja mit vesz!
    Grafikával gondolom nem lesz gond.
  • Magiszter
    Amúgy meg találtam érdekes dolgokat a játékban (bugok):
    - Mesterlövészek gyöngye: Előrántom a pisztolyt, de a lendület tovább kezem és oldalra kitartva lövök előre. (talán célkövető golyók?)
    - Norbi "extrém" tornagyakorlatok: Bebújok fedezék mögé, és ahogy oldalra akarok mozogni, hírtelen mintha a tehervonat ment volna keresztül rajtam, kitekeredik a törzsem, a kezeim össze vissza állnak kicsavarodva, megnyúlva. Kijövök a fedezékből és minden visszaugrik az eredeti helyére, és pózába.
    - Hová lett Démon Hill: Van az a krapek aki velünk jön az első küldetésbe az Eden Prime-on (nem az akit lelőnek). No vele történt az a bizonyos Beam résznél, hogy egyik pillanatban még ott volt, a másikban meg nem. Persze az animáció ment tovább és mindenki egy láthatatlan emberhez beszélt. Legközelebb csak a hajón "jelent meg" újra.
    - Villám Jack: Bizonyos helyeken jobban szembe ötlik mint másutt. Két mondat között remegnek, illetve ugrálnak a karakterek. Pl valaki mondja hogy "de szép időnk van ma" és elnéz ki az ablak felé. "Szerinted is?" mikor belekezd a mondatba akkor hírtelen ugrik egyet, más testtartásba. Egyesek egész mozdulatokat hagynak ki, mások csak apróbbat "rándulnak".

Másoknál is jelentkezett ez?
  • Skyline
    Galaxy mapon oda mész ahova akarsz,több galaxis,azonbelül több rendszer,azonbelül több bolygó van általában rendszerenként 1 bolygóra lehet leszállni a többi vagy halálos lenne,vagy csak simán nem lehet. Ha leszálltál askkor egy űrtankkal kel kolbászolnod a felszínen,keresgélni/térkép alapján ideoda menni ahova akarsdz,csinálni feladatokat,stb...
    Mellékküldik általában adott bolygón űrtankkal megközelít célojjektum,kiírt minden/kiszáll tank,bemegy ojjektum kiírt minden,vagy keres,megvéd stb..Kiszállásnál ügyelni kell hogy pl ha 300 fokos a bolygó légköre akkor nemvalami sokáig bírja a szkafander:D
    Főküldinél (ez nállam negatívum,lévén ha csak simán leszállunk egy bolygóra mindenhova elmegy a tank,hegyen völgyön át) fix útvonalon kell haladni a tankkal,hegyeken nemlehet átmenni (láthatatlan fal rlz),aztán egyszercsak 2 méter magas akadály amit szegény tank a hegymászások ellenére nem bír sem szétlőni,kénytelenek vagyunk kiszállni és gyalogtovábbmenni..:)

Kb ennyi,néha be tud unalmasulni...
  • Skyline
    Zóóócsi: kb 18 órányi tiszta játékidőnél járok (mentés kiírás alapján) eddig megcsináltam a fővárost (+ asszem az összes mellékküldit ott,de visszavissza térésnél akadnak újabb mellékküldik) ezenkívül 1 főküldetésen vagyok túl és 8-10 mellékküldetésen a galaxymapon...
    Tehát 18 óra után nemtartok szinte sehol a főküldiben:D
  • ZÓÓÓcsi
    Köszi!
    Arra nincs tipped, hogy innentől mennyi még a játék? Ugy lehet mint a kotor-ban, hogy itt kéne kiválasztani melyik bolygóra akarsz menni? Tehát csak a galaxy map-től kezdödik a játék igazán?
  • Magiszter
    Attól függ. Nekem sikerült 1 óra alatt eljutni odáig, és sikerült már 4 óra alatt is. HA megcsinálsz minden mellék küldit a városban amit találsz akkor 4, ha csak a fő szálon rohansz végig akkor 1.
  • ZÓÓÓcsi
    A galaxy mapig kb mennyi idő eljutni?
    Hányad része ez a játéknak?
  • Deajka
    Kicsit a játékról:
    - Vajon megéri újra játszani?
    - A választási lehtőségek mit befolyásolnak? Más lesz a story vagy csak a vége?
  • ricsa008
    okés kössz
  • takysoft
    ez is az. nem indul el vele a játék. bugos vacak. (de leglább nem trójai, mint a crackfix...)
  • takysoft
    de kamu.
    kipróbáltam, nem is indul vele el.

a legjobb az amit nemrég linkeltem. galaxy map-ig tökéletes.

a No Warez meg 19.-étől él, amikor is kapható itthon:D (mert most még csak neten lehet megvenni. Ebay vagy letöltős... de azok nem magyar nyelvűek(ez kinek előny, kinek hátrány....)

Fordításra kíváncsi leszek. Ritka a jó forítás még.... filmeknél, sorozatoknál még egész ok, de játékonál még van minek érnie...
    Fifa/Harry potter fordítások igen jók azt hallottam. de azokat nem láttam.
  • Deajka
    Grafika low-on, sound low-on. Talán ...
  • kobra223
    segítsen már valaki nincs olyan cuc amivel lejebb lehet venni a gépigényt? vagy valami beállítási lehetőség? mert inditásnál valami fájlokat hiányol. ilyen hogy g2 matrix meg ilyesmik előre is köszönöm
  • Deajka
    http://www.mininova.org/com/1467269
  • ricsa008
    néztem az off topicot de nem jó külömben oda írtam volna ha itt ez a no warez dolog akkor legalább gondoskodna normális topicról is
    am nem tom hogy jó -e egy 9 megás MassEffect.exe és egy binkw32.dll van benne
  • ZÓÓÓcsi
    Ez azt jelenti (ha működik), hogy nem éri meg megvenni a játékot..

ui.: ez a no warez felirat ér itt valamit?
  • ricsa008
    hogy érted? kamu szerinted vagy nem? (vírus nincs Avast-al néztem)
  • Esrohnoil
    Ez a hiányzó láncszem. :)