Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah, bocs az OFF-ért....
Flash játék. Én is csak ma kezdtem vele játszani de lefoglalt és nem is olyan rossz. Az egyetlen gond hogy kicsit felhúzott mikor 52 szinten oda megyek és rávágja hogy gyere vissza 90-es szinten.
Why so serious?
És nem valami olyasmi csavar, mint ami a KotORban volt. <#duma>#duma>
És közben mormolom a spoilereket.😊
Sõt,még több spoiler: A neve Saren,és egy volt Spectre,aki utálja az embereket, mert azok túl gyorsan terjeszkednek a galaxisban!
(és ez mind az egyik legelsõ trélerben volt...)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sajnos már a Fallout3 sem körökre osztott...😞
Asszittem kúlság miatt linkelték be.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A másik képen az a figura, szerintem elég hétköznapi.
Semmi extrát nem látok benne, vagy van amit nem tudok még róla?
Sajnos ha nagyobb rétegeket akarnak megszólitani lekell butitani a harcrendszert mert a körökreosztott harc igazi rpg-és elem és a játékosok többsége meg sajnos ugy szeret harcolni egy rpg-be is mint egy fps-be hogy közbe megy a klikkelés ezerel.
Természetesen én csak az rpg része felöl nézem a dolgokat és igy csak körökre osztott harc az elfogatható de persze egy crpg esetében mint ez is a lényeg az eladhatoságon van.
Majd talán a Dragon Age-ban megint látunk igazi rpg-és harcot ,ha majd egyszer elkészül.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én egyébként szeretek valós idõben is harcolgatni, de lassan már tényleg csak erre lesz lehetõség. Persze TBS-ek készülnek még, szeretem is õket, csak az más mûfaj.
Vagy ezzel mendegélnék a játékban.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Már most a kedvenc karakterem, Tali 😊