11074
-
#2589 jah, annak a végén is kapsz diplomát..vagynem? -
MrAndree #2588 Ez az, fél egy van rohadjon meg, holnap meg vizsga szóval mennem kéne aludni. De leszarom, Mass Effect fontosabb. :) -
#2587 jah, detto, nagyon durva, megyek csinálok egy vödör kávét, aztán szépnapot -
ricsa008 #2586 mi működik? -
#2585 Megmenekültek a kiscicák? -
MrAndree #2584 Működik, kipróbáltam. :) -
#2583 hm alakul valami check it out :) -
TPG #2582 Nálam is sötétebb volt, ez kombinálva az alacsony felbontással azt eredményezte hogy elsőre nem találtam meg a Mako-t. :) Szerintem a kép amit linkeltél szép marketing shot, faszán beállították hogy jobb benyomást keltsen. -
#2581 legtöbb esetben nem feltétlen, de elmondhatni, hogy általában azzal legegyszerűbb és legbiztonságosabb fizetni. meg azt mindenki elfogadja.(legalábbis én még olyan eBay-es aukciót nem láttam, ahol ne fogadták volna el. már nem is szoktam nézni bidelésnél.. csak nehogy egyszer ráfaragjak:D) -
TPG #2580 Hmmm, hát ennél talán az én elméleteim valószínűbbek. :D Remélem. :D -
#2579 Ti nem vettétek észre hogy kicsit sötét néhol a játék?
A Gamma nálam 25-ön van a játékban, azt hiszem 20 az alap, ha tévednék sry.
Itt egy kép:
, nálatok nem sötétebb, mert nekem jóval. De a külső részek viszont szép világosak, szóval nem értem -
#2578 ja, a másik kiscicákat akar kivégezni. azért remélem a rlz csapatoknak is van szíve, ezt nem hagyhatják -
MrAndree #2577 Tényleg kezdenek megőrülni az emberek arrafele, az egyik épp azzal fenyegetőzik, hogy kivégzi a túszokat ha rövid időn belül nem lesz crack. Azt mondjuk nem írta milyen túszokat. :) -
Rentadar #2576 mellesleg, kell pay-pal acc e-bayes vásárláshoz? -
Edward2 #2575 ja mert valoszinű darabonként hozzák be a játékokat és nem konténer számra valami europai disztributor :) namost ott van pl. 200ezer játék... szorozd be felvásárlási 20euroval... -
#2574 jah, vannak mókás arcok, én voltam forteh3k -
#2573 tökmindegy bárhol veszed meg europába 50 euroért máris iszonyat hasznuk van rajta, ilyen szempontbol még szerencse hogy itt nem euroban kell fizetni igy csak 8000ft -
MrAndree #2572 Hehe. Ott is jó, vicces olvasni a sok őrültséget. A legnagyobb az volt amikor egyik kitalálta, hogy az EA lefizette a crackereket, hogy csak június 6. után jöjjenek ki működő crack-el. :) -
#2571 meguntad a baromkodást az rlslogon? -
Rentadar #2570 Az EA netes store eladása ctem elég marginális a teljes eladásokhoz képest. -
#2569 ehhh... ilyen összeg amúgy se vámköteles.
meg asszem könyvre, szoftverre, zenére nincs vám, mert kulturáis termék. -
#2568 nem mindegy hisz a gyenge dolár miatt nekik nagyobb profitot hoz ha te europai EA store -tol veszed meg -
Edward2 #2567 ööö szerintem ez ennél azért komolyabb szinten lévő ügy.
mármint: szolgáltatás, termék stb. behozatala euba vámköteles. namost ha neten levásárolhatnám az ea oldaláról a stuffot hol lenne az eunak a váma? -
MrAndree #2566 Gondolom igen nagy részét. De tudod ha akár csak 1 százalék az a réteg aki másik embertől veszi /amiből ugye EA egy fillért sem lát soha/ akkor az nekik már kiesett bevétel. Pénzéhség rulez. :) -
Rentadar #2565 ja, értem már miről beszélsz. Szerinted egy olyan nagy cég, mint az EA, az eladásainak vajon hány %-át végzi direkt eladással(tehát egyből a vevőnek) ? -
TPG #2564 Jaja, mindkét platformnak megvannak az előnyei meg a hátrányai, kinek mik az igénye az alapján döntsön. Mondjuk játékfejlesztés témában a konzolra fejlesztésnek inkább csak szopás oldala van de ez nem ide tartozik. :) -
MrAndree #2563 Azért nem mindegy mert ha tőlük veszed akkor az profit nekik. Ha olyantól veszed aki már megvette /tehát te neki fizetsz/ abból EA-nak nincs profit. -
MrAndree #2562 Bioshocknál alapból 2 aktiváció volt és nem volt mód visszanyerni az aktivációt. Akkor emelték ötre és adtak hozzá programot amivel visszanyerheted amikor már a hivatalos fórumon mást se lehetett olvasni mint felháborodott felhasználókat akik vitték vissza az üzletbe a játékot. :)
Mass Effect-nél annyival rosszabb a helyzet, hogy nincs program az aktiváció visszanyerésére, de még ígéret sincs rá, hogy valaha lesz. Cserébe persze nem kell a DVD-nek a meghajtóban lennie, hogy játszhass de ezt én nem tartom jó cserének. Sőt. -
#2561 szerintem mind1.
persze garanciát nem adok rá, de szerintem az amcsi játék ugyanúgy aktiválható innét is. miért ne lehetne?
bár sose tudni... -
Rentadar #2560 biztos velem a probléma, de én még mindig nem értem, hogy az EA nek nem mindegy, hogy kitől veszed a gamet ? végtére is mindenki tőlük vette, hogy aztán ki hová, kinek distributolja, az nem az ő dolga. A lényeg az eredetiségen van. -
#2559 az első XboX 360-as szériában volt egy apró konstrukciós hiba. túlmelegedtek. de ez még akkor volt mikor drága volt, mai gépekben ez nincs.
az MS pedig ezentúl minden eladott Xbox-ra 3 év garit ad. (magyarországon úgy müxik, hogy mikor megveszed, beregeled a neten. első évben még a bolt felel érte, de a másik kettőben az MS magyarországhoz kell vinni.) -
#2558 a limit lényege az, hogy ne warezold el a kulcsod.
Bár a Bioshock-nál asszem úgy működik a dolog, hogy 5 kulcs van, és ezekkel tudsz aktiválni. Ha kölcsönadod a játékod, akkot a haverod gépe elhasznál egy másik aktivációt. max 5 havernak adhatod így kölcsön. Ha valamelyik 2-3 hónapig nem nem indítja el a játékot(kulcsot hetente ellenőrzi asszem), akkor azt az aktivációt visszakapod.
Persze a Bioshock-nál ez működhet, hisz a játék nem lehet egyszerre két helyen jelen(hisz normál másolásvédelem is van rajta)....
de ezt csak valami fórumon olvastam, nem tuti.
de ha a 3 aktiváció tényleg simán "elfogy", akkor az elég gáz...
Bioshock persze elég botrányos volt... kiadáskor annyian aktiváltak egyszerre, hogy lefagytak a serverek. a játékok megakadtak, és nem indultak el.
Tapasztalt userek persze reinstalálták a játékot párszor, és halom user így gyönyörűen elhasználta az 5 aktivációt, amiből egy se sikerült persze.... voltak gondok....
persze az egy más játék, más kiadó.... -
TPG #2557 Sikerült a RROD-ot felszámolniuk? Egy időben a neten még a csapból is az folyt hogy milyen sok döglött X360 kerül vissza garanciális javításra. Árak terén meg lemaradtam valahol, nem követem a konzolos dolgokat. :) De ha ezek hibásak voltak akkor van egyáltalán lényege annak amit mondtam? :D -
MrAndree #2556 Igen, épp a minap néztem galaxisnet-en, hogy a Prince of Persia trilógia 3000 forintért rendelhető PC-re /be is rendelem valamikor jövő héten/, PS2-es változatnál meg csak a Sands of Time 4000 forint. -
#2555 PC azért jó, mert olcsó rá a bundle. 2-3 éves játék konzolra még minden egy tizes(ha kapni), Pc-re ellenben 2-3 ezer forintra is lemehet még a jobbik fajta is.
Na nem akarok vitát nyitni a PC kontra konzol ügyben, mert szerintem inkább felhasználó igényektől függ kinek melyik jön be... a konstrukciók mindkét esetben egész jók. (persze PC-t használni is tudni kell:D) -
MrAndree #2554 Mit gondolsz mi az aktivációs limit lényege? Hogy tőlük vedd. :) -
Rentadar #2553 ezt most nem igazán értem. Ha a cd-key eredeti és legális, akkor hol érdekli őket, hogy hol vetted ? -
TPG #2552 Az nem csak diákhitelből, azok amúgy is drágák. :D Amikor CDG-n nemrég megláttam a konzolos játékárakat csak néztem ki a fejemből. :) 16-17k azért egy "kicsit" sok. Mondjuk az tény hogy konzolokon más az üzleti modell, mint azt anno megfigyelhettük a mostani konzolok gyártása a bevezetésük után sokáig elég veszteséges volt (a Sony akkoriban elég rendesen meg is rogyott), ezt a lóvét hozzák vissza azzal hogy az eladott játékok után is van a konzolgyártónak részesedése (meg ezt visszahozzák még a kiegészítő alkatrészek árából is, azokon szép haszonkulcsot szoktak alkalmazni). A doboz olcsóbb és egyszerűbb használni de a játékok aranyáron vannak rá, szemben a PC drága, nehezebb használni de olcsóbbak rá a játékok. Mindenki mérlegeljen. :) -
#2551 mint az előző üzimben írtam is, sőt ezzel kezdtem: ez igaz. -
Neoncsoves #2550 a pajzs fejlesztése az melyik "talent" ???
Mert még mindig csak 1 egységnyi pajzsom van xP