Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, csak most így kissé öregecske 😛 Kéne egy 3. rész. Nem is láttam az IG2 óta olyan ûrstratégiát, ahol a bolygófelszínt is közelrõl lehetett nézni, és ott építkezni. Persze, lehet, hogy van, csak én nem túl sok hasonló gamehez jutottam hozzá eddig.
Rage47
imádtam az IG2-t, legjobb magyar game😊
Nemtom... De nekem azért kellett megvennem a gameket régebben, mert nem volt netünk. 😄 Meg barátok sem adtak kölcsön semmit. Na jó, nagyon ritkán azért adtak. Plusz jópár játékot már budget áron vettem. Btw, vhogy most nem dobott fel a SOF multizás :S Úgyhogy maradok az Imperium Galactica II-nél. Sztem még mindig a legjobban sikerült magyar játék. Meg aztán sci-fi, ha már úgyis Mass Effect lázban égek. 😄
rotator
Pedig régebben ezek arányaikban drágábbak voltak, mint a mostani játékok, nem? Én még emlékszem a GTA 1-re, amit 12 rugóért vesztegettek 9-10 éve az 576-ban... azt' azóta cseppet nõtt az infláció mértéke. 😛

Inkább nem, de köszi, tényleg 😊 Most kutakodtam az eredeti játékaim között, hogy hátha találok vmi multi-mókát. Ééés, kezembe akadt a Soldier of fortune 😛 Kíváncsi vok, vajon van-e még olyan szerver, ahol játszanak is néhányan... Ja, meg nem feltétlenül multi-mókára megtaláltam a jó régi Imperium Galactica II-õt olyan lolos szinkronja volt, hogy már csak amiatt is lehet, hogy teszek egy próbát. Az az egy baj van viszont ezekkel a játékokkal, hogy egy cseppet régiek. Hát jah, jó régen is vettem õket, még a vásárlós idõszakomban 😄

Jah, bocs az OFF-ért....
rotator
Ne viccelj...

Játszál ezzel.itt
Flash játék. Én is csak ma kezdtem vele játszani de lefoglalt és nem is olyan rossz. Az egyetlen gond hogy kicsit felhúzott mikor 52 szinten oda megyek és rávágja hogy gyere vissza 90-es szinten.
Az európai megjelenés június 6... úgyhogy 36 nap. Persze, annak csak 30, aki letölti az amcsi warez verziót.
rotator
Ha olyan lesz, mint a legutóbbi BW játékok, akkor elég lineáris lesz neked is.

Snexi
Már csak 30 nap<#wink>Bár én nem várom mert szerepjáték és nekem nem jön be ha nincs megszabva hogy merre menyjek és mikor

Áááá, jöjjön már ki!! Nemtok mivel gamelni :S Annyira kevés jó játék jön ki mostanában... sõt, még rossz sincs sok 😛
rotator
(mármint a tesztvetítéseken csodálkoztak rá, nem az idõben utaztak elõre 😛)

rotator
Részvétem. 😞 Pontosan ezért volt durva hatású a csavar. Nem olyan, mint a Perfect Stranger (film) végén, aminél forgattak 3 befejezést, és azt hagyták benne, amin a legtöbben rácsodálkoztak - csak õk azért tették, mert teljesen idióta volt a végkifejlet, nem a zsenialitása miatt. 😊

Én sajnos egy - nem KotOR - fórumon véleltenül belefutottam a spoilerbe, így nehéz megítélnem, de elég sok midnen segített rávezetni. Ami egyébként nagyon helyes, mert egy légbõlkapott, de elõ nem készített csavarral bárki tud operálni, de "erre igazán rájöhettem volna" érzést kiváltani már sokkal nagyobb erény.
rotator
Könnyû, ha van Destroy Droid képességed...
😊

De a fõ-fõ ellenfél a végén szerintem könnyû volt, én amiatt jöttem ki a kábultságból...

rotator
Az is durva volt, de KotOR csavarja véleményem szerint überelhetetlen...

rotator
Én leestem a székrõl...
Engem teljesen elaltattak. 😞
😊

LoL, szinte egyszerre 😛
Jade Empire-ben is volt amin néztem nagyokat... (a végén, tudjátok, a "mester")
Bioware szereti az ilyen csavarokat. Jade Empire-ben is volt egy. 😊

Why so serious?

Na ja, a KoToRnál én is csak lestem. Olyan "Én vagyok az apád" feeling volt... Itt nincs ilyen.😊

rotator
Nem gond, ha mindjárt az elején kiderül a játéknak.
És nem valami olyasmi csavar, mint ami a KotORban volt. <#duma>

Jól van,megyek felakasztom magamat.😉
És közben mormolom a spoilereket.😊

rotator
Mivel sokáig nem volt bejelentve PC-re, így a trailereket se néztem meg...

Megjegyezném, van aki a trélereket sem nézi meg, mert azokat is túl spoileresnek tartja, de ott legalább õ dönthet, egy hozzászólást viszont akaratlanul is el lehet olvasni. Én annak idején néztem a trélereket, de valami nagyon kimaradhatott.
Tudom én azt. Még a végén fejbõl elmondjuk a fél galactic codexet...

Ja, kicsit... De az a maszktól van, Tali nem robot, ha erre célzol. Õ egy quarian.
Mint egy robotnak,nem?😊

Hát, nem egészen a szépsége miatt jön be Tali, hiszen egy földönkívüli, aki maszkban van 😛 Egyszerûen csak cool 😄 Meg a honlapon lehet hallani, ahogy dumál, és olyan klassz hangja van 😄
?

Ez nem spoiler, a legelsõ trélerben kiderült...😄
Sõt,még több spoiler: A neve Saren,és egy volt Spectre,aki utálja az embereket, mert azok túl gyorsan terjeszkednek a galaxisban!
(és ez mind az egyik legelsõ trélerben volt...)

DarkSector
De azé kipróbálnád nem?<#hehe>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én sem szeretem a körökre osztottat,de a Falloutban,és a KoToRban nagyon tetszett.
Sajnos már a Fallout3 sem körökre osztott...😞

DarkSector
Jah vágom.
Asszittem kúlság miatt linkelték be.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

rotator
Ne spoilerkedjünk!!!

Õ a fõgonosz...

Ashley szebb😊

DarkSector
Mármint hogy szerintem ez a faxa.
A másik képen az a figura, szerintem elég hétköznapi.
Semmi extrát nem látok benne, vagy van amit nem tudok még róla?

Mit akarsz vele? <#confused>
DarkSector
Erre gondoltam.

rotator
Nem gyenge a karakterdesign, azt meg kell hagyni.

wedge31
Az NWN2 harcrendszere meg a KoToR-é teljesen egyforma mindkettöben meglehet állitani az idöt.
Sajnos ha nagyobb rétegeket akarnak megszólitani lekell butitani a harcrendszert mert a körökreosztott harc igazi rpg-és elem és a játékosok többsége meg sajnos ugy szeret harcolni egy rpg-be is mint egy fps-be hogy közbe megy a klikkelés ezerel.
Természetesen én csak az rpg része felöl nézem a dolgokat és igy csak körökre osztott harc az elfogatható de persze egy crpg esetében mint ez is a lényeg az eladhatoságon van.
Majd talán a Dragon Age-ban megint látunk igazi rpg-és harcot ,ha majd egyszer elkészül.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jó kis RPG is a Wizardry 8. Természetesen elfogadom, hogy más az ízlésed, de az már kissé zavar, hogy sokan gondolkoznak így, és a magamfajtának már nem nagyon adnak ki körökre osztott RPG-t. (Ráadásul a W8-cal ellentétben a KotOR-ban pillanatok alatt le elhetett tudni egy harcot, nem került sok szabadidõbe, hogy nem real-time.)

Én egyébként szeretek valós idõben is harcolgatni, de lassan már tényleg csak erre lesz lehetõség. Persze TBS-ek készülnek még, szeretem is õket, csak az más mûfaj.
Hé, játszottam én a Wizardry 8-al is! 😊 Nem mintha nem tudnám elviselni a körökre osztott harcrendszert, csak sztem nem olyan élvezetes.
Ezek a mai fiatalok! 😛
DarkSector
Nekem ez szinpatikus.
Vagy ezzel mendegélnék a játékban.

Sztem meg az volt az egyetlen rossz a Kotorban 😄 Nem nagyon csípem a körökre osztott harcrendszert. De ahogy az NWN2-ben, itt is meg lehet majd állítani az idõt, hogy közben nyugodtan kioszthasd a parancsokat. Aztán mehet a csata tovább valós idõben. Sztem ez így frankó...
wedge31
Leszámitva hogy elhagyták a körökre osztott harc rendszert amit én nagyon sajnálok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sõt, a hivatalos oldalon is vannak újak!

Már most a kedvenc karakterem, Tali 😊