Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
És szóljatok ha vmi nem jön be, én csak házigazda vok, semmi más...
Grat!
Mindenesetre példát lehetne venni a kiegészítõikrõl.
Nem a WoW miatt hosszasak a Blizzardnál a fejlesztési idõk, hanem az újrakezdések, projektörlések, na meg az egész iparra is jellemzõen megnövekedett idõigénynek köszönhetõen. A StarCraft 2-t gyakorlatilag egybõl a WC3: TFT elkészülte után elkezdték fejleszteni. Több külön részlegük van, és ott is be kell ám járni dolgozni, 3-4 projekt igenis szokott egymás mellett futni, persze a kiegészítõket is beleértve, de azok legalább gyorsabban elkészülnek. A WoW sikere viszont stabillá teszi a Blizzard helyzetét, így õk mintegy állam az államban, a kiadó szabadkezet ad nekik, õk pedig dollármilliókat dobhatnak ki rendervideókra. Ez tényleg rossz nekünk játékosoknak?
A házigaszdaságodat én is támogatom.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én vagyok az egyetlen, akinek lenne 3.500 ft-ja havonta egy MMO-ra, csak az idõt sajnálom rá?? (illetve nem is lenne rá idõ) Már bocs ha valakit megsértek, de akinek ilyenekre van ideje, annak nem csodálom, hogy nincs rá pénze 😊
Egyébként én is kereken 1 éven keresztül WoW-oztam, de utána (120-150 játékóra után) egyszerûen már nem volt értelme hogy hetente leülök 3-4 órára. Arra sem volt elég, hogy találjak egy csapatot, nemhogy még lemenni az 5-6 órás "instákba".
"És nem a WoW miatt, elõtte is elvoltak." Elõtte is elvoltak, de most megalapozták a köv. pár évüket, amivel mindenki nagyon jól jár.
- nem valós idõben megy
- elõször a játékos kiosztja a parancsokat, megadja, hogy ki mit cselekedjen, ha befejezte, jön az ellenség, és megy a harc
- rpg-kben, és ha jól tom stratégiákban is van ilyen
Az mondjuk nem rossz, hogy míg itt fejlesztõk ezrei mennek csõdbe a szemét warez miatt addig a Blizzard milyen jól megél PC-n... És nem a WoW miatt, elõtte is elvoltak.
Why so serious?
Mondjuk nekem a Warcraft-Starcraft stratégiai vonal nem jött be (eddig), de a három maradék játékuk (WoW, D1-2) olyan játékélményt nyújt, ami így is a legerõsebb fejlesztõk közé emeli a céget.
http://www.freetvmaci.info/
Egy irtózatosan láma kérdés. (ugyanis az rpg-t mint olyat most fedeztem fel Witcher rlz) Mi az a körökre osztott harcrendszer?
Sorry a lámaságért, de ez van...
Ez kell? Nekem nagyon nem... ME szebb lesz PC-n a high graf lehetõség miatt, mint konzolon ebben biztos vagyok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
csgj: részemrõl oké a dolog.
Ez a megoldás pont annyira hatásos, mint bármelyik másik, csak az eredeti vásárlóinak okoz(hat) kényelmetlenséget. Persze, mikor kijön, én is le fogom tojni a védelmet, és nagy valószinüséggel beruházok egybe, de a keserû szájiz azért megmarad.... (ti hogy engem szivatnak, tök feleslegesen)
Why so serious?
A Witcher-t és a Mass Effect-et, meg minden nagy nevet ami addig még jön, úgy fogom fel, mint rögös út, ami a Diablo3-hoz vezet. <#zavart1>#zavart1>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- 30-40 játékórát ígérõ,
- bámulatos fordulatokkal teli történettel átszõtt,
- sõt, a döntéshozások függvényében többféle befejezést is tartogató,
- a Baldur's gate / Neverwinter Nights / Knights of the Old Republic alkotóinak kétkezi munkájával létrehozott,
- gyönyörû grafikával megáldott,
- SCI-FI környezetbe ültetett
akció-RPG (Role Playing Game - Szerepjáték), aminél legfeljebb a Diablo3 lesz nagyobb durranás a közeljövõben.
Kimerítettem a körülírás fogalmát? <#wilting>#wilting>
De a mi a serial, hol van a crack meg egyéb dolgokat ebben az esetben én baromira nem viselem el. Olyan ritka az ilyesmi mostanában PC-n, a játékidõ sem 5 óra, magyar felirat, röhej ár... nagyon tetszik a banner alatti szöveg, most én is nagyon támogatom.
Én sem vagyok szent, de ez most tényleg megéri, minde a CD projektet, mind a Bioware-t támogatni kell... sem a kiadó sem a fejlesztõk nem gagyiznak, minõségi munkát tettek le eddi az asztalra <#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Konzolra idehaza angol nyelven 16k körül jelent meg. Mi a CD Projekt jóvoltából VICC 7990 Ft-ért ÉS MAGYAR felirattal kapjuk meg.
Annyit ígérek én is, hogyha erre járok azonnal modihoz szaladok ha a warezmisik elkezdik a nyökögést.
Ha érdekel VEDD MEG, baromira megéri!!!
Részemrõl támogatom CSGJ házigazdává választását.
Why so serious?