11074
-
#2749 gondolom a pontozás nem 10-es listán értendő :)
butított harcrendszer:konzolon nem a lassú játékmenet a nyerő.ez van :\ -
#2748 Végére értem renegát oldalon a sajátbejáratu véleményem:
Graf: 4
Hang: 5
Port: 4
Hangulat: 5
Story: 3
Harc: 2
Összeségében tetszett de messze nem a legjobb Bioware játék / a BG,KotOR kettös messze jobb volt /
A hangulat überbrutál a Witcher felnötes,komor hangulatához hasonló.
A lebutitott harcrendszer detto Witcher az egész egy merö klikkfesztivál amit szeretek agy fps vagy tps játékban de nem egy rpg-ben.
Persze a többségnek ez jön be mert sokkal egyszerübb gyorsabb és valoszinüleg emiatt jobban eladható.
Sajnos ugylátszik ez egy tendencia lesz lásd F3 azért remélem nem hal ki végleg a körökre osztott harc / a Dragon Age-ban remélhetöleg bent hagyják márha egyszer elkészül / mert az a rpg egyik alapvetö eleme.
Az ürmese feeling miatt mindenképp ajánlható a jaték.
-
#2747 kössz:) -
#2746 persze!
#2744:nem lehetne ilyeneket spoilerben?legalább 19-ig?
[megint méhkasba nyúlok,tudom] -
#2745 alul van a configom a core2-esen megy sztetek a játék? -
PunkZoli #2744 amikor a zombik ellen valami gázt kell bevetni, nehogy meghaljanak azt hogy?:DDD hogy használom a gázt? -
#2743 Értem, kösz.
-
Fbn Lx #2742 alapból annak használod a Decryption skilljét, akinek a partyban a legmagasabb van.
Ha van olyan embered akinek magasabb akkor rakd be a csapatba :| -
Én nem tudom megnézni az a cuccot, mert gyenge az a képességem. Rálehet valahogy venni a társakat, hogy ők nyissák ki? -
#2740 Ugye? Tony Hawk Pro Skater akármelyik részét üti :DD -
markastor #2739 Rajta hát. :) -
MrAndree #2738 Június 19.
Tényleg kéne egy faq mert ezt is megkérdezik minden nap vagy hatan. :) -
markastor #2737 A magyar feliratos Mass Effect mikor jön? -
csgj #2736 Eszméletlen jó ez a Mako :D Össze-vissza ugrálgattam vele xD -
#2735 Csúcs technika az van, e egy rohadt szoftveres restart nincs... Biztos levédte a Microsoft ez a rendszer meg Linux alapú :-D -
#2734 Megnyomod az M betűt és van valami olyasmi hogy CPU level, vagy Core, vagy valami ilyesmi. Ha jól rémlik térképen bal oldalt lesz. Liftel lehet lemenni. (de lehet hogy jobb oldalt.) A lényeg hogy egy k*rva nagy terem, teli csövekkel meg mi egymással és ott kell majd megnyomni egy gombot. -
PunkZoli #2733 erre plíz aki tud válaszoljon mihamarabb:D nagyon mennék már tovább :)) -
#2732 Soldier az mindent tud és úgy láttam van fejlesztése sniper-ra is.
Adept az csak pisztolyra kap
Enginer (pf jó kérdés, arra már nem emlékszem)
Sentinel szintén kispisztolyos
Meg még van egy aki pisztolyos és bionikus, nos ő rá sem emlékszem, de mintha ott páncélra lehetett volna fejleszteni.
-
gyuri12 #2731 Csak azt lehet fejleszteni,ami van. Ha nincs géppityu,és csipa szkilled,akkor használj más fegyvert. A pisztoly is nagyon jól használható. -
o0tomy0o #2730 Uhh köszönöm, ebből már csak menni fog a hülye fejemnek is.
Még egy kérdés csak úgy, hogy a sniper puskát vagy a gépfegyvert pl hogyan lehetne képezni? Vagy rossz karaktert választottam az elején és a mostani sosem fogja tudni használni? -
#2729 Core-os megoldás: Lényege hogy Nagyra lehet kicsit rakni, de kicsire nagyot nem.
Valami ilyesmi a megoldás:
elsőt utolsóba
másodikat középre
elsőt másodikba
harmadikat utolsóba
elsőt elsőbe
másodikat utolsóba
elsőt utolsóba
utolsót másodikba
elsőt középre
másodikat elsőbe
elsőt elsőbe
harmadikat középre
elsőt utolsóba
másodikat középre
elsőt elsőbe
másodikat utolsóba
elsőt utolsóra
harmadikat elsőbe
Elsőt középre
másodikat elsőre
elsőt elsőre
negyediket utolsóba
elsőt utolsóba
másodikat középre
elsőt középre
harmadiakt utolsóba
elsőt elsőbe
másodikat utolsóba
elsőt utolsóba
Valami ilyesmi a folyamat. De ezt most fejből nyomtam.
-
gyuri12 #2728 Videó revjú( PC) -
gyuri12 #2727 A bal keze tényleg implantátum,meg szerintem fém/mechanikus ketyeréket rakatott magába,hogy erősebb legyen fizikailag(pl az arca bal felén mintha lennének kis kapcsok,vagy ilyesmik.)
Nem lehet,hogy megsérült,a testének bal felével-ott van a legtöbb implant- történt valami? -
#2726 Jöszike.
-
xido #2725 június 19 -
#2724 Magyarul nem hiszem hogy van, ezért kellett netről beszereznem angolul. Nem egy nagy eresztés, kifejezetten gyengén teljesít az író (maradhatna a játékoknál), de arra tökéletes, hogy megadja a kezdő löketet a játékhoz.
Turiankora visszatérve: azért lehet fémnek nézni, mert Sarennel ellentétben a többi turian festi az arccsontjait és a világos szín zavarhat be. Saren nem tetováltatta magát (de különben is elég látványosan elüt rajta a csontozat és a fémes beültetés). -
#2723 Hay all!
Nem tudja valaki mikor jelenik meg magyarul?
Tuti megveszem.
-
#2722 Vki erre.Vagy szándékosan vesztek levegőnek? -
gyuri12 #2721 Azért Turian barátainknál is inkább fémes,leginkább kitinhez hasonlítható(Csak keményebb) anyag van rajtuk.
(Ezt a könyvet honnan lehet beszerezni? magyarul van-e?) -
#2720 Pfff... Hát most fejből mondjam? Na jó megpróbálom. Következő post-ban lesz benne.
-
#2719 apropó Saren! a duma skilleket maxoljátok ki mert a végén van egy ütős lehetőség ha maxon van:P -
#2718 A könyv alapján teljesen normális csont van az arcukon, míg Sarennek egyértelműen látszódik, hogy fémből vannak a fogai, az állán is látszik egy-két fémes folt és a szeme is implantgyanus. -
gyuri12 #2717 Sarennek nem csak azért fémes a teste, az összes Turiannak olyan a váza, a szar anyabolygójuk miatt. -
#2716 1: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A könyvben nem említik, hogy lettek-e volna implantjai, de például a bal kezén tisztán látszik, hogy Geth protézis van berakva a helyére. Gondolom nem volt elég neki ennyi és más, kevésbé feltünő változtatásokat is elszközölt magán.
2:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit hosszú, de a lényeg annyi, hogy bizonyos dolgok miatt a council a Turianokat kérte fel, hogy vessenek véget a Krogan lázadásoknak és ők egy salarian biofegyverrel (genophage) olyan betegséget juttattak a kroganokba, hogy csak minden ezredik gyerek éli túl a szülést, a többi meghal.
3: Azt, hogy hogyan azt passzolom, de elvileg a genetikai kód alapján az "anya" képes más fajoktól is életképes utódot összehozni (sőt, ez annyira elterjedt, hogy két asari kapcsolata már-már elitélendő).
4: nem azokon áll, hanem egy külön mass-effect cuccal csinál magának "antigravitációt", mivel a többi faj számára elfogadható gravitáció nekik túl erős lenne (viziléynek).
EDIT: de most alszok egy kcisit. :-) -
#2715 hy.az lenne a kérdésem h a warez verziónak van még hibája.és ha van jó crack-azta linket vki elküldhetné.Megveszem a gamet de csak akkor ha jól fut a gépemen.Miért mondja mindenki h 100százalék angol? -
o0tomy0o #2714 Hát én ehez hülye vagyok, valami közelítő sorrendet vagy a dolog nyitját légyszi, mert nem megy... :( -
PunkZoli #2713 én meg pontt utána akadtam el, hogy magyarázza hogy restart kell neki... azt hol? voltam fennt is de még mindig kell neki a resi -
#2712 Aham. Köszi.
Akkor további hülye kérdések:
1:Lehet hogy ők otthon maradnak és nézik a Turiánok Közt -et :-D Miért fémes a fő gonosz teste? (Rossz névmemória = Saren?)
2:Turianok miatt sok a halva születés? Ezt hogy érted?
3:Akkor hogy születik a kicsi kék asari?
4:Érdekes elgondolások. Hogy marad meg azokon az ujjnyi vékony puha, izéken állva? -
#2711 1: Kelle lennie, csak lehet nem olyan szemebetűnő a különbség (se a könyv, se a kódex nem tér ki ilyesmire ha jól emlékszem).
2: Biztosan van, ők is ugyanúgy gyereket nemzenek mint mások (csak a turianok miatt sok a halvaszülés).
3: Az asarik csak női neműek (illetve nemtelenek, hogy pontosak legyünk) és más fajokkal párosodnak mindenféle genetikai/biológiai hókuszpókusz által.
4: Nem csak úgy lehet beszélni, hogy van egy nagy lyuk a fejeden. :P Lehet telepatikusak, vagy csak símán megfelelően rezegtetik valahogy a levegőt.
5: "Földlakó", "földike", "földtúró", stb, stb. Nem kell tükörfordításokban gondolkozni, mert ott rontja el a legtöbb fordító és emiatt lesz nevetséges a végeredmény.
6: Franctudja. :P -
#2710 Balról át kell ügyeskedni a modulokat a jobb oldalira.
Nem nehéz csak egy kis logika.