Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
Kifojik a szemem a háttértõl<#idiota>

wedge31
Én ellenzem ,azért mert moderátor tette oda még lehet drabális marhaság...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Szövegládába nem teszek semmit, mert az néhány embert biztos idegesítene 😄 Remélem a többivel meg lesztek elégedve. Természetesen a "NINCS WAREZ!" szöveg marad 😛 Elvégre moderátor tette oda, és véglis eddig sem elleneztem. Mert hát ez a game megéri a pénzt! <#eljen>

És szóljatok ha vmi nem jön be, én csak házigazda vok, semmi más...
Mennyi mindenrõl maradtam le😮
Grat!

Házigazda lettem, és szeretném megköszönni a moderátorokon kívül nektek is! 😊
De nem is ez volt az eredeti felvetés, valakinek el kell készítenie azokat is, addig nem tudnak újba kezdeni. És persze nem is fejlesztettek eddig addont 5 éven át.

Mindenesetre példát lehetne venni a kiegészítõikrõl.
Azért sem, mert nem fog a Blizzard olyan nagyon sok játékot készíteni, mivel felesleges is nekik. Van bõven pénzük...

Nem a WoW miatt hosszasak a Blizzardnál a fejlesztési idõk, hanem az újrakezdések, projektörlések, na meg az egész iparra is jellemzõen megnövekedett idõigénynek köszönhetõen. A StarCraft 2-t gyakorlatilag egybõl a WC3: TFT elkészülte után elkezdték fejleszteni. Több külön részlegük van, és ott is be kell ám járni dolgozni, 3-4 projekt igenis szokott egymás mellett futni, persze a kiegészítõket is beleértve, de azok legalább gyorsabban elkészülnek. A WoW sikere viszont stabillá teszi a Blizzard helyzetét, így õk mintegy állam az államban, a kiadó szabadkezet ad nekik, õk pedig dollármilliókat dobhatnak ki rendervideókra. Ez tényleg rossz nekünk játékosoknak?

A házigaszdaságodat én is támogatom.
rotator
+1 szavazat

DarkSector
THX de nem vitának szántam.<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kandurex
azért egy kiegészítõ és egy full új koncepciós játék között mérföldnyi a szakadék <#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bélanéni
Nem vagyok Blizzard fanatikus, de imádom a játékaikat!! <#beka3>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Én már nem is akarok vitába szállni olyan Blizzard-fanatikussal, mint amilyen te vagy 😄
Vá, éppen salarian-ról készült képeket nézegetek, meg már videókban is megfigyeltem õket... és eszméletlen milyen kidogolgozottsággal készültek el 😮 Pontosabban inkább a szemük az, ami eszméletlen jó.
bélanéni
(hozzáteszem: náluk a kieg. szinte felér egy teljesen új alkotással)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Francokat! Diablo1-2-2kieg, WC1-2-3-3kieg, SC1-1kieg-2, WoW-kieg+kieg2. Számold csak össze! Ossz-szorozz, nagyjából ki is jön. Jelenleg a WoW kieg2-t, SC2-t, és még 2 titkos projekten dolgoznak, ami publikus. Mármint ezek az infok, hogy ezeken dolgoznak.

Kandurex
hogy a francba készítene a blizzard 3-4 játékot egyszerre? diablo 1, 2 és SC és WOW volt eddig, most várható még ugye az SC2, mindezt 12 év alatt...inkább 1 játékot készítenek 3-4 évig 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dante73
Köszi!

http://www.freetvmaci.info/

bélanéni
"Már bocs ha valakit megsértek, de akinek ilyenekre van ideje, annak nem csodálom, hogy nincs rá pénze 😊" kijelentésemet csak azokra értem, akiket már nem a szüleik tartanak el <#integet2>

bélanéni
A Blizzard kb. egyszerre 3-4 játékot készít, azért van kevés játékuk, mert egyet kb. 5-6 évig fejlesztenek. Egyfolytában csinálják, csak õk minõségi munkát készítenek.

Én vagyok az egyetlen, akinek lenne 3.500 ft-ja havonta egy MMO-ra, csak az idõt sajnálom rá?? (illetve nem is lenne rá idõ) Már bocs ha valakit megsértek, de akinek ilyenekre van ideje, annak nem csodálom, hogy nincs rá pénze 😊

Egyébként én is kereken 1 éven keresztül WoW-oztam, de utána (120-150 játékóra után) egyszerûen már nem volt értelme hogy hetente leülök 3-4 órára. Arra sem volt elég, hogy találjak egy csapatot, nemhogy még lemenni az 5-6 órás "instákba".

De rengeteg más MMO elbukik a WoW miatt. :S Mondjuk én nem nagyon csípem az online játékokat, fõleg mivel nemtom megfizetni õket 😄 Na de lényeg, hogy van pár nagyon fasza MMO, mint a Dungeons&Dragons Online, vagy az Everquest 2, stb. És sztem közel annyi pénzt sem hoznak be a fejlesztõknek, mint a WoW. Szóval nem jár mindenki jól. Azért sem, mert nem fog a Blizzard olyan nagyon sok játékot készíteni, mivel felesleges is nekik. Van bõven pénzük... A Diablo3-ról pedig még pletykák is alig vannak.
bélanéni
Úgy tudom semilyen multi része nincs.
"És nem a WoW miatt, elõtte is elvoltak." Elõtte is elvoltak, de most megalapozták a köv. pár évüket, amivel mindenki nagyon jól jár.

Hát, nem olyan sok körökre osztott játékkal játszottam, de röviden a lényege:
- nem valós idõben megy
- elõször a játékos kiosztja a parancsokat, megadja, hogy ki mit cselekedjen, ha befejezte, jön az ellenség, és megy a harc
- rpg-kben, és ha jól tom stratégiákban is van ilyen
Engem WoW nem érdekelt soha /meg úgy általában az MMO-k/ de a stratégiáikat imádtam. Várom is a StarCraft 2-t nagyon. 😊
Az mondjuk nem rossz, hogy míg itt fejlesztõk ezrei mennek csõdbe a szemét warez miatt addig a Blizzard milyen jól megél PC-n... És nem a WoW miatt, elõtte is elvoltak.

Why so serious?

tobias88
online nincs?
bélanéni
A Blizzard-ban az nagyon becsülendõ, amilyen alázattal közelítenek a játékosok igényei felé. Ami persze megtérül mindkét oldalon...
Mondjuk nekem a Warcraft-Starcraft stratégiai vonal nem jött be (eddig), de a három maradék játékuk (WoW, D1-2) olyan játékélményt nyújt, ami így is a legerõsebb fejlesztõk közé emeli a céget.

Dante73
Értem, nem ezt mondom, de részemrõl lezártam, mert feleslegesnek érzem a vitát, ugyanis elbeszélünk egymás melett

bélanéni
Egyetértek! A Blizzard minden, csak nem hülye. Még ha hasonlítani is fog valamelyest a D2-höz, kétszer nem fogják ugyanazt megcsinálni. Én egy erõs online-támogatással megspékelt Diablo-ra gondolok, ami tele lesz olyan újításokkal, amikkel a játékos közösség is egyetért. Nehéz elképzelni milyen lesz, csak úgy mint a "totally awesome" titkos készülõ projekt-jüket is.

Dante73
csgj; részemrõl rendben! Legyen Ön a házigazda!
Egy irtózatosan láma kérdés. (ugyanis az rpg-t mint olyat most fedeztem fel Witcher rlz) Mi az a körökre osztott harcrendszer?
Sorry a lámaságért, de ez van...

Tinman
A védelem a te érdeked is szolgálja. Ha mindenki letölti és letolja, majd elfelejtjük akkor a Bioware garantáltan nem készít több cuccot PC-re.
Ez kell? Nekem nagyon nem... ME szebb lesz PC-n a high graf lehetõség miatt, mint konzolon ebben biztos vagyok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha te mondod 😊 De sztem az lesz... Nézd meg a Hellgate Londont! Azt is a Blizzard-ból kivált néhány tag új csapata készítette (Flagship Studios), és egy idõ után dögunalmas lesz, mert majdnem, hogy csak hentelésrõl szól az egész. De legyen igazad, és akkor engem is jobban érdekel a Diablo3 😛
bélanéni
Na jó, még a StarCraft2-t is ide lehet sorolni hellyel-közzel.
csgj: részemrõl oké a dolog.

Dante73
Ha tényleg kiszürné a warezt 90%-ban, egy szavam se lenne. Max késlelteti 1-2 héttel, (de mivel a warezcsapatoknak volt már ezzel a védelemmel dolguk, ebben sem hiszek igazán) és az eredetit vásárlóknak megnehezítheti az életét. (pl szerverleálás, nyaralás laptopal, instabil net, és sorolhatnám)
Ez a megoldás pont annyira hatásos, mint bármelyik másik, csak az eredeti vásárlóinak okoz(hat) kényelmetlenséget. Persze, mikor kijön, én is le fogom tojni a védelmet, és nagy valószinüséggel beruházok egybe, de a keserû szájiz azért megmarad.... (ti hogy engem szivatnak, tök feleslegesen)

A Diablo 3 /ismerve a blizzard-ot/ tutira nem hackandslash lesz. Õk is tudják, hogy ma már ez kevés.

Why so serious?

bélanéni
Nekem a Diablo3-nál jobban várt játékot KÉPTELENSÉG mutatni!!!
A Witcher-t és a Mass Effect-et, meg minden nagy nevet ami addig még jön, úgy fogom fel, mint rögös út, ami a Diablo3-hoz vezet. <#zavart1>

Ja, kérek mindenkit, hogy válaszoljon erre! : #628 Nem akarom, hogy csak egy ember döntésére legyek házigazda. Meg az amúgy sem elég 😛
Istencsászár
De aki végigrohan rajta az 20 óra alá letudja vinni simán a cuccot..., szóval csak ésszel😊 lassan.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hát, sztem nem a Diablo 3 lesz nagyobb durranás. Csak pénzügyileg persze...(meg persze az is csak kis hackandclash cucc lesz, hamar uncsivá válik) A következõ sikervárományos ugyancsak BioWare-es rpg lesz, a Dragon Age.
Istencsászár
Ki, s szórul szóra igaz minden. ( bár nekem elsõre "csak" 26 óra volt😊, 1-2 melléküldirõl lemaradtam a végén sajna... )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bélanéni
Tényleg, aki még nem tudja, leírhatnánk mi is ez a játék:

- 30-40 játékórát ígérõ,
- bámulatos fordulatokkal teli történettel átszõtt,
- sõt, a döntéshozások függvényében többféle befejezést is tartogató,
- a Baldur's gate / Neverwinter Nights / Knights of the Old Republic alkotóinak kétkezi munkájával létrehozott,
- gyönyörû grafikával megáldott,
- SCI-FI környezetbe ültetett

akció-RPG (Role Playing Game - Szerepjáték), aminél legfeljebb a Diablo3 lesz nagyobb durranás a közeljövõben.

Kimerítettem a körülírás fogalmát? <#wilting>

Ja, hát nincs olyan PC játékos, aki ne warezolt volna...legalább egyszer. Én speciel még 18 éves vok, nem dolgozom, szüleimnek sincs sok pénze, ezért nem is tudok gyakran játékokat venni. De a Mass Effect teljesen más tészta. Gyûjtöttem rá a pénzt hónapokig. És meglett, kértem értesítést a CD galaxistól, hogy mikor jön meg a game... És nem fogom lemondani a rendelést, úgy, mint néhány hülye (hivatalos fórumon), aki kegyetlenül berágott a BioWare-re a védelem miatt. Persze, nemrég még én is mérges voltam, de most már lenyugodtam, és biztos vok benne, hogy minden okés lesz. Ja, és az olcsó ár, a minõség, a magyar felirat mellé tegyük hozzá az alacsony gépigényt is!
Istencsászár
Persze van benne sok akció, de a lényege a dumálás az infó gyüjtés, az univerzum megimserése, minden karakter, NPC felkutatása, kikérdezése a reakciók megfigyelése stb...

Tinman
Az nem gond szvsz, hogy elakad valaki és segítséget kér..
De a mi a serial, hol van a crack meg egyéb dolgokat ebben az esetben én baromira nem viselem el. Olyan ritka az ilyesmi mostanában PC-n, a játékidõ sem 5 óra, magyar felirat, röhej ár... nagyon tetszik a banner alatti szöveg, most én is nagyon támogatom.
Én sem vagyok szent, de ez most tényleg megéri, minde a CD projektet, mind a Bioware-t támogatni kell... sem a kiadó sem a fejlesztõk nem gagyiznak, minõségi munkát tettek le eddi az asztalra <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Pontosan, errõl van szó 😊 És sokan tényleg azt hiszik, hogy ez egy szimpla akciógame lesz 😛 Aztán lehet, hogy õk azt se tudják, hogy létezik RPG 😄 Na jó, hát ez sem a hagyományos értelemben vett rpg játék lesz, de sokkal inkább az, mint egy tps akciójáték.
Istencsászár
Aki warezmadár és azt hiszi h ez egy szép eksön gém az hama megfogja unni a sok beszélgetést a sok dumát a sok infót ( persze most megyar lesz, igy az angol tudés hiánya nem számít, de igyis tuti tele lesz a topik h elakadtam😄 ) stb... aki meg rpgzik s érdekli a világ a felépítése az feltehetõleg megveszi mert tudja milyen.

Istencsászár
Semmi baj sincs a netes aktiválással... a warez igy szûrhetõ. Steamos gémeknél is mûködik, és pl az rfactornál is... 4szer használhatod fel a kulcsot, utána kunyizni kell a a terjesztõnél s küldenek ujat... semmi gond nincs ezzel, és a warez is kivan szûrve 90%ban.

Tinman
Remélem mindenkinek leesik a pénisze, aki ezt warezban akarja tolni.

Konzolra idehaza angol nyelven 16k körül jelent meg. Mi a CD Projekt jóvoltából VICC 7990 Ft-ért ÉS MAGYAR felirattal kapjuk meg.

Annyit ígérek én is, hogyha erre járok azonnal modihoz szaladok ha a warezmisik elkezdik a nyökögést.

Ha érdekel VEDD MEG, baromira megéri!!!

Részemrõl támogatom CSGJ házigazdává választását.

Srácok, még kicsit azért szeretnék várni, de nem bánnátok, ha házigazda lennék? Megnézhetitek a Neverwinter Nights 2 topicot is (ott is házigazda vok... máshol persze nem), és csak akkor küldök emailben kérvényt modiknak, ha ti beleegyeztek a dologba. Én indítottam a topicot, és már régóta a kezemben szeretném tartani a játék dobozát 😄 És mivel az ilyen játékokat mindenképpen végigjátszom, nem is egyszer, ezért egyfajta segítség is lehetek. Technikai kérdésekben nem vok profi, FAQ-ot sem tudok készíteni, szóval megértem, ha nem szeretnétek házigazdának látni. 😛
A warezolók ugyanúgy warezolni fognak, szóval tökmindegy. 😊 Én se azért nem letöltöm mert védelem meg minden, egyszerûen csak úgy érzem megéri. Már azelõtt eldöntöttem, hogy megveszem mielõtt tudtam volna milyen védelem lesz rajta. Sõt igazából akkor bizonytalanodtam el kicsit amikor megtudtam.

Why so serious?

bélanéni
Esetleg a játékról valami info? (védelmet kivéve) <#zavart2>

bélanéni
Internet-tel pedig a Mass Effect iránt érdeklõdõk 95%-a rendelkezik. A maradék 5%, aki emiatt nem veszi meg, az bizonyára az elõzetes felmérések, becsülések szerint kisebb bevételkiesést okoz, mintha az érdeklõdõk 90%-a warezolna.