Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Talán olvasd el az egész posztot. Másoknak sikerül...
De úgy hallom, hogy a diszlexián is lehet segíteni.
Bye.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hogy lehet a quick use ikonokra beállítani valamit?

A nem nagyar verzót meg lehet buherálni úgy "A la Witcher" hogy magyar felkirattal menjen?
lololol
akkor átfáradhatsz ide. bye

Voltan
😄DD
Hát akkor jó termékenységet kívánok! 😄
Én is lassan 30 felé tendálok... Életem mondjuk nincs, de van egy PC-m meg egy Xbox-om 😛
Na jó, azért ennyire nem vészes a helyzet 😄

poppe
így van, kinek mi a szimpi 😊 én má 30 vagyok lassan, lehet kicsit maradi lettem, de ha megin behal ez a cuccom lehet veszek 1 konzolt én is, ha meg nem, akkor ha jön a kölök kap az 1. szülinapjára valamit 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Voltan
Én már tegnap óta Xboxon nyomom. Vicces, világ életemben PC-s voltam, azelõtt C64-es és fanatikus, egész mostanáig. Rég terveztem, hogy kipróbálok valami nextgen konzolt, és 2 hete vettem egy 360-at.
Zseniális kütyü különben. Gyönyörû rajta minden. Elegem lett a PC fejlesztgetésbõl. Soha nem volt pénzem, hogy top konfigot vegyek, mindig csak az erõs közép kategóriát toltam. Az Xbox-szal ez nem probléma.
Én nem fogok itt ágálni a konzolok mellett, nem azért írtam ide. Csak hát magam is PC-s lévén meg kell mondanom, hogy ez a játék qrva jó! Én Xboxon viszem, ti PC-n, csak örülök, hogy végre mindenki tud játszani ezzel a remek cuccal! 😄 (Jelzem, szerintem így kéne ehhez hozzáállni, ez a PC vs Konzol dolog a legnagyobb marhaság.)

Kiprobaltam, es tenyleg mukodik jobbgomb nyomogatassal a galaxy map, csakhogy nem tudok kiszalni az urhajobol sehogyan sem, ha mar utaztam. Mar ha az Airlock-on keresztul kell tavozni...

HeadHunter86
Motion Blur-t és a Tv effektet én kinyomtam, szerintem nagyon zavaróak.

Még egy kép
Ez azért elég szép. :-P

Jó, a helyszínek textúrája nem túl nagy felbontású, de az átvezetõk mint a mozifilmek, simán! Az elsõ videóknál viszont egy ideig nem esik le, hogy az bizony nem prerendered...

Fura árnyék alatt erre gondoltam

Oké, csak vagy 5 percet játszottam, de megveszem. A grafikát aki kipróbálás után is szídja, az azt hiszem nem normális. 1680*1050-ben gyönyörû! Viszont az önárnyékok széle amolyan sikk-cakkos, vagy nem is tudom milyennek lehetne mondani. Mondjuk a többi játékból is elég sokban ilyen, de szerintem egy sima éles élû lehet célszerûbb lett volna.

Istencsászár
Ha csak az lenne, nincs sm3.0 support😞😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Snexi
De nekem már igen 😄

A warez topik linkje nem indul? Az csak akkor indul ha be vagy jelentkezve.
Istencsászár
Nekem sem indul el😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Snexi
Csak nekem nem indul el?

poppe
no warez! meg egy warez topik link 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Valaki tényleg dobja be felülre a warez topic linkjét.

Why so serious?

Fogalmam sincs mert egyesek azt mondják mûkszik (akiknek tört verzió van) másoknak nem, szóval elég vegyes
Most akkor mi van ezzel a galaxy map problemaval? nem mindenkinek jon elo?

AMD Phenom X3 720,Ati Radeon HD 4870, 4 Gbyte RAM.

bocs
egy nap csend után visszajött a net és naon meglapõdtem amikor megláttam
csak egy kérédsem van az elõre beharangozott komoly védelembõl mi lett? megy rendesen a játék?
poppe
inkább örülni kéne h egy ilyen mocsok warezolós néppel is törõdnek 😊

csak felirat...de azt is le lehet cseszni😊))
poppe
de ez csak feliratos lesz, nem? vagy szinkronos?

ebben tökéletesen egyetértek...
Az egy dolog hogy a szinkronszínész jó de ha a szöveg vacak amit kap akkor meg van lõve az egész. És szerintem inkább a fordítás minõsége az ami problémásabb lehet.

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

Stohl András egy nagyon is profi szinkronszínész,kövezzetek meg érte,de õt nem tudnák megfizetni,azért hallunk játékokban többnyire B-tévés hangokat😊
Ezzel én is így vagyok. (imádom az rpg-ket és az ilyen jó rpg-k mint ez megérdemlik hogy félretegyekrá némi pénzt) Megy a witcher mellé a polcra. (nekem a szinkronnal nem volt bajom de annak örültem hogy Leo már az elején meghalt<#mf1>)
Davidus
John Sephard magyar hangja Stohl András!

V9ykn8_TZL0

grebber
Valaki aki ért hozzá megtudná nézni hogy az angol felirat fájlok milyen fájlban vannak vagy hogy hány mb???

Next PC upgrade: 2022

overlocker
aki akarja azt a bizonyos ingyenes DLC/Add-on kb 90 perc játékidõt az vegye meg mert letöltéskor CD-kulcs ellenörzõ van benne

Én ebben nem bíznék. 😊 De fõ az optimizmus. 😊

"Különben is, olyan, hogy szar nem létezik. Olyan igen, hogy neked nem tetszik." Általában egyetértenék ezzel de a szinkron pont az a terület ahol igenis van olyan hogy szar. A szinkronizált játékok idáig még elkerültek de a filmeknél néha könnyesre röhögöm magam akkora baromságok vannak a szinkronba. És ez a feliratos játékoknál is erõsen tapasztalható.

akkor jól tippeltem,köszi😊
Downloadable Content 😊

TDU Online: k4rL06

Istencsászár
downloadable content

mi az a DLC?😊
wedge31
Nálam az SH2 az etalon ,lehet azért mert már nem is tudom hányszor végigtoltam.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Speciel Silent Hill 3 után a Witcher szinkron lett a második legprofibb alkotás.

Különben is, olyan, hogy szar nem létezik. Olyan igen, hogy neked nem tetszik.

[merlinw.org]

overlocker
De a warez verziora nm megy fel a DLC!! HAHAHAHA

Hát mitom én nekem a Witcher, tetszett de toltam az angolt is és néha röhögtem a szinkronon, de azért jó volt, na mindegy magyarul nagyon faxa lesz, én teszem a Witcher mellé a polcra a dobozos verzsönt...<#eljen><#hehe><#hehe>

wedge31
Igen nagyon igaz mivel hallás után nem értem annyira ezért baromira koncentrálok a feliratokra hogy ne maradjak le semmiröl utána visszatöltés és jöhet a vizualitás.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

"Hát még szinkronosan milyen jó is lenne."
Na még csak az kéne. Épp elég baj, hogy nem lehet majd átállítani angol feliratra.

Why so serious?

Leó vinnyogó ovis-buzis hangjára gondolsz?<#idiota>
örülni kell a feliratnak is..remélhetõleg a fordító tisztában van a katonai zsargonnal és rangokkal<#vigyor>
Isten õrizz szinkronos verziót, a Witcherbe is olyan szar lett...
Na az ilyen gameket megéri...meg kell venni, ez tényleg faxa.....Hát még szinkronosan milyen jó is lenne..<#eljen><#sir>

Nagyon szép játék, nagyon jó, optimalizáció, meg minden nagyon ott van, de angol tudás nélkül senki ne fogjon hozzá!!!<#hehe><#hehe>

Szerintem senkit nem érdekelne hogy letölti vagy megveszi hogyha nem itt pattogna hogy milyen rossz neki....