Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De úgy hallom, hogy a diszlexián is lehet segíteni.
Bye.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hát akkor jó termékenységet kívánok! 😄
Én is lassan 30 felé tendálok... Életem mondjuk nincs, de van egy PC-m meg egy Xbox-om 😛
Na jó, azért ennyire nem vészes a helyzet 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Zseniális kütyü különben. Gyönyörû rajta minden. Elegem lett a PC fejlesztgetésbõl. Soha nem volt pénzem, hogy top konfigot vegyek, mindig csak az erõs közép kategóriát toltam. Az Xbox-szal ez nem probléma.
Én nem fogok itt ágálni a konzolok mellett, nem azért írtam ide. Csak hát magam is PC-s lévén meg kell mondanom, hogy ez a játék qrva jó! Én Xboxon viszem, ti PC-n, csak örülök, hogy végre mindenki tud játszani ezzel a remek cuccal! 😄 (Jelzem, szerintem így kéne ehhez hozzáállni, ez a PC vs Konzol dolog a legnagyobb marhaság.)
Ez azért elég szép. :-P
Fura árnyék alatt erre gondoltam
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Why so serious?
AMD Phenom X3 720,Ati Radeon HD 4870, 4 Gbyte RAM.
egy nap csend után visszajött a net és naon meglapõdtem amikor megláttam
csak egy kérédsem van az elõre beharangozott komoly védelembõl mi lett? megy rendesen a játék?
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
Next PC upgrade: 2022
TDU Online: k4rL06
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Különben is, olyan, hogy szar nem létezik. Olyan igen, hogy neked nem tetszik.
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Na még csak az kéne. Épp elég baj, hogy nem lehet majd átállítani angol feliratra.
Why so serious?