11074
  • omi88
    Kérdés.

Létezik olyan hogy egy játék azért nem működik rendesen mert, a winchester amin van, az se működik megfelelően?
  • Riddick21
    Az enyémen csak egy 12-es karika van!
  • MrAndree
    Pedig tényleg így van. Nevetséges, de amcsik úgy hiszik hogy két mell /vagy esetünkben egy pucér hátsó/ látványa olyan súlyos lelki összeomlást indít el egy gyerekben amit egyszerűen nem szabad engedni. Mert azon az egy jeleneten kívül semmi nincs benne ami indokolná a 18+ értékelést. Meg egy káromkodás se.
  • Cat 02 #3469
  • BlackShadow
    ha az esetleges szex tartalom miatt akkor én leborulok a székről :D
    16 éves nézhet szétloccsanó fejeket, zúzhatja a németekbe az ólmot, de ahogy bekerül a képbe egy animált fenék, már nem is játszhat :P
  • davidka003
    Benne van egy szexjelenet. Az pedig 18+ :D
  • MrAndree
    Jó kérdés. Amúgy állítólag a cseh és szlovák verzióban /szintén CD Projekt/ nem lesz internetes aktiválás /és így nyilván aktivációs limit se/. Nem tudom nálunk mi a helyzet de galaxisneten az infóknál nem írta, hogy internet kellene a játékhoz szóval még reménykedem.
  • BlackShadow
    hát. lehet lustaság? :D ha árkülönbözet nincs, ill alig van, csak az lehet az ok. v hallgattak a játékosokra

szerk: most nézem.. miben 18+ ez a játék egy moh:airborne 16+ -hoz képest? :D
  • Cat 02 #3464
    Hm, hát sztem jobb lenne ha ingame lehetne változtatni, bár max majd ha másodszorra tolom végig akkor magyarul ^.^
  • Hmuda
    Azért furcsa, mert eddig azzal magyarázták az olcsóságot, hogy az angol nyelvi fileokat nem rakják bele a kiadásba és emiatt nem kell érte fizetni. De ha most belekerül akkor felvetődik a kérdés, hogy ha mégse ez az olcsóság oka akkor eddig miért kellett kihagyni pár játékból az angol nyelvi fileokat?
  • rotator
  • MrAndree
    Hát a CD Projekt mindig ilyen árban dobálja a játékait. A full honosított Witcher is ennyi volt. De a Mass Effect 2-t már nálunk is az EA adja majd ki 12000ért, nyugi. :)
  • Hmuda
    Na ez egy hatalmas piros pont a terjesztőnek. Így kell ezt csinálni. Aki magyarul akar az játszik magyarul, aki angolul az angolul. Mindenki boldog és elégedett.

(Csak rejtély, hogy így miként tartják lent az árát.)
  • MrAndree
    A charm-ra ugyanannyi pontot rakhatsz mint bármelyik másik skill-re. Csak alapból nem lehet maxra fejleszteni, ha magasabb a Paragon szinted akkor fejlesztheted tovább.
    Ezt most találtam galaxisneten: "A feliratról: a kiadó tájékoztatása alapján a játékban benne lesz az angol felirat is. Ha angolul akar játszani vele valaki, akkor angolul kell telepítenie. Ha magyarul, akkor pedig magyarul. A feliratot ki is tudja majd kapcsolni, aki nem igényli." Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy hála az égnek!
  • berlinboy6329
    Amúgy hol a vége a charmnak?Amikor megkapom a legmagasabb szintű "beszélőkét",amivel lejjebb tudom alkudni az árakat?Mert Sarennél nem kaptam semmi + választási lehetőséget...
  • Cat 02 #3457
    Fel akartam venni miközben megyek, és ahogy oldalra néztem nem láttam h szakadék, de végülis így lett jó :D
  • adammmmmmm
    Már csak 1 hét és kint van a magyar. Mivel nem töltöttem le ezért várom azt a 19-ét. Kiváncsi vok hogyan fordítanak le 1 2 dolgot. Pl: omniózus zselé
  • Magiszter
    Ilyet már én is produkáltam. Mi ebben a poén?
  • Hmuda
    Ha az akkor mea culpa. :-)
  • Cat 02 #3453
    Fail :D
  • Cat 02 #3452
    Grrr, de idegesítő, átautózok a pályán, kiszállok, bemegyek az épületbe ahol ofkórsz nem lehet menteni, ajtó kinyílik, rakéta, egyből death.
  • Magiszter
    Minden esetre már van 2 verzió amit biztosan ki fogok próbálni
  • Hoz_Hun
    Az armor amit Nihlus visel: Phanthom (light armor).
  • Magiszter
    Taky: Páncélból Turian kell neki, minden más meg "uniszex".

HMUDA: Köszi! Meg fogom nézni este.
  • Hmuda
    Abból itélve, hogy fekete és pirosak rajta a fények, így Colossus-ra tippelnék.
  • takysoft
    és ha garriussal mászkálsz shepard hangon, akkor milyen felszerelés kell neki? human?
  • Magiszter
    Tiszta poén Garrus-al mászkálni, Shepard hangon :-D Tudja valaki mi annak a páncélnak a neve ami Nihlus-on van? Marha jól néz ki. Bár mondjuk a Hazard Turian Light is jól mutat.
  • Rage47
  • MerlinW
    Kétszer kattints az empty-re.
  • zorrobomber
    Persze nem is azért írtam mert beléd akarnék kötni.

Igazából csak megpillantottam a spoilert és nem is néztem a környékére se. EZÉRT jó dolog a tag, mert nézhetsz a környékére ;)
  • böröczk
    Mint lentebb láthatod, rákérdeztem, és most már tisztában vagyok vele, hogy kell. Nem vagyok egy vérbeli sg fórumozó, így még odáig sem jutottam el sajnos, hogy elolvassam a makrók részt. Nade most.

Persze, én is több dologba bele tudnék kötni a játékkal kapcsolatosan így hirtelen, mégis borzasztóan tetszik, és leköt még mindig. És már most tudom, hogy nem egyszer fogom végigvinni, nem egyféleképp.
  • zorrobomber
    Az upgrade-ek statjait valóban nem lenne rossz ha írná az adatlapodon is, nem lett volna nagy kunszt megcsinálni. Én megértem hogy frusztrál ha bugos szarért adsz ki sok pénzt. Ettől függetlenül azért nem kell ennyire pocskondiázni, jó kis game ez azért.

Ja és aki spoilerezik, ne csak írja ki hogy SPOILER, hanem használja a spoiler tag-et. Ha nem tudod használni le van írva a MAKRÓK gomb lenyomása után feljövő leírásban.
  • MerlinW
    Hagyd békén... pasziánszozzon csak, az való neki.
  • Rentadar
    Nekem warez verzioval sem bugzott le egyszer sem, majd azert megveszem ha jön ide is a DLC content miatt. Állitólag lesz több is.
  • gyuri12

Thx;)
  • gyuri12
    Az aláírásod miatt kb úgy kéne téged leszarni,ahogy vagy.
    (ezt inkább a többieknek mondom,ne foglalkozzatok Red-dick21 barátunkkal)
  • Riddick21
    Színvonalas volt, nagyon.
    Miért kell személyeskedni?
    Megvettem a játékot, megosztom a tapasztalatokat, van valami gond?
  • csgj
    Sztem meg te vagy szánalom a köbön... :S
  • MrAndree
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát ha férfi karakterrel Ashley-re mész rá és utána hagyod meghalni az gondolom a románcot is kinyírja ott helyben. Bár tartaléknak még akkor is ott lesz Liara. :) Vele egyébként női karakter is összejöhet

Mindegy melyikre adsz. Nekem a charm volt maxon mert paragon voltam de ha Te meg renegade akkor Neked meg gondolom az intimidate. A lényeg hogy egyiket érdemes kimaxolni mert a végén is marha jó válaszlehetőségek vannak.
  • Hoz_Hun
    (spoiler)... spoileres szöveg...(/spoiler)
    Csak ( ) helyet [ ] használj. A makrók fül alatt le van írva egyébként.