Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem sikerült kinyitnom egy ajtót, akkor azt lehet valamelyik másik csapattaggal, vagy valahogy, mert az elején nem sikerült elsõre, de hiába irta, hogy használjak omni gel-t, sikertelen nyitás után semmilyen lehetõséget nem kapok.
tud valaki ebben segíteni?
elõre is köszönöm
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Why so serious?
<#szomoru1>#szomoru1>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Why so serious?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Why so serious?
V9ykn8_TZL0
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
EA-által kiadott játoknál megmár hozzálehet szokni hogy nem nagy cucc feltörni.miért lepõdtél meg nemértem.
DE én akkor is a magyart fogom megvenni le se töltöm mint a GRID-et se.
De akkor most a Mass effectben nincs is szuper védelem?? enniy?
Mivel a Gamestar-ban magyar feliratos képeket láttam az értékelés során
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Lehet
Nincs
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Amúgy a ME kb este 6-7 körül már itt fog figyelni a vinyón, délután bevásárolok némi ellátmányt (chips, jég, hücsi, stb.), aztán valószínûleg jó hosszú éjszakám lesz 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Publisher: Activision
Developer: Creative Assembly
Released: Sep ’04
Estimated Sales: 390,000
Franchise Sales: 1.3 Million
Revenues: $16.8 Million
Game ranking: 91.5%
Grand Theft Auto III
Publisher: Rockstar Games
Developer: Rockstar North
Released: May ’02
Estimated Sales: 420,000
Franchise Sales: 1.1 Million
Revenues: $16.9 Million
Game ranking: 93.5%
Other Franchise Hits: Grand Theft Auto: Vice City
Ezen a kettõn még az is látszik, hogy mennyit kerestek vele.. Bolondok lennének ennyi pénzt kibaszni az ablakon, csak azért, hogy a leáldozott topic fanboyai végre beleverhessék a f***kat a csalánba..
Persze, hogy belejátszik, de a többi ok is jelentõs. Úgy mint; Fejlesztési környezet, ár, M$ és Sony által fizetett öszegek, a mára már nagyobb konzol-piac, (ami ugye azért szándékosan lett felpumpálva...) és estig lehetne folytatni. Ebbõl a sorból kiragadni a warez-t, mint okot, értelmetlen.
http://www.freetvmaci.info/
Konzolon jobban fogynak a játékok. Ez van. Õszintén szólva nem érdekel, akkor se leszek konzolos. Majd ha megszûnik a PC-s játékipar akkor játszom régi játékokkal. 😊 Megjegyzem nem a warez öli meg a játékipart hanem az ilyen barmok mint az EA. Mert félek, hogy a Mass Effect-et megjelenés elõtt sikerült fejbe lõni. Single player játék de internet kell hozzá. Aktivációs limit van. Ez azért kiakasztott pár embert. Aztán Európában június 6.-án jelenik meg /nálunk meg 19.-én/ míg a crackelt verzió már tegnap óta elérhetõ, így lehet sokan már türelmetlenségbõl is letöltik de akkor meg már nem veszik meg. Szóval gratulálok EA, ügyesek vagytok. Bioware jobbat érdemelne náluk.
Why so serious?
Crysis meg a Tiberium Wars az neked nem elég új?? De még keresek pár millió felettit, ha szeretnéd..
érdekes módon a Blizzard minden játékával több milliós eladásokat tud produkálni az elsõ évben😛
Oblivionon meg még védelem se volt mégis vették mint a cukrot
V9ykn8_TZL0
Pár óra játék után mondom hogy aki nem vágja a nyelvet bele se kezdjen mert az átlagos crpg-nél a több ebben a játékban a párbeszéd.
A párbeszédek és bejátszások szövegei nagyon jók a társaké ugyszintén ha valaki ezt csak átugrálja gyakorlatilag a játék egészéröl marad le.
Inkább egy fantasztikus film eposznak tünik nekem eddig némi harcal ,ami sajnos nem körökre osztott de azért elmegy.
Why so serious?
Diablo II (4 million)
Half-Life (8 million)
Crysis (1 million)
Battlefield 1942 (2.44 million)
Age of Empires (3 million)
Doom 3 (3.5 million)
Command & Conquer: Tiberium Wars (1 million)
Igen, Pc-n lehetetlen eladni játékot.. OMGPLZ..
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Why so serious?
Why so serious?
Sztem.
a magyar verzióra meg érdemes várni mert a játék nagy része beszélgetés
V9ykn8_TZL0