11074
  • böröczk
    Először is, hogy az istenbe lehet előcsalni ezt a spoileres szövegdobozt? : )

SPOILER

Sajnáltam Wrexet, sejtettem, hogy a beszélőkémmel lesz a gond, és hogy van más megoldás. Vajon, ha egy férfi karakter Kaident menti meg, mi fog történni a Citadel-en? : D Biztos vállon veregetik egymást. Szóval most jön az a rész, kíváncsian várom : )

Apropó beszélőke, ha nem Charm-ra adok, hanem a másikra, ami a Renegade irányába húz inkább, akkor is ugyanúgy jó lesz a rábeszélő képességem, csak több "modortalan" válaszlehetőség fog előjönni?
  • MrAndree
    Neki eredeti van szóval gondolom nem crackelte. A Kaidan-os hiba pedig nem a crack okozta bug mert az eredetiben is előfordul. A probléma megoldását is a hivatalos fórumon olvastam.
  • MrAndree
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na igen, az a tarkónlövés dolog elég kegyetlen. De szerencsére én ki tudtam kerülni. :) Meghitt beszélgetések a jók, az első komolyabb románc esemény majd a Virmire után lesz amikor visszamentek a Citadellára.
  • Hoz_Hun
    Akkor tessék, meg azoknak is akiknek kell a credits zene:
    Mass Effect - M4 PART II (faunts)
  • böröczk

SPOILER

Hm, hát sajnos nekem a Charm nagyon alacsonyan van, gondolom ezért nem ment. És azt a mellékküldetést sem csináltam meg, majd következő végigjátszáskor : ) Nálunk még nem volt semmiféle románc, már kellett volna lennie? : D Persze, kisebb mosolyok Kaiden irányából, meghitt beszélgetések, stb, de semmi több. : D Nekem Ashley amúgy is antipatikus volt(pláne a Wrexes incidens után), meg az én női karakterem mégis mihez kezdene vele : ) Én amúgy is általában Liarát és Garrust viszem magammal, az én karakterem soldier, tehát így elég jól kiegészítjük egymást. Liara már önmagában is baromi erős. : )
  • Hoz_Hun
    Én ugyan Xboxon játszottam, de ott SEMMI ilyen nem volt. Gyanítom hogy a nem carckelt PCsben sincs. Tali quesztje sosem problémázott és Kaidannal is mindig lehetett dumálni. Pályáról sose repültem ki, de még csak sziklába sem ragadtam bele soha, pedig már párszáz játékórát beletettem.
    Insane fokozaton tud izzasztó helyzet előállni, bár valóban nem túl nagy a külömbség a hard fokozathoz képest.
  • tommyboi22
    http://www.penny-arcade.com/comic/2007/11/16/

LOL!
  • MrAndree
    A Kaidan-os hibára /egyébként Liara is ugyanezt csinálja/ van megoldás. Ne Enter-el próbálj vele beszélgetni hanem az "E" billentyűvel és menni fog. A többi bug nálam nem jött elő pedig kétszer végigvittem.
  • MrAndree
    Nem kell meghalnia Wrex-nek, ha magas a meggyőzés skilled akkor meg lehet dumálni. Vagy ha megcsináltad a küldetését /Wrex's Armor/ akkor még az se kell, sima párbeszéd opicókkal meggyőzhető. Ashley és Kaidan közül egyik mindenképp meghalt, én Ashley-t mentettem meg mert vele románcolt a karakterem. :) Virmire pedig tényleg olyan rövid, vissza már nem mész.
  • BEAST #3423
    Wrexnek nem kell meghalnia, jo rabeszelokepesseggel le lehet nyugtatni. Kaidan es Ashley kozott pedig valasztani kell, en Ashleyt mentettem meg
  • BEAST #3422
    Gondolom a jatekod eredeti ... amugy erdekes en ilyen hibaval nem talalkoztam meg. A jatek pedig ugy jo ahogy van, kotor nalam sehol sincs a mass effecthez kepest.
  • böröczk

SPOILER !

.... Wrexnek mindenképp meg kell halnia? Ashley és Kaidan közül valamelyik tényleg kimúlik? Természetesen Kaidant mentettem meg, de én nem hiszem, hogy Ashleynek végképp annyi lenne (sajnos).
    Tényleg ilyen rövid a Virmire? Nekem is ez jött be eddig a legjobban, remélem, még vissza kell oda menni : )
  • Riddick21
    Kész, kitöröltem minden mentésemet tegnap reggel, üzenem a BioWare-es srácoknak, hogy szóljanak, ha befejezték a játékot, addig pasziánszozok egy jót!

Szánalom a köbön:
    Feladat: írtsd ki négy naprendszerből a geth-et úgy, hogy szétkúrod a bázisaikat. Oké: 3 helyen megcsinálom, mindig ki is írja, hogy minden rendben, jöhet a következő bolyó. Utolsó helyen kinyírok mindenkit, semmi... Nem lehet csinálni semmit, nem lehet bekapcsolni semmit, ennyi. Bug.
    Oké, visszamegyek a hajóra, hogy beszéljek a csapattagokkal, odabattyogok a tech-es emberhez (Kaidan, vagy vmi hasonló), beszélni akarok vele, rákattintok, csak néz. Próbálok kilépni a párbeszédablakból, de nem megy. Visszatöltés, valami harc előtt mentettem, belevágok megint, valami köcsög megnyomat a Throw képességével, kirepülök a pályáról. Mármint az egész játékból. Kintről nézem, ahogy kinyírják a csapatot, persze mozdulni nem tudok, mert bug.

Meg a jó kurva édes anyjukat, azt.
    Amúgy meg amennyire igényes játék, annyira igénytelen is: arra volt idejük és energiájuk, hogy ledigitalizáljanak minden párbeszédet, de arra már nem, hogy egynél többféle fegyvermodellt alkossanak típusonként. Azaz: van egyféle gépfegyvered, ahhoz meg különböző színű típusaid. LOL. Ahogy az is, hogy a fegyverstatoknál nem jelennek meg az adott extrák. Vagy ahogy az is, hogy a játék a szintedhez igazítja az ellenfelek erejét, azaz izzasztó szituval SEMMIKÉPPEN nem találkozhatsz!
    Na, ezt már nem vette be a gyomrom, majd ha jönnek a patchek, akkor a sztori miatt nekiülök még egyszer.
    Amúgy a játék a KotOR tökéletes mása, némi egyszerűsítéssel (OMG!), szarabb harcrendszerrel és más textúrákkal. Ennyi.
  • gyuri12
    Közben már megtaláltam,de ha már felraktad valahova,nyugodtan linkeld be,mert elég ratyi a minősége...:(
  • spcs
    Köszönöm a segítséget! Bocsi, előbb írtam le, látam közben választkaptam a kérdésre.
    Mégegyszer köszi!!!
  • spcs
    Köszönöm!
    És az "upgrade"?! Azt le lehet venni vagy csak lecserélni lehet?
  • Hmuda
    A lista legalján van egy "none" lehetőség. Arra dupla klikk és az upgrade eltünik.
  • Hoz_Hun
    Melyik kell? A credit zenéje (M4 PART II (faunts))?
    Akkor felteszem újra, a régi link elöregedett.
  • BlackShadow
    hmm nem is gondoltam h kiadnak hozzá OST-t (pedig eléggé logikus:D) egyszerűbb ha google a barátom, azt kapásból kiad vmi jó torr..izé webshopot :D de köszi!

#3413: levenni akkor lehet, ha megsemmisíted/eladod a fegyvert.
    mindenkinél kell lennie típusonként egy fegyver! nem lehet üresen hagyni a fegyver slotokat.
  • spcs
    Sziasztok.
    Egy kis segítség kellen, lehet, hogy csak én agyok béna.
    Hogyan lehet a már felpakolt upgrade-t simán levenni, nem lecserélni?
    Vagy csak cserélni lehet?! A csapattagoktól akiket nem viszel magaddal el lehet venni a fegyvereket, páncélt?
  • lalakov
    A bolygókon lévő lerakatokkal lehet valamit kezdeni? Van ott valami?
  • gyuri12
    Nekem kéne a szám,nagyon tetszenek a ME zenéi;)
  • Hoz_Hun
    Végül is vagy 32 lappal korábban volt és szerintem már a link is elöregedett.
    Ha kell még valamelyik szám szólj. Megvan az egész OST.
  • MerlinW
    youtube a barátod:)
  • BlackShadow
    oh én akkor sikeresen elsuhantam felette, de mindegy, mert kiírtam a címet creditsből és első találatra leszedtem :P
  • ZÓÓÓcsi
    TPS-RPG!
  • ZÓÓÓcsi
    Jaj, nem igaz hogy nem ismered: Hanoi tornyai játék! A lényeg az, hogy úgy kell áthelyezned az összes korongot a másik oszlopra, hogy mindig csak a legfölsőt mozgathatod. 1 perc alatt meg lehet csinálni...
  • ZÓÓÓcsi
    Szerintem a Quarian-ekről elég sokat megtudunk a játék során is! Annyi szöveg van mindenről, hogy már-már nincs kedvem végigrágni magam rajta. De a primary commenteknek azért örülök.
  • Higany
    Sziasztok! Ez FPS vagy TPS? Köszi!
  • csgj
    Éppen ezért kopiztam be ide :P
  • Hoz_Hun
    Arra kifejezetten jó. :D
  • SötétBarom
    Unalmas munkaidő elütésére tehát ideális :DDD
  • Hoz_Hun
    Szerintem jó volt. Ő írta a játék történetét is és haraosan megjelenik egy újabb regénye, ami a két rész között fog játszódni (mármint a két játék rész között). De egyik a játékban szereplő főszerelő sem lesz ben a könyvben mert nem akarja elrontani mások játékélvezetét egy fikcionális Shepardal. Az új regényben sokat megtudunk a Quarianokról és egyéb dolgokról. És a boríton nem Tali szerepel már ezt is tudni lehet.
    Én kiváncsian várom azt is. :)
  • Hmuda
    Persze, aki jobban bele akar mélyedni a világba annak kötelező, de még így is elég sok sebből vérzik szerencsétlen.

Például a könyvben a Batarianok úgy vannak beállítva, mint egy elég elterjedt és meglehetősen népes faj, erre a játékban egyetlen egy darabot se lehet látni sehol (csak a DLC-ben lesznek, de hát az meglehetősen sovány).

A másik dolog ami még zavart, hogy nagyon próbált világleíró részeket beeröltetni a történetbe, amik önmagukban érdekesek, de itt csak azt éri el vele, hogy ammellett, hogy oda nem illőnek hatnak, még a cselekmény is megakad.

Szóval én megszenvedtem vele, mire átrágtam magam rajta.
  • gabriel2007
    Ja, azért a gép jó erős, Halgate Londont gond nélkül játsza, a játékoz végig játsza már a következő szintben, illetve a ha tv-re is küld videót, s közben bármi más is van a pc monitoron játsza, az is gond nélküli.
    ja a tünet: pl.: kép nincs hang van, vagy kép szétomolva ugrál, s néha vissza lép windowsba majd vissza!
    Köszönöm.
  • SötétBarom
    Sztori miatt azért érdemes elolvasni, neM? Így első blikkre nem túl hosszú..
  • Hmuda
    Már olvastam pár hete. Azt mondom, hogy Karpyshyn inkább maradjon játéktörténetek írásánál, mert regényekben nem szerepel túl fényesen.
  • SötétBarom
    This one humbly offers it's thanks. :DDD
  • robotnyk
    lényegtelen, az ellenfelek szintjét úgyis hozzád igazítja a játék.
  • Hoz_Hun
    Sir, yes, sir!
    Mass Effect - Revelation