11074
  • SötétBarom
    Tőccse föl, miszter, de rögtön ! :D
  • Hoz_Hun
    Persze hogy nem, mivel én már vagy két hete közzé tettem itt a forumba a credits zenéjét.

Ha kell valakinek a Mass Effect: Revelation regény (angolul pdf-ben) akkor szóljon azt is felteszem valahova. Az az előzményeket dolgozza fel, Anderson és Saren elcseszett akciójáról szól, amit Andersonre kentek. Ez az amiről beszél is a játék folyamán és innen ismeri Sarent.
  • bgabor
    Kár hogy még csak nem is hasonlít...
  • BlackShadow
    hmm szerencsére könnyen beszerezhető volt a credits zenéje.. most bömböl :D ahogy olvasgattam a neveket láttam, h néhány honfitársunk is hangját adta a játékhoz
  • csgj
    Balról jobbra kellett haladni, nem?
  • Shongi
    Eh hát én is megcsináltam a GS-es Angelina-t, de nekem valahogy jobban néz ki, nem ennyire bamba az arca...
  • SZEG007
    hát az oriási ajkak megvannak:)
  • Abu85
    Vegyél olyan kártyát ami támogatja a Percentage Closer Filtering-et.
    GF6-7-8-9...Radeon HD2000-3000
  • csgj
    LoL, egy Gamestar-os Mass Effect cikkben le volt írva, hogyan lehet létrehozni Angelina Jolie Shepard-mását. Nos, én kipróbáltam, de sztem enyhén béna... Nem túlzottan hasonlít rá, de azért van benne vmi közös :P

• gyuri12
    A Prince of Persia: T2T-ben is úgy volt...
  • takysoft
    az nem volna jó.
    van aki 40-essel vitte végig, van aki 60-assal.
    az a jó megoldás, amit Andree írt. az elején egy párbeszédben meg lehet adni, mi történt. (2 opció van csak ugye...)
    a többi sidequest meg nem olyan fontos, hogy hogy alakult.

Vagy akár(ahogy itt is) karaktergenerálásnál lehetne előtörténetet belevinni.
  • sanyiiiii
    Ugy tervezik hogy lesz lehetőség arra hogy az első rész mentéseit ha megtartod akkor azok alapján alakulnak a dolgok:)

• takysoft
    Deus Ex-bél oldották meg érdekesen.
    3 befejezése volt... a második rész meg úgy kezdődik, h mind3 bekövetkezett:D
  • tommyboi22
    wtf, nem enged képet berakni, szal linkbe teszem, nagyon lol!!

http://i72.photobucket.com/albums/i171/sindarlord/sallyka8.jpg
  • tommyboi22
  • tommyboi22
    na ez ROFL!!!

• MrAndree
    Na hát azért annyit nem kell dolgozni rajta. Két döntési szituáció van, ez két kérdés valamikor a játék eleje felé egy párbeszédben /mint a Kotor 2/ és le is van tudva. A jövőt azért annnyira komolyan egyik befejezés se befolyásolja.
  • BlackShadow
    jelentem végeztem. utolsó percben léptem meg az 50. szintet :)
    isten a vége.. egyszerűen szuper hangulata volt :D 24ó kb kereken a játékidőm (éljen a vizsgaidőszak :P)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    renegade véget választottam, a tanács halálrahagyása, az emberiség uralomratörése.. és otthagytam őket, döntsék el mit akarnak magukkal :) az ending movie mindenképpen az, hogy az egész csapat túléli?

next time.. paragon :)

szerk: (hu még épp volt rá időm :D)
    van vmi infó arról, hogy a második rész, hogyan fog folytatódni? feltételezem az, hogy válaszd ki melyik végrészt választottad az első részben nemigazán lesz lehetséges mert akkor sokat kell dolgozniuk rajta.. és ha egy szimpla átfedéssel oldanák meg a dolgot az iszonyatmód elbaszná a dolgot
  • Lobsterman
    hehe valóban. pedig keresgéltem de csak nem jött ki semmi okos :D
  • BlackShadow
    házigazdát kéretik kirakni a warez linket banner alá! 100pontos betűméretben és szép vakító vörös színnel.. :)
  • davidka003
    LOL má.

#3347 ezt olvasd el
  • kuci06
    nem, csak neked van ilyen problémád.

bár olvass vissza, hátha mégsincs igazam, és véletlenül minden második hsz erről fog szólni
  • Lobsterman
    Volt már valakinek ilyen problémája?
    CSinálgatom a játékot, most már le tudok lépni a citadelláról, de amikor meg akarom nézni a csillagtérképet, csak feket képernyőt kapok. Jobb gombot nyomok ami elvileg a zoom, kb 1 másodpercre látom a dolgokat aztán megint semmi. Zene is elmegy ilyenkor.
    Mit lehet ezzel vajh tenni?
  • MrAndree
    Ja mondjuk a 4 szintes lair végére már én is azt vártam, hogy mikor lesz már vége. A Noveria viszont tetszett. A "Földszerű" bolygó az szerintem a Virmire, egyébként nekem az a bolygó tetszett a legjobban. Kínézete is a legszebb meg történik pár "esemény" ami emlékezetes lesz. :)
  • böröczk
    Hát ez sajnálatos. Mert nagyon oda vagyok úgy egyébként a játékért, de a Feroson az a 4 szintes "lair" rész leginkább egy olcsó tucatzombihorrorra emlékeztetett : D Noverián pedig egymás után ugyanazok a részek, ugyanazok az ellenek, nagyon kiszámítható. Melyik lesz az a bolygó, amelyik egész Földszerű? Jól emlékszem, láttam róla betéve egy-két képet ide.
  • Magiszter
    Már átböngésztem a fél netet, de nem találtam rá a kérdésem válaszára:
    Ugye lehet más karakter bőrében tetszelegni a lentebb említett módon. A kérdésem az volt hogy lehet mondjuk Nihlus, vagy a Concuil-ban lévő Turian-al is lenni? Ha igen akkor hogy a fenében? Csak mert Garrus-nak van egy Low-res texture betegsége és ezért nem az igazi vele játszani. Tud valaki segíteni?
  • MerlinW
    Csak te:)
  • böröczk
    Csak én nem voltam elégedett a zombikat gyilkolászós monoton résszel a Feros-on, és most a még annál is monotonabb és ridegebb Noveriával?
  • MerlinW
    Q-val szállsz ki a holdjá... azaz a terepjáróból..:)
  • Neoncsoves
    pedig igy lesz forditva a magyar verzioban az 100%
  • ZSOOLT2
    LOL...Omniózus zselé...már harmadszor olvasom, de még mindig tudok rajt nevetni....
  • robotnyk
    nem lehet váltani, de ha valamelyik csapattagnak elegendő a skillje hozzá, akkor nem is kell.
  • Fenrir
    Akkor nem warez kérdés:

lehet váltani embert, hogy más legyen az aktív? A karakterem katona, ebből kifolyólag nincs hacker és egyéb képessége viszont más csapattagnak van. A controls nem jelzi, hogy mivel lehetne váltani ha lehet egyáltalán. (Azt sem írja, hogy hogyan lehet kiszállni a terepjáróból)
  • Shongi
    Hát pedig le van írva, rakd át a narancssárga cumót egy másik oszlopba...
  • davidka003
    Használj 100 omniózus zselét és megoldja. :)
  • bgabor
    Noveria-n ezt a három oszlopos idióta rejtvényt hogyan kellene megoldani? Bármit nyomok, nem műkxik.
  • Magiszter
    Azaz. Lényege hogy egy mukkot nem értünk belőle :-D
  • MrAndree
    Azért védelmében annyit, hogy szerintem nem tudta, hogy a galaxy map a warez verzió hibája. Egy FAQ tényleg nem ártana.
  • adammmmmmm
    Nem bunkó igaza van.
    Egyépként kéne csinálni egy FAQ-ot . Ezt a galaxy mapos sötétséget,azt hogy mikor jelenik meg magyarul .stb Minden nap megkérdezik jópárszor.
  • davidka003
    Itt a warez topic: link