Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyi jött le eddig hogy a prezentáció mindennél durvább😛 nagyon jók a szinkron hangok meg az egész hangulat.
harcban a legalacsonyabb az fps de 28-30 alá akkor se megy.
néha megáll tölteni egy fél pillanatra de ezt betudom a 2g ram+vista kombónak😛
V9ykn8_TZL0
Pedig a többi alkatrész passt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
V9ykn8_TZL0
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Egyébként még én se találkoztam egy lényeges játékot befolyásolo bugal Bioware játékoknál pedig az összesel játszotam ,apro bug meg minden játékban van volt lesz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
V9ykn8_TZL0
viszont így majd meg tudom mondani hogy mennyivel lassabb vistán😛
V9ykn8_TZL0
Amúgy amilyen az én szerencsém az összes létezõ bug elõ fog jönni nálam függetlenül attól hogy én XP-alatt vagyok. :-)
V9ykn8_TZL0
Dav te leszel a kisérleti nyúl😄, ha müködik irjál egybõl én is megveszem.
Hajrá😊
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
A KotOR bugos volt, most is vannak benne bugok. A Jade Empire esetében pedig többen is belefutottak - igen eredeti játékkal - egy végleges elakadást jelentõ bugba, biztos vigasztaló lehet számukra, hogy nincsen rá patch 😊 NWN-ben is van hasonló (belefutottam), nem tudom, hogy azt javították-e.
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
😮 valaki vegye meg és tesztelje le😄
V9ykn8_TZL0
Eddig nem néztem egy videot sem (spoilerfób vagyok.. 😄)
Ez a PC vs Box offot meg már kurvára abba lehetne hagyni..
99.5%-ban megegyezik a grafika.. Az meg, hogy kinek mi fexik, egyéni ízlés kérdése.. Én jobban szeretek PC-n játszani, mint kanapéból konzolon.. Imádok pl alt+tabolni, ha felhúztam magam, és gyorsan fórumozni kicsit, vagy netezn, egy 10 percet, aztán vissza az akcióba.. 😄 Te igazából ez tök mind1, azon tolja mindenki amin akarja.. Nem kell meggyõzni senkit, hogy a Box jobb (tudom én is, hogy olcsóbb, meg hogy jobban fut, de leszarom.. KB olyan, mint hogy miért van fiatom.. Azér mer az fexik, az teccik, és kb leszarom, hogy a tények szerint elvileg egy corolla sokkal jobb -.-)
V9ykn8_TZL0
Mostanában kezdenek rákapni a készítõk hogy ne csak egy át portolt tákolmányt adjanak nekünk PC-sekeknek, hanem azért komolyabban megoldják a dolgokat. (GoW példának okáért.) Remélem ez a tendencia megmarad a jövõben is :-)
ami fontosabb hogy PChez van igazítva az interfész és nem scak egy gány port + 1-2 javítás is van mint a fejlettebb invertory rendszer meg tank irányítás
V9ykn8_TZL0
Na jó, Insane fokozaton kicsit többet variálltam amint álltalában.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Elnézést a cinizmusért, de annyira átlátszó, hogy nem bírom komolyan venni 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.