Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
jó hát ez egy rpg szóval 1 óra után nem sok mindent lehet írni.
annyi jött le eddig hogy a prezentáció mindennél durvább😛 nagyon jók a szinkron hangok meg az egész hangulat.
harcban a legalacsonyabb az fps de 28-30 alá akkor se megy.
néha megáll tölteni egy fél pillanatra de ezt betudom a 2g ram+vista kombónak😛

V9ykn8_TZL0

SötétBarom
Attõl félek a 7600Gt-mnek nem fog ennyire tetszeni 😄DDD
Pedig a többi alkatrész passt.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Davidus
e4300@2,4ghz
2g ram
8800gts 320 alapon

V9ykn8_TZL0

Uh, gyönyörû, de ezt a film effekt izét kivehetnéd belõle (ha gondolod)... tod, ez a "morzsázás-effekt" 😛 Bakker, tök faxa, írjál ám véleményeket. Ha el tudsz néha szabadulni tõle xD
SötétBarom
System specs & configuration PLZ.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Davidus
azon kívül hogy több mint fél perc mire elindul a gém 0 hibával találkoztam eddig. nagyon jól fut úgyhogy marad a vista😄

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Ó, én rpg-kben mindig jótét lélek vok 😛 Kivéve a Witcherben, mert ott semmiképpen sem voltál egy ultrarendes ember. Pénzért hõsködni nem hagy hõsiesség 😛 Neverwinter Nights 2-ben az elsõ karim meg törvényesen jó paladin volt...
Istencsászár
Vagy gyilkos vagy jótét lélek😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Igen. Mindig van választási lehetõség hogy milyen hengnemben állsz a dolgokhoz, illetve segítõkész avagy bunkó vagy.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A Paragon a (kb) jó beállítottság, és a Renegade a gonoszabb?
Elõször azt hittem, hogy ez az online aktiválás videója. xD

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

wedge31
Ugy kell nekik mindig élvezem ha az amik szivnak.
Egyébként még én se találkoztam egy lényeges játékot befolyásolo bugal Bioware játékoknál pedig az összesel játszotam ,apro bug meg minden játékban van volt lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ferro_TwL
Ahhhh ez az amerikai kártya beütött😞, nehiszem, hogy ezen múlna, de nem nagyon merek kockáztatni, asszem inkább kivárom, hacsak nem lesz 100%-os info, hogy eu-s kártyával innen is megy a cucc.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Magiszter
No akkor majd várjuk az élménybeszámolót, meg esetleg 1-2 screen-t is (De ne recéset <#idiota>). Oszt majd felkutatunk és ellopjuk a gépedet, hogy mi is játszhassunk <#eplus2>

Davidus
de az már biztos hogy nem azt nézni hogy melyik országból aktiválod mert akkor nem engedte volna nekem se. szóval kamuznak összevissza

V9ykn8_TZL0

Davidus
nálam most vista van de este feldobom az xpt és az éj leple alatt újra leszedem a játékot
viszont így majd meg tudom mondani hogy mennyivel lassabb vistán😛

V9ykn8_TZL0

Magiszter
Én csak magyar kártyával tudnék fizetni (Makk 7-essel). <#banplz>

Amúgy amilyen az én szerencsém az összes létezõ bug elõ fog jönni nálam függetlenül attól hogy én XP-alatt vagyok. :-)

Davidus
2 perce aktiváltam a CD kulcsot bármilyen gond nélkül. viszont amerikai kártyával fizettem szóval az lehet hogy közrejátszott😛

V9ykn8_TZL0

Ferro_TwL
Én is nagyon gondolkoztam de nem mertem így megvenni.
Dav te leszel a kisérleti nyúl😄, ha müködik irjál egybõl én is megveszem.
Hajrá😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Davidus
még 2 és fél óra + az aktiválással is lehet hogy küzdeni kell😛

V9ykn8_TZL0

Viccelsz, vagy csak a saját szerencsédbõl indulsz ki? Én egy játék bugosságának megítélésekor azért egynél több ember tapasztalatát igyekszem figyelembe venni.

A KotOR bugos volt, most is vannak benne bugok. A Jade Empire esetében pedig többen is belefutottak - igen eredeti játékkal - egy végleges elakadást jelentõ bugba, biztos vigasztaló lehet számukra, hogy nincsen rá patch 😊 NWN-ben is van hasonló (belefutottam), nem tudom, hogy azt javították-e.
rotator
Tehát fénysebességgel? :>
Na, kíváncsian várjuk a tapasztalatokat!

Annyira azért nem súlyos a helyzet, van pár durva hiba de nem sok. Ahogy nézem azért nem egy Oblivion a cucc ahol minden patch-nél oldalas listák voltak a javításokról. 😊 Igazából annyiból elõnyös hogy az európai megjelenés késõbb van hogy a gyakori egyszerû hibákat az itteni userek már élbõl kezelni tudják majd (ilyen az pl. hogy Vista-n külön kell engedélyezni hogy a progi adminisztrátor módban fusson különben nem megy). A bejelentések nagy része mint az elõbb is írtam inkább ilyen jellegû, mi ezekre már fel tudunk majd készülni. 😊

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

Magiszter
Bugos? A fenne! Remélem mire eljutok a megvételéig orvosolják õket egy 7,4 gigás Peccsel :-D

Davidus
max sebességgel szedi ea storebol ha érdekel valakit

V9ykn8_TZL0

Davidus
na megvettem-.- majd jelentek😄

V9ykn8_TZL0

Hát, pedig a BioWare-nek nem sok bugos játékuk volt... A Jade Empire-hez nem is volt patch 😛
😄 Ilyen kell nekem is. 😄

SötétBarom
Nekem alt+tab optimized a PC-m <#beka3>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Davidus
I'm in Sweden, and i bought the U.S. digital version, and i can play it fine. Either there isn't any online activation, or there is but it works from Europe anyway.

😮 valaki vegye meg és tesztelje le😄

V9ykn8_TZL0

Szokj hozzá hogy az MEPC-ben nem fogsz Alt-Tab-ozni ugyanis a hivatalos fórumon történt hibabejelentések szerint szétfagy a francba tõle. 😊

SötétBarom
Harc nagyon tetszik, kurva yo..
Eddig nem néztem egy videot sem (spoilerfób vagyok.. 😄)

Ez a PC vs Box offot meg már kurvára abba lehetne hagyni..
99.5%-ban megegyezik a grafika.. Az meg, hogy kinek mi fexik, egyéni ízlés kérdése.. Én jobban szeretek PC-n játszani, mint kanapéból konzolon.. Imádok pl alt+tabolni, ha felhúztam magam, és gyorsan fórumozni kicsit, vagy netezn, egy 10 percet, aztán vissza az akcióba.. 😄 Te igazából ez tök mind1, azon tolja mindenki amin akarja.. Nem kell meggyõzni senkit, hogy a Box jobb (tudom én is, hogy olcsóbb, meg hogy jobban fut, de leszarom.. KB olyan, mint hogy miért van fiatom.. Azér mer az fexik, az teccik, és kb leszarom, hogy a tények szerint elvileg egy corolla sokkal jobb -.-)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Istencsászár
Jaja, az új interfész kimondottan tetszik.

Nah még lehet hogy az európaiak jobban is járnak a 6.-i megjelenéssel, ahogy nézem az amcsik elég erõsen kísérleti majmok jelenleg. 😊 A hivatalos fórumon dõlnek a hibabejelentések, nagy részük az oprendszer kis berheléséve megoldható de van néhány durvább darab (Phenom prociknál szétfagy a konfig tool, egyeseknek nem sikerül menteni, egy halom telepítési hiba mind a letöltõs mind a lemezes verzióknál, 5.1-es hang csak X-Fi-ken van, Vista alatt ott is csak Alchemy-vel stb.).

Davidus

V9ykn8_TZL0

rotator
Kit érdekel, hogy milyen boxon? Nem azért veszem meg, mert jobb/rosszabb/ugyanolyan, mint boxon. Azt meg nem vágom, ki az, aki megveszi még egyszer egy új platformra is, ha már egyszer (többször) végigtolta egy másikon.

Magiszter
Én is csak egy 19"-os CRT-val vagyok felfegyverkezve. (Bár tervbe van véve egy 22-es beszerzése is.)

Mostanában kezdenek rákapni a készítõk hogy ne csak egy át portolt tákolmányt adjanak nekünk PC-sekeknek, hanem azért komolyabban megoldják a dolgokat. (GoW példának okáért.) Remélem ez a tendencia megmarad a jövõben is :-)

Davidus
egyáltalán nem szebb! "grafikában" annyi a különbség hogy ha van egy recomended géped akkor kevesebb a popup meg nincs képtördelés. de ezt ellensúlyozza egy hdtv amin a 360 tulajok nagy része nyomja mert PCn 90% 20" alatti monitorral tolja😛
ami fontosabb hogy PChez van igazítva az interfész és nem scak egy gány port + 1-2 javítás is van mint a fejlettebb invertory rendszer meg tank irányítás

V9ykn8_TZL0

Nyilván mindenki más stílusba játszik, de én nem "állítottam le" ennyiszer a játékot skilleket variállni. Sokkal dinamikusabban harcoltam. Pláne egy idõ után a skill kiválasztása egy sec alatt megvolt, nem ilyen pause azt választgatok (ez független hogy PC vagy Xbox360).
Na jó, Insane fokozaton kicsit többet variálltam amint álltalában.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Istencsászár
Azzal nincs gond hogy ha szebb, fél év alatt ki lehet javítani a hibákat, ezt meg is tették a fejlesztõk, de mindennek van határa.

Magiszter
Még mindig azt mondom hogy iszonyat jó :-D

Davidus
2 hent videó ugyanazon a helyszínen
PC
360
ne képeket nézegessetek😄

V9ykn8_TZL0

És ráadásul vannak bizonyos emberek(nevet nem mondok,akire gondolok úgyis tudja) akik az ilyenekre verik,és észre sem veszik,hogy belõlük csinálják a barmot. Aztán a hülye haverjaiknak ezt elmondják,aztán a hülye haverok is elhiszik,és így tovább.

Ehh, nem ilyen nálam az Xboxon360-on a kép. Sokkal kontrasztosabb, a színek, meg szinte lemásztak a tévérõl annyira szépek. Nem tudom, szerintem így skreen shotokkal nem nagyon lehet öszehasonlítani. A Tv meg a monitor alapból más. A Mass Effect nálam totál mozihatást keltett és ehhez hozájöttek a hangok, az élmény... nem lehet így leírni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Magiszter
Pontosan!!! Lejáratják, hogy azt hidd ez sokkal jobb és már csak felvágásból is megvedd. Jó marketing.

Miért jó az,hogy lejáratják a Boxos verziót? A sok idióta meg el is hiszi...

Magiszter
Kíváncsian töltöm (bár melós gépen, nem szabadna ilyet tenni :-D ).

Davidus
elsõ dolgom lesz kikapcsolni ezt a film effektet😛

V9ykn8_TZL0

ZsZso
Még egy hatalmas különbség látható a két képen. Ha hosszasan figyeljük a képek alját, akkor jópár fehér foltra lehetünk figyelmesek. Ezeket a foltokat egyes kultúrákban betûknek is hívják. No, itt van a kutya elásva, uraim! A felsõ képen lévõ folthalmaz (nevezzük szövegnek) kísértetiesen hasonlít egy P és egy C betûre, míg az alsó képen XBOX 360 szöveg olvasható.

Elnézést a cinizmusért, de annyira átlátszó, hogy nem bírom komolyan venni 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.