Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
@1664- Létezik diákmunka ( tudom szopatós és keveset fizetnek de ez van...), meg ahogy Riddick is említette lehet gyujteni felrerakni.
más: szerintem nem kellenének ilyen dögöljenek meg a warezosok szintu beszolasok sem..... Fõleg egy felnõtt embertõl aki az utána következõ két posztból láthatóan tud értelmesen is forumozni. Ha poénnak szántad, nos, szar volt és csak flémet termelt szoval gj<#mf2>#mf2>
íííííígy ni,...
ha folytatja akkor viszont kap
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
NOst mivel azthiszem most én inditottam el ezt a lavinát egy 1xû technikai kérdéssel, igy elmondanám hogy megfogom venni a játékot,mint ahogy megvettem már sok másikat is.DE ha tetszik ha nem elöbb kipróbálom,mégpedig úgy h letöltöm...úgyanis nincs kidobni való pénzem még akkor sem ha "csak" pár ezer forintról van szó. Márpedig valljuk be a játékvásárlás manapság zsákbamacska.
Ennyit akartam.Nem akarok warezolni sem pedig állástfoglalni.
Egyszerüen szerettem volna választ kapni egy kérdésre miszerint másnál is van-e galaxy mappes hiba...
Ennyi
Uff.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ON:
Azokat kérdezem, akik esetleg megvették online storeból vagy ne adj' Isten végignyomták boxon: mindenki a KotORhoz hasonlítja a játékot, tehát ne is álmodjak Fallout/Arcanum szintû komplexitásról, ugye?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Why so serious?
Az a tolvaj aki feltörte és terjeszti én csak letöltöm magamnak amihez senkinek semmi köze és fejezd be itt a feszkozást nem hiányzik senkinek.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gyûjteni, félretenni nem lehet, ugye?
Mentalitás kérdése az egész, de amúgy meg nem én kapok majd büntetõpontokat, uraim, hanem a warezoló lámáknak jár, ugyanis itt a szövegdobozban, ahová éppen firkálok, mintha lenne egy felirat... ;-)
Why so serious?
A gépet is én vettem, amin fut majd. Nem hitelbõl ;-)
Nemfogok neked magyarázkodni mert nemvagy rá érdemes...
Ennyi
Szopjon, aki nem veszi meg, pont annyit értek, mint amennyit költöttetek rá <#mf1>#mf1>
Vagy ez a warez miatt van csak?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Why so serious?
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Ilyen fényeket kb 10 évvel ezelõtt láttam utoljára.
PSN ID.: Beegabor
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
TDU Online: k4rL06
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Remélem este én is írhatok egy elemzést :-P
szted átportolni egy játékot olyan nagy költség, nemkell milliós eladás a profithoz egy portolásnál..
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"