Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riddick21
oké, leálltam, viszont az, aki arra veri magát, hogy letöltötte és azzal játszik, az oké, ugye? csak azért, mert épp most pötyögöm rá mindezt egy NO WAREZ! feliratra...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Semmi szandekom ilyen sárdobálásba belekezdeni de azert egy ilyen megszolalas amit produkált az nekem is sok-.-''

@1664- Létezik diákmunka ( tudom szopatós és keveset fizetnek de ez van...), meg ahogy Riddick is említette lehet gyujteni felrerakni.

más: szerintem nem kellenének ilyen dögöljenek meg a warezosok szintu beszolasok sem..... Fõleg egy felnõtt embertõl aki az utána következõ két posztból láthatóan tud értelmesen is forumozni. Ha poénnak szántad, nos, szar volt és csak flémet termelt szoval gj<#mf2>

Kandurex
hát,...bekéne tolni neki egyet a miheztartás végett,...de egyelõre,..módosítom a hozzászólását,..

íííííígy ni,...

ha folytatja akkor viszont kap

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wedge31
Te kandurex cigányozásért nem jár pont ennek a kis faroknak ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

NOst mivel azthiszem most én inditottam el ezt a lavinát egy 1xû technikai kérdéssel, igy elmondanám hogy megfogom venni a játékot,mint ahogy megvettem már sok másikat is.DE ha tetszik ha nem elöbb kipróbálom,mégpedig úgy h letöltöm...úgyanis nincs kidobni való pénzem még akkor sem ha "csak" pár ezer forintról van szó. Márpedig valljuk be a játékvásárlás manapság zsákbamacska.
Ennyit akartam.Nem akarok warezolni sem pedig állástfoglalni.
Egyszerüen szerettem volna választ kapni egy kérdésre miszerint másnál is van-e galaxy mappes hiba...
Ennyi
Uff.

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Istencsászár
Ne.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Riddick21
tolvaj vagy, ragozhatod még...

ON:

Azokat kérdezem, akik esetleg megvették online storeból vagy ne adj' Isten végignyomták boxon: mindenki a KotORhoz hasonlítja a játékot, tehát ne is álmodjak Fallout/Arcanum szintû komplexitásról, ugye?

Kandurex
Akinek nincs pénze keressen más kevésbé költséges hobbit, nemde bár? Én is szeretnék hajókázni Hawai -on, de nem tehetem meg, így megyek helyette nyáron a tiszára...salz..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
nehogy már megint a warezhuszároknak álljon feljebb b+!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Oh, Istenem, kezdõdik megint.

Why so serious?

wedge31
Miröl beszélsz te szerencsétlen lúzer szerinted mi törtük fel a gémet ?
Az a tolvaj aki feltörte és terjeszti én csak letöltöm magamnak amihez senkinek semmi köze és fejezd be itt a feszkozást nem hiányzik senkinek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

offkorz
ügyesvagy:-|

Riddick21
És akkor azonnal lopni kell?
Gyûjteni, félretenni nem lehet, ugye?
Mentalitás kérdése az egész, de amúgy meg nem én kapok majd büntetõpontokat, uraim, hanem a warezoló lámáknak jár, ugyanis itt a szövegdobozban, ahová éppen firkálok, mintha lenne egy felirat... ;-)

Most fejezzétek be jó? Nincs kedvem tizedszer is végigolvasni ugyanazoktól ugyanazt. "Nincs pénzem!", "Apuci nem gazdag!", Akkor dolgozz köcsög!" stb.

Why so serious?

offkorz
nemmindenkinek van még itt saját keresete,és kõgazdag szülei,szal kussolhatsz temeg -.-

Megdolgozni is lehet ám azért amit akarsz nem csak várni hogy anyuci apuci betolja a segged alá..

Riddick21
Dolgozó ember vagyok 3 éve.
A gépet is én vettem, amin fut majd. Nem hitelbõl ;-)

CSak gratulálni tudok az intelligenciádhoz...
Nemfogok neked magyarázkodni mert nemvagy rá érdemes...
Ennyi

anyuci apuci nekem nem újgazdag <#nemtudom>

offkorz
te meg remélem legalább kapsz vagy 2pontot ezért. :-|

Szerintem csak warez miatt van. Egyépként van egy wareztopik az ilyenhez. (gondolom nem vásároltad)
Riddick21
Remélem ez a Galaxy Map hiba a törés miatt van és az összes tetvedék verziónak meg lesz ez a hibája, bár sajnos tudom, hogy nem, de adná az ég!
Szopjon, aki nem veszi meg, pont annyit értek, mint amennyit költöttetek rá <#mf1>

Nos a Galaxy mapet nekem sem nyitja meg és nem azért mert korán próbálkozom vele...eljutottam már odáig a storyban.Egy nagy feketeség van helyette.Szóval ez igy elég gáz,mert nemnagyon lehet továbbhaladni...Vkinek van esetleg vmi ötlete vagy megoldása?
Vagy ez a warez miatt van csak?

offkorz
nemveszem le

Istencsászár
De más hogy 82cmeres HDtévén tolod 2 méterrõl, mint 20 colos moncsin fél méterrõl... más, meg is értem mert nem ugyan az a hatás, sõt nagyon nem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Petyus_
Én ugyan konzolon nyomtam, de az általad említett "film grain" effektet nehogy levegyétek, az nagyon kell a fílinghez, ezen kívül ápol és eltakar. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

A galaxis térképét csak a játék egy bizonyos pontja után tudod megynitni, az elej a játéknak elég lineáris, kb mint a Kotorban emlékeztek, ott elõszõr Taris majd a Jedi akadémi Dantooinon és csak utána utazhattál szabadon a galaxisban, itt is igy van

De van akiknek meg mûködik. Fene se érti. 😊

Why so serious?

offkorz
errõl beszélek 😄AS😄S:

Máshol azt írták, hogy amikor megnyitod a galaxy map-et csak egy sötét képernyõ jön be. ciki

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Mondjuk ez szerintem elég gáz:

Ilyen fényeket kb 10 évvel ezelõtt láttam utoljára.

Seth
Az nem lehet hogy nem lehet már a játék elején használni,hanem majd csak jóval késõbb??

PSN ID.: Beegabor

Más fórumokon is olvastam, hogy ilyen probléma van.

offkorz
nállam is,meg sok ilyen fény meg kicsit távoli dolgok,de amint közelebbrõl látható már éles.nemtudom miért van amúgy :-|

Shodan
ja ilyen pixeles

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Hát mégsem törték fel rendesen a játékot, mivel a Galaxy Mapot nem lehet használni. Ahogy néztem külföldi fórumokat nem csak nálam jelentkezett ez, bár itt még nem láttam, hogy bárki is írta volna...

TDU Online: k4rL06

offkorz
pixelességre gondolsz?mondjuk azt nemláttam annak,vagy nemtommár.

Shodan
Másnál is csúnyák az árnyékok?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

offkorz
de mondjuk döntcsd el hát magad :-|

offkorz
ennél nincs ilyen.

Magiszter
Majd meglássuk. Volt már úgy hogy aszonta valaki elég a 2xAA én meg ránézni se bírtam 6xAA alatt a monitorra (Mittommilyenjátékvótmá)

offkorz
és én megvárom a magyart mint mondottam most csak leteszteltem hogy megy a gépemen,meg hogy milyen kb,megnéztem.most pihenek még. 😊

offkorz
nincs semmi gondom a játék futásával,maradhat így hát.csak ha elkezd folyni a szemem akkor kapcsolom majd ki. 😊

offkorz
annyira nemzavaró,tényleg szinte észrese venni 😊

Egy egy ilyen opci ez a mosodás, amit ki lehet kapcsolni valhol, ilyen filmes efekt álítólag jobban futha kivan kapcsolva, legalábis x360 töpp volt a frame, de ezt is csak ugyhallotam, nincs xboxom és még a pc-s sincs meg, de azt tudom hogy ez egy efekt, de nyilván ha jol fut a gépeden maradhat, én valszeg kikapcoslom majd

Magiszter
Úgy olvastam valahol, hogy az AA-t azt driver-be be lehet lõni és akkor nem recésedik.
Remélem este én is írhatok egy elemzést :-P

jah elmagyarázod, ezt elmagyarázta a másik srác csak nagy a szemellenzõ 😊

szted átportolni egy játékot olyan nagy költség, nemkell milliós eladás a profithoz egy portolásnál..

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Felajánlotta az elején a karakterlapnál,de nem éltem vele😊
offkorz
ja és remélem majd a sok mosott effectõl nem folyik majd kia a szemem pár óra után 😄:AS😄S

Istencsászár
Igen?😊 hmm, no mind1 erre én nemjöttem rá de butaság átirni, nekik ez a nevük igy kell szeretni😊