11074
-
tommyboi22 #3552 már a hivatalos fórumon is mohognak a magyarítás miatt lol
http://masseffect.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=635049&forum=104 -
GrimReaper78 #3551 Ááá, gyerekek, megtaláltam a legtutibbat!! Store = Tárol (bolt helyett) ROFL!! -
#3550 Toronyőr? Ilyesmire nem emlékszem... Ugye nem a "C-Sec Officer"-ből lett ez?
-
tommyboi22 #3549 reméljük a tehetséges modderek (hajrá magyarítasok.hu) csinálnak majd egy rendes honosítást:-S az hivatalos meg mehet a lecsosba -
#3548 Eden Prime = Egyes Éden
wat
Eden Prime az legyen Eden Prime... :S
Komolyan mondom, azt így nem érdemes megvenni ... Spectre mint Fantom???
Bazz... -
tommyboi22 #3547 jóvan ,lenyugodtam má:)) -
tommyboi22 #3546 "a nevem Wrex. Az Árnybróker megbízott, hogy egy csomó pénzért tegyem el láb alól Ökölt"
na ez betett, pedig meg akartam venni a magyar verziót, de ha nem lesz benne opcionális angol, akkor részemről ennyi...
Ökölt???? ÖKÖLT? hát ezek hülyék? esetleg Öklöt nem? DE tulajdonneveket különben sem szokunk lefordítani, a manus neve "Fist" és kész! jesszus
-
tommyboi22 #3545 jéézusom, a "barrier"-t "akadály"-nak fordították:-((( jesszus
(mi köze a pajzsok átmeneti tuningjának az "akadály"-hoz?)
a spectre meg "fantom" lett.. könyörgöm, én értem hogy honosítás, de mért kell mindent lefordítani? miért nem maradhat a spectre.. spectre? (főleg hogy mozaikszó?) A Windows-t sem fordítottuk le "Ablakok"-ra, akkor a a spectre.. most miért kellet?
*veri a fejét a falba*
nem is beszélve a "gépkarabély"-ról, aminek semmi köze az AR-hez, aki volt katona az tudja:)
a Citadel-ből pedig "fellegvár" lett... és akkor az "alacsony kockázatú kvazár"-ról még nem is tettem említést
*tovább veri a fejét a falba*
Én azt hittem vicces vagyok az ominózus-zselével, de azért az
alacsony-kockázatú-kvazár, (ami a fellegvár-ban található a Flux-ban)
az még nálam is mókásabb, kár, hogy ők nem viccnek szánták:)
ps: a Hannar-t például miért kellett lefordítani "Hannár"-ra? na jó befejezem a morgást...
-
Devotus #3544 Barrier, mint akadály? :) Nekem valahogy a Spectre is jobban hangzik, mint a Fantom...Az adeptus tényleg túl cifrázott. -
#3543 Ezek szerint te nem láttad a Star Trek Voyager 7. évadját az első szinkron változatban. Ha láttad volna akkor meglepődnél hogy milyen jó ez a fordítás. Ott voltak olyanok hogy kifordultam a fotelból és sírógörcsöt kaptam, hogy "Mi a magasságos lóf*asz ez!?". -
Devotus #3542 Kérdés: Az normális, hogy bizonyos szinten - már nem emlékszem hanyason - már csak 2 elkölthető pontot kapsz, aztán meg csak 1-et? -
#3541 öcsééém.. csak 3 képre volt gyomrom. "Kapcsolódtunk" "Átrepülés" .. adeptusról inkább nc. Na ezért tanuljon meg inkább mindenki angolul :D -
#3540 Ez érdekes volt:
- Legalább tudjuk hogy nem Ominózus zselé lesz benne hanem Omnigél :-D
- Adeptus? Hülyén hangzik szerintem, lehetett volna akkor már Adept-nek hagyni. "Én egy Adept vagyok" "Én egy Adeptus vagyok". Hát melyik a jobb?
- Árnybróker? Ez nem sokkal jobb mint az Árnyék Tőzsdés :-D
Van benne még 1-2 dolog amit majd szokni kell, de szerintem egész jó lett. Legalább is az a kb 2 és fél perc amit láttunk képek formájában. -
adammmmmmm #3539 Most komolyan úgy fordították a vanguardod hogy harci adeptus? Jesszusom.
Valaki le tudná írni a márnök előnyeit. Nekem nincs meg a játék még és erről a kasztról kevesett tudok. -
ZSOOLT2 #3538 !!!!!Képek a magyar nyelvű verzióból!!!!! -
#3537 "Van valaki egyébként, aki mással játszott, mint soldier vagy vanguard?"
Én már elsőnek is Adept voltam. utána pedig Sentinel. Persze kipróbáltam minden változatot, de nekem az Adept jött be a legjobban. Valahogy mindig is "varázsló" párti voltam minden játékban. -
#3536 Én is soldierrel toltam végig, de én Tali/Liara combóval, Garrus-t meg Wrex-et bírtam, de csak a saját küldiükre vittem, Kaidahoz semmi nem nem kötött, a kis rinyagép csajt meg utáltam:D -
#3535 én infiltrator voltam, liara + ashley társakkal. normálon vittem végig, de a vége már iszonyú könnyű volt. 1 geth 1 lövés sniper-el. Összvissz a kroganok voltak nehezebbek, de azokat lebénítottam és szétlőttem :) utolsó nagy harcnál hozzám se ért az ellenfél. -
GrimReaper78 #3534 Én infiltratorrel toltam végig, és felváltva Ashley és Wrex voltak a csapattársak Alina mellett. Valamint előtte Tali. Garrus és Keidan szinte totál kimaradtak. -
#3533 Jo kerdes, meg nem probaltam, eddig Soldier es Infiltrator voltam, utobbival jatszok most is... Soldier mellett nalam Liara es Tali voltak az allando tarsak, nagyon hasznosak a benito, dobalo, lebegteto kepessegeik es igy a soldierem egesz seregeket tud cafatokra loni assault fegyverekkel serules nelkul :) Most egy infiltrator kezdtem, legnehezebb szinten, es szerintem ez a kaszt marad a kesobbiekben is, Ash es Liara az allando tarsaim, mondjuk egy ket helyre Wrex vagy Garrus jon Liara helyett ... nagyon izgalmas tuzharcok vannak ezen a szinten, en sem vagyok egy "one man army" gyilkologep, mivel pisztolyokat/snipereket es a tech skilljeimet is fejlesztem... a tarsaim eddig sem arrol voltak hiresek hogy egyedul elvegeznek minden feladatot, szoval izgalmas :D es vegre van ertelme oket kulon helyekre/fedezekekbe kuldozgetni, nem csak "kovessetek es oljunk le mindenkit" stilusban vegigrohanni a teruleten :) -
MrAndree #3532 Hát elsőre a soldier a biztos, hiszen tipikus csata class így jó felmérni a játék nehézségét. Általában minden RPG-t harcossal vagy soldier-rel kezdek aztán másodszorra meg jöhet az általam jobban kedvelt tolvaj-bérgyilkos-íjász. :) Mass Effect-ben meg majd a mérnök és így tudok majd ládákat nyitni és nem kell Tali-t hurcolnom mindenhova. Aztán társnak meg majd jöhet Ashley meg Liara/Kaidan. -
#3531 eddig mindig uj karaktert kezdtem, de majd lehet folytatom valamelyiket :d -
#3530 Szerintem én másodszori végigjátszásra sem fogok változtatni az állandó csapattagjaimon (Liara, Garrus), nálam ők szuperáltak a legjobban, mivel én soldierrel voltam. Talinak a Makónál van nagy haszna. : ) Ashleynek csak a játék elején látom értelmét, később "haszontalan", bár, ha majd vanguarddal leszek, lehet, nem fog ártani, ha őt választom..
Van valaki egyébként, aki mással játszott, mint soldier vagy vanguard? : ) -
martin1992 #3529 csá
segítségeteket kérném.
azt írja a minimum gépigény hogy ati x1600-os videokártya nme jó neki.
ezt mondja már meg valaki hogy x1300 mér jó ha az x1600 már nem -
#3528 szegény Ash, mi vár rá : DDD -
MrAndree #3527 Rendes ember azt mondja, hogy a kérdésedet itt tedd fel:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211017605 -
#3526 Tiszta Turok :D:D -
MrAndree #3525 Na igen. Mondjuk nem a játék rövid csak a főküldetés, hiszen melléküldetésekkel együtt így is benne volt kb. 35-40 órám. Mellékküldetésből nem is kell több a 2. részben sem /bár változatosabb bolygók nem ártanának/ viszont a főküldetés hosszát remélem hosszabbra nyújtják majd. Egyébként elérte valaki a 60as szintet második végigjátszásra? Mert én 49es szinten fejeztem be elsőre és 59es szintig jutottam másodszorra. Mondjuk itt már nem kerestem meg az összes ásványt meg ilyen hülyeségek de megcsináltam megint az összes mellékküldit. Szóval nem egyszerű elérni. Most pihentetem kb. két hetet /vizsgák is vannak/ aztán jöhet egy női karakter legnehezebb fokozaton és valami másik kaszt /soldier voltam most/. -
#3524 Na nagynehezen csak meg tudtam nyitni. De amikor rákattintok csak fekete minden, bár néha mintha felvillant volna a galaxis képe de aztán eltűnt. Ez most mi lenne?? És lécci válaszoljon vki, ne mondogassa azt h olvassak vissza, mer mivel elég gyakran írnak be ide emiatt elég nehézkes lenne megtalálnom rá a választ visszafelé olvasva, szal ha van rendes ember akkor please help nekem, előre is thx -
#3523 Nekem is az volt a legnagyobb bajom hogy rovid, de a vegere annyire felgyorsulnak a dolgok hogy csak kapkodtam a fejem, nagyon elveztem ... es meg elvezem is a jatekot. Miota megerkezett a jatek azota harmadszorra allok neki, igaz sokat nem valtoztatok mert par dolog nalam nem igazan valtozhat xD , de kulonfele kasztokkal es mas csapattarsakkal tenyleg egesz mas uton juthat el az ember a vegere :) -
#3522 Köszönöm az infókat srácok!!!!! -
#3521 -.-"
egy oldalt sem kell visszaolvasnod, hogy megtaláld a megoldást : )
Szerintem egyébként pont baromi jól érthető még maga a beszéd is, alig kell hozzá olvasni, az más téma, ha magával a szavak jelentésével nincs tisztában az ember, de nagyon érthetően beszélnek a játékban. : ) -
#3520 Hali, mér nemtom megnyitni a galaxy mapot? (le van tiltva) Pedig már megcsináltam jópár küldit, igaz ez még viszonylag az elején van de akkor is. Lenne pár küldetés ami másik bolygókon van de így nemtok odamenni. Amúgy meg kicsit gáz nálam h angol mer elég keveset értek belőle, pedig tok angolul jól de vhogy nehéz a szövegje v. nemtom és így még a küldiket sem tom néha h mit kéne csinálni, na mind1, de azért jó game... -
martin1992 #3519 csá
segítségeteket kérném.
azt írja a minimum gépigény hogy ati x1600-os videokártya nme jó neki.
ezt mondja már meg valaki hogy x1300 mér jó ha az x1600 már nem -
#3518 ne aggódj, pajtásommal toltuk éjjelenként a mass effectet (és még sok más játékot) felváltva : DDD
na ha már így állunk, itt egy kép Gizi Shepardról is:
-
#3517 láány?? mail cím jöhet privibe :) -
#3516 jól sikerült fizimiska majd én is feltolom -
#3515 hát nyilvánosan amugy is csak a cigok szoptatnak, de azok aztán még buszon, villamoson is. -
Gascan #3514 Még egy kérdés.... az normális, hogy eredetei játéknál első nekifutáskor azt irja ki, hogy Your game has been compromised .... felhivnám a figyelmet, hogy ezelőtt Vitalytis verzióm volt és a beállitások valamit a savegameket meghagytam -
#3513 Semmi spoiler : )
Végigvittem.
Ez egy szuper játék pár hibával, de mindenre nem lehet odafigyelni egy ilyen hangulatos és végre intelligens játék létrehozásakor (rendben, némi bugyuta résszel és ai-vel, itt sem az ellen ai-jéről beszélek, inkább a csapattársakéról, de szerintem egy patch majd orvosolni fogja). A legóriásibb negatívuma, hogy RÖVID. Oké, én hibám, hogy nagyon sok mellékküldetést hanyagoltam, emiatt bosszankodom is, mert lett volna bolygó, ahova még le tudok szállni, de majd következő végigjátszáskor, amit szerintem 19. után kezdeményezek, többek között vizsgáimnak is akkor lesz vége : ) Az is megnyugtat, hogy lesz még Mass effect, az már kevésbé, hogy sokára. De legalább már biztosan tudom, hogy nem ez az utolsó élvezetes játék, amivel játszottam.
És szerintem az sem kérdéses, hogy következő részre mindent, ami miatt itt nyígunk, mint pl a fegyverarzenál (vagy én néhol a pályák monotonsága miatt >> Noverián az a menekülttábor, otthon, vagy minek nevezik, rémes <<) biztosan bővítésre, gyarapításra és fejlesztésre kerül.
Lehet azért is vagyok ennyire elfogult, mert ez a stílus nagyon közel áll hozzám minden tekintetben (TPS,sci-fi,star wars-star trek beütés, skilles rendszer), és mert lány létemre nagyon kevés játékkal vagyok hajlandó játszani, hát még ami ennyire le is tud kötni.
Szóval én 5-öst adok a játéknak, egyelőre még csillag nélkül : )