Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit nekem visszadja a Deus Ex feelinget (amit hiányolok, hogy nem lehet random akárkit legyilkolni :/), sok duma, action, titkok, még duma, nagyon király.. ÁÁÁ meg Ferrust is megnézném má.. Sebaj melózok úgyis éjfélig..
Télleg, a Xel'naga nem teszi tiszteletét a gémben valahol? Jópofa easter egg lenne 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
But no Spoiler PLZ 😄
Amugy ezek a keress meg x tárgyat mellékfeldatokat nem dfogják az orrodra kötni hogy holvannak, meg kell keresni... ezeket a lényeket a játék végig kell keresni és csak akkor lehet összeszedni mindet, nade nem menjünk a dolgok elébe.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez valami kis melléküldi, egy vicces éliennek kell scannelni a bogárszerû lényeket a citadellában.. 😊 Pont ezen gondolkoztam, hogy amíg nem tudok kihajózni, addig megkeresem az összeset 😊
Nembaj majd megvárjuk magyarosítását.
Bár szerintem mintha ebben lennének magyar fájlok, de nem tudom hol kell átállítani ha létezik ilyen.
Mert telepítéskor láttam hungarian fájlokat vagy mi!!!...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://www.freetvmaci.info/
nem indul el :p
a launcher még bejön, de ha a play-re nyomok, akkor "a mass effect mûködése leállt."
olvasgattam, de ilyennel viszont nem találkoztam. Egyedi hiba? :/
lehetne szebb,jobb is...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A normális hogy ha belépek a starmapba nincs kép, csak néha felvillan... kicsit ciki mert így nem tudok a hajóval továbbmenni.
Hibák:
1.) Galaxy map nagy fekete képernyõ. Jobb klikkre felvillan néhány foszlány, de semmit nem lehet csinálni.
2.) Fûrészgyár az egész játék. Engem pl zavar a dolog. Kényszeríteni se lehet az AA-t szóval nem értem ez miért jó a készítõknek.
3.) Az árnyékok néhány karakter arcán elég érdekesen mûködnek.
4.) A játék egy bizonyos szakaszában gondolt egyet és nem enged menteni.
Ezek amik szemet szúrtak nekem. Amúgy az egész játék úgy ahogy van jó. Ha az Original verzióban nincsenek hibák akkor amint lesz magyar megyek a boltba.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
TDU Online: k4rL06
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Forog az a retyó sok téglalap, de nem értem mit kell csinálni.
<#help>#help>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De amig nincs megoldás a galaxy map bugra addig gyüjtöm a pénzt.😊 Eddig valami 7-8 ezer creditnél járok amit quasarban nyertem😊
\"We are only slaves to our temptations\"\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64