Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
és azt mikor írtam,hogy az ME világa nincs kidolgozva?
"a Mass Effect ezekhez képest olyan,mint kiszel tünde prof. Hawking-hoz képest,de a mai világban botor az,aki ennél többet vár!"
ezalatt azt értem,hogy nincsenek olyan szigorú szabályok,pl. a szintlépés a régiekhez képest teljesen "alapfokú".a harc sem olyan,mintha a papír+dobókocka rendszert vitték volna át számgép játékba,stbstb
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mint most egyik autós topikban ahol az volt a legnagyobb baja az illetõnek, hogy nem tud 1280-nál magasabb felbontást beállítani...
Nem csak a mai bizniszjátékokkal van bajom (mielõtt...ez nem az) hanem az emberekkel, akik effekteket és FPS-t számolnak ahelyett, hogy a szórakoznának. Hiszen mi másért játszunk.
[merlinw.org]
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Befejeztem az offolást, elnézést mindenkitõl😊
[merlinw.org]
nem ismerem az összeset,lehet nem csak a Fallout kivétel a fentebb említett dologban,mindenesetre az biztos,hogy anno még teljesen más szinten folytak az ilyen játékok fejlesztései,ezért is lehetett a Fallout olyan,amilyen
a Mass Effect ezekhez képest olyan,mint kiszel tünde prof. Hawking-hoz képest,de a mai világban botor az,aki ennél többet vár!
Obliviont nyúzom most,és kattintgatok a párbeszédeknél,annyira érdektelenek!ezzel szemben az ME világa beszippantott (igen,kipróbáltam a "demot",de meg fogom venni!).pl. enciklopédiához hasonlatos dolgok minden ilyen játékban hidegen hagytak (tehát a mély háttértörténet) ezzel szemben itt alig várom,hogy minél többet megtudjak még az utolsó kis alien fajról is,annyira jól ki van találva minden.és a képlet egyszerû:végig az az érzése az embernek,hogy minden 110%-ban passzol,valamint a sztorivezetés a nagy öreg BioWare-tõl nem is lehetne jobb
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Már miért ne férhetne össze a kettõ? Én most -újra- hetek óta Arcanumozom és semmi olyan megoldás nincs benne, amit egy UE3 ne tudna megjeleníteni. Vagy hogy gondoltad? Nem elég bivaly az engine a választékosabb/dinamikus párbeszédopciókhoz? Esetleg nem képes megjeleníteni olyan elemeket, mint különbözõ alkatrészekbõl általunk összeszerelt fegyverek, páncélok, tárgyak... süket duma, egyszerûen nincs rá igány, mert elég, ha jól néz ki.
Ez nem a fejlesztõk hibája, õk abból élnek, amire kereslet van. Ha csinálnának most kapálószimulátort, senki nem venné és csõd. Azt adják el, amire igény van. Ez ugyanolyan téma, mint amikor vki a kereskedelmi tévéke szidja: marhaság, ha AAA kategóriás mûvészfilmekre lenne igény Mónika, Gyõzike és Balázska helyett, akkor a csapból is az folyna.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
(amúgy nekem nem indul el a tört verzió, katt az ikonra, fekete képernyõ, semmi... mivel itt nincs warez -és wareztopikot sem látok- dobhatna valaki egy privátot, ha van tippje... gép bõven jó hozzá, Vistám van, köszöntem)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
[merlinw.org]
TDU Online: k4rL06
TDU Online: k4rL06
Aki ue. tapasztalta és tudja a megoldast az plz. irja meg!
Thx,
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Ritkán beszélnek, de akkor lehet dölni a röhögéstõl. Föleg ahogy Wrex szopatja a többieket. Érdemes liftezni velem meg váltottan a többi karakterrel.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Tennék egy észrevételt: Vannak olyan választható párbeszéd opciók aminél ugyanazt mondja. Pl a gyengélkedõs résznél. Ott az egyik részben 3 -féle dumát választhatsz, de mindegyiknél ugyanazt mondja, és ugyanúgy folyik tovább az esemény. Más helyeken is volt ilyen. Tudom nem csinálhattak neki 200 -féle lehetõséget, hiszen a fõ sztorit terelni kell valamilyen irányba, de azért legalább a szövegelést másították volna meg, még ha a reakciók rá ugyan azok is. Dobott volna az újrajátszásra még egy lapáttal.
Ridick21: Nem tudom ismerõs e a KOTOR játék. No azt is végigvittem... nagyon sokszor, de rá nem bírtam nézni 4xAA alatt, mert rettenetesen recés volt az egész. Igen, számít a grafika is. Ugyanis a hangulat egyik összetevõje a látvány. Szerintem sokat számít az is amit látsz és nem csak az amit hallasz, vagy amit képzelsz. De ez az én egyéni véleményem.
Vagy: gondolom nincs olyan megoldás a játékban, hogy ha mondjuk fejlesztem a beszédkészségemet, meggyõzõkészségemet, akkor a harccal abszolválható questekben akár ki is dumálhatom a megoldást... satöbbi. Szerepjáték? Hmmm...
(amúgy félreértés ne essék, nem szidom a játékot, örülök, hogy kijött, alig várom a megjelenést, most telepítem is, hogy megnézzem, milyen, de azért fenntartásokkal kezelem. nem az élsimítás hiánya miatt)
Wake up!
Azokra ugyanaz vonatkozik, mint amit ide leírtam. Sõt.
Engem ez sose zavart.
Qwerty4
ez egy szerepjáték.
tudod, rpg, role playing game?!
lényege az összetettség, a beleélést segítõ elemek megléte, a jó történet, a választások, döntési lehetõségek skálája és az ezekbõl fakadó következmények leképezése, a világ felépítése, amiben játszódik, a háttere, satöbbi.
kurvára nem az élsimítás.
tudjátok, hogy mivel játszom most?
Arcanum. Google-be pötyögjétek be, képtalálatokat nézzétek meg, gondolom az itt fröcsögõk 95%-a soha nem is hallott róla. PC-re írt, Fallout verõ, überösszetett és hihetetlenül élvezetes szerepjáték, 640*480-nál megáll a tudománya, 20"-as monitoron nyomom és napok óta nem tudok lekattanni róla.
Ha a Mass Effect csak fele ennyire jó lesz, már megvan az etalon, de gyanítom, hogy a közelébe nem ér (ennek ellenére megveszem persze, ahogy minden minõségi rpg-t).
Nevetséges az értékrendetek, pont az ilyen látványonly arcok miatt kopik a tartalom, mint akik itt verik a habzó nyálukat a semmire.
Most,hogyha 10 éves Pistikét leültetem egy Lost Odyssey elé,az meg se tudna szólalni.
Ápropó,ismered te egyáltalán egy kicsit is a Lost Odysseyt? Mert ha ismernéd,akkor nem mondnád rá,hogy casual.
Vagy kóddal játszottál,vagy te vagy minden idõk legjobb játékosa,de én fél-1 óra körüli missönökre is emlékszem.