11074
  • Sir Quno Jedi
    Jó. Akkor látom vágod a sztorit. Nem úgy "KELL", hogy nem tudod nélküle megcsinálni, hanem...
  • tommyboi22
    épp azért RPG, mert olyan sorrendben mész ahogy akarsz (legalábbis a játék egy szakaszában)
  • tommyboi22
    >>>Nem jó tanács, mivel Liara kelleni fog az egyik helyre mindjárt. Szóval Liara-ért kell ELŐSZÖR menni.

nem fog kelleni, mihez kellene? ... én már játszottam végig úgy, hogy Liarát pl. a leges-legvégén szedtem fel, igazt panaszkodott, hogy hol voltam ennyi ideig (tök poén), de egyáltalán nem kell semmihez.
  • Sir Quno Jedi
    Nem jó tanács, mivel Liara kelleni fog az egyik helyre mindjárt. Szóval Liara-ért kell ELŐSZÖR menni.
  • MrAndree
    Hehe. A nagy részére már rájöttem /végülis harmadszor viszem végig éppen/ de azért volt egy-két új is. A Mako-s különben vicces, főleg amikor gyalog ölöd a Colossus-okat. :)
  • tommyboi22
    Pár dolog, amit lehet nem tudtál a Mass Effektről

(fordítás angolból, szal nézzétek el nekem:)))

Tudtad-e, hogy...

- a Flux-ban tudsz táncolni, ehhez csak az kell, hogy vidd magaddal a "párodat" (akivel dolgozol a románcon:), álljatok a táncparkettre, és nyomj a párodon E betűt kétszer. (A tánchoz meg kell csinálnod az összes Flux küldetést)

- szintén a Flux-ban, tudsz táncolni a Volus tulajdonossal is (csak akkor ha ott áll a parketten)

- a Nepmos bolygón ahol a Rachni-k vannak (UNC: Listening Post Alpha melléküldetés), ha elmész kicsit felderíteni a Makóval, találthatsz egy csomó Rachni fészket. Ezeknek nincs közük a küldetéshez, viszont ha közel mész hozzájuk kiözönlenek a Rachni-k a föld alól, nagyon jó kis grindelő helyek.

- a társaid kommentálják a látnivalókat a Citadel-ben, csak állj egy szobor vagy egyéb érdekesség elé, és nyomd meg a "talk"-ot valamelyik társadon (pl. a Relay szobor, a Krogan szobor, kilátás az Ascension-ra, stb.)

- az UNC bolygók mindegyikén található kb. 2-től 4 darab mineral, amiket nem mutat a térkép, ezeket meg kell keresni a Makóval (főleg ha be akarod fejezni a UNC: Valuable Minerals küldetést

- tudtad, hogy Jenkins-t, akinek a játék elején van szerepe, Leroy Jenkins-ről, a Warcraft kultikus játékosáról nevezték el?

- tudtad, hogy ha akarod, akkor Garrus-t gyakorlatilag "otthagyhatod" az állomáson (csak utasítsd vissza amikor csatlakozni akar, és hagyd ott:)

- a játékban kapsz egy fülbevalót (trinket), amit "balahol és valamikor" tudsz használni... tudtad, hogy valóban szükség van rá az egyik bolygón?

- az egyik bolygón vannak "tehenek" (tehénszerű lények), ezekből az egyiknek külön neve van (Shifty Looking Cow) - tudtad, hogy ha hátat fordítasz neki, akkor ellopja a pénzedet?

- ha elég sokat segítesz a másik csapatnak a Virmire-en, akkor meg tudod menteni Captain Kirrahe-t, aki a csata után ott lesz a Normandy rakterében.

- a holdon található roncs, "CCCP Luna 23" egy valódi Szovjet műhold, és valóban elveszett az egyik Szovjet küldetés során

- a Maji nevű bolygón található egy "ismeretlen lény", ami egyik játékban található fajhoz sem tartozik

- tudtad, hogy ha kiszállsz a Makóból és úgy ölsz meg valakit, akkor kétszer annyit XP-t (tapasztalati pontot) kapsz, mintha a Makóból lőtted volna le?

- tudtad, hogy a mesterlövész tornyokat el lehet sodorni a Makóval? Csak hajts nekik, a tornyok felborulnak, a mesterlövészek pedig kiesnek.

- tudtad-e, hogy ha Talit "magadra haragítod" (ez Tali melléküldetésével kapcsolatos), akkor annyira berág,hogy a játék további részében nem lehet beszélni vele? (Csak azt hajtogatja, hogy megsértődött, és ahogy vége a küldetésnek már el is tűnik)

-tudtad-e, hogy ha bármelyik románc opciónál a "nem kaphatom meg mindkettőtöket?" opciót választod, akkor minden esetben Liara lesz a párod? (Az Asari ugyanis nem féltékeny népség, így mindig Liara az, aki nem haragszik meg a kérdés miatt)

- tudtad, hogy ha Garrust nem viszed magaddal arra a melléküldetésre, amit ő ad, akkor meg tudod ugyan csinálni a küldetést de kevesebb XP-t kapsz? (ráadásul ki kell engesztelned Garrust)

- tudtad, hogy a Feros autopálya alatt "járatok" vannak, több helyen is, ezekben Geth-ek és jópár kinyitható láda van. De ha nem szálsz ki a Makóból útközben, akkor észre sem veszed a lejáratokat.

- tudtad, hogy ha minél kevesebb licenszet veszel a Normandy Quartermesternek, annál nagyobb az esélye, hogy meglásd a listában amit akarsz? (pl. ha csak és kizárólag Geth Armory licenszet veszel neki, akkor szinte mindig azt fogja árulni, de ha majdnem mindegyik licenszet megveheted, akkor szinte sose lesz szerencséd a Geth fegyverekhez:)
  • XuChi
    A fenébe :( Na akkor várom a The Precursors-t ha egyszer végre megjelenik.

off: Anno volt egy játék. Battlecruser 3000AD. Na abban full free volt minden. Le lehetett menni a bolygóra és nem volt töltés. Nekem kellett leszálni meg minden. Volt atmoszféra effekt, rongálódás stb, stb. Ha végre ujra lenne ilyen játék csak korhű mai graffal annak nagyon örülnék. Remélem a The precursors ilyen lessz, csak ne legyen olyan bugos mint a Boiling point.

On: Hát akkor megvérom a bolti verziót magyarul. Köszike a választ.
  • Fenrir
    Azt lehet tudni, hogy mi lesz majd a peccsben? Már említették a hivatalos fórumon, hogy hegesztik de érdekelne a tartalma nagy körvonalakban.
  • bgabor
    Egyáltalán nem lehet irányítani az űrhajót. Megadod a célállomást, videó, és otteremsz.

Egy jármű van, azzal lehet bejárni bizonyos bolygókat. A bolygóknak csak elenyésző részére lehet leszállni, azokból is kb 5 darabon van igazi város/település.

Ennek ellenére a játék nagyon jó, érdemes kipróbálni.
  • Cat 02 #3784
    Nem Freelancer szintű, kiválasztod a galaxist/bolgyót és odarepül.
  • XuChi
    Sziasztok. 2 kérdésem lenne, mielőtt eldöntöm hogy megvásárolom a játékot. Igaz már tűkön ülök.

1: Ebben a gaméban az ürhajót vezethetem? Azaz szabadon bolyonghatok az ürben és ha kedvem van akkor leszállok egy bolygóra? És a lesszállást is én irányíthatom? Ugy értem hogy nem dob be egy videót azt jól van hanem megyek a bolygó fele szépen, ha esetleg aszteroida öv van körülötte akkor kerülgetem azokat, adagolom a hajtómünek a gázt, végül belépek a légkörbe és a nekem tetsző helyen leszállok? Vagy ennyire szabadon nem lehet?

2: A bolygókon mennyire szabad a mászkálás? Illetve vannak e járművek?

Válaszokat köszönöm.
  • Magiszter
    Én viszont tényleg spolert írok:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én úgy csináltam hogy Wrex, meg Liara volt velem és én is Adeptus voltam. Felváltva nyomtuk rá a lift-et és megszólalni is alig tudott. Én is már 50-es voltam akkor.
  • adammmmmmm
    Én még nem használtam spoilert de most kipróbálom (nem lesz benne játékkal kapcsolatos :)
  • Shongi
    Nekem semmi gondot nem okozott, sőt nagyon csalódtam, hogy ilyen volt az utsó harc, igaz 50es voltam:D
  • davidka003
    Lövöd is meghal. Ha megcsináltál volna minden mellékküldetést akkor nem lenne gondod.
    Ne légy már ilyen a Makrók-nál le van írva, hogy hogy kell használni a spoilert.
  • Deajka
    Bocs, valamit elk..tam.
  • Deajka
    SPOILER! (lehet)

[Valaki plz, az "újraéledt" Sarent hogy lehet kinyírni?
    Tom de nem tudom, bazz.]
  • Magiszter
    Ilyen hozzáállás kellene mindenki részéről.

Tényleg kéne egy Gy.I.K. Vagy legalább egy link hogy: Galakszi Map (For you Wendi), és mentés hibákkal ide(linkbe a warez topik)!
  • Sipee
    köszönöm a tanácsot, leszedtem, működik:)valószínű azért az eredeti is meglesz véve nagyon ütős gém:)(mint a legtöbb biowares)
  • Slim Rick
    legalább "sunnyogva" kérdeznél ilyet ha warez verziód van és lusta vagy olvasni a topic-ban, ráadásul nagy betűkkel "ordibálsz" itt .

alattad kérdezte vki ue. olvass vissza , gringo
  • tommyboi22
    Kedves Wendi

1.- kapcsold ki a caps-lock-ot

2. tanulj meg magyarul, a "lene", a Galaxi-map, meg a "minden nemű" az nagyon komolyan hatott:)

3.- végül, hogy segítsek is: ez a warez verzió hibája, le kell szedned egy jó törést, de még jobb, ha négy nap múlva megveszed az eredetit:)
    Bővebben a warez topikban itt:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1183407120
  • Fenrir
    Fent van a fixed galaxymapes.
  • spcs
    Köszönöm a tanácsot!!
  • tommyboi22
    >> Ez olyan mint ha azt mondanád egy kocsiról készült képről hogy az autó vezetés mekkora sz*r dolog már, hol ott még nem próbáltad. (Lehet belekötni)

nem kötünk! megvesszük a magyart, és majd ha végigtoltuk kielemezzük!:)))
  • bgabor
    Mellesleg az Ios-ról még vissza lehet térni az űrbe, vagy ott lesz vége a gémnek?
  • bgabor
    Csak egy másik cracket kell szerezned. Sajna Gamecopywoldön még nincsen fenn, úgyhogy marad a torrent.
  • Magiszter
    Fordítással kapcsolatban:

Aki olvasta a cikket annak biztosan feltűnt hogy 980 oldalt mondott az emberke. 980 oldalnyi szöveg és ti két dolgon lovagoltok: Fist és Store. Nem lehetne hogy megvárjátok a magyart, elkezdjétek végigjátszani, egy A4-es vonalas spirál füzettel és egy csomag tollal? Kiírhatnátok hány hibát... nem nem olyat ami nem tetszik nektek, hanem hiba: Magyartalan, félrefordítva, helyesírási hiba... találtok És ha betelt már egy oldal akkor gyertek fel a fórumra és írjátok meg nekünk hogy ezeket találtátok, mekkora egy gané ez a fordítás. Sőt akkor már a fordítóknak is írhattok, mert bizonyára érdekelné őket a dolog. Addig meg szépen kérlek benneteket, ne írjátok teli már a 4. oldalt azzal hogy melyik a jobb, melyik a rosszabb, meg mit hogy kellett volna. Rendben? Ha megjelent mit bánom én, de most van vagy 30 képkocka egy 30 órás játékból és az alapján mindenki leszólja. Nem lehetne az után ilyeneket írni hogy kipróbáltad? Ez olyan mint ha azt mondanád egy kocsiról készült képről hogy az autó vezetés mekkora sz*r dolog már, hol ott még nem próbáltad. (Lehet belekötni)
  • tommyboi22
    ja erről a Liarás bossról még...

most gyaktam le Hardcore-ban, ráadásul level10 karival, hát 4x kellett nekifutni, szvsz a legkeményebb csávó a játkban, kicsit túl imbaaa, hogy odarohan hozzád, 1 ütés, és fexel.. fedezék meg nulla...:))keményebb mint Szarenszarom:) nomeg keményebb még Benézijánál is sztem. Persze ha már lvl30 körül vagy akkor meg se kottyan, node addig amig nincs elég skill... pff.. imbaaah...
  • tommyboi22
    >>Miután megkaptam a Normady-t, merre érdemes elindulni a főszálon? Mert három lehetséges rendszert ad meg ahová el kéne menni.

szerény javaslatom, hogy Feros vagy Noveria-ra menj, ha rögtön elindulsz
    Liaráért (Argos Rho), akkor lvl10-alatt nagy szenvedés lesz kinyírni az ottani boss-t. (hacska nem easy-ben jáccol:)

Szóval Feros és/vagy Novéria, illetve UC bolygókon egy kis grindelés, level up.
  • adammmmmmm
    Egy rendes crack. (ez érdekes ma még csak egyszer kérdezték meg ezt, Most már jól jönne egy FAQ, remélem valaki meg fogja csinálni)
  • spcs
    Miután megkaptam a Normady-t, merre érdemes elindulni a főszálon? Mert három lehetséges rendszert ad meg ahová el kéne menni.
  • Sipee
    rendben, hogy általános, de akkorse tudok továbbjutni így, nincsrá esetleg valami orvosság?:(
  • Prince23
    Általános probléma ez a galaxy map.
  • Shongi
    Nem a warez verzióddal van a baj!
  • Sipee
    üdvözletem minden fannak:)
    egy kérdésem lenne a tisztelt közönséghez, ha valaki tudja a választ plz help!
    na szal:még az elején a játéknak, mikor spectre-ré avatnak, és megkapod a normandyt, és utaznod kéne h sarent üldözd(először van az a 3 bolygó)és gondolom a normandyval úgy kell utazni h a galaxy map-be kijelölöd az uticélt.namármost a bökkenő:mikor belépek a galaxy map-be akkor csak feketeség és csak a csillagképek/bolygók nevét írja,és ha mozgatnűm akkor egy pillanatra előjön és aztán megint feketeség!
    valaki másnál is fellépett ez a probléma?lehet h a vga cardommal van gond?
  • adammmmmmm
    Ráadásul az is magyarul.
  • Rentadar
    Bring down the sky lesz PC re természetesen, méghozzá ingyen, inkább az a kérdés, hogy mennyibe fog kerülni a többi ? ^^
  • SZEG007
    a legjobb az volt amikor Noverian lebuktattam a titkárnöt Anoleas-nál, és kinyirják egymást majd lenyultam a garázs belépöt:)
  • BlackShadow
    poén volt mikor a "nagy növényt" kinyírva nem kegyelmezel a fogva tartott asarinak :) letérdel, tarkón a kéz, odasétálsz, 2t a fejbe :D
  • SZEG007
    nah rosszkislányal is végigtoltam:)