Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Off : Akinek van pénze netre, játékgépre az nse sírjon a szoftwerek miatt... a háttér meg nemérdekel, mindenki teremtse elõ hogy ha ez a hobbyja.

On: @hapi, ülj le a konzol elé és tolja be egy jrpgt pl: Lost Odyssey, és majd utána beszéljünk arról mi a bonyolult és mi nem. A Mass Effectet a készítõl igy álmodták meg ennek semmi köze a konzolokhoz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

reaper4
hm. ja 😄D

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

SötétBarom
SuperWarez-SuperGamez-SuperNoWarez-CrapGamez

-.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

reaper4
osztod az észt közben meg foggalmad sincs arról, h ki milyen körülmények közt él v veszi a gépet. szánalom.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Lololololol😄😄😄😄😄 balfasz😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Aki pontos gépkarabélyt akar annak ott a G36 a Steyer Aug vagy az M468, lehet hogy pontosak de elég a földre rakni és már annyi por megy bele hogy nem mûxik. Ellenben Kalasnyikov elvtárs mestermûve erõs és elpusztíthatatlan +400m-ig elég pontos.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

reaper4
"A családi háttered és viszonyod a szüleiddel nem témakompatibilis" kicsit õszinte volt , ahogy itt nem sokan tennék. szal ezért nehogy már leb@sszad.

Titan
OFF

Szerintem kár megsértõdni és eljátszani a hattyúk halálát! Mindenki úgy boldogúl ahogy tud és alap esetben ezt nem teszi más kárára..stb.

De ha egy kicsit lojálisabb lennél és többet hazsnálnád az eszed, akkor visszaolvastál volna vagy ha a képességeid engedik, akkor használtad volna a keresõt! A találatokat értelmezed és minõ csoda, meg is kimélted volna magad attól, hogy egy bugyuta kérdéssel koptasd a billentyûdet és a fórumozók idegeit!
A családi háttered és viszonyod a szüleiddel nem témakompatibilis és szerintem minimum annyi tisztelettel tartozol nekik, hogy nem minõsíted õket nyílvánosan!

ON

Nah ja a Kalasnyikov tipikus orosz technika, mindenhol, minden körülmények közt mûködik. Még akkor is ha össze nem illõ alkatrészekbõl rakták össze valahol Közép-Afrikában. És ez az amit szeretünk benne. 😊 (Az orosz technikában ez a jó, gyakorlatilag elpusztíthatatlan, lehet hogy sokat fogyaszt de mindörökké mûködni fog. 😊 )

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

no warez ?lolmár :XD
vegye meg a tököm!
de nem is kérek segítséget!
letöltöm freeben yáccom vele aztán ha nem teccett ráérek fikázni 😮)

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

tobias88
vinni visz, de 200 méternél már kitér, ezért jobb az M16os pontosságban, viszont az nem bírja ki hogy átmegy rajta egy dömper <#vigyor2>
Dante73
Istencsászár, és Kandurex nagy varezellenesek, ne vedd fel tõlük. Mivel itthon még nem lehet kapni, csak letrükközni amcsi szerverrõl, így kevés kivételel mindenki a virágboltival nyomja...
Én is cak bizonyos határig nézem el a warezt, de hiába van olyan gépem, amin fut, az elkövetkezõ 2-3 hónapban tuti nem lesz pénzem játékra, úgyhogy, ha kijön a magyar verzió, magam is kipróbálom majd. Aztán õsszel, megrendelem, és a 2. 3. végigjátszáskor már az eredetivel tolom majd.
Röviden; 20.-a környékén keresd majd a magyar feliratos verziót!

http://www.freetvmaci.info/

Assault Rifles
Assault Rifle Guide
Eleinte bõdületesen szar lesz az AR, egy halom pontot kell rá költeni de ahogy olvastam megéri.

Ez az unreal engine 1 kalap szart ér körülbelül. elõször a Turokon szörnyedtem el most meg ezen. A textúrák gagyik pixelesek (1650x1080 minden maxon. A helyszínek mûanyagok kb.6 méter széles "folyosón" kell végig menned lineáris természetesen. gagyi kocka fák meg béna fûcsomók "díszítik" a helyszínt.A gépígény persze az egekben. Az rpg elemek pedig a végletekig leegyszerûsítettek. Köszönjük nektek "nextgen" konzolok, és azon játszó agyatlan casual tömegek. A PC már most sokkal többet tudna ennél hátmég az a 2-3 év amíg kifutnak ezek a szar konzolok. Elõre sírok hogy 2 év múlva is ezt a szar minõséget kell majd néznem minimum 6 hónap konzol verzió portolás után. Végtelenül szomorú.
"The AK-47 and AKM, with the 7.62x39mm cartridge, have a maximum effective range of around 400 meters." Így igaz, elvisz az 800m-re és még halálos is marad de hogy valakit olyan távról eltalálj vele ahhoz inkább mázli kell mint tudás. A játék ennél elõrébb jár de a sztori szerint másfelé vitték el a gépfegyverek fejlesztését. Míg az AK-47 rendes karabélyokba való lõszerrel mûködik, ami nagy, nehéz és van lendülete addig az ME gépkarabélyai homokszem méretû lõszerrel dolgoznak a sztori szerint aminek aminek nincs nagy lendülete, nem tartja úgy a pályáját ráadásul nincs huzagolt csõ sem ami a pontosságot növelné. Cserébe viszont gyakorlatilag nem kell tárat cserélni mivel annyi lõszer fér egybe. (Így magyarázták meg miért nem kell tárazni. 😊 ) Ez elég nagy elõny mivel a katonának nem kell pluszba tárakat cipelni és a harcmezõn nem fordulhat elõ hogy kifogy a lõszerbõl.

Csibusz
Apám adott a gépbe.. mert nem él velünk és neki ez a foglalkozás a gyerekkel..de nem akarok személyeskedni szóval hagyjuk..
DarkSector
csõ a játék az más és nem 300méterrõl irtok a gépfegyverrel.
mert olyan messzire el sem látok.
kb 10méter és még akkor is olyan mint a késdobáló esetében mindenhová lõ, csak a célpontra nem ez kicsit túlzás.
A kkor minek van a shoti?? ugyanaz!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ilyenkor azért jó az ilyen "demo",mert látod,hogy elindul és meg merheted venni😊
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

TDU Online: k4rL06

Üdv, 6600Gt-n is elindul a program? Bioware weblapján 6800Gt a minimum, nem venném meg feleslegesen..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Istencsászár
Ha van olyan géped amin ez a gém elfut normálisan ( ha meg nem akkor nemtudom mit kell rinyálni, vagyél konzolt ), akkor megtudsz venni 1-2 játékot hogy ha szeretsz gémelni, amugymeg kifogás.txt😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ha a játékot megállítod egyszer, akkor a bal felsõ sarokban vannak a gyorsbillentyûk, oda betudsz tenni, már akkor tudsz használni biotikus képességet.

TDU Online: k4rL06

Csibusz
Köszönöm😊
Csibusz
Figyelj sajnos nme mindeki engedheti meg magának azt hogy játékot vegyen... egyedül élek anyummal.. és tudod nem olyan egyszerûû anyagilag..
broman191
300-400 métert visz simán, de 600 méterre lévõ célpontot is találtak már el vele. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

AK-val 400 méterre lévõ katonát már el sem lehet találni. No meg nagyon lassú a lövedék sebessége.

kuci06
nem lehet

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Kandurex
Az egy dolog, hogy pofátlanul lewarezolja, de még, hogy utánna a magyarításért kuncsorog...pff...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Csibusz
Sziasztok õõõõõõõ itt akkor nme kérdezhet olyan aki letõltötte?? Vagy igen??
Ha igen akkor, légyszi arra válaszojatok, sehogy se lehet magyarrá varázsolni??
Köszi elõre is😊
The Protector
Az erõõket csak stoppolva gamet lehet elõhívni és ráküldi a kijelölt személyre?Nem lehet ojat mint a Jedi academiban h mi erõzünk?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

a menuben ki tudod valasztani hogy a cimbik magukat fejlesszek. meg egyebeket.

tobias88
AK47 hatásos lõtávolsága 800 méter(nem a pontossága), és nem ma készült, és a játék meg picit elõrébb jár az idõben.
Erre van a mesterlövész puska, a gépfegyverek a való életben is nagy távon használhatatlanok. Egy rohamkarabéllyal egy golyós üzemmódban örülhetsz ha valakit 300 méterrõl eltalálsz. Egy hordozható mesterlövész puska is 1Km alatt használható (az elsõ és második VH-ban használt Springfield M1903 is maximálisan 690m-re volt pontos). A géppisztolyok a legsúlyosabbak ilyen szinten, 50-100m közötti hatótávval. (A Thompson átlagos hatótávja 75m volt, az MP40-é 100m.) Az ME rohamkarabélyai karakterisztikában súlyosabbak a géppisztolyoknál is a sokkal kisebb lövedékek miatt, ráadásul se huzagolt csõ se semmi ilyesmi szóval nagyjából reális az hogy az ember csak az orra elõtt állókat találja el vele normálisan.

Szolnokboy1
Ez a játék egész egyszerûen EMBERTELEN JÓ! A Citadelben vagyok, dumálgattam, majd megtaláltam a Codex menüt elkezdtem olvasgatni és azon kaptam magam, hogy eltelt egy óra 😊 Kurva jók a sztorik a lényekrõl, a háborúkról, meg mindenrõl. Kotor feeling ott van erõsen, azokat is imádtam! Aki nem tud angolul szvsz, lemarad a játék 95%-áról. Javaslom, hogy várja meg a magyart.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

csupán ott a bibi,hogy regeditben ennél egy deka utalás nincs a nyelvi kódra..az volt az elsõ,amit megnéztem...
Ez egy RPG,nem vagy az elején szuper katona.

Istencsászár
Mindenkit te fejlesztesz.

The Protector
Ugye ebben a gamebn csak egyetlen embert kell pátyusgatni.V a társaidnak is te adsz fegyvert és fejleszted?Mert azt utálom.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Bence94
helo szerintem itt is be lehet állítani a magyart próbáljátok meg hogy a registryben átírjátok az en-t hu-ra,eng-et hun-ra és úgy magyar lesz szerintem itt is bejön mint a pros streetnél.nincscs meg a játék így nem tudom megpróbálni.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

ez csak a minden nyelven benne lévõ help-file-ból van..kérdezz/felelek magyarul is...
3 területi kiadás lesz,ahogy írták is már korábban itt,3 nyelvi verzió,sajna ez nem olyan egységes,mint a cdprojekt anyagai😊
Snexi
Nem hiszem,már a Gamestar-ba is a magyart tesztelték aminek a lapzártája 2 hete volt

Istencsászár
Amugymeg fejlõdsz, mert ez egy RPG, hogy ha kellõ szinten leszel és kifejlesztetél képességeket akkor a célzás is pontosabb lesz...

Istencsászár
Miért kéne a géppityunak messzire hatnia? Én ugy játszottam végig hogy nekem ( Shepörd ) volt gépfegyver, másiknak sznipa, 3.nak pisztoly... ha messzire kelett lõni akkor szinpás kiszedte, énmeg tudtam közbe rambózni meg kommandózni, vagy megfogod és beteszel egy sznipát magadnak ha messzire kell lõni.

DarkSector
Nem hiszem hogy 1 hónappal a magyar verzió boltba kerülése elõtt még dolgoznának a fordításon, remélem csak a lemezek elkészítése és csomagolása van már csak vissza, és már befejezõdött a magyarosítás, mert különben rossz jel lenne!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ebben a játékban már most van egy számomra nagy hiba, hogy gépfegyver, szinte felesleges.
Messzire annyira félrehord, mint amekkora az a kegyetlen nagy célzó.
És ez iszonyatgáz.
Pisztoly úgyahogy, de ráadásul még a lövedéket sem látom hogy az ellenfél testén becsapódik-e vagy mellé megy.
Jah és ezek a pajzsok meg azt sem látom, hogy melyik ellenséget sebzem éppen vagy csak lepattog a töltény a pajzs végett, hiszen a torkolattûz kivételével semmit nem látok.
Ezen nem lehet változtetni?

rotator
Szerintem még ezerrel fordítják/tesztelik a magyarítást...

DarkSector
jah lehet hogy a dialógusok viszont hiányoznek...<#sir>

SötétBarom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azzal a Fist nevû csókával, aki futtatja a night clubot lehetett volna valamit kezdeni? Én sajnos különös kegyetlenséggel hidere tettem😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kuci06
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és mi van ha a két ûrlényt lecsukattam? 😄 (mármint akiknek kellett volna scannelni ezeket a zöld lényeket)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Én is találtam benne magyart, bár én nem értek hozzá valaki ránézhetne, hátha elölehetne hozni!!
<#fejvakaras><#fejvakaras>