Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a grafikát ultra high-re toltam egybõl majd mehet a móka.elindítom hogy mivár,egészen szép,mondhatni megvagyok elégedve,csak egyetlen dolog zavar,kicsit ilyen szemcsés vagy milyen a kép,ja és hogyha messzebb lévõ fény van vagy bármi kicsit ilyen pixeles mosott megoldás van rá,meg tulajdonképp az egészen van egy effect amivel elterelik a figyelmed a recékrõl.végülis jó ez,15 perc alatt nagyon nem is volt gondom ezzel,csak azért elgondolkodtam miért így oldották meg,na mindegy. a grafika kb mint a képeken,valamivel mégis másabb kicsit szebb,meg hát mozgás közben más az egész.végülis tetszik nincs vele bajom.elsõ harcokat kipróbáltam,tetszik,jó az irányítás is,mindne,elején most még kicsit furcsa a grafika is,meg az egész,én nemvagyok benne az ilyen ûrbéli játékokban ami ilyen kúrva modern kor,de tulajdonképpen nagyon tetszik.végülis azt kaptam amit vártam,csak kicsit grafika terén picit eltér.de nagyon nincs vele baj mondom,és ha már én mondom akkor,mert hát rohatt kényes vagyok.ja és nincs kúrvára nagy gépigénye.mondjuk nagy grafikai beállítások sincsenek,egy át portolt cucc ez egyértelmû,konzol átírat,kicsit javítva. de mondom jó ez.de a magyart megvárom,azért ennyire kúrvajó angolom nincs hogy mindent értcsek,már pedig szeretnék.és fontos része ez a játéknak.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Why so serious?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
EU: 2 dvd, angol-német-olasz-francia hang, angol-német-olasz-francia-spanyol felirat (jún. 6.)
BALKÁN: 1 dvd, angol hang, magyar-cseh felirat (jún. 19.)
(A lengyeleknek, oroszoknak szánt kiadványok specifikációját nem tudom.)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Fémdobozos....
http://www.freetvmaci.info/
Sajnálom, hogy pont egy olyan játékkal esik meg, ami megérdemelné hogy sokan a bukszájuk után nyúljanak. Pláne hogy a BioWare azon kevés fejlesztõk közé tartoznak, akik figyelnek a PCsekre és igyekeznek a legjobban portolni a játékot.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Why so serious?
Ezzel együt szerintem jól fog menni a játék, mert egy kib*szott jó játék.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
V9ykn8_TZL0