Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Total War, Armed Assault, Civilization.. stb. Olyanok amik elé nem lehet leülni 20 percet, kicsit kikapcsolni, hanem komolyabb odafigyelést, beleélést igényelnek. Azok a játékok, amik nem arra vannak, hogy elüss egy kis szabadidõt, hanem arra, hogy áldozz rájuk. Tehát a játék nem pótcselekvés, hanem cél. (hú bazmeg de szar ez a melós bill. Tesco márkájú, kb minden második leütést veszi, az E betût meg taposni kell :S)
A felsorolásodból nálam ennek a Mass Effect felel meg egyedül. Persze ha számodra más jelenit a casual kategóriát, hajlandó vagyok elfogadni a nézeteidet, ez lég szubjktív dolog. 😊
Nálatok sem szereti az alt+tab-ot a játék?
Nálam és havernál sem lép vissza a játékba,egyetlen megoldás ha ablakos módban futtatnám,de ahoz sajnos túl kicsi a monitorm
Valaki találkozott már ilyesmivel?
más:Lehet, h unszimpatikus, de amíg nem szankcionálható a warez hatékonyan, addig lopni fogom a játékokat netrõl....még ha 2000Ft ba is kerülne akkor is leszedném mert hamarabb fennvan míg Mo-ra eljut...temeg csalsz máshol..adóban, pókerben, használtkocsi eladásában, életben etc..kár ezen lovagolni
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
A Biora is mindenki csattogtatta a fitymát, hogy ennél szebb a világon nincs.. Ott is megkaptam, hogy ökör vagyok, hogy szerintem nem.. Én nem a játékot szidtam (Bioshock esetében azt is..), csak annyit mondtam, hogy a vizuális része nem makulátlan.. Ennyi..
Xboxon 1 kezemen megtudnám számolni a casual fosokat!
Akkora egy szerencsétlen vagy,de komolyan.
Olyan tipikus "anti konzol vagyok,pedig nem értek hozzá". Idióta.
Ha kritizálni merüjük azt, amit Ti konzolon istenítetek, akkor élbõl hülyék vagyunk, és meg sem érdemeljük... Nem Titeket vakít el a konzol egy kicsit? Mert ez bizony ugyanúgy néz ki itt is, mint ott... Nemlehet, hogy a mi igényeink csak mások, mint a tieitek, (hogy azt ne mondjam, a mi szemünket nem lehet gagyival kiszúrni
http://www.freetvmaci.info/
Mostanság az RD Grid,de az örök csúcstartó a Half-Life 2 széria.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
...hálátlanok.
Ez sokaknál téveszme.
A Mass Effect nem minden irányból tökéletes játék.
Viszont tény hogy a palettán messze a legszebb, ha nemis a legjobb.
Ezt fogadd el, nemtudom mit hittél az U3-as motorról, de nem tud CG minõséget, sõt készülj fel, hogy a többi még 1-2 következõ generáció sem fog tudni.
Az örök igazság meg!!!
" ...külcsin vagy tartalom... "
A büdös életben nem lesz olyan, hogy mindkettõ teljes egészében megleygen.
Max 40év múlva.
Nembeszélve a fejlesztési idõrõl, és a játék árakról, ami így is iszonyat magas...
Ráadásul ha 3x ennyit foglalkoznának egy ilyen játékkal.
Nekem is vannak kivetni valóim, viszon ellenpéldát nem tudok, úgyhogy egyenlõre top ván.... Természetessen a SAJÁT KATEGÓRIÁJÁBAN!!!!!!!!!!!!
Persze ez embere válogatja, hogy ki mit szeret, ha rpg-részt nem vágod, akkor bárki bármit mondhat te akkor is szar játéknak fogod látni.
Turok meg más tészta.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jelen esetben (Mass Effect) határeset.. A helyszínek nem a legszebbek eddig (Eden Prime kifejezetten hányás, 4 évvel ezelõtti színvonal, a Citadel viszont egész korrekt), viszont a modellek, arcok gyönyörûek, fõleg a mimika. Mondjuk a játék szempontjából mind1 (A deus ex is jó ronda volt mikor megjelent, de én még évekkel késõbb is vigyorogva toltam végig. 😊 )
-AA-t én se értem, tiszta stalker 😊
-ezek az árnyékok meg szerintem akaratosak csak még nem tudják igen szépre csinálni 😊
-a játékban sohasem enged menteni 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tudod a turok most nemrég jelent meg max 2 hónapja ugyan ezzel a szar unreal (nem 1-es) engine-vel. De ha tudom hogy itt ilyen agyatlan emberek szólnak hozzá valamihez akkor sose írtam volna ide a véleményemet. jesszus....
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A játék ugy van kitalálva, hogy egyik fegyver se legyen túl erõs. A Biotikusok, pl csak pisztolyt használnak. Ha jól ki van fejlesztve lehet azzal is aprítani, de persze biotikusoknak ott az erejük ami brutális magas szinten.
ez olyan depressziós öregember stílus 😊te kis antiszociális. gondolom küzdened kell , h legyen barátod 😊.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Egy két kasztnál a sniperral nem is lehet zoomolni, csak a pisztollyal...
Errõl ennyit.