Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eléggé türelmetelen vagyok.
Csak azért nem d2d-rõl töltöm, mert 50 dolcsi lenne és még dogozt sem kapok. Egy hetet kibírok valahogy.
Az angollal meg nagyon jól elboldogulok, csak mászkálok beszélgetek emberekkel, olvasgatom az anciklopédiát, küldiket oldok meg.
Nagyon össze van téve a világ ...
Látszik rajta, hogy sokáig el leszek vele és nagyon nagy az újrajátszhatóság. Ilyenért érdemes pénzt adni.
KOTOR-okat is vagy 3x véigtoltam és lehet (biztos) lesz még.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Apropó. 3,5 órán át játszottam csak a citadell-ben, úgy hogy nem tudtam 100%-ra megcsinálni a Keeper-es kûldit, mert 17/21-et sikerült megtalálnom (minden mellékküldit felvettem). Néhány játékot ennyi idõ alatt visz végig az ember. Szerintem jó hosszú lesz ha már az elsõ nagyobb helyen ennyit el lehet tökölni.
US vörzsön (még nincs is kint más), bontatlan.
35 dolcsi, postával együtt (5500 FT).
Ennyit szerintem simán megér és a hét végére itt is lesz szerintem.
Addig lehet elkezdem újra egy vanguarddal ...
Ha igen, hogy vettétek meg?
- Online store letöltés
- Online store DVD (még mindíg nem szállítanak ide?)
- Külföldi ismerõs
Köszi
atya úr isten, ezzel én nem vagánykodnék, a bg2 höz látlantanul megmondom hogy ennek köze sincs
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
háááát, kib*szott jó a játék...
az egyetlen dolog ami idegesít, hogy választanom kell: vagy gépfegyver, vagy biotikus erõ.
namost a gépfegyver az egyetlen igazán jól használható fegyver, de a biotic technikák nélkül meg unalmasabb...
És tényleg ez a magyarázat emberek. Néhányaknak eredetivel is elõjön de aki másolttal nyomja annak meg mindnél. Azok írnak a hivatalos fórumba. Ennyi. Várjatok türelemmel, majd jön rendes crack.
Why so serious?
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
Nem tudom mi igaz ebböl egy probát megérne.
EREDETI JÁTÉK FULL BUGMENTES !
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Why so serious?
Next PC upgrade: 2022
tényleg mûködik ez a duplakattogtatás 😄😄😄😄D😄😄 omg
"I found out a way to save your game, even with the RLD AND Det crack:
Go to "c:users%name%DocumentsBioWareMass EffectConfigBIOGame.ini :
m_bUseNewSaveSystem=TRUE;
m_bIgnoreDLCRequirements=FALSE; <<< Írd át TRUE -ra
m_fAutoSaveTime=300.0
m_nNumSaveSlots=5;
m_fAutoSaveAttemptDelay=2.0;
m_bFilterCharacterSaves=true
m_bDissableAutoSave=TRUE;
m_nSaveGameSize=4194304
m_bEnableLimitedSaves=FALSE;
m_nMaxSaveGames=999;
m_GameSpecificOptions=OPTION_TYPE_COMBAT_DIFFICULTY;
m_GameSpecificOptions=OPTION_TYPE_AUTO_LEVELUP;
m_GameSpecificOptions=OPTION_TYPE_SUBTITLES;
m_GameSpecificOptions=OPTION_TYPE_TARGET_ASSIST_MODE;
m_GameSpecificOptions=OPTION_TYPE_SQUAD_POWER_USE;
m_GameSpecificOptions=OPTION_TYPE_AUTO_SAVE;
m_srQuickSaveComplete=181127;
m_srQuickSaveFail=181126;
DLC stands for "Download Content" in case you were wondering.
Try it, it works seamlessly. (I'm not sure if the galaxy map works this way though, but worth the try, if it fails, use the cheat to go to other planets as explained above (Thanks))
Edit: Update, You don't need to remove the Online package for this to work. (ki is szedtem...)
Edit2: Gah! After playing ~1 hour and 20 minutes you can't save again, I ended up extracting information about the captain that he used to be a *** once I walk out that bar, my teammates start talking and exactly from that point on you're unable to save again. I'm pretty sure it's just another protection measure.
+1 cucc, amit nem teszteltem, csillagtérképre:
No need to do the console thing.
When accessing the galaxy map by pressing 'E' just keep on clicking both your left and right mouse buttons. I have no idea why, but it fucking works. lol
Tested it out on my friend's PC (didn't bother getting it since I've already gone through it on the 360) and it's fine. All that's needed now is the save I guess"
[merlinw.org]
galaxy map gyógyítás:
savegameknél config mappában BioInput.ini -hez hozzáadni egy sort:
ezután játék közben tab megnyitja a konzolt, ide kell beírni:
AT BIOA_WAR00 -> Ferosra megy
AT BIOA_ICE00 -> Noveriara megy
többi mapnév a játék könyvtárából az \Mass Effect\BioGame\CookedPC\Maps\ útvonalon megnézhetõ.
Már csak 19 nap ...
<#integet2>#integet2>
Why so serious?
V9ykn8_TZL0
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.