11074
  • zorrobomber
    háthát

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én való életben is kiirtottam volna simán a rachnai-okat. oké hogy game szerint beigazolódik pár paragon döntés, de azért a rachnai-os döntésről nem lehet tudni hogy nem az Alien 5ik részének kezdete lenne e az életben tartásuk. plusz az is milyen hülyeség már hogy a citedel-es figura sipákol hogy kísérleteznek a felesége holttestén. kb akkor azt se hagyná hogy a szerveit átültessék?? én hagynám...
  • Ron Ragm
    Tali a cuccal fizetett azért, hogy megmentettem az életét, Garrus és Wrex meg csak azt mondja meg hol találhatom meg Talit (lsd: Fist), ez még nem jelenti azt hogy automatikusan a nyakamon lóghatnak.

Tali: Hadd menjek magával, látta mire vagyok képes!
    Shep: Nem.
    Kaidan: Ugyanmár főnök, hasznunkra lehet minden segítség.
    Shep: NEM. *lelép*

Szal ez hol van? Félreértés ne essék, bírom a karaktereket, de annyira hypeolták a játék mélységét és a döntések szabadságát, és nem ez az egyetlen helyzet ahol akármit is választasz mindig ugyanaz történik. Ennyi erővel minek választani? Ja hogy lehetek jóarc meg totális seggfej, ez aztán a döntések szabadsága.
  • robotnyk
    nézd meg a csapattagokat. overload, sabotage a pofájának, ezek mintha már viszonylag korán is lennének.
  • Cat 02 #3830
    Megpróbálom majd, csak annyira elegem lett h elmentem PES ezni :D
    Csak érted, jön felém, lökés -> semmi, olyan feketelyukos cucc -> semmi, kicsit ideges lettem xD Majd ráküldöm Wrex et tankolni ^.^
  • Sir Quno Jedi
    Jah, hogy aaaaz?! Leszeded a pajzsát aztán durrbele. Nemnehéz.
  • Cat 02 #3828
    Az első bolygón, azon a havason van. Ashley-t többet nem viszem sehova :D
  • Sir Quno Jedi
    Jah, meg Tali ért a Geth-ez közülünk egyedül (ki hitte volna). :D
  • Sir Quno Jedi
    Mármegmiértis? Tali kell a cucca miatt, az végülis az övé már, Liara a látomásai, a prothean történelmi tudása és az agybuzergászása miatt, Wrex pedig ki tudja miért (má nem emléxem). Szal. hogy a sztori főszereplőit nem lehet kiahgyni, azt én NEM rónám fel hibájául a játéknak! :D
  • robotnyk
    én próbáltam reggel kávét főzetni a programmal, de nem tudtam, ezért is feketepont jár nekik.
  • Sir Quno Jedi
    Nem olyan hülyeség ám általában a paragon döntés (végülis ez nem jó-rossz verseny, mivel mi a jófiúk oldalán vagyunk mindenképpen). Később, ha jobban utána szagolsz, akkor általában hosszú távon szépen beigazolódik, hogy helyes volt már akkor is. Csak nem 1xű néha lenyelni a békát, ammá tuti. Végülis erre tanít a proggi, hogy soxor olyat kell tennünk amit...
  • Ron Ragm
    Akkor már csak Garrust lehetne lerázni ad okinál, utána wrexet, bár ezek után kétlme. Ez viszont egy hatalmas feketepont a készítőknek :(
  • Sir Quno Jedi
    Nahameg nem megy, akkor kicsi vagy még, vagy túl nagy, de ez esetben is ott a Mako. azt durr neki. XP fele , de kit izgat.
  • Sir Quno Jedi
    Talit szvsz. nem lehet. Próbáltam mindenféle beszélgetési ágat és nem ment (kíváncsi voltam).
  • Cat 02 #3820
    És ezt a társaimnak h mondjam el ? :D Mert én a pajzs miatt csak csak túlélem, de a többiek :S
  • Ron Ragm
    -"- tudtad, hogy ha akarod, akkor Garrus-t gyakorlatilag "otthagyhatod" az állomáson (csak utasítsd vissza amikor csatlakozni akar, és hagyd ott:)"

Ezt anno ki akartam is próbálni - azt tudom hogy Ash-t és Liarat kötelező magunkkal hurcolni, de vajon ott lehet hagyni Talit, Wrexet ÉS Garrust? Vagy tali és a kettőjük közül valmelyiknek muszáj velem jöniük.
  • tommyboi22
  • MrAndree
    Nem olyan nehéz leverni azt a krogant, most hardcore-on elsőre sikerült /16os szintű voltam/. Leszeded a geth haverjait aztán koncentrálhatsz rá. Annyi az egész, hogy ne engedd közel. Nekizavartam Ashley-t meg Kaidan-t és amíg őket ütötte én szépen ledaráltam.
  • tommyboi22
    >>Geth Juggernauttal mi a faxt csináljak ?

lassan lő, tehát oldalazz el a lövés elől, eccerű. (kb. 2-3mp mire odaér a lövedék, szépen oldalra lépsz és kész), magyarul ne bújj fedezékbe, mert akkor odadurrant és lecsos.
  • BEAST #3815
    en is igy jatszok, 95% paragon 5% renegade :p
  • zorrobomber
    Azért itt nem az a helyzet mint a kotorban, hogy minden fekete-fehér. A paragon választások között elég sok baromság van amivel nem tudok egyetérteni. Én általában úgy játszom ezeket a gamékat, hogy próbálom beleélni magam és úgy dönteni ahogy való életben is döntenék! Kotorokban mindig full jó voltam(képtelen voltam gonoszkodni), itt pedig kb 2/3 renegade 1/3 paragon vagyok! :)
  • Cat 02 #3813
    Noone knows ? :S
  • Fenrir
    Qrva lassúak, főleg Citadellben :)
  • Cat 02 #3811
    De.
  • csgj
    Hát nem igazán... Egyáltalán nem lassúak.
  • adammmmmmm
    Az első poénon jót röhögök de a másodikat már nem értem. Vagy nem találom olyan viccesnek.
  • Cat 02 #3808
    Geth Juggernauttal mi a faxt csináljak ?

Jön, lő egyet és meghal egy ember.
  • gyuri12
    A PC verzsönben is rohadt lassúak a liftek?
  • Kimi23
    Ebben maradéktalanul egyetértünk
  • tommyboi22
  • tommyboi22
  • Sir Quno Jedi
    Végülis a paragon vonal visz legközelebb a Star Trek (TOS) béli felfogáshoz. Ahol a flotta válogatott tagjai már-már "szuperemberek" akik felül tudnak emelkedni saját állati vágyaikon és kicsinyes emberi érzéseiken, avagy képesek a "greater good" oldaláról megközelíteni a valóságot és globális egészként tekinteni az univerzumra. Lásd. még Hero.
  • Sir Quno Jedi
    Nem lesz könnyű. Lényeges, hogy ne gyűjts renegade pontokat egyáltalán és ugye az néha elég trükkös, ha reálisan kakrod kezelni a problémákat. Node a sötét út nem erősebb, csak simább, könnyebb... :DDD
  • tommyboi22
    isteni szépen írtad, ki is fogok próbálni egy Lia/Tali/paragon végigjátszást, olyan kedvet csináltál hozzá!

/respect
  • Sir Quno Jedi
    Ha paragon oldalban utazol, akkor messze magasan Liara a legideálisabb társ/csapattag/partner, mivel az Asari-k a legfejlettebbek a szövetségben és itt most nem csak a technológiáról van szó, hanem a spirituális fejlettségről, a magas intelligenciáról, az erkölcsi és morális tartásról. Liara még az Asari-k közül is kitűnik érzékenységével, tudásával és felvilágosult nézeteivel (még azok is hülyének tartják :D, egyszóval ő is igazán különleges a fajtájában, mint a főkarink az emberek között). Igazi keményvonalas idealista, aki képes is tenni az elveiért. Tökéletes partner egy újdonsült "galaktikus polgár" számára, mint jómagunk. Mondhatni ő a jobbik énünk, aki irányt mutat az éjszakában. Érdemes vele sokat ebszélgetni.

Wrex, Garrus és a többiek pedig azért fontosak, mert őket pedig MI taníthatjuk és közben magunk is jobban megérthetjük az utat, amin végig kell mennünk. Nekik is és nekünk is. Ők azok akik miatt duplán kell teljesítenünk, akiknek példát kell mutatnunk és nem szabad feladnunk a legsötétebb és kilátástalanabb helyzetben sem. Rajtuk keresztül érjük el a saját megváltásunkat is.

Éppen ezért Liara és Tali társasága egy full paragon adeptus karakter számára maga a tökély. Velük lesz teljes a kép.
  • tommyboi22
    >>>Nomeg oda wrex is kell ám! :D

Wrex mindenhová kell, Wrex legjobb!:)))

*hivatalos Wrex-fan-klub alapító tag vagyok***

Wrex legnagyobb beszólás (mondjuk mind nagy): liftben, Ashley mond valamit a Kroganokról, de rosszul sül el, erre Ashley:
    Figyelj Wrex, csak felejts el amit most mondtam...
    Erre Wrex: "done."
    muhahaha, hát beszartam amikor meghallottam:)

• tommyboi22
    hát ez nézőpont kérdése, szvsz a sztorin ez nem változtat, én pl. először is úgy játszottam végig, hogy felvettem ugyan Liát, de mivel idegesített a vinnyogása, végig a hajón maradt- és nem rontott az élményen, a sztori jó volt úgy is. A játék nem Liaráról szól szerintem, bár érzem szavaidból, hogy neked az egyik kedvenced, amivel nincs is semmi gond.

de mondom mégegyszer, ez egy RPG, bármilyen sorrendben, bármilyen csapatösszeállítással játszhatod, az élmény szuper (sőt éppen ezért más- és más mindegyik végigjátszás), szóval azért csak nem adtam annyira rossz tanácsot. Ráadásul megkíméltem a srácot egy igen nehéz, igen frusztráló, 100-szor visszatöltős mind a 100szor "mozi végignézés mert nem lehet menteni" csatától, mivel azt a Krogant alacsony szinten leverni nagy sz***ás:) Én nem tanácsoltam, hogy rohanjon végig a főszálon, csak egy olyan sorrendet mondtam, ami relatíve könnyű, ezért első végigjátszásnak szerintem jó.
  • Sir Quno Jedi
    Nomeg oda wrex is kell ám! :D
  • Sir Quno Jedi
    Azé! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Mer ugye ennyi erővel azt is tanácsolhattad volna neki, hogy rohanjon végig a főszálon és hagyjon ki MINDENT, mer nem lényeges. Igaznak igaz, hogy meg lehet csinálni úgy is, de tanácsnak akkor sem jó, mert nem sokat fog látni a játékból és szinte semmit sem fog megtudni az "egész" sztoriról.
  • tommyboi22
    hát levettem mire gondolsz, de nem nagy szám sztem, 2-3 mondat pluszban, egyszer megéri úgy is végigtolni, de én nem ájultam be tőle:)

fogalmazzunk akkor úgy: ha Liara veled van egy bizonyos helyen, akkor kicsit más a sztori azon a bizonyos helyen, de fordítva is igaz: ha legvégül mész el hozzá, akkor olyanokat dumál, hogy

.. szóval olyanokat mond, hogy "biztos hallucinálok, ide senki élő ember nem jön.. te valódi vagy? stb.. muhaha, poén

szóval igazad van, meg nekem is igazam van, szent a béka:)