11074
-
#3873 No azért sem Ashley volt a hibás, hanem te magad, azt gondolom vágod?! Vicces megoldás után őt büntetni a saját f@szságod miatt. :DDD -
Cat 02 #3872 Ki az a Liara ? Lehet h kihagytam egy szereplőt ? :D -
#3871 Én végigjátszottam és várom a magyar verziót mert meg szeretném venni, hogy végigjátszhassam úgy is :) -
#3870 Liara a legdurvább harcos a hajón. Mivel az Asarik született biotikusok, nem úgy, mint pl. az emberek, így ő mindenféle fegyó nélkül is ki tud rámolni egy harci űrállomást! Nem véletlen fosnak az Asari kommandóktól galaxisszerte. Igazi kis élő terminátor/jedi keverékek. Az csak hab a tortán, hogy mocskosul okosak is és sokáig is élnek... Jah kérem...
Szóval akit megtéveszt a kedves/édibédi/bájos kék földönkívüli csirke küllem, az nagyon rá tud velük baxni. :D
Tali meg alapból a legjobb gépész, született teknomágusi vénával. Nem kell asszem bemutatnom. -
#3869 Hát volt már olyan, hogy pl Wrextől nem vettem észre Ashleyt, azt hittem, eltűnt vagy bug vagy lemaradt : D -
#3868 Ó, hát hiba nem olvasni a kódexet : ) Akkor meg pláne megnézném maszk nélkül, pár baci benyelése még nem a biztos pusztulás : D
Amikor "megkaptam" Talit, öt percig csak fogattam a kamerát és nézegettem, szeritnem nagyon ötletes.. : D -
#3867 ha lehetne, én wrexből vinnék kettőt magammal.
tali armorjáról meg annyit, hogy szerintem csak rajta néz ki normálisan a phoenix armor set. -
MrAndree #3866 Nem igaz, voltak jó páran aki megvárják a magyar verziót. Mondjuk ők meg nem nagyon vannak itt szóval tökmindegy. :) -
#3865 már mindenki 2szer kijátszotta akit érdekel a gém -
MrAndree #3864 Tali szerintem is jól néz ki. De nem azért hord maszkot mert megfulladna hanem mert a fajtájának 300 év hajón tartózkodás után eléggé nincs immunrendszere. :) -
MrAndree #3863 Női Shepardoknak is ott van Liara. :) Tali-t most, hogy engineer vagyok nem nagyon használom. Ashley nekem szimpatikus, meg nagyon hasznos is. Liara szintén. Wrex meg tényleg nagyon nagy arc. :) Garrus valóban olyan semmilyen, az egész játékban kétszer használtam összesen, egyszer a Citadellán meg egyszer amikor a hozzá kapcsolódó küldetését csináltuk. -
#3862 Mi? Tali szerintem állati jól néz ki, baromi jól meg lett "csinálva", de megnézném maszk nélkül is, csak valószínű, nem kapna szegény légt : D -
#3861 Oh, pedig Liara a favorit nálam, Talival még nem sokat közösködtem : D Általában Garrust vittem magammal, de tényleg unalmas, általában úgy viselkedik mint egy két hetes kutyakaki. Most újrakezdtem, és biztos, nem őt fogom magammal hurcolászni.. Ashley-t alias rinyagépet pedig úgy penderíteném ki legtöbbször, ahogy csak lehet, Kaidan is lapos, kár, hogy a női Shepardoknak ő van előírva : D Wrex meg a legnagyobb arc. -
MrAndree #3860 Hát de alapból nem tagjai a legénységnek, szóval elég jól meg van magyarázva miért vannak ott. Ráadásul mindkettejük nagyon hasznos. Tali azért mert mindent kinyithatsz vele, Liara meg a biotikus skill-jei miatt. -
#3859 mindkettonek megvan a maga oka hogy tagja legyen a csapatnak :p ... es egyikuket sem felteni ha harcra kerul a sor :) -
#3858 Én is utálom mindkettőt. Talinak nyomorék a ruhája, Liara meg randa:P, őt amúgyis csak a legvégén vettem föl. Én mindig Kaidant és Ashleyt vittem magammal amíg[SPOILER]Ashley meg nem halt. utána mindig Garrus-t vittem magammal. Azért Ashleyt hagytam meghalni, mert megölte Wrexet -
#3857 hát pont ez a probléma hogy egy szövetségi fregatton olyan hülyén néz ki ez a két "édes" karakter különosen liara. -
#3856 Nem tökölök, itt van ha kell valakinek (A,B,C = 1,2,3 oszlop):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
AC
AB
CB
AC
BA
BC
AC
AB
CB
CA
BA
CB
AC
AB
CB
-
#3855 Igen. Ha jól csinálod, automatikusan bedob egy videót.
Ha nagyon nem megy, szólj, felírtam papírra a lépéseket. -
tommyboi22 #3854 ominózus zselét bele, oszt jóva! (kell bele vagy 200 és akkor nem kell vacakolni a tornyokkal:)
-
csgj #3853 Ja. Amúgy a core-okat körülölelő keretek színe mutatja, hogy hova megy az az energiatömb, ha elveszed onnan... -
Cat 02 #3852 Tehát mind a 4et egy magra, csak ne az 1-esre ? -
csgj #3851 Ha jól emlékszem, a core 2-re vagy 3-ra kellett vinni az összeset. Full energiát kell kapcsolni az egyikre. Kicsit el kell vele sz*rakodni, aztán sikerül :D Utána nem kell semmire sem kattintani, mert ha sikerült, akkor azt majd észreveszed nyugi :) -
Cat 02 #3850 Ezt megcsinálom és utána ? Mert ha shutdownra kattintok akkor kezdhetem előröl. -
#3849 szerintem pedig pont Tali es Liara a ket legedesebb karakter a jatekban, Wrex szovegein meg jokat lehet mosolyogni :p ... Garrus unalmas, ahogy Kaidan is... Asht meg birom, most is allando tag a csapatomban :) -
csgj #3848 Tali a legjobb :P -
#3847 Vajon miért is "irritáló" a két fejlett űrlakó számodra?! Gondolj csak bele... :D -
#3846 egy gond van ezzel, mégpedig az hogy liara, és Tali a két legirritálob karakter a játékba. Én favoritom Garrus, Ash, Wrex. -
#3845 Neeem rakunk ékezet és írásjeleket és amúgy semmitsenem a file-névbe! :D -
csgj #3844 De ezt kell megcsinálni :P -
Cat 02 #3843 Spoiler
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080616131841n_vtelen.JPG
nem ezt kell megcsinálni ? V kattintsak a shutdownra ? :D -
MrAndree #3842 Azért ez egy csöppet nagyobb. -
#3841 mert a talis tema nem votl spoiler.... -
csgj #3840 Hát, én nem éreztem lassúnak, de jó nekem :P -
MrAndree #3839 Azért ekkora orbitális spoilert csak így kivágni mindenféle figyelmeztetés nélkül nem semmi. -
#3838 colonistek már lerendezve rég, csak gránátozni szeretnék többet. -
#3837 istenem te nub
ments virmire előtt aztán mindig győzd meg/ lődd le wrexet ha nagy választásokat akarsz.... -
#3836 feltöltődik magától? 1ébként kérdeztem én is már. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!colonist-eket asszem ha közelről fejbecsapod fegyverrel, akkor is túlélik. -
#3835 ja és még nem játszottam végig, végén kiderülő titkokat ne hozzatok fel ellenérvként :) -
#3834 használj vs synthetic lőszert, közel nem érnek (ha igen akkor meg throw)
kérdésem lenne többiekhez, már kijátszottam 3szor de még mindig nem tudom, hogy hol tudnám feltölteni a gránát készletem maxra úgy mint pl a medi gelt az orvosiban?