11074
  • Sir Quno Jedi
    No azért sem Ashley volt a hibás, hanem te magad, azt gondolom vágod?! Vicces megoldás után őt büntetni a saját f@szságod miatt. :DDD
  • Cat 02 #3872
    Ki az a Liara ? Lehet h kihagytam egy szereplőt ? :D
  • Fenrir
    Én végigjátszottam és várom a magyar verziót mert meg szeretném venni, hogy végigjátszhassam úgy is :)
  • Sir Quno Jedi
    Liara a legdurvább harcos a hajón. Mivel az Asarik született biotikusok, nem úgy, mint pl. az emberek, így ő mindenféle fegyó nélkül is ki tud rámolni egy harci űrállomást! Nem véletlen fosnak az Asari kommandóktól galaxisszerte. Igazi kis élő terminátor/jedi keverékek. Az csak hab a tortán, hogy mocskosul okosak is és sokáig is élnek... Jah kérem...

Szóval akit megtéveszt a kedves/édibédi/bájos kék földönkívüli csirke küllem, az nagyon rá tud velük baxni. :D

Tali meg alapból a legjobb gépész, született teknomágusi vénával. Nem kell asszem bemutatnom.
  • böröczk
    Hát volt már olyan, hogy pl Wrextől nem vettem észre Ashleyt, azt hittem, eltűnt vagy bug vagy lemaradt : D
  • böröczk
    Ó, hát hiba nem olvasni a kódexet : ) Akkor meg pláne megnézném maszk nélkül, pár baci benyelése még nem a biztos pusztulás : D
    Amikor "megkaptam" Talit, öt percig csak fogattam a kamerát és nézegettem, szeritnem nagyon ötletes.. : D
  • Lynx_TWL
    ha lehetne, én wrexből vinnék kettőt magammal.

tali armorjáról meg annyit, hogy szerintem csak rajta néz ki normálisan a phoenix armor set.
  • MrAndree
    Nem igaz, voltak jó páran aki megvárják a magyar verziót. Mondjuk ők meg nem nagyon vannak itt szóval tökmindegy. :)
  • Lynx_TWL
    már mindenki 2szer kijátszotta akit érdekel a gém
  • MrAndree
    Tali szerintem is jól néz ki. De nem azért hord maszkot mert megfulladna hanem mert a fajtájának 300 év hajón tartózkodás után eléggé nincs immunrendszere. :)
  • MrAndree
    Női Shepardoknak is ott van Liara. :) Tali-t most, hogy engineer vagyok nem nagyon használom. Ashley nekem szimpatikus, meg nagyon hasznos is. Liara szintén. Wrex meg tényleg nagyon nagy arc. :) Garrus valóban olyan semmilyen, az egész játékban kétszer használtam összesen, egyszer a Citadellán meg egyszer amikor a hozzá kapcsolódó küldetését csináltuk.
  • böröczk
    Mi? Tali szerintem állati jól néz ki, baromi jól meg lett "csinálva", de megnézném maszk nélkül is, csak valószínű, nem kapna szegény légt : D
  • böröczk
    Oh, pedig Liara a favorit nálam, Talival még nem sokat közösködtem : D Általában Garrust vittem magammal, de tényleg unalmas, általában úgy viselkedik mint egy két hetes kutyakaki. Most újrakezdtem, és biztos, nem őt fogom magammal hurcolászni.. Ashley-t alias rinyagépet pedig úgy penderíteném ki legtöbbször, ahogy csak lehet, Kaidan is lapos, kár, hogy a női Shepardoknak ő van előírva : D Wrex meg a legnagyobb arc.
  • MrAndree
    Hát de alapból nem tagjai a legénységnek, szóval elég jól meg van magyarázva miért vannak ott. Ráadásul mindkettejük nagyon hasznos. Tali azért mert mindent kinyithatsz vele, Liara meg a biotikus skill-jei miatt.
  • BEAST #3859
    mindkettonek megvan a maga oka hogy tagja legyen a csapatnak :p ... es egyikuket sem felteni ha harcra kerul a sor :)
  • Gerbill
    Én is utálom mindkettőt. Talinak nyomorék a ruhája, Liara meg randa:P, őt amúgyis csak a legvégén vettem föl. Én mindig Kaidant és Ashleyt vittem magammal amíg[SPOILER]Ashley meg nem halt. utána mindig Garrus-t vittem magammal. Azért Ashleyt hagytam meghalni, mert megölte Wrexet
  • SZEG007
    hát pont ez a probléma hogy egy szövetségi fregatton olyan hülyén néz ki ez a két "édes" karakter különosen liara.
  • MerlinW
    Nem tökölök, itt van ha kell valakinek (A,B,C = 1,2,3 oszlop):

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

AC
    AB
    CB
    AC
    BA
    BC
    AC
    AB
    CB
    CA
    BA
    CB
    AC
    AB
    CB
  • MerlinW
    Igen. Ha jól csinálod, automatikusan bedob egy videót.
    Ha nagyon nem megy, szólj, felírtam papírra a lépéseket.
  • tommyboi22
    ominózus zselét bele, oszt jóva! (kell bele vagy 200 és akkor nem kell vacakolni a tornyokkal:)
  • csgj
    Ja. Amúgy a core-okat körülölelő keretek színe mutatja, hogy hova megy az az energiatömb, ha elveszed onnan...
  • Cat 02 #3852
    Tehát mind a 4et egy magra, csak ne az 1-esre ?
  • csgj
    Ha jól emlékszem, a core 2-re vagy 3-ra kellett vinni az összeset. Full energiát kell kapcsolni az egyikre. Kicsit el kell vele sz*rakodni, aztán sikerül :D Utána nem kell semmire sem kattintani, mert ha sikerült, akkor azt majd észreveszed nyugi :)
  • Cat 02 #3850
    Ezt megcsinálom és utána ? Mert ha shutdownra kattintok akkor kezdhetem előröl.
  • BEAST #3849
    szerintem pedig pont Tali es Liara a ket legedesebb karakter a jatekban, Wrex szovegein meg jokat lehet mosolyogni :p ... Garrus unalmas, ahogy Kaidan is... Asht meg birom, most is allando tag a csapatomban :)
  • csgj
    Tali a legjobb :P
  • Sir Quno Jedi
    Vajon miért is "irritáló" a két fejlett űrlakó számodra?! Gondolj csak bele... :D
  • SZEG007
    egy gond van ezzel, mégpedig az hogy liara, és Tali a két legirritálob karakter a játékba. Én favoritom Garrus, Ash, Wrex.
  • Sir Quno Jedi
    Neeem rakunk ékezet és írásjeleket és amúgy semmitsenem a file-névbe! :D
  • csgj
    De ezt kell megcsinálni :P
  • Cat 02 #3843
    Spoiler

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080616131841n_vtelen.JPG

nem ezt kell megcsinálni ? V kattintsak a shutdownra ? :D
  • MrAndree
    Azért ez egy csöppet nagyobb.
  • BEAST #3841
    mert a talis tema nem votl spoiler....
  • csgj
    Hát, én nem éreztem lassúnak, de jó nekem :P
  • MrAndree
    Azért ekkora orbitális spoilert csak így kivágni mindenféle figyelmeztetés nélkül nem semmi.
  • Lynx_TWL
    colonistek már lerendezve rég, csak gránátozni szeretnék többet.
  • Lynx_TWL
    istenem te nub
    ments virmire előtt aztán mindig győzd meg/ lődd le wrexet ha nagy választásokat akarsz....
  • zorrobomber
    feltöltődik magától? 1ébként kérdeztem én is már.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    colonist-eket asszem ha közelről fejbecsapod fegyverrel, akkor is túlélik.
  • zorrobomber
    ja és még nem játszottam végig, végén kiderülő titkokat ne hozzatok fel ellenérvként :)
  • Lynx_TWL
    használj vs synthetic lőszert, közel nem érnek (ha igen akkor meg throw)

kérdésem lenne többiekhez, már kijátszottam 3szor de még mindig nem tudom, hogy hol tudnám feltölteni a gránát készletem maxra úgy mint pl a medi gelt az orvosiban?