Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és másik kedvenc karim Shepard xD Mert egy jó kis csajt készítettem, aki mellesleg kedves paragon beállítottságú...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Why so serious?
2, Garrus
Olvasgattam kedvenc idézeteket de ezeken nagyon borultam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Garrus: "I really hope we get to see the Normandy in combat."
Wrex: "Only an idiot wishes for combat in a stealth ship!"
-----------------------------------------------------------
Kaiden: "I'm surprised you'd fight other krogan, Wrex."
Wrex: "Anyone who attacks us is either stupid, or on Saren's payroll. Killing the latter is business... killing the former is a favor to the universe."
3, Ashley
4, Saren
5, Sovereign
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Why so serious?
Attól függõen, hogy éppen kiket tartasz a partyban befolyásolják a cselekményt, esetleg változtat a fõszálon valamit? Nekem így elsõ blikkre Tali'Zorah nar Rayya meg Wrex a szimpi.. Esetleg a csirke az Eden-rõl..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kiváncsi is fogsz maradni😊
Idáig a beszélgetések alapján nekem is Tali a kedvencem 😊 Kíváncsi vagyok hogy néz ki a ruhája (minden ruhája😊 nélkül...
Mellesleg volt másnak is problémája a galaxis térképpel a normandián? Végre enyém a hajó és repülhetnék...erre amikor belépek a térképbe, majdnem lefagy és csak a tiszta fekete képernyõt mutatja, meg felül a widow, aztán valami mást majd Milk way feliratot és visszadob. Gondolom ott kellene beállítanom, hogy hova utazok, de így nem igazán megy. Van amikor egy pillanatra bevillantja a képet de semmi használható :S Tudja valaki, hogy ez mitõl lehet, és legfõképp, hogy hogyan lehet kijavítani? - Elõre is köszi!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
2, Shepörd
3, Tali'Zorah nar Rayya
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Nem tanultál , stílusod ugyanaz maradt.
Paraszt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Srác, egy valamit érts meg, próbáld meg felfogni a csökevény agyaddal: ha valaki -ahogy te írod, idézem-: "nem teheti meg h ennyi pénzt adjon egy játékért", akkor az NEM JÁTSZIK vele. Ennyi, ilyen kurva egyszerû. Mert nem teheti meg, te írtad, b+!
Nem áll módjában, érted? Nem járok Ferrarival, mert nem tehetem meg, de ezért nem is lopok egyet. Ezen állás szerint ma, 2008-ban Magyarországon luxuscikknek számít az eredeti játék, ez van. Költözz el, én azt csináltam. De ne lopj! Amit csinálsz, az törvénytelen, csak épp fel sem fogod. Szánalmas vagy, ne mondd, hogy "van határ", mert pont te vagy az, akinél nincs.
Néhány UE3-as játéknál bejött nekem.
Itt van. Második hozzászólás a topicban.
Why so serious?
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?