11074
-
Djemba #3953 :) -
adammmmmmm #3952 Holnap után:D -
csgj #3951 Június 19... -
Djemba #3950 mikor lesz magyar felirattal a game??? -
csgj #3949 Nem :D Tulajdonképpen én nem tudnék ilyen faxaságokat rakni a topicba. Max mozgó bannerképet, háttérképet, szövegládaképet, de eddig egyik se jött be itt senkinek :P Nem mintha baj lenne, így sokkal klasszabb a topic valóban... DE, ha tudok, törlök pár warez kommentet. Kellett néha... :D -
Cat 02 #3948 Valami szebb ikont nem tudsz oda beoperálni ? ^^ -
csgj #3947 Ehh, tényleg, miért is vok házigazda? :P Mindent elintéztek, amikor nem vok itt... (Most már zene is van) -
#3946 Ezt használd képfeltöltéshez: http://media.proxnet.hu/ -
ShaiHulud #3945 midnen karakter veled lep szintet, amikor uj embereket viszel, akkor elso dolgod az legyen, hogy bemesz a squad menube es elosztod a talentponjaikat, amik osszegyultek:) -
Cat 02 #3944 Megvan,
c, én most ugye remélem végigviszem az első bolygót és ha a 2.-ra más embereket viszek akkor ők megint lvl 1 esek lesznek ? -
#3943 Ha nem vagy VIP tag, akkor egyszerre max 20 kb-os képet tölthetsz fel. Ha pedig lejár a VIP-ed, akkor a képeid megmaradnak a galériádban, ezért lehet neked is tele képpel, mint nekem (pedig most én sem vagyok VIP tag...) -
tommyboi22 #3942 poénok: beírod konzolba hogy "spawnvehicle" és mehet a garázdálkodás!
http://img162.imageshack.us/my.php?image=masseffect2008060223151ht8.jpg
ugyanide: beírod hogy "toggleflycam", és isteni screenshotokat lehet csinálni, nomeg nézelődni, főleg a táncosnőket a bárban:))
amúgy ha a "képfeltöltésre" nyomok, akkor cska 20KB-ot enged tényleg, azt meg hogy a galériám hol van nemtom, nincs ilyemn gomb seholse muhaha -
#3941 KB? Ugyan, szerintem MB lesz az : P Én sem vagyok vip, mégis bővelkedik a galériám jópár képben, hajrá : ) -
tommyboi22 #3940 hát oda csak 20kb enged, mer nem vagyok VIP vagymi, 20kb az meg kb egy ikonra elég:)) node mind1, annyira nem érdekes -
#3939 először töltsd fel a saját galériádba.. -
tommyboi22 #3938 nofene, nemtok képet berakni?:)))
-
tommyboi22 #3937
na megnézzük el tudom-e vinni level 60-ig kicsikémet:)) most éppen lvl52
-
bgabor #3936 Igaz! -
#3935 hát én a #3930 kommentemben még csak utalgattam a susmusra, de a #3933 végén nyíltabban nem közölhetem :) -
bgabor #3934 Nekem tetszik a háttérzene! De honnan lehet letölteni? -
#3933 hát az már nem zaj lenne sztem, hanem konkrét háttérzene, ami meg sok embert idegesítene (mint pl én is folyton zenét hallgatok és nagyon zavaró ha vhol bejön egy másik)
ez a háttérzaj meg annyira nem zavaró :)
#3932: Mass Effect OST , keress rá torrenten, vagy valahol -
bgabor #3932 Tényleg, a Galaxy map zenéjét nem lehet leszedni valahonnan? -
#3931 nekem megvan nem azért kérem, csak forumon hátér zajnak jobb volna mint a mostani:) -
#3930 pár oldallal előrébb van egy link. én most nem keresek vissza :D
amúgy a címe: Faunts - m4 part II
kapható dc-n és kazettán -
#3929 mondjuk berakhatná valaki a credit zenéjét az franko:) -
Cat 02 #3928 Thnx, bogarak nem gáz, benyomom liftet oszt' lets rock =) -
#3927 Miraval beszélj, mondd neki, hogy nyissa ki az ajtókat, bogarak ide-vagy oda, így harcolnod kell ugyan, de nem vészes a dolog. -
spcs #3926 Köszönöm -
MrAndree #3925 Decryption -
spcs #3924 Melyik az a skill amelyikkel ki lehet nyítni a "ládákat"? Néhánynál azt írja ki, hogy alacsony hozzá a képességem. -
adammmmmmm #3923 Jól jönne több féle zene ebben egyetértek. Szerintem ez a zene egy kicsit nyomasztó. -
#3922 Jópofa ötlet ez a zene.. Soundtrack van valahol, letölthető formában? :D -
#3921 Eh. Galaxy Map zene a fórumon? Én meg már kerestem a Noveria-t, de nem találtam sehol. Ilyen átverést má'! Monnyonle!!!
Amúgy jó ötlet, de akkor már úgy kellene hogy többféle muzsikát játszik. Esetleg befogja a Kossuth rádiót
Jó van, nem kell ütni, megyek má! -
adammmmmmm #3920 Én már úgy érzem hogy a beszélgetések itt egy kicsi spoilert is tartalmaznak. Ez aszt jelenti hogy ide visza nem jövök csütörtökig vagy péntekig. -
adammmmmmm #3919 Megyek orvoshoz. Vagy itt az ideje hogy bevegyem a gyógyszereimetXD (tudtam hogy képzelődök a hangok is alátámasztották) -
#3918 #3917 & #3915 köszi a gyors választ -
#3917 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a Holdon az elszabadult virtuális intelligenciát elpusztítod akkor utána lehet specializálódni. -
MrAndree #3916 Én meg nem tudtam mi az istenért szól a galaxy map-os zene amikor be se vagyok lépve a játékba. Már azt hittem a windows hülyült meg. :) -
#3915 Az után hogy megcsináltad a holdon a mellékküldetést. -
#3914 képzelődsz :)
(Banner jobb felső sarka, ha zavar)