11074
  • adammmmmmm
    Képzelődöm vagy valami zene szól?
  • RedDevilsza
    Mikor lehet specializálódni? olvastam hogy pl soldier tud commando v. shock trooperré fejlődni, de mikortól lehet?
  • Neogan
    Ott én is szívtam eleget. Az a gond hogy a bejegyzendő fajok között ott van a Prothean is, amik viszont csak akkor kerülnek be a Codex primary részébe (ahol van hangos szöveg is) ha még Eden Prime előtt a hajón beszélsz Andersonnal meg Nihlussal. Ha ezt kihagytad akkor csak újrajátszással szerezheted meg.
  • Cat 02 #3910
    Nah ez lol, akarok menni a Tram-hez a fagyos bolygón, erre ahhoz amit be kell kapcsolni oda van írva h a a feltörési skill túl kicsi, ilyenkor wtf ?
  • MerlinW
    detto
  • zsotesz
    Na a spoiler-t meg frankón elírtam.
  • zsotesz
    Én is végigtoltam, a vége érdekes lett.

[spoliler]
    Shepard-dal sikerült összefeküdni Liara-val. Nálam Wrex nem halt meg, viszont Alenko-t beáldoztam, gondoltam hátha Ashley-vel is tudok kavarni de vele nem volt semmi.
    [/spoiler]
  • Fbn Lx
    végigtoltam én is :( hiányozni fog.
    level 45 shock trooper, 31 óra játékidő. leginkább minden megnézésével és a rengeteg dumálgatással ment el nálam az idő :D
    hangok végig rohadtul rendben voltak, grafika az élsimítás hiánya és a néhol egyszerűen szar talajtextúrák mellett is nagyon szép és jól megalapozza a hangulatot. nagyobb negatívum nekem csak a világ élettelensége volt. senkinek nem volt élete, mindenki áll egyhelyben, és várja, hogy odamenj hozzá. A mellékküldetések végtelenül unalmasak, bár volt 1-2 kiemelkedőbb. De a fősztori az nagyon adta =)

ja még valami, valaki beszélt arrólm, hogy célszerű valamelyik rábeszélést kimaxolni a végére, mert a tanáccsal lehet beszélni a végén, és lehet frankó dolgokat mondani... hát a rábeszélést én csak Sarennél tudtam használni, a tanácsnál nem volt semmi.
    de megnéztem mindkét befejezést, és a "jófiúsabb" szimpatikusabb volt ^^
  • MrAndree
    Elsőre nekem is automata szintlépés volt benn társaknak de a vége így is röhejesen könnyű volt /soldier voltam, 49es szint/. Most hardcore-on engineer-el már nem olyan egyszerű a dolog, végre tényleg van értelme használnom a képességeimet, a fedezéket meg a társaimat és nem lehet halál nyugodtan rambózni.
  • Shongi
    a: nem
    b: igen
    :D
  • Cat 02 #3903
    Lenne már kérdésem
    a, bolygón mikor vagyok teamet nem tudok változtatni ugye?
    b, játék közben lehet állítani az auto skill elosztáson ?
  • BlackShadow
    én az autoszintlépést az elejére kapcsoltam be, amíg nem tudtam, h mi mit csinál, mert csak elrontanám vele a dolgot. Közepe felé kikapcsoltam, és meg is lett az eredménye. A játék vége csukott szemmel ment, míg most néztem az öcsém Soldier-ét Saren ellen.. hát nem sikerült kinyírnia, én meg röhögve maxélettel, sérülés nélkül levertem :D
  • MerlinW
    HA minden mellékküldetést megcsinálsz és a végére hagyod a főszálat, akkor nem csinálja szarul:)
  • Magiszter
    Szerintem igen. 19-én kétlem hogy rögvest ott lesz minden boltban. Nálunk vidéken tuti hogy csak 20-ától lehet majd kapni :-D

Amúgy valóban elírtam bocsánat: 2 nap 6 óra 5 perc.
  • zorrobomber
    ugyanezt beszoptam én is. egyébként meg minek az auto szintlépés, ha full szarul csinálja? :/
  • Prince23
    :OO
    lesz abból 20-a?
  • Magiszter
    Dehogy is! 3 nap 6 óra 38 perc...
  • AntiHero
    xboxra360ra nem akarják magyarul kiadni?:)
  • MerlinW
    Öreg hiba:)
  • Deajka
    Ahh, én autora állítottam a squad szintlépését :(
  • zorrobomber
    én meg ha tehetném Jokert vinném magammal, nyomatná tolókocsiban(ha jól rémlik van valami baja, rég beszéltem már vele), volt egy hasonló figura az Alien 4-ben :D
  • zorrobomber
    sokan vannak ezzel így :)
  • Prince23
    3 nap még!!!!
  • Sir Quno Jedi
    Háak gőzöm sincs. Én már rég el is adtam a gammát. DE neten tuti fent van, mik a kívánalmak.
  • Cat 02 #3889
    Köszi, megy.
  • SZEG007
    valki felvilágosithatna amugy hogy scolar achievment-et hogy lehet megszerezni, mert legutoljára 56-os szintig eljutottam, minden létezö karakterel leáltam dumálni minden konzolt feltörtem, de nem adja meg.
  • Hmuda
    Gondolkoztam, hogy bele kellene vetnem amgam a fordítóiparba, de egylőre lusta vagyok hozzá. :-)
  • Magiszter
    Kár hogy nem te fordítottad a Mass Effectet :-D
  • Magiszter
    Fránya U3-as motor mi? Se AA, se Simított árnyékok (bár erre van trükk), se AF, és a HQ textúrákkal meg lett volna 3 DLDVD a játék. És vagy 20%+ a gépigényen, ha nem több. Egy közjáték (értsd: nagy közönségnek szánt, nem a felső 10ezernek.) rendelkezzen valóban kis mérettel, és gépigénnyel.
  • Hmuda
    PR: public relations.

Public Relations: hülyítsük a jónépet. :-)
  • Magiszter
    Fentről a második képen az milyen ruci Garrus-on? Tök jól mutat rajta.

Képzavarban vagyok: PR az nem a Pre-Render? Vagy PRopagand? Mit jelent?
  • Sir Quno Jedi
    Az a vicc, hogy a modellek elég részletesek, már csak a felbontás, a highres textúrák, minőségi önárnyék és a megfelelő AA+ANISO hiányzik. Ja.
  • Sir Quno Jedi
    Ja. Azért pár év és ez a minőség nem is lesz annyira PR shot. Ma még az. :DDD
  • Hmuda
    Üdvözöllek a PR-osok által agyonphotoshopolt, az úgynevezett "Bullshot" képek világában (a "screenshot" és a "bullshit" szavak összetételéből).
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • Magiszter
    Ez Xbox360 nem? Gyanúsan élesek a textúrák.
  • Sir Quno Jedi
    Netán fejlődni kell! :D De amúgy neki vannak olyan skill-jei amik másoknak nincsenek is, csak neki, mert az ő class-a Quarian Machinist. Nagyon ütős, főleg a mako javításában!
  • Sir Quno Jedi
  • Deajka
    "Tali meg alapból a legjobb gépész, született teknomágusi vénával. Nem kell asszem bemutatnom."

Én is sokat vittem magammal de sokszor volt a nem elegendő a tech skillem. Alapból magas neki vagy én rontottam el valamit?