11074
-
adammmmmmm #3913 Képzelődöm vagy valami zene szól? -
#3912 Mikor lehet specializálódni? olvastam hogy pl soldier tud commando v. shock trooperré fejlődni, de mikortól lehet? -
#3911 Ott én is szívtam eleget. Az a gond hogy a bejegyzendő fajok között ott van a Prothean is, amik viszont csak akkor kerülnek be a Codex primary részébe (ahol van hangos szöveg is) ha még Eden Prime előtt a hajón beszélsz Andersonnal meg Nihlussal. Ha ezt kihagytad akkor csak újrajátszással szerezheted meg. -
Cat 02 #3910 Nah ez lol, akarok menni a Tram-hez a fagyos bolygón, erre ahhoz amit be kell kapcsolni oda van írva h a a feltörési skill túl kicsi, ilyenkor wtf ? -
#3909 detto -
zsotesz #3908 Na a spoiler-t meg frankón elírtam. -
zsotesz #3907 Én is végigtoltam, a vége érdekes lett.
[spoliler]
Shepard-dal sikerült összefeküdni Liara-val. Nálam Wrex nem halt meg, viszont Alenko-t beáldoztam, gondoltam hátha Ashley-vel is tudok kavarni de vele nem volt semmi.
[/spoiler] -
Fbn Lx #3906 végigtoltam én is :( hiányozni fog.
level 45 shock trooper, 31 óra játékidő. leginkább minden megnézésével és a rengeteg dumálgatással ment el nálam az idő :D
hangok végig rohadtul rendben voltak, grafika az élsimítás hiánya és a néhol egyszerűen szar talajtextúrák mellett is nagyon szép és jól megalapozza a hangulatot. nagyobb negatívum nekem csak a világ élettelensége volt. senkinek nem volt élete, mindenki áll egyhelyben, és várja, hogy odamenj hozzá. A mellékküldetések végtelenül unalmasak, bár volt 1-2 kiemelkedőbb. De a fősztori az nagyon adta =)
ja még valami, valaki beszélt arrólm, hogy célszerű valamelyik rábeszélést kimaxolni a végére, mert a tanáccsal lehet beszélni a végén, és lehet frankó dolgokat mondani... hát a rábeszélést én csak Sarennél tudtam használni, a tanácsnál nem volt semmi.
de megnéztem mindkét befejezést, és a "jófiúsabb" szimpatikusabb volt ^^ -
MrAndree #3905 Elsőre nekem is automata szintlépés volt benn társaknak de a vége így is röhejesen könnyű volt /soldier voltam, 49es szint/. Most hardcore-on engineer-el már nem olyan egyszerű a dolog, végre tényleg van értelme használnom a képességeimet, a fedezéket meg a társaimat és nem lehet halál nyugodtan rambózni. -
#3904 a: nem
b: igen
:D -
Cat 02 #3903 Lenne már kérdésem
a, bolygón mikor vagyok teamet nem tudok változtatni ugye?
b, játék közben lehet állítani az auto skill elosztáson ? -
#3902 én az autoszintlépést az elejére kapcsoltam be, amíg nem tudtam, h mi mit csinál, mert csak elrontanám vele a dolgot. Közepe felé kikapcsoltam, és meg is lett az eredménye. A játék vége csukott szemmel ment, míg most néztem az öcsém Soldier-ét Saren ellen.. hát nem sikerült kinyírnia, én meg röhögve maxélettel, sérülés nélkül levertem :D -
#3901 HA minden mellékküldetést megcsinálsz és a végére hagyod a főszálat, akkor nem csinálja szarul:) -
#3900 Szerintem igen. 19-én kétlem hogy rögvest ott lesz minden boltban. Nálunk vidéken tuti hogy csak 20-ától lehet majd kapni :-D
Amúgy valóban elírtam bocsánat: 2 nap 6 óra 5 perc. -
#3899 ugyanezt beszoptam én is. egyébként meg minek az auto szintlépés, ha full szarul csinálja? :/ -
#3898 :OO
lesz abból 20-a? -
#3897 Dehogy is! 3 nap 6 óra 38 perc... -
#3896 xboxra360ra nem akarják magyarul kiadni?:) -
#3895 Öreg hiba:) -
Deajka #3894 Ahh, én autora állítottam a squad szintlépését :( -
#3893 én meg ha tehetném Jokert vinném magammal, nyomatná tolókocsiban(ha jól rémlik van valami baja, rég beszéltem már vele), volt egy hasonló figura az Alien 4-ben :D -
#3892 sokan vannak ezzel így :) -
#3891 3 nap még!!!! -
#3890 Háak gőzöm sincs. Én már rég el is adtam a gammát. DE neten tuti fent van, mik a kívánalmak. -
Cat 02 #3889 Köszi, megy. -
#3888 valki felvilágosithatna amugy hogy scolar achievment-et hogy lehet megszerezni, mert legutoljára 56-os szintig eljutottam, minden létezö karakterel leáltam dumálni minden konzolt feltörtem, de nem adja meg. -
#3887 Gondolkoztam, hogy bele kellene vetnem amgam a fordítóiparba, de egylőre lusta vagyok hozzá. :-) -
#3886 Kár hogy nem te fordítottad a Mass Effectet :-D -
#3885 Fránya U3-as motor mi? Se AA, se Simított árnyékok (bár erre van trükk), se AF, és a HQ textúrákkal meg lett volna 3 DLDVD a játék. És vagy 20%+ a gépigényen, ha nem több. Egy közjáték (értsd: nagy közönségnek szánt, nem a felső 10ezernek.) rendelkezzen valóban kis mérettel, és gépigénnyel. -
#3884 PR: public relations.
Public Relations: hülyítsük a jónépet. :-) -
#3883 Fentről a második képen az milyen ruci Garrus-on? Tök jól mutat rajta.
Képzavarban vagyok: PR az nem a Pre-Render? Vagy PRopagand? Mit jelent? -
#3882 Az a vicc, hogy a modellek elég részletesek, már csak a felbontás, a highres textúrák, minőségi önárnyék és a megfelelő AA+ANISO hiányzik. Ja. -
#3881 Ja. Azért pár év és ez a minőség nem is lesz annyira PR shot. Ma még az. :DDD -
#3880 Üdvözöllek a PR-osok által agyonphotoshopolt, az úgynevezett "Bullshot" képek világában (a "screenshot" és a "bullshit" szavak összetételéből). -
#3879 -
#3878 -
#3877 Ez Xbox360 nem? Gyanúsan élesek a textúrák. -
#3876 Netán fejlődni kell! :D De amúgy neki vannak olyan skill-jei amik másoknak nincsenek is, csak neki, mert az ő class-a Quarian Machinist. Nagyon ütős, főleg a mako javításában! -
#3875 -
Deajka #3874 "Tali meg alapból a legjobb gépész, született teknomágusi vénával. Nem kell asszem bemutatnom."
Én is sokat vittem magammal de sokszor volt a nem elegendő a tech skillem. Alapból magas neki vagy én rontottam el valamit?