Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már az eredeti koncepció is trilógiáról szólt.
Hogyan kell mágneskártyás zárat kinyitni kártya nélkül?
Vagy hogyan kell feltörni a zárat?
www.guillotine.atw.hu
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
akkor most meg lehet venni az EA online boltban, és letölthetõ/aktiválható európából is? Csak mert nekem amúgy is angol verzió kellene, és az sem különösebben izgat, hogy van-e doboza a játéknak vagy nincs😊
Valaki esetleg megvette már EA store-on vagy más letöltõs (legális) site-on keresztül? Tapasztalat?
köszi!
19-tõl.
Why so serious?
ugyanis:
- direct download az usa, canada only 😞
- e-bayen en nem merem, nem lehet tudni hogy azzal a termekkel ellottek mar a 3 installt
- Mo-on boltba nincs csak 6-tol
szoval?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
azt olvastam 40-45 óra kell a végigjátszáshoz...
Most viszont nehogy azt mond, hogy te életed elsõ játékát eredetiben vásároltad, mert nem fogom elhinni 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Énmeg annak örülök hogy 1-2 havonta megtudok vennei 1 db játékot amit örömmel viszek haza és rakom be a gépbe, és rakom a polcra, majd veszem le onnan...
részemrõl is vége
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az baj, hogy én nap mint nap szembesülök azzal, hogy 10km fényévnyi életszínvonalkülönbséget választ el.. És örülök, hogy megvan az életszínvonalam, de nem szeretnék leugatni átlagos iskolás fiatalokat, mert nincs 10 rongyuk.. Gimnazista éveim alatt nekem sem volt soha.. Sõt kurvára örültem, ha el tudtam menni egy tetves mozielõadásra.. Szerencsére ez megváltozott már (számomra), de nagyrészt ez a helyezet sajnos.
Részemrõl befejeztem. Gondolj amit akarsz, este nézz be az ágy alá, nincs-e ott egy-két huszár, higgyél el mindent amit az EA mond, és véletlenül se merj kritizálni semmit, amire azt mondják hogy jó.
Neked így jó, ki vagyok én, hogy megpróbáljalak meggyõzni? Márcsak azért is, mert egyszerüen nem hallod, amit mondanak neked.
Én azt mondom, engem zavar, Te /Ti azt hogy titeket nem zavar, és engem mire fõl zavar? Biztos warezolni akarok...
Megkövetésrõl;
Azt mondtam, hogy Bioshockot egy-két hét alatt megtörték, ez sem fog tovább tartani. Ez még áll. Egyrészt, ha nem is tökéletesen, de megy a krekk, másrészt, még van egy pár napom a határidõig...
http://www.freetvmaci.info/
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
nem
"Te már mindenhol huszárokat látsz? "
ilyen mély a bili, hogy még mindig húzod?
Te már mindenhol huszárokat látsz? mondd?
http://www.freetvmaci.info/
Aki meg jobban el van látva, örüljön neki, és vegye meg.
Why so serious?
ezt most nem kérdezted komolyan ugye?szerinted ha egy kulcs-csal végtelenszer lehetne aktiválni,akkor mégis mi értelme lenne egyáltalán levédeni vele?ugyebár a DVD-nek nem kell a meghajtóban lennie,pont emiatt.magyarul a reloaded-nak csak a kulcsot kellett volna beleírnia az nfo-ba és kész is a "törés"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.