Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1) Complete Dr. Michel's quest in the Upper Wards Med Clinic (save her from the blackmailer). To trigger the quest, you must visit the med clinic, leave, and visit again (you must be on your second visit or later). For completing the quest, the doctor offers you a discount. She will also buy items for more credits than other vendors after the quest is complete.
2) Once the quest is complete and you've been offered the discount, sell every expensive item you can to the doctor.
3) Use the Rapid transit system right outside her office to travel to the the Market District in the wards.
4) Buy back everything you just sold (use the "buyback" menu) from Expat the merchant in the wards upper market (you can use any merchant besides the doctor, but Expat is the most convenient).
5) Use rapid transit to return to Dr. Michel. Sell everything you just re-purchased for a profit.
6) Go back to Expat... buy everything back...return to the Doctor and re-sell everything...and so on. The more expensive items you have to "buyback" and re-sell, the more you'll make. At lvl. 12 I was making almost 75,000 credits per trip after a while (when you can afford to, buy more expensive things to "buyback" and sell for even more credits). You'll be rich in no time!
másrész meg szavakat is kell alkotni, csak tehetség kell hozzá, lsd. gyûrûk ura Göncz Árpárd fordításában. Szóval lehet jó fordítást csinálni, csak ahhoz olyan embereket kell megfizetni, akiket nem éri meg egy játék miatt. Ha már kiveszik az angol subot, hogy olcsóbb legyen, akkor sok jóra nem lehet számítani.
harcászati páncél...
shotgun = !puska!

http://www.freetvmaci.info/
Köszi!
kézéslábtörést holnapra 😊
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
mivel ma ugysemalszom (reggel vizsga) kisegítelek) kapsz gázt és az inventoryban a gránátvetõdbe berakod ezt a gázt..de vigyázz és a zombikra nepazarold majd csak az emberekre akik ellenedfordultak..ezzel megmented õket..finito
hogyhogyhogy?
www.gportal.hu/bioshock
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Tök jó dolog ez a GeleksziMep. Jól megcsinálták. És bármelyik bolygóra le lehet menni. Tuti mindenhova ki fogom tenni a saját külön bejáratú "Én vagyok Sepörd Kommandát, és ez itt az én bolygóm!" feliratos zászlómat. Meg néhány automata löveg mû holdat, ha valaki kételkedne a zászló igazságában. A Mass Effect kettõ meg arról fog szólni hogy én igázom le a galaxist :-D Nesze neked forgatókönyv írók 😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A fáklyás anti warez emberkéknek pedig: Mi warezolók nem vagyunk boszorkányok hogy fáklyával kergessenek minket, és nem jókedvünkbõl warezolunk. Kéretik több toleranciát tanusítani.
Ominózus Zselé, meg Meditációs Balzsam... ezek nagyon durvák. A jammednél én is a lekvározásra gondoltam elõször. Jah az Árnyék tõzsdés... <#idiota>#idiota>
Idióta! (jó értelemben)
bgabor: NoGr-es crack-et keress... de nem tõlem tudod...Emberek jönnek fáklyákkal, jaj neeee! Ezek az anti-warez-esek... váááá <#violent>#violent>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
(hallottam valami nem mûködõ galaxy mapról)
Gamecpoyworldön nincsenek még hozzá crackek.
vsync nélkül is ugyanaz ...
Na, az sztem jobb mit ez de mind1. Ez is fullos. Teccik nagyon. Ja meg a withcer is. Ezek sztem párban vannak. A sima lõvölde kicsit érdekes de összeségében király.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Reméljük egyik esetben sem találom el a majdani honosítást ha mégis akkor próféta vagyok😊)
Mass Effect - Tömeg Effektus
Jammed - lekvározott
Keepers - Tartók
Citadel - Erõd
Gladiator IV Heavy Armor (Krogan) - Gladiátor 4-es, Krogán nehéz páncélzat
Assault Rifle - Ostromló Karabély
Spectre - Kísértet
Omni gel - Ominózus zselé
Medi gél - Meditációs balzsam
Barrier - Torlasz-tálent
Shadow broker - Árnyék tõzsdés
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
butított harcrendszer:konzolon nem a lassú játékmenet a nyerõ.ez van :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Graf: 4
Hang: 5
Port: 4
Hangulat: 5
Story: 3
Harc: 2
Összeségében tetszett de messze nem a legjobb Bioware játék / a BG,KotOR kettös messze jobb volt /
A hangulat überbrutál a Witcher felnötes,komor hangulatához hasonló.
A lebutitott harcrendszer detto Witcher az egész egy merö klikkfesztivál amit szeretek agy fps vagy tps játékban de nem egy rpg-ben.
Persze a többségnek ez jön be mert sokkal egyszerübb gyorsabb és valoszinüleg emiatt jobban eladható.
Sajnos ugylátszik ez egy tendencia lesz lásd F3 azért remélem nem hal ki végleg a körökre osztott harc / a Dragon Age-ban remélhetöleg bent hagyják márha egyszer elkészül / mert az a rpg egyik alapvetö eleme.
Az ürmese feeling miatt mindenképp ajánlható a jaték.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
#2744:nem lehetne ilyeneket spoilerben?legalább 19-ig?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Ha van olyan embered akinek magasabb akkor rakd be a csapatba :|
Én nem tudom megnézni az a cuccot, mert gyenge az a képességem. Rálehet valahogy venni a társakat, hogy õk nyissák ki?