Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Kumiho #2179
#3015,böröczk:ilyenkor utasítsad õket,hogy menjenek x helyre!használd,ha már egyszer beletették ezt a PC verzióba 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kumiho #2179
Viszont 1900*1200-ba 16:10-be toloma gammár nagyon maxon rakva mindent , bár azon elgondolkodtam hogy anitrisop az a legjobb élsimiítást rakja bele nem? amúgy AA miért nincs benne? avgy én keverem õket?😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
Most viszont kellene segítség.
Vki segítsen ebben.Köszönöm
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A jármûvek, a ruhák, a fegyverek szuperül néznek ki, fõleg maxon : ) De hozzáteszem, ha 1680x1050-en játszom, nem megy minden röccenéstelenül maxon..
Kumiho #2179
Ha elindítom a játékot akkor a hang az megy jól de a kép az megáll és egy idõ után le is fagy. Ezt mi okozhatja? Valaki segítsen PLS
A Wrex volt nagyon szép ás a mozgása is gyönyörû.A film grayt kikapcsolva sztem szebb a game.Sztem picit lerontja a grafikát de ojan egyedi is lessz tõle.Viszont van amikor jóll eltakarja a gyengeségeket a textúrákban.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
azért egy catalyst frissítést megpróbálok😊
http://www.freetvmaci.info/
Xp kompatibilitási mód;
Jobb egérgomb az ikonon, tulajdonságok. Onnan már megtalálod;-)
De kétlem, hogy Vista a gond... Nálam gond nélkül ment egy kipróbálás erejéig, és új játékoknál nem gond a Vista, arra vannak optimalizálva, ill XP-re. Régi játékok nem mind indul el alatta, van ami XP kompatibilitási módban sem, bár álitólag fejlettebben szimulálja arégebbi oprendszereket, de ezt én nem vettem észre.
http://www.freetvmaci.info/
Hogyan tudom a játékot "XP" kompatibilis módban indítani?
Mert lehet hogy ez megoldaná a problémáimat 😊
Mostanában olyat csinál hogy a hang megy tovább de a kép az megáll és utána ki is fagy teljesen.
Elõre is köszi
Kumiho #2179
Nekem olyan volt, hogy egyszer csak, valamelyik töltésnél kékhalállal (!) újraindult a gép, aztán a driver frissítés totál helyrehozta a dolgot.
Az márpedig nem normális, ha a játék ocsmány Nálad, mert valójában gyönyörû.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Õ pedig Erzsi Shepard:
Kumiho #2179
Lenne egy kérdésem, hoyg mitõl lehet hoyg iszoynatosan undorító a játék maga? olyan mintha a az árnyékok futkorásznának a textúra egybemosódik😞 és maga teljes high ultra high szûrések mellett 1280*720felbontásban 16:9-ben teljeséggel elm,egy a kedveam a játéktól😞
jövõhónapban veszek egy vga-t egy hd3870-t és újrarakoma gépet no meg majd felrakom a legújabb catalystot mert jelenleg a 8.3-as van fent de addigra lesz már 8.6 is😊
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
a galaxis választásnál besötétül a képernyõ aztán egérnyomkodásra néha látni pár pillanatra aztán megint sötét lesz, használhatatlan. mit lehet tenni?
Valahogy az ekkore geciség nekem játékban nem fexik, ez a tarkónlövöldözés nem az én mûfajom, elengedtem majdnem mindenkit.. Kivéve a night clubos Fist gyereket (az nem volt jó arc, kapott is golyót), meg azt a tudóst, aki felelõs volt az Akuze egység haláláért.. Ja igen, meg Garrus spanját, aki szervekért tenyésztett és génmanipulált embereket, azt is kivégeztem.. Szal az ilyen kecieket 😄DD
Második végigjátszásra asszem én is elszórakozgatok <#eplus2>#eplus2>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ennek ellenére megint beírod ugyanazt a spoilert (sõt, mellé még pár extrát is), annak ellenére, hogy szóltak, ne legyél bunkó és ne rontsd el mások szórakozását.
Egy kis minimális etikett nem ártana, fõleg egy olyan játéknál amiben a legfõbb játékelem a történet.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Akkor ezek szerint lehetett volna rosszabb is a vége?... :/
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
De így is üt mindent, szal tulajdonképpen mindegy, fõleg akkor, ha galaktikus léptékben állunk hozzá -.-
Why so serious?
Ez nem belemerülés kérdése, egyszerûen a fõsztori nagyon meg van kúrtítva, pont. Az ember azt várná hogy lesz Iloson valami fasza csavar és aztán még 4-5 bolygó a fõküldetés, erre észbe se kapsz vége. Persze ott vannak a mellékküldetések, de azok 80%-a ugyanaz - ledobnak am akoval, kiírtod a bázis (elõtte beszélgetsz néha egy kicsit), megkeresed a helyi nevezetességeket és mész a következõre. Most néztem meg, a Kotor elsõ részének a fõszála 10, ismétlem tíz helyszínen át tartott, itt még a fele sincs?
A dialógusra: sok helyen tényleg tökminegy mit választunk, sok következménye nem lesz, sõt, volt ahol hiába választunk a három közül, ugyan azt a dialógust mondja el mindegyik alkalommal fõhõsünk (direkt megnéztem kíváncsiságból) - akkor minek?