Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gnome
nagynehezen jöttem rá h a freespace ra gondolsz...emlékszem anno Rippelt verzióval toltam végig amibõl minden átvezetõ videó kivolt szedve...vége is úgylett h kidobott asztalra😛...de minek emlékszem ilyen fsságokra...bezzeg a tananyag..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

böröczk
ahm, erre nem is gondoltam, mert nem sûrûn használtam eddig, tény,hogy az elején járok a játéknak, de eddig meglehetõsen okosnak bizonyultak a segédek, már amikor nem álltak be elém harc közben : D

Kumiho #2179

ProGabe
jelen!mármint én az origire várok

#3015,böröczk:ilyenkor utasítsad õket,hogy menjenek x helyre!használd,ha már egyszer beletették ezt a PC verzióba 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tarti19
én rámentem a config menüre és ott a display rséznél beállítottam nekia felbontást és a 16:10-t , majd indítottam elsõre nem akart indulni de aztán megint indítottam és ment😊 amúgy utána már a menüben is tudod állítani a dolgot de ott nem fogja kiírni a 16:10-t bár én nem tudom menyni kül. van szemre a 16:9 és a 16:10 között 1 sor eredendõen ami pár pixelecskle azért , de szerintem ezeket el lehet csalni😄

SötétBarom
Kis lopás (szerintem a Sovereign nagyon hasonlít a Luciferre 😊 )

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

böröczk
Nekem is a 16:10-es lenne az optimális, de összesen csak egy ilyen opciót ad meg, méghozzá a max felbontást, viszont én 1600x900-on játszom, az pedig 16:9, van valami mód rá, hogy a monitorból elõcsaljak egy 1680x1050-nél valamivel kisebb felbontású képet?

Kumiho #2179

SötétBarom
Onnan már közel a vég sajnos :/

tarti19
Újraraktam vga drivert sokkal szebb lett, de a távoli fények vagy amikor párbeszéád van a háttér még mindig elég csúnyán szitál...
Viszont 1900*1200-ba 16:10-be toloma gammár nagyon maxon rakva mindent , bár azon elgondolkodtam hogy anitrisop az a legjobb élsimiítást rakja bele nem? amúgy AA miért nincs benne? avgy én keverem õket?😄

Hát szerintem csak az vitte végig akinek rohadt sok szabadideje van, vagy rohan. Én például szeretek mindent alaposan megnézni, felfedezni, mindenkivel elbeszélgetni így kb. 24 óra játékidõ után még csak most megyek majd a Virmire-re /Feros, Noveria megvan Liara-t megmentettem/.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kimész a Hotelbõl, és a hotelhez közel van egy út ami a garázsba vezet /térképen rajta van/, ott lesz egy lift is, egy turian áll mellette, oda kell menni. Valami Inshigts a hely neve úgy emlékszem.

Why so serious?

The Protector
ok.én azt hittem már mindenki végigvitte.ezek szerint nem.na mind1.
Most viszont kellene segítség.
A havas bolygón vagyok ahol a lab15-höz kellett mennem,de itt van egy fû küldi amitnem tok megcsinálni vmi loriq quin ijesmi a neve annak kompromittáló adatai vannak a vezetõrõl és megkért h mennyek az irodájába és hoozam el neki(ezt amapot megcsináltam tehát voltam a labba de ezt a feladatot fõnek tartja)szal hova kéne mennem a pontos küldetéscímem Lorik dilemma.nem találtam meg az irodáját.

Vki segítsen ebben.Köszönöm

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Én is türelmesen várok, bár én minden valószínûség miatt ráteszek még további pár hónapot a várakozásra, úgysincs sok idõm játszani.
davidka003
Itt a topicban kb 5 ember írta, hogy végigvitte. Én is még a felénél járok úgyhogy nem kéne spoilerezni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Azért az túlzás hogy mindenki végigvitte. Nem tudom hány ember van aki nem vitte végig. Lehet hogy csak én vagyok olyan hülye hogy nem töltöm le és viszem végig hanem inkább az eredeti magyar verzióval fogok játszani. Tényleg! Van itt még valaki aki azt csinálja mint én vagy mindenki letöltötte és végigvitte?
A Gépem: (Asus M2N alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+ 2x512kb, Ati Hd 3850 vidkari, 2 Gb RAM)
davidka003
Milyen géped van?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

böröczk
ez a next gen-es téma nekem néhol már kicsit sok. Mintha leöntötték volna a sziklákat viasszal.
A jármûvek, a ruhák, a fegyverek szuperül néznek ki, fõleg maxon : ) De hozzáteszem, ha 1680x1050-en játszom, nem megy minden röccenéstelenül maxon..

Kumiho #2179

és XP alatt csinálja ezt
Kérdés
Ha elindítom a játékot akkor a hang az megy jól de a kép az megáll és egy idõ után le is fagy. Ezt mi okozhatja? Valaki segítsen PLS
The Protector
Gyerekek a shader nagyon jól mûködik a gameban.Minden High-on.Viszont vannak textúrák amik 2002ben is égõek voltak.Fõleg néhány talaj textúra.

A Wrex volt nagyon szép ás a mozgása is gyönyörû.A film grayt kikapcsolva sztem szebb a game.Sztem picit lerontja a grafikát de ojan egyedi is lessz tõle.Viszont van amikor jóll eltakarja a gyengeségeket a textúrákban.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tarti19
azért mondom 1 hónap múlva megint megnézem amikor berakom az új vga-t és rendszert is újrarakom😛 Vicces volna ha azért enynire csúnya lenen nálam egy ilyen normális konfiggal, hozzáteszem a játékok 90%-a elzütyög 1280*1024-es felbontásban high beállíátosk mellett, néha megizzaszt az AA de eza vga már öreg azért😛

azért egy catalyst frissítést megpróbálok😊

The Protector
Bocs.legközelebb spoilerbe megy.azt hittem már mindenki végigvitte és ccsak én gamelek vele úgy hogy még nem vitte végig.bocs.

Dante73
Bocsi a dupla post miatt, de ha már ott jársz, pipáld be a futtatás rendszergazdaként opciót is!

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Gondolom Vistád van.
Xp kompatibilitási mód;
Jobb egérgomb az ikonon, tulajdonságok. Onnan már megtalálod;-)
De kétlem, hogy Vista a gond... Nálam gond nélkül ment egy kipróbálás erejéig, és új játékoknál nem gond a Vista, arra vannak optimalizálva, ill XP-re. Régi játékok nem mind indul el alatta, van ami XP kompatibilitási módban sem, bár álitólag fejlettebben szimulálja arégebbi oprendszereket, de ezt én nem vettem észre.

http://www.freetvmaci.info/

Hali

Hogyan tudom a játékot "XP" kompatibilis módban indítani?
Mert lehet hogy ez megoldaná a problémáimat 😊
Mostanában olyat csinál hogy a hang megy tovább de a kép az megáll és utána ki is fagy teljesen.
Elõre is köszi
böröczk
Ahh, egyébként biztos csak engem idegesít annyira, pedig semmi szükség nem lenne rá elviekben, de NEM LEHET ugrani a játékban. Márpedig Erzsi Shepard a Citadel valamelyik részében frankón beszorult egy asztal mögé úgy, hogy a két okos társa elállta az útját, és a szituáció a következõképp festett: Fal,Tally,Asztal,Ashley, Erzsi meg közöttük. És az istennek se mozdultak meg.

Kumiho #2179

böröczk
videokártya driver frissítés?

Nekem olyan volt, hogy egyszer csak, valamelyik töltésnél kékhalállal (!) újraindult a gép, aztán a driver frissítés totál helyrehozta a dolgot.

Az márpedig nem normális, ha a játék ocsmány Nálad, mert valójában gyönyörû.

Kumiho #2179

böröczk
"ismerõsöm kérdése, hehe" : )
olvasni,olvasni,olvasni
idekatt

Kumiho #2179

böröczk
Halihó, egyelõre csak annyi lenne a hozzászólnivalóm, mindenfajta segítségkérés nélkül, hogy ez a játék egyszerûen ZSENIÁLIS, és rég kötött már le játék ennyire. Utoljára talán az Oblivion. A Crysis után kész felüdülés : )
Õ pedig Erzsi Shepard:

Kumiho #2179

tarti19
Sziasztok
Lenne egy kérdésem, hoyg mitõl lehet hoyg iszoynatosan undorító a játék maga? olyan mintha a az árnyékok futkorásznának a textúra egybemosódik😞 és maga teljes high ultra high szûrések mellett 1280*720felbontásban 16:9-ben teljeséggel elm,egy a kedveam a játéktól😞
jövõhónapban veszek egy vga-t egy hd3870-t és újrarakoma gépet no meg majd felrakom a legújabb catalystot mert jelenleg a 8.3-as van fent de addigra lesz már 8.6 is😊

Bocs, a renegade pontok 75%-át akartam írni

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Nekem sikerült úgy is elérnem a paragon pontok 75%-át, hogy nem mészároltam halomra "ártatlanokat", a fõküldetésekben lehet sok paragon/renegade pontot szerezni, több helyen is van, hogy 24 pontot ad a játék egy döntés után.

5c0rp330n
most egy ismerõsöm kérdését fogom tolmácsolni szóval lehet h kicsit hülyén fog hangzani?
a galaxis választásnál besötétül a képernyõ aztán egérnyomkodásra néha látni pár pillanatra aztán megint sötét lesz, használhatatlan. mit lehet tenni?

SötétBarom

Valahogy az ekkore geciség nekem játékban nem fexik, ez a tarkónlövöldözés nem az én mûfajom, elengedtem majdnem mindenkit.. Kivéve a night clubos Fist gyereket (az nem volt jó arc, kapott is golyót), meg azt a tudóst, aki felelõs volt az Akuze egység haláláért.. Ja igen, meg Garrus spanját, aki szervekért tenyésztett és génmanipulált embereket, azt is kivégeztem.. Szal az ilyen kecieket 😄DD

thx-
kuci06
lol 😄
Második végigjátszásra asszem én is elszórakozgatok <#eplus2>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Hmuda
"Bocs h nem használtam spoilert"

Ennek ellenére megint beírod ugyanazt a spoilert (sõt, mellé még pár extrát is), annak ellenére, hogy szóltak, ne legyél bunkó és ne rontsd el mások szórakozását.

Egy kis minimális etikett nem ártana, fõleg egy olyan játéknál amiben a legfõbb játékelem a történet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

The Protector
Aha.én frapsal mindíg felveszem a geciskedéseimet ez az ami nagyon tetszik.Bocs h nem használtam spoilert.ott kijön ergy ojan lehetõség h shot wrex,belebasz a pofájába egy nagyot aztán kap3-at shotival a fejébe,bent meg voltak bezárva gyogyós ufók,a csapattal kinyittattam és az összeset fejbe lõttem.meg egy másikat nem engedtem ki és lefejelte izomból a falat és meghalt.Meg volt egy nagy szörny aminek a csápjait szét kellet lõni a belõlejövõ nõt kiszabadítottam majd be akart állni hozzám de nem engdtem és azt mondtam h meg kell halnia.Elszomorodott megfordult,letérdelt,tarkóra tette a kezét és bumm a fejbe.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kuci06
Köszi a spoilert 😛

Bár én tegnap voltam azon a részen 😄 Wrex a kedvenc karim, szerencsére rágyúrtam a beszélgetõs képességekre, meg tudtam gyõzni, hogy nyugodjon meg 😄
Akkor ezek szerint lehetett volna rosszabb is a vége?... :/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

SötétBarom
A fõ sztoriban már bõven túl a felén. 😞

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

The Protector
Hy van bazisok bolygó meg minden.Én most ott tartok h volt konfliktusom a wrex-el.Kifektettem és most ijen szép vizes szikklás környéken vagyok.Hol tartok kb?Rem még a felénél sem.Egy rahedli bolygót jelöl a világban,azokra is leszállhatnék vagy majd késöbb mindre mennem kell?Mellesleg kjó h gonosz is lehetsz.Ez nagyban befojásolja a játékot?Nem akarok a végén gonosz lenni mint a Kotorba.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rotator
Nem kell ahhoz Star Wars környezetnek lenni, a Jade Empire-ben volt nyitott és zárt ököl, ami dettó a jó és rossz szimbolizálása volt.

Nem lehet, hogy a játékban a "Spectre" szó egy rövidítés? A játékban Shepard párszor úgy mutatkozott be, hogy: citadel SPECial Tactical and REonnaissance = spectre. De tükörfordításban szellemet, kísértetet jelent a szó.

mert sajnos valahogy ez a trend manapság, rövid fõszálak. Nemtom, hogy mikor játszottam utoljára olyan játékkal aminek jo hosszú és érdekes sztorija volt. És ez valahogy megintcsak azóta van, mióta konzol lett a vezetõ ....
Ron Ragm
Az Oblivion más tészta, a beth RPG-k sokkal sandboxosabbak szoktak lenni társaiknál, direkt ezért a Kotort említettem mivel az is Bioware.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
A 10 helyszín csak a fõszálra vonatkozik.

SötétBarom
A fõszál tényleg lófasz. Sztem ha csak arra koncentrálok, akkor megáll 10 órában.. Párhuzamnak ott az oblivion, amiben gecisokmindent lehetett mûvelni a fõküldin kívül.. És azok is szépen kidolgozott kis minisztorik voltak (vámpírvadászat, a guildek.. Ott az összes mellékküldetés tartalmazott viszonylag sok dumát is.. Ittmeg csak a hent).. Még egyszer ennyi bolygó még simán elfér volna.. =(

De így is üt mindent, szal tulajdonképpen mindegy, fõleg akkor, ha galaktikus léptékben állunk hozzá -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lehet több a helyszín a Kotor-ban de szerintem maga a fõszál nem hosszabb /ha abban is meg a Mass Effect-ben is csak a fõküldetésekre koncentrálsz/.

Why so serious?

Ron Ragm
Ha nem csinálod me akkor is el lehet, csak akkor magas charm/intimidate kell hozzá.

Ron Ragm
Spoiler, etc

Ez nem belemerülés kérdése, egyszerûen a fõsztori nagyon meg van kúrtítva, pont. Az ember azt várná hogy lesz Iloson valami fasza csavar és aztán még 4-5 bolygó a fõküldetés, erre észbe se kapsz vége. Persze ott vannak a mellékküldetések, de azok 80%-a ugyanaz - ledobnak am akoval, kiírtod a bázis (elõtte beszélgetsz néha egy kicsit), megkeresed a helyi nevezetességeket és mész a következõre. Most néztem meg, a Kotor elsõ részének a fõszála 10, ismétlem tíz helyszínen át tartott, itt még a fele sincs?

A dialógusra: sok helyen tényleg tökminegy mit választunk, sok következménye nem lesz, sõt, volt ahol hiába választunk a három közül, ugyan azt a dialógust mondja el mindegyik alkalommal fõhõsünk (direkt megnéztem kíváncsiságból) - akkor minek?

SötétBarom
Ok, got it khtx.

Kaiden - Shepherd love Scene 😄