11074
-
Abu85 #4635 Rossz nézni amit csináltok. Ez Unreal Engine 3 vazze...
A DVD-n lévő fájlok kellenek nektek, mert az installkor telepíti a nyelvet.
A Data könyvtárból kell a:
az összes "installmanifest*.*" fájl, a "localization.ini", a "dialog.rar" és a "hungarian.rar"... -
kutyafulu #4634 már én is mondtam ... -
kutyafulu #4633 ja -
#4632 De akkor már jó lenne az egész engine mappa :D az egész alig több mint 1mb. -
#4631 szerintem meg csak a core.int be kéne átírni a language id-t vagy a sub id-t csak nem tudom hányra... -
Tomi2345 #4630 Tudom, hogy most rettentő pofátlan leszek, de szerintem kellene a D:\Mass Effect\Engine\Localization\-ben lévő mappák. -
#4629 Igen, szerintem sem tartott volna sokból "eldobni" a fölösleges fegyvereket (amik elég gyatrák változatosság szempontjából), pláne az Adept-nél, Vanguardnál és a többinél is, csak amiket tud használni, az maradhatott volna. Meg eleve, tetszik, hogy rajta van minden, nem a hátsó zsebéből veszi elő a pityut, nade akkor már miből tart megcsinálni, hogy ezeket az eszközeket el lehessen hajítani a fenébe, ha nem kellenek?
De nem nyígunk, mert második részre lefogadom, hogy kiküszöbölik ezt a csorbát sok más aprósággal egyetemben : ) -
#4628 így az egész game angol lett xD -
#4627 Igen és semmi változás. -
TomDantes #4626 Nem ha lenne megoldás mindenki játszana...jól van na...értetlen vagyok elismerem. Csak már izgatott lettem. -
MrAndree #4625 Komoly találmány. Kár hogy ilyenekkel nem sokszor találkozunk a játékban. :) -
#4624 Nem lesz nehéz. Az egész játék az... -
#4623 Azze... na ezt még nem, lehet itt a megoldás.. Próba mindjárt :) (Ue3-as játék lévén, rögtön a C/doksik között matattam :)) ) -
Grifidos #4622 Van másik megoldás...és nem kell szenvedni vele. -
#4621 Azt látom...
Szerinted ha lenne megoldás és működne, szenvednénk vele?
-
#4620 nincs még semmi csak a menü, magyar kb. -
#4619 \Mass Effect\Engine\Config -ben BaseEngine...Language=int próbáltátok már HU-ra pl. ? -
Grifidos #4618 B+ akkor gondold azt, hogy csak dekoráció... -
#4617 : DDDD kizárólag takarítónőkre és wc-s nénikre támadhatsz velük. -
#4616 Hogy jön ahhoz a súlyhatár, hogy mi van a hátán? Ha súlyhatárral akarnék -egy rpgnél tök jogosan- példálózni, akkor rákérdeznék arra az egy időben cipelhető 150 darab "akármire", ami nálad lehet, de ez nem érdekel.
Engem az érdekel, hogy ha valamit nem használok, pl. bioarcnál assault rifle-t vagy shotgunt, vagy snipert, akkor azt miért kell nézegetnem a játék teljes ideje alatt? Szerintem ez kibaszottul hangulatromboló. -
TomDantes #4615 Vissza olvastam és nem értem...igen tudok olvasni de most mi van? Mondtam már,..hülye vagyok.... -
#4614 nincs egyelőre megoldás, de ha visszaolvasnál látnád... -
MrAndree #4613 Azért a távcsőbe bele tudnék nézni mindenféle kiképzés nélkül de itt még azt se. :) Az viszont, hülyeség, hogy ugyanúgy néznek ki a fegyverek, az azonos gyártmányúak valóban egyformák I-től X-ig de azért mondjuk az Avenger és HVSWA között már van bőven különbség kinézetben. -
martin1992 #4612 tán 8
egy másik játékba az voltXd -
TomDantes #4611 Lassan mennem kell és még mindig nem tudom:akkor most van vagy nincs jó magyar nyelvi fájl? -
#4610 aham, és annak mi az ID-je? :D
[Language]
Language=English (International)
LangId=9
SubLangId=1
-
#4609 így van szerintem is ez a megoldás. -
Grifidos #4608 Soha.
Ha már warezol akkor sunnyogjon ott a kedvenc torrent oldalán a kérések menüben vagy az oldal fórumában, de ne ott ahol a fórum szabályzata tiltja. Persze van aki alapból hülye a warezhoz, ezek mint kivételek erősítik a szabályt. -
kutyafulu #4607 Próbáld meg úgy hogy a magyar dialog meg a D:\Games\mass effect\Engine\Localization\INT\ itt átírod a Core ban a nyelvet hátha.. -
kutyafulu #4606 De sztem úgy menne ha a dialog az egész meg ez mert ebben van benne hogy milyen nyelven menne -
Grifidos #4605 Nem mindegy neked, hogy mi van a hátán? Ez nem stalker nincs súlyhatár.
Bakker még egy kifli, illik hozzád az aláírásod... -
Deajka #4604 Mindig előjön ez a warez téma ... Na, egy kis emlékeztető:
Egy terméknek van olyanja, hogy életciklus. Nyilván, hogy az első lépésben hozza a nagy hasznot. De az a pénz is számít amit a cklus végén hoz.
Miért mondom ezt? Mert ha én ezt 1 év múlva veszem meg azt is köszönik szépen. Nem ?
Konkrétan:
Most vettem 1 obliviont bár másoltban is megvan.
Sztem ilyen formán értelmetlen ez a warez nem warez ökörködés.
Vagy aki mondjuk eddig fújjogott,hogy kancsó warezos, az most bocsánatot kér? Vagy mi?
-
#4603 Te szerencsétlen, hol írtam én, hogy ez a baj? Megtanuljak még egyszer olvasni, ezúttal helyetted? Az a baj, hogy ha nem tudja használni, akkor mi a fasznak van ott kötelező jelleggel a hátán? Sőt: az a baj, amiért: mert basztak többféle karaktermodellt készíteni, ill. azt megoldani, hogy csak az látszódjon, amit fel is szerelünk, sőt, továbbmegyek: meg kellett volna csinálniuk, hogy ne legyen kötelezően felszerelve minden fegyverből egy, csak az, amit akarunk. Ezek az alapok, de úgy látszik már a BioWare is könnyen felejt. -
kutyafulu #4602 jah nem jó írtam 204 450 byte de attól még valaki kérem szépen :D -
TomDantes #4601 Na, most akkor magyarázza már el valaki mi van? hogy és mint lesz magyar?
Valakinek sikerült már? -
Cat 02 #4600 Ha neked odanyomnának a kezedbe egy snipert, tudnál vele célozni mindenféle gyakorlás nélkül ? -
#4599 200Byte kizárt hogy bent az egész game szövegállománya. -
kutyafulu #4598 De sztem amit az előbb írtam az jó lesz csak 200 Byte valaki feltölthetné -
kutyafulu #4597 Az egész magyar már? -
#4596 A hülyeség netovábbja... Hát régen volt már szerepjáték, amiben ennyi hangulatromboló apróság lett volna, egyáltalán nem vagyok elégedett, szerintem borzasztó közepes az egész, főleg egy -alapjának tekinthető- SW:KotORhoz képest. Pedig itt figyel eredetiben, de majd ha kijött száz patch meg a kiegészítő, akkor talán végignyomom, csalódás a köbön.