Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
Valószínûleg kifogytál gránátból, a lõszerrel ellentétben az nem végtelen.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
A cyrogen se rossz, 10% áthat a pajzson és még pontatlanná is teszi az ellent.

Más: a jármûves részekrõl csak nekem ugrik be a Terep 2 nosztalgiája?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

wesker24
Hello lenne egy kérdésem !! Talira egyáltalán milyen páncélt lehet venni ?? (Mert még mindig abban van amikor megmentettem az elején)

Mert nekem és Wrexnek már elég frankó páncélunk van !!

Na meg a másik hogy miért nem tudom használni a gránátvetõt ??
Az ideális az lett volna, ha van mentésed Virmire elöttrõl, és megcsinálod az említett küldit. Na de majd a második végigjátszásnál 😊
Most azért ne felejts el menteni, mert elég kemény döntést kell hoznod hamarosan.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

berlinboy6329
Ahha,thx..Csak az a baj,h nem tudtam mi lesz és nem csináltam savet,szal most már mind1. 😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Szerencsére csak az egyik volt ilyen. Így csak 2 órát szaladgáltam körbe-körbe. 😊

Why so serious?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha Wrex kinyírására gondolsz akkor igen, két lehetõséged van hogy életben maradjon. 1. megcsinálod a küldijét (Wrex family armor) és megyõzöd szimplán. 2. Nagyon magas a meggyõzõ képességed (charm vagy intimitade) és azzal meggyõzöd.
Érdemes életben hagyni mert jó fej karakter és nagyon erõs is. Végsõ csatában is jól jön majd mert bírja a gyûrõdést

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

berlinboy6329
De ahhoz gondolom méélllg kell charm meg indi...valami..Mert volt pár opció,de azt nem tudtam válsztani :S

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

MEG!! És érdemes is.

Na ez egy 10 pontos kérdés. Fogalmam sincs, de szerintem nem, csak majd késõb kiadnak egy patchet, ami magyarrá teszi. De ez csak tipp.

Egyszerû. Az egy körterem, oldalaz folyamatossan az egyik irányba közben lõd ezerrel. Persze elõtte szed ki a getheket.

Van valakinek infoja arról, ha a magyar verziót veszem meg, akkor a Bring Down The Sky kieget is magyar felirattal tölhetem-e majd le?

háháháh lol...
Ez már kihívás, ha scannelni kell õket. 😊)

Davidus
lõdd szarrá és közben hátrálj😛

V9ykn8_TZL0

berlinboy6329
Hááá...hhu...weheh......NEMIGAZ!
Virmire vagy milyen bolgyón gyok csinlom a küldit,aztán értesülök hogy van vmi cucc ami segit a kroganokon..(próbálom nagyon minimális spoilerrel irni)..Aztán aki már járt ezen a küldin tudja mi lesz...A csaj miért csinálta?Meg lehetett volna oldani máshogy?

Végülis az antennája látszik. 😊

Why so serious?

Ha megnézed a kitüntetéseket, ott van egy külön arra hogy eléred a 75-ös szintet.

Hmmm, hát én a kezdõ csapattagnak (most nem ugrik be a neve aki megmarad az elsõ tûzharc után), már az elsõ 2 szintlépésnél csak a decrypt és electronics-ra tettem skillt, és nem nyitott ki semmit.
Amikor indítottam egy infi-t azzal már 2 pont rárakása után az én karakterem lazán nyitotta már az Eden Prime-on a lezárt szekrényt amihez kell az electronics képzettség.(ahonnan a túlélõket kiengeded)

Véletlenszerû bug valszeg' ez is a védelem része. Nekem is volt már.
Most már a megjelenésig félre is teszem a picskuba, majd az eredetivel bugok nélkül...

SPOILER!

Az egyik legértékesebb fegyver kieg a lõszereknél a chemical, mindenkire hatásos mindegy, hogy synt vagy organikus.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

HeadHunter86
Én is megtaláltam mind a 21 keepers-t de nekem nem volt köztük láthatatlan.

Ja õt nem egyszerû. Engem is lecsapott párszor. Lényeg, hogy elõször öld meg a geth-eket, hogy ne zavarjanak be és tudj rá koncentrálni. Azután meg próbálj meg távol maradni tõle. Nekem az jött be, hogy a csapatom köztünk volt és így beléjük rohant és õket kezdte el csapkodni, közben én távolról legéppuskáztam. Nem árt ha van overkill skilled azzal sokáig lehet pontosan küldeni. Meg gránátozhatod is.

Why so serious?

wesker24
Na közelitek már az 1 millióhoz már csak 100 ezer lové hiányzik !!

Helló
Lenne egy kérdésem:
Hogy lehet Krogan Battlemaster-t megölni? Már vagy 50-szer próbálkoztam. Mindig elkezd száguldani felém aztán meg lecsap és meghalok. A csapatomat is 2 ütéssel legyûri.

Elõre is köszönöm a válaszokat.

"Everything that happens, happens for a reason"

A francba! Megtaláltam a 21. Keeper-t is végre. A nagykövetségen volt a volus és elcor nagykövet mellett. Csak láthatatlan volt a szemét. Véletlenül közel mentem a panelhez amelyik mellett állt és scannel-hettem a semmit. Vicces. 😊

Why so serious?

Elsõre lvl50, akkor unlockolja az lvl60-at. Lvl 50 felett kapsz igazán ütõs csúcs fegyvereket, armort.
COLOSSUS X armorban Tali jól mutat. 😊

Kedvenc játékká lépett elõ 😄 Na jó, csak 2. kedvenc, az NWN2-t nálam semmi sem taszíthatja le a trónról.
wesker24
Én is csak mellékküldetéseket csinálok de már 32 szintû vagyok van kb fél millió lovém kb 800 omni gélem nekem és társaimnak a legjobb fegyver és páncélzat !! És kb én 22 óránál tartok !!
Hát nem tudok róla, hogy lenne. Én is a fõküldetésbõl csak a Citadellát csináltam meg, azóta melléküldetéseket nyomok de már vagy 22es és még van csomó rendszer aminek közelébe nem voltam. Szóval szerintem 50es szint köré simán fel lehet menni. Az meg rohadtul tetszik, hogy visszamentem a Citadella állomásra és amikor lifteztem akkor azokat a dolgokat olvasták be hírként amiket én megcsináltam mellékküldetésekben. Például beszámoltak róla, hogy Szövetséges katonák kiírtottak több Geth helyõrséget. Na az is én voltam. 😊

Why so serious?

Aki már végigtolta, kb. hanyas szintû volt a végére?
Én még csak 17 órát játszottam, és most vagyok 26os. Ugye nincs level cap? :S
"Egyebkent soldier-t inditottam de megbantam,mert a bolygokon talalhato es felfedezheto spot-ok 50%hoz vagy az electronic vagy a decrypt skill keves,hiaba viszem magammal a csapatban azokat akiknek relative magas :/"

Én is soldiert indítottam, az elsõ dolgom volt, hogy Talinak felnyomtam a maxra az electronicset meg a decryptet, MINDENT kinyit.
Tehát nyugodtam nyomjad a rambóval, mert a legmagasabb skill számít.
Szerintem az lehet nálad a gond, hogy a "realatíve magas" az nem elég magas. Fejleszd még az electronics és decrypt skilleket és menj vissza késõbb a zárt ládákhoz.

Nkrissz
Hú öcsém ez egy kura jó játék olyan mint egy film csak sokkal hosszabb.Ezt szerintem megveszem eredetiben is ha már megjelent.

Szolnokboy1
hé, itt ne hagyjatok!! én is megyek! 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

dartonita
Igen igaz.Olyannyira hogy a taktikanak(hova allitod az embereid,milyen skilleket hasznaljanak)szinte semmi hasznat nem vettem.Pedig ez a resze kicsit nagyobb odafigyelessel egy ujabb oriasi pozitivum lehetett volna.
Egyebkent soldier-t inditottam de megbantam,mert a bolygokon talalhato es felfedezheto spot-ok 50%hoz vagy az electronic vagy a decrypt skill keves,hiaba viszem magammal a csapatban azokat akiknek relative magas :/
Legkozelebb muszaki kari lesz.

A sok(?) hiabaja ellenere ez a jatek szamomra eddig az ev legjobbja kerdes nelkul.

Magiszter
Off: És tényleg! Mindig kijelentkezem, és utána csak akkor be ha hsz-t akarok írni. Eddig fel se tûnt hogy ha be vagyok jelentkezve mûködik. Köszönöm!!! Már megérte ma felkelnem az ágyból! <#idiota>

Magiszter
Nem vettem észre különbséget. Ezzel is, azzal is sorozni kell mint a huzat. :-D
Tegnap jöttem rá hogy megvárom a magyart. Játszom vele, de nem igazán értem a sztorit. Kevés ehhez az angol tudásom. :-(

circa
Köcce<#eljen>
OFF: Magiszter, ha azt hogy nem jön be az oldal, pl az #2853 ilyen topikokra érted, akkor az azért van mert nem vagy bejelentkezve, ha nem akkor nem tom <#bohoc>

dartonita
Off: ritkan,nekem foleg mmo-zas kozben hal be teljesen a browser.

On: kelloen magas skillekkel,boven megfelel a sima loszer is,eleg kellemetlen tud lenni mikor minden fegyvered tulmelegszik es csapkodsz okollel.(elektromos sebzes meg hmmm nem is tudom,talan szintetikusok ellen?<#ravasz1> )

Magiszter
Off hegyek:
Nálatok is van hogy néha nem jön be az oldal? Tök mindegy hogy Fapumával, vagy Stexplóverrel nézem. Fejrészbe kiírja a linket, és sanyi. Nagy fehér oldal.

On hegyek:
Van az a robbanó lõszer. Hát az valami nagyon aranyos. Még ha mellé lövök is sebez. Kár hogy kettõtõl elolvad a stukker a kezemben. Meg van egy lövedék ami elektromos sebzést ad. Az mire jó? Mert még nem jöttem rá.

dartonita
circa
hupsz, látom már írták, sry<#kuss>

circa
Hali, most járok ott a játékban, hogy megkaptam az ûrhajót, mint Ferike a montembájkot<#idiota>, csak nem tudok vele elindulni.
Szóval még elég elején járok a játéknak, de az ûrhajón a csillagtérképet vagy mi a szöszt nem tudom normálisan megnyitni, mert csak egy sötét képernyõ jön be, és csak akkor látszódik rajta pár dolog, amikor jobb vagy bal egérgombot nyomok, aztán megint elsötétül, esetleg találkozott már valaki ezzel a hibával, és talált rá megoldást? És gondolom ha el akarok menni a hajóval akkor ott kéne megadni az uticélt, de nem látok rajta semmit<#shakehead>

THX
davidka003
Az durva, hogy még warezolni se tudsz normálisan.
Van már javított crack azt szedd le.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

hmm... mer van az h mikor szintet lepek akkor nem kapok pontoot amit szetosztahtnek??? o.O
a masik meg... megkaptam a Normandy parancsnoksagat... namost, beszelek midnenkivel, felmegyek a galaxy maphoz es mikor betoltene... bal felso sarokbanki van irva h "Widow" es fekete kepernyo... es nem jon be semmi csak fekete kep... mi a problema? :S
Én inkább leadtam az elõrendelést galaxiséknál...

Jött nekem ki olyan bug, hogy feküdt a pali mint a hulla, de azért szépen lövöldözött. Gyakorlatilag így lett halhatatlan.

Ez amúgy is megéri az árát.<#eljen>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

macleody
Hol vetted?
Gnome
énis végigvittem...javaslom mindenkinek, h csinálja meg a rogue VI mellékküldetést ami a holdon van mert secondary talenteket lehet vele szerezni

Másik nemsokára jön a kiegészítõ küldetés..igaz max 90perces lesz aztírták de jobb mint a semmi...és tényleg maxoljátok ki a végére a charm/intimidate talentet^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

dartonita
Vagy az assault rifle skillt huzod eleg magasra ahhoz hogy snipeolni tanulhass(es ertelemszeruen jobban es pontosabban celozz),vagy olyan kasztot inditasz az elejen akinek ez kepessege adott.

BlackShadow
ugyebár jobbklikk és E távcsõn belül. ha nem engedi, akkor nincs sniper skilled (ha lenyomod a space-t és a sniperre viszed az egeret kiírja elvileg, h nem vagy képes rendesen használni)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nagyon láma kérdésem lesz de, hogy lehet sniperrel zoomolni, mert hiába nyomom a zoomot nem csinál semmit!
Riddick21
Nah, megvettem, kb. másfél órányi játék után mondhatom, hogy nyoma sincs a warez verzióban tapasztalt bugoknak, aminek nagyon örülök!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Érdekes lenne a Mass Effectbõl filmet csinálni 😛 - Kb hasonló lehetne mint ha Neverwinter Nightsból csinálnának.
Összefoglalva az egész játékba a legjobb és legkidolgozottabb rész a fõküldetés volt értelemszerûen. Viszont a sok sok mellékküldetés egy idõután kezdett nagyon ellaposodni. Menj el x-y kvadráns A-B rendszerébe, ahol találhatsz egy helyet ahol kiköthetsz, majd fél óra gyönyörködés - meg átkozódás, hogy túl meredek a hegy - után írts ki néhány bázist, aminek kétféle alaprajza lehet...Az elsõ 10-15-nél még oky, de utána már unalmas szerintem. Nagyobb hangsúlyt kellett volna ezekre is, meg néhány meredekebb fodulatot és fõvonal szerû animációt...
Ettõl függetlenül szerintem kijátszom mégegyszer hardcore nehézségen is 😛