Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Más: a jármûves részekrõl csak nekem ugrik be a Terep 2 nosztalgiája?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Mert nekem és Wrexnek már elég frankó páncélunk van !!
Na meg a másik hogy miért nem tudom használni a gránátvetõt ??
Most azért ne felejts el menteni, mert elég kemény döntést kell hoznod hamarosan.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdemes életben hagyni mert jó fej karakter és nagyon erõs is. Végsõ csatában is jól jön majd mert bírja a gyûrõdést
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ez már kihívás, ha scannelni kell õket. 😊)
Virmire vagy milyen bolgyón gyok csinlom a küldit,aztán értesülök hogy van vmi cucc ami segit a kroganokon..(próbálom nagyon minimális spoilerrel irni)..Aztán aki már járt ezen a küldin tudja mi lesz...A csaj miért csinálta?Meg lehetett volna oldani máshogy?

Why so serious?
Hmmm, hát én a kezdõ csapattagnak (most nem ugrik be a neve aki megmarad az elsõ tûzharc után), már az elsõ 2 szintlépésnél csak a decrypt és electronics-ra tettem skillt, és nem nyitott ki semmit.
Amikor indítottam egy infi-t azzal már 2 pont rárakása után az én karakterem lazán nyitotta már az Eden Prime-on a lezárt szekrényt amihez kell az electronics képzettség.(ahonnan a túlélõket kiengeded)
Véletlenszerû bug valszeg' ez is a védelem része. Nekem is volt már.
Most már a megjelenésig félre is teszem a picskuba, majd az eredetivel bugok nélkül...
SPOILER!
Az egyik legértékesebb fegyver kieg a lõszereknél a chemical, mindenkire hatásos mindegy, hogy synt vagy organikus.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Why so serious?
Lenne egy kérdésem:
Elõre is köszönöm a válaszokat.
"Everything that happens, happens for a reason"
Why so serious?
COLOSSUS X armorban Tali jól mutat. 😊
Why so serious?
Én még csak 17 órát játszottam, és most vagyok 26os. Ugye nincs level cap? :S
Én is soldiert indítottam, az elsõ dolgom volt, hogy Talinak felnyomtam a maxra az electronicset meg a decryptet, MINDENT kinyit.
Tehát nyugodtam nyomjad a rambóval, mert a legmagasabb skill számít.
Szerintem az lehet nálad a gond, hogy a "realatíve magas" az nem elég magas. Fejleszd még az electronics és decrypt skilleket és menj vissza késõbb a zárt ládákhoz.
Egyebkent soldier-t inditottam de megbantam,mert a bolygokon talalhato es felfedezheto spot-ok 50%hoz vagy az electronic vagy a decrypt skill keves,hiaba viszem magammal a csapatban azokat akiknek relative magas :/
Legkozelebb muszaki kari lesz.
A sok(?) hiabaja ellenere ez a jatek szamomra eddig az ev legjobbja kerdes nelkul.
Tegnap jöttem rá hogy megvárom a magyart. Játszom vele, de nem igazán értem a sztorit. Kevés ehhez az angol tudásom. :-(
OFF: Magiszter, ha azt hogy nem jön be az oldal, pl az #2853 ilyen topikokra érted, akkor az azért van mert nem vagy bejelentkezve, ha nem akkor nem tom <#bohoc>#bohoc>
On: kelloen magas skillekkel,boven megfelel a sima loszer is,eleg kellemetlen tud lenni mikor minden fegyvered tulmelegszik es csapkodsz okollel.(elektromos sebzes meg hmmm nem is tudom,talan szintetikusok ellen?<#ravasz1>#ravasz1> )
Nálatok is van hogy néha nem jön be az oldal? Tök mindegy hogy Fapumával, vagy Stexplóverrel nézem. Fejrészbe kiírja a linket, és sanyi. Nagy fehér oldal.
On hegyek:
Van az a robbanó lõszer. Hát az valami nagyon aranyos. Még ha mellé lövök is sebez. Kár hogy kettõtõl elolvad a stukker a kezemben. Meg van egy lövedék ami elektromos sebzést ad. Az mire jó? Mert még nem jöttem rá.
Szóval még elég elején járok a játéknak, de az ûrhajón a csillagtérképet vagy mi a szöszt nem tudom normálisan megnyitni, mert csak egy sötét képernyõ jön be, és csak akkor látszódik rajta pár dolog, amikor jobb vagy bal egérgombot nyomok, aztán megint elsötétül, esetleg találkozott már valaki ezzel a hibával, és talált rá megoldást? És gondolom ha el akarok menni a hajóval akkor ott kéne megadni az uticélt, de nem látok rajta semmit<#shakehead>#shakehead>
Van már javított crack azt szedd le.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
a masik meg... megkaptam a Normandy parancsnoksagat... namost, beszelek midnenkivel, felmegyek a galaxy maphoz es mikor betoltene... bal felso sarokbanki van irva h "Widow" es fekete kepernyo... es nem jon be semmi csak fekete kep... mi a problema? :S
Jött nekem ki olyan bug, hogy feküdt a pali mint a hulla, de azért szépen lövöldözött. Gyakorlatilag így lett halhatatlan.
Ez amúgy is megéri az árát.<#eljen>#eljen>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Másik nemsokára jön a kiegészítõ küldetés..igaz max 90perces lesz aztírták de jobb mint a semmi...és tényleg maxoljátok ki a végére a charm/intimidate talentet^^
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Összefoglalva az egész játékba a legjobb és legkidolgozottabb rész a fõküldetés volt értelemszerûen. Viszont a sok sok mellékküldetés egy idõután kezdett nagyon ellaposodni. Menj el x-y kvadráns A-B rendszerébe, ahol találhatsz egy helyet ahol kiköthetsz, majd fél óra gyönyörködés - meg átkozódás, hogy túl meredek a hegy - után írts ki néhány bázist, aminek kétféle alaprajza lehet...Az elsõ 10-15-nél még oky, de utána már unalmas szerintem. Nagyobb hangsúlyt kellett volna ezekre is, meg néhány meredekebb fodulatot és fõvonal szerû animációt...
Ettõl függetlenül szerintem kijátszom mégegyszer hardcore nehézségen is 😛