11074
  • Grifidos
    "Nem vagyok "warezos cimborád" kis barátom."
    Szövegértelmezés 1-es, ülj le.

Akkor hajrá! Uninstall és F8 az ISO-nak.
  • robotnyk
    [szerkesztve]

nem éri meg -.-
  • TomDantes
    De jó midnig ez a warez-baromság...igen nekem is ööö a biztonsági másolata lesz meg. Egyelőre. Ha lejjebb megy az ára, mondjuk jövére lehet meg veszem.

Mindegy, a lényeg: LESZNEK MAGYAR NYELVI FÁJLOK? Tudjátok az angol verziómhoz kéne...ami eredeti ,csak elveszett az a lemezm és csak biztosnági másolatam van meg...XD Szóval?
  • ZSOOLT2
    Korábban le volt írva, de nem a teljes elérési úttal, sz'al a magyar felirat itt lehet: D:\Mass Effect\BioGame\CookedPC\Packages\Localised\HU\Dialog\GlobalTlk_HU.upk
  • rotator
    Inkább 100-ból 1! :D
    Amúgy egyetértek...
  • BaLeeX
    Nem vagyok "warezos cimborád" kis barátom.
    Mint ahogy a Witchert is megvettem kipróbálás után ezt is meg fogom ha bejön és egyáltalán elindul 64 bites vistán mert hallottam voltak gondok.

Másnak oszd az észt légyszíves, mert én nem vagyok rád kíváncsi. Köszi.
  • tommyboi22
    nyelvi fájlok csereberéje szerintem nem warez, ha mégis akkor admin majd törli eme hozzászólásomat,

Mass Effect magyar fájlok, telepítési útmutatóval
    http://rapidshare.com/files/123838993/hunme.zip.html

mondom sztem ez nem warez, ha mégis akkor bocsi, és delete.
  • bgabor
    Olvastam és baromira nem érdekel. Nyilvánvalóan a te gépeden az utolsó programig minden jogtiszta és eredeti.
  • bgabor
    Talán mert egyszerűbb lenne egy néhány megás filet letölteni, mint újra leszedni miatta mind a 7 gigát.
  • BlackShadow
    készül a FAQ. AntiHero-t megkértem, hogy dobjon össze valami designt. Tartalommal, meg, ha ő úgygondolta, hogy ő ellátja, akkor ő, ha nem, akkor én töltöm fel :)
  • Grifidos
    Olvastad az EULA-t? Vagy csak kattintottál az OK(Elfogadom)-ra?
    Nagytudású.
  • MrAndree
    Erre most kérdezhetném, hogy aki nem tud angolul az minek vesz angol verziót amikor úgyse tudja végigvinni mivel egy szót sem ért belőle de nem akarok vitatkozni. Azt meg Te lásd be hogy a 10 emberből aki a magyar file-okat kérte maximum 2 az aki ilyen helyzetben lehet. A többi csak hülye...
  • SaGa Jr
    Nem írtam mocskos beszédet az alap verzióval kapcsolatban. Ütős beszólásokat írtam, ami azért égsem káromkodás. Szóval nem csoda ha egy eleresztett fuck-ra sem emlékszel a játék során. :)

Viszont a config file-ok átnézése közben több helyütt is belefutottam olyan sorba, ahol a mocskos beszéd le van tiltva (false-ra van állítva alaphelyzetben). Kíváncsi leszek az átírás után lesz változás vagy sem.
  • ZSOOLT2
    Olvastam valahol, h. valakinek kellett a Laucher alatti zene, na, az ezen a helyen van, a merevlemezre telepített mappában: D:\Mass Effect\data\launcher\Background.wma
  • bgabor
    Engem meg az bosszant, hogy nem látod be, hogy a magyar szövegfileok megosztásának alapvetően nincs köze a warez témához, azzal a boltban vett angol nyelvű verzió ugyanúgy magyarítható, mint a warez verzió.
  • MrAndree
    Angolban hol van mocskos beszéd? Én egy eleresztett fuck-ra se emlékszem. :)
  • bgabor
    Én ha akarnék se tudnék az OFF topicba írni, mert a házigazda, aki a roppant kedves "No Warez" kiíírást kiplakátolta, arra már nem vette a fáradtságot, hogy a bannerba linket tegyen az OFF topic irányába, vagy hogy bármiféle FAQ-ot összehozzon. Pedig most már igazán ideje lenne, tekintve, hogy hetek óta kint van a stuff, és a gamerek zöme már végigjátszotta.
  • MrAndree
    Engem nem a warez bosszant /én is csinálom/ hanem az idióták. Ha warezolsz oldd meg csendben. De nem, jönni kell ide és baromságokat kérdezni...
  • csgj
    Áh, hihetetlen ez a warez mizéria már megint. Ha vmelyik hülye kommentet törölném, az összes többi rá vonatkozóval meg kéne ezt tennem. De persze ne ezért, hanem azért fejezzétek be, mert szétoffoljátok a topicot.
  • SaGa Jr
    Növeld csak fentebb és elérhető(ek) lesz(nek) a lehetőség(ek). A legtöbb esetben magasabb érték kell. Úgy 6-8-as.
    Hogy lehetővé váljon egyáltalán a dolog, egyrészt elegendő paragon (charm növeléséhez) vagy renegade (intimidate növeléséhez) pontot kell begyűjtened. Plusz nem árt ha már Spectre vagy.

Én meg jobban elmélyedtem a magyarított változatban, de olyan borzalmakat találtam, hogy marha gyorsan visszaalakítottam angolra.
    Amit korábban írtam, azt fenntartom továbbra is (a katonai rangok, egyes eszközök fordítóját meg aztán tényleg állítsák egy sarokba elmélkedni, akárcsak a cégek neveit lefordító vagy úgy általában a személynevet lefordító illetőt), de hogy azok mellé még a codex esetében pár helyütt komplett mondat vagy mondatrész is hiányzik, az azért már erős.
    Szóval hemzsegnek itt a problematikus részek (számomra mindenképpen), de igazán legfeljebb csak azokat fogják zavarni, akik odafigyelnek az angol szövegre vagy angolul már játszották a játékot.
    A többieknek szerintem fel sem tűnik majd, legfeljebb az egyes elnevezéseken fognak jót mosolyogni.

Mondjuk kíváncsi vagyok hogy mi van, ha visszakapcsolom a mocskos beszéd lehetőségét amit alapból tilt a program. Azt vajon lefordították? Mindenesetre a 18-as jelzés ellenére is nagyon lagymatagrara sikerültek az igazán ütős beszólások (már amik alapból benne vannak a visszafogott változatban) a játék magyar verziójában.
  • MrAndree
    Igen, kb. annyira vág témába mint ha egy autós topicban azt tárgyalnátok hogyan kell autót lopni. Nem kell egyetemi diploma a warezhoz szóval engem is idegesít a sok "honnan töltsem, mit töltsek" baromság. Ennyire azért ne legyen már hülye senki. Kb. hatmillió magyar warez oldal létezik ahova tuti felkerül majd a magyar verzió idővel is ti meg fél nappal megjelenés után már itt sírtok a magyar fájlokért.
  • Dante73
    Való igaz. Az a gond, hogy a struccpolitika él, így nyilvános fórumokon tilos a warez. Itt is, benne van a szabályzatban.
    Talán úgy gondolják, hogy ha nem beszélünk róla, nincs is. nem így van, így száműzve vannak / vagyunk a saját topikok közé, a szólásszabadság jegyében.
  • böröczk
    Győztél : D (Egyetértek az idióta fordítást illetően)
  • bgabor
    Majd amikor nem fogsz prédikálni a no-warez baromságról, és nem sértegetsz miatta másokat.
  • bgabor
    Nem gondolnám, hogy az off-spam topicba kellene száműzni a warezolókat. Ugyanúgy a játék témájába vág, mint a patchel a kiegészítővel kapcsolatos kérdések megvitatása.
  • Grifidos

Visszavehetnél az arcodból barátocskám!
  • bgabor
    Befoghatnád végre. Baromira senkit sem érdekel, hogy te hogyan vélekedsz a warezról. Warez van, volt és lesz, ahogyan magyar szövegfájlok is, függetenül tőled, és a köcsögös-középsőujjas smileijaidtól, te kötöznivaló idióta.
  • Dante73
    Ez a warezos szöveg nagyon bamba....
    Van, akinek digital downloados verziója van, van akinek warez, van aki kipróbálás után dönt a vásárlásról, stb... Nem kell ennyire nyomni ezt a no warez dumát. Döntse el mindenki maga, mit miért tesz, és ne Ti próbáljátok már megtéríteni a népet. Majd akkor jogos lesz a felháborodás, ha krekkes és hasonló kérdést tesz fel valaki.

Akinek meg kellenek a magyar nyelvi fájlok, menjen az off-spam topikba, és ott kérje, ott nem fog senki hisztizni miatta.
  • MrAndree
    Hát tényleg van valami vicces azokban akik még a warezhoz is hülyék és mindenféle fórumokra járnak ilyen-olyan verziókért könyörögni. :)
  • AntiHero
  • Grifidos
    Ne itt rinyálj.
    Lexarom ki veszi meg és ki nem, de ne itt kunyeráljatok.
  • pauly
    hol sírtam te idióta?
    Amúgy meg semmi közöd hozzá hogy ki veszi meg és ki nem,majd aki akarja az megveszi...
  • Grifidos
    Én nevetek, te meg itt sírsz a warezos kis cimboráiddal: "csúnya bácsik adjatok magyar szövegfile-okat". Ez vonatkozik a türelmetlenekre is.
    Tettszik? Akkor vedd meg ne itt szuttyogj.
  • adammmmmmm
    Na telefonáltam az 576nak. Most vagy megveszem hétvégén pesten vagy várok hétfőig akkor reggel 9-kor telefonálok (adtak egy számot) és akkor kedden megkapom. Vagy ha szerencsém van akkor még ma este megérkezik. (én már nem emlékszem menyi volt az idő amikor megkaptam a witchert csak arra emlékszem hogy sötét volt. De elvileg elmúlt este 8 is. (azok mondták akik othon voltak velem)
  • bgabor
    Nincs összefüggésben a dolog a választott kasztal. Én is katonával vittem végig, mégis max charmal rendelkeztem a végén.
  • bgabor
    Na, befejeztem én is. Azt hiszem, bártan megszavazhatjuk neki 'az év játéka' címet.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mellesleg én nem küzdöttem a végén Saren-el. Kimaxolt charmal rávezettem, hogy helytelen, amit csinál. Ezért elegánsan elbúcsúzott, majd kiloccsantotta az agyát a betonra. Persze a teste fölött a Sovereign később átvette az uralmat, de akkor már Saren maga nem élt.
  • pauly
    de jót nevettünk...
  • mnorbi
    köszi, csak azt nem vágom mire , mert a megfélemlités vagy az elbüvölésen is 3-4 pont van és továbbra is szürkék..
  • Grifidos
    Csak fizetős oldalon elérhető. 8K
    magyar
  • Cat 02 #4476
    Én azért kaptam mert nem engedtem fel azt a pélót a hajómra =(