11074
  • Doom 4
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEGJÖTT A MASS EFFECT A CD ALAXISBÓL!!!!! MOST BONTOM KI!!!!!!!!!!!
  • Grifidos
    Szerintem csak indításnál kéri be a lemezt, utánna ki lehet venni, és nem pörgeti feleslegesen.
  • adammmmmmm
    Igaza van. Türelmetlen ember megvette az angolt. Akkor azzal játszon. Ha lett volna türelme akkor megvárja a magyart. (persze ez a türelmetlen dolog azokra nem vonatkozik akik angolul akartak játszani de azoknak meg nem is kell magyarul)
  • ricsa008
    és működik vele normálisan?
  • xido
    tedd rá a törést....így már nem kimondottan warez,csak lemezkímélés..én is mindig így szoktam
  • xido
    ha itthon vette meg,akkor magyar...ha meg kintről...az is tudta előre,hogy magyarul fog megjelenni itthon
  • Grifidos
    Így járt...
    De csak is a te kedvedért; Remélem ennél proginál is, kiírják majd, hogy a külföldön vásároltakat nem cserélik be. IT huszár.
  • ricsa008
    nincs valami megoldás arra hogy dvd nélkül is lehessen futtatni?
    nem akarom hogy nagyon elhasználodjon, karcolódjon
  • Kimi23
    We are working on both the update and the BDtS content. The current plan is to include the update in with the BDtS installer, as well as have the update available on its own.

None of this is final as we are still working on the final content and file sizes.

Ezt találtam a fórumon.
  • Kimi23
    Még nem.
  • csgj
    Hm... A kieget nem lehet még leszedni? (eredetivel persze, reggelve vok a hivatalos oldalon, cd kulcsot is beírtam oda)
  • MerlinW
    Bizonyára most jól érzed magad. S mi van ha megvette, csak nem a magyart?
  • Grifidos
    Nem...vedd meg!
  • xido
    ez egy hasznos ötlet,eddig én mindig off üzemmódban takarítottam,de ki fogom próbálni,úgyis megint előtte állok,köszi:)
  • xido
    tedd alá a törést...és akkor a polcodon is van legálisan,meg fut is:)
  • felegyi
    Magyar filokat ki tudjátok szedni?
  • adammmmmmm
    Én nem telefonáltam. Elvilag hívni fognak. (nem tudom mondjuk hogy mikor már régen rendeltem) Kiváncsi vagyok ide mikor érkezik
  • blackcalibra
    Gondolom megkérdezte.
    Én is telefonáltam tegnap az 576-ba(eger) és ide is akkor érkezik.
  • Fenrir
    Nah megjött az eredeti (magyar feliratú) játék erre indításkor egyfolytában hibával leáll. A tört verzióval soha nem volt ilyen gondom.

Lol?
  • adammmmmmm
    azt honnan tudod hogy 2-kor érkezik?
  • balee4
    Egyébként lehet van mégis benne vmi sunyi aktiváció, mert a Spore Lénylabor sem indult el aktiváció nélkül nekem, tűzfal ki és 1x-i aktiváció után már megy net nélkül is.
  • balee4
    NA elvileg ma 2 órakor megérkezik a helyi 576-ba is, végre, már nagyon várom.
  • SaGa
    Proci hűtés, videokártya hűtés, RAM kontakthiba, vincsi hűtés. nagyjából ebben a sorrendben nézném végig a gépet. Egy alapos leporolás nem árt, de fontos, hogy a ventilátorokból a port úgy fuvasd ki, hogy közben menjen a gép. Ne a fuvatással pörgesd a lapátokat, mert az nem használ neki.
  • Zóanagyvarázsló
    Félig OFF: a BioShock esetében tegnaptól nincsen aktivációs limit.

Úgy 10 hónapot kellett erre várni, kíváncsi vagyok, a Mass Effectnél medig tart ez.
  • ricsa008
    nekem is megjött kb fél9kor
    de valamiért kilép kb 20 perc játék után semmi üzenet csak desktop ez a többi játéknál is így van mért lehet ez ? valami hardwer döglődik vagy vírus vagy mi ? léci segítsetek!
  • csgj
    Vá, meghozták!! :D A CD Galaxis vmi eszméletlen... Van itt Kaposváron vmi raktáruk, vagy hogy?
  • Sir Quno Jedi
    Lassúaka pisztoloyk, node meddig!:? :D Egy idő után szépen lehet velük folyamatosan tüzelni a végtelenségig és keményen rombolnak is, ha tápolod.
  • gyuri12
    Nálam mind két társam pisztollyal van,néha csak nézek,hogy hova tűnt minden ellenfél.
    Én meg a jó öreg sniper+assault rifle (bár néha pisztoly is befigyel)
  • ZSOOLT2
    Assault Rifle középtávolságra nagyon jó, csak amíg nincsenek komolyabb darabok belőle, addig rövid sorozatokat kell ereszteni, mert a visszarúgás miatt pontatlanná válik, később, mikor megjelennek a fejlettebb fegyverek, akkor már egészen hosszú sorozatokat is lehet lőni vele, úgyis pontos marad

Pisztolyok meg pontos, és erős fegyverek, nagytávolságra lehet velük tüzelni, csak kissé lassúak
  • SaGa Jr
    Az a sniper rifle ingadozás nagyon gyorsan eltűnik. Úgyis messziről használja az ember így van ideje célozni vele. Amennyiben meg valami fedezék mögül tüzel az ember ahol meg tud támaszkodni (tehát a fedezék fölött hajol ki és úgy lő, nem oldalra kell kihajolnia), akkor meg ingadozás sincs.

Eszement erős csúzlik ezek a sniper fegyverek.
    Normal fokozaton egy jobb (Rosenkov gyártmány, jó öreg ruszki tech) sniper rifle ellen nem állt meg senki. Krogan warlord volt talán az egyetlen aminek néha 2 lövés is kellett.
    Harder fokozat már más lapra tartozik. Ott általában a nem sima alap katonáknak (geth trooper meg rocket trooper az könnyen halt, de a többi...) már 2 lövés kellett, míg az igazán szívós dögökbe rendesen kldeni kellett a lövéseket. De egy megfelelő skuló (explosive vagy a + weapon force-os módosítások) mindenkit meg tudott állítani. Kroganok ellen különösen jók ezek a lőszerek, mert mikor az ember felé rohannak és kapnak egy ilyen lövést, orra buknak és egy kis ideig úgy is maradnak.
    Az insane fokozatban meg úgyis mocskos ellenálló mindenki. A sniper itt már gyilkos változatból támogatóvá avanzsál. Prímán ki lehet végezni vele az ellenfeleket biztonságos távolból, amiket a többiek meggyengítettek. Persze egy aktivált assassin képesség sok probléma alól fel tud szabadítani minket. Csak 1 lövés, de szinte biztosan fekve marad még insane fokozatban is amit eltalál az ember.

Viszont kétségtelen hogy a prímet a pisztoly viszi, minden téren. Messzire lő, pontos, viszonylag gyors, erős eszköz. Lehet vele aprítani rendesen.
  • SaGa
    Az, hogy az Assault Rifle mennyit sebez, erőst függ attól, mit raktál bele (lőszer és fegyver mod). Ios-on a két gyalogtankot (4 lábú dögök) Az elején, ahol utat kell nyitni a Mako-nak, 2-2 Assault Rifle lövéssel fektettem meg, kellett hozzá VII-es Crio (vagy Tungsten?)lőszer meg két jó mod, szintén VII-es. Még vsak sorozatot se kellett lőni hozzá.
    Amíg nem váltottam át ezekre, kétszer kifektettek, lőhettem őket bármivel...
  • SaGa
    Azt, hogy a két rábeszélő képesség közül melyiket tudod max nagyobb szintre húzni (ha jól láttam). Az meg pár eseménynél fontos lehet, hogy miképp oldod meg a szitut. Ha nem elég jó a békítő képességed, valakinek meg kell halnia, aki élhetne. A végkimenetre úgy látom nincs hatással...
  • SaGa
    Kapcsold ki az UAC-t a vistában. Meg úgy általában minden olyan "biztonsági" marhaságot, amit a vista hozott magával. Egy halom probléma oka az, hogy a háttérben futkorásznak mindenféle ritunok, amik a usert védik a saját hülyesége ellen, de sajna az esetek egy részében olyan sikeresen, hogy nem ad választási lehetőséget az indításra, egyszerűen csak agyonlövi, ami nem tetszik neki...

SP 1 óta pl az Obliviont nem tudom rávenni, hogy elinduljon Vista-n, az oka még ismeretlen...
  • SaGa
    Az X3:Reunionról is levették egy patchel az ellenörzést...
    Ha már eleget eladtak belőle, illetve túl sokat morog a community, akkor leveszik, mert sokat ront a cég hírnevén egy ilyen baklövés. Először persze bepróbálkoznak, majd hamar rájönnek, hogy egyrészt ezzel sem védik meg magukat a crackerektől, másrészt az ilyen védelmek pont a vásárlóikat szopatják, a torrentboltba járókat nem zavarja...
  • SaGa
    Mégegszer: nem kell új gép, elég volt az Nvidia drivert kettővel korábbi verzióra cserélni (az újjal nem ment), és máris reklamálta, hogy új a gép...
  • SaGa
    Jól belőtt tűzfalat semmi sem játsza ki, ha a program indítása előtt azt állítod be, hogy mindent dobjon el, ami belülről jön. A windows saját tűzfala erre nem alkalmas, de bármelyik külső, free vagy fizetős tűzfal megteszi. de a legegyszerűbb: letiltod a hálókártyádat. Akkor semmi nem megy át rajta...
  • zsotesz
    igen, meg ha majd sok lóvéd lesz.
  • Prof William
    Jobb cuccokat akkor vehetünk ha egyre jobb lessz a szintünk?
  • MerlinW
    Neeem, legjobb a Launcher zenéje:)
  • Shongi
    Pár Ruszki nevű cucc jobb mint amit 50 előtt lehet venni, de nagyon nem sokkal