Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazad van, de amíg nincs hová menniük a warezzal és nincs a bannerban megadva link nagy betükkel hogy WAREZ, addig ide fogják beírni. Ez van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Riddick21
3hét késéssel, választható feliratok nélkül... ja, de: cseh/magyar.
Szánalom.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Magiszter
"Balkán ez kérem a javából."

Hahááá! Én is ezt mondom. Hiszen a BALKÁN csomaggal kapjuk majd meg a játékot itt Magyarországon. <#idiota>

Riddick21
Én vagyok az álszent, mert megveszek mindent és nem töltök és nem ti, akik a no warez feliratra linkelgetik a lopott cuccaikat? Balkán ez kérem a javából.

MerlinW
Ha mégsem, küldünk neki egy szép csokrot egy doboz bonbonnal.

[merlinw.org]

MaskimXul
oh én úgy ráhagyom, hogy el is megyek a vadiúj hajómat felavatni, pár bolygót felfedezni. Aztán csak remélem, kiheveri a két link által okozott óriási sokkot <#nyes>
poppe
nemtom, itt válaszd ki a mass effectet és kiderül 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

MerlinW
Megy azzal is csak sok kompromisszummal.

[merlinw.org]

MerlinW
Hagyd rá, ahogy öregszik csak még súlyosabb lesz. Elõbb vagy utóbb belefárad. Reformálni úgysem tud.

[merlinw.org]

Helló.

Nekem a rendszerkövetelménnyel vannak problémáim:
Az írják: NVIDIA GeForce 6 series (6800 GT or better)
Nekem 6600 GT -m van.
Most akkor az nem 6-os széria???
A 6600GT -vel nem is megy???
Tud mondani valaki infot hogy mi a helyzet evvel a kártyával??
Köszi
MaskimXul
te valami ea fejes gyereke vagy, hogy direkt fáj a warez? a te zsebedbõl szedik ki a lóvét? ehh de utálom az álszent arcokat
Riddick21
marha nagy poén :ideokádóssmiley:

MaskimXul
sg-n vagy baszki, mégis milyen színvonalat vársz? tudod, aki kurvának megy, ne sírjon ha.. <#nyes>
ha még nem jöttél rá, hogy az értelmes posztok nem ezen a fórumon születnek, akkor ideje lenne <#nezze>
ph, hwsw, hw, ilyenek, ott megy a normális társalgás. na de sgn? ehh
az is külön téma, hogy miért okoz fájdalmat egy link, ez sem normális.
MerlinW
Ugyanmár... nem crack az, hanem aktiváció spóroló, lemezkímélõ megoldás😊
Természetesen kizárólag az eredeti játék tulajdonosainak in exclusive😊

[merlinw.org]

igyvan😄 es ezert vagy te is itt😛

Riddick21
NO WAREZ, b*sszátok meg! <#falbav>
Miért nem lehet megérteni? Miért linkelitek azt a tetves cracket?
Van, akit zavar. Engem pl. kegyetlenül idegesít, nem kellene ennek egy másik topikban -vagy leginkább: sehol- történnie?
Miért nem lehet itt játékélményrõl, véleményekrõl olvasni, csak arról, hogy mit hogyan törtek fel? SZÁ-NAL-MAS! SG szint.

MaskimXul
állítólag ami nálunk lesz, abban nincsenek angol feliratok, így olcsóbb volt megvenni <#levele>
poppe
de gondolom a magyar felirat mellett lesz angol felirat is... ha nem, akkor sorry, úgy h csak magyar, nekem se kéne...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

MaskimXul
nézõpont kérdése. én pl hülye lennék gagyi magyar felirattal megvenni, ha eredetivel is meg lehet.
poppe
hülye lett volna, mert az európaiban lesz magyar felirat...

tudom, de aki nagyon szerette volna az megrendelheti ebayrõl pl.

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

poppe
még nem jelent meg európában...

Megvan valakinek ez a játék PC-én eredetiben?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

A neten leginkább azért folyt mindenhonnan az,hogy sok a RROD,mert az elvakultabb PC-sek,és PS3 fanboyok folyamatosan ezt mondogatták mindenhol...Pedig akkor kb 10-bõl 5 konzol ment tönkre,a maradék 5 meg csak késõbb.😄
Bár,aki normálisan használta(nem egy sarokba,hanem nyitottabb helyre rakta,nem játszott vele egész nap folyamatosan,csak normális mértékben,stb) annak nem ment tönkre.
És nem,nem nagyon volt értelme.😄

Köszi idõközben meglett. Én a citadellben hagytam ki a jobboldali legszélsõt. Befejezésként csomó Xp-t kaptam 😊 Még nem használtam a Galaxy mappot és lvl 11 😛
ez mûködik
takysoft

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Mass effect experimental crack
NFO-t olvass.
visszajelzéseket a warez topicban várom, mert én csináltam, és csak a saját gépemen próbáltam ki.
Ismétlem: NFO-t olvass.. benne van
nem vírusos.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Jaja, nincs új a nap alatt. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

reaktor összerakásos játék ugyanaz mint ami kotor ban is volt ^^. Ahogy megláttam szinte ösztönösen csináltam 😊
A reaktor "összerakása", akinek nem megy és nincs elég gélje:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3 oszlop legyen X, Y és B (Xboxon így volt, gondolom PCn is, max a számozása más). A cellák legyenek pedig 1-4 a kicsitõl a legnagyobbig.
1. Az 1. X-->Y
2. A 2. X-->B
3. Az 1. Y-->B
4. A 3. X-->Y
5. Az 1. B-->X
6. A 2. B-->Y
7. Az 1. X-->Y
8. A 4. X-->B
9. Az 1. Y-->B
10. A 2. Y-->X
11. Az 1. B-->X
12. A 3. Y-->B
13. Az 1. X-->Y
14. A 2. X-->B
15. Az 1. Y-->B

Remélem nem rontottam el. ^_^

The Protector
multija van a gamenak?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

áááá ... tele ezzel az egésszel
1000 bocs
irányítás változott valamit a Lego SW-khez képest? vagy még mindig nehézkes billel?
Akik a Keepereket Scannelik: van egy keeper amelyiket sokan kihagynak, ez pedik a dockban van a rámpa végén (C-sec középsõ liftel fel a Normandy-hez). Illetve van még egy amit sokan kihagynak; Citadella torony legvégén a jobbra fenn a sarokba.

The Protector
nem támogatja az élsimítást.állítólag dx 10ben van vmi megoldás.nekem amúgy sem recés az ue3 mert 17colos monitorom van azon meg szép minden 1024x768-vagy-1280x1024 ben

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hmuda
Én is a falra tudok mászni az orbitális lépcsõfokok miatt pár UE3 játékban, de itt van annyira szép a grafika, hogy fel se tünik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

kössz! egy korrekt ember
The Protector
gépigénnyel mi a helyzet?

The Protector
szuper.akkor tuti megy maxon.minden ue3-as game maxon megy.

Szerintem is nagyon szép a grafika, szóval nem értem azokat akik itt a "recék" miatt sírtak korábban.

Why so serious?

Hmuda
Pedig az a kicsi amit játszottam vele már most megmutatta, hogy ez az idei év egyik legszebb játéka. Az egész dizájn remek, nyakonöntve tûéles textúrákkal és olyan DeapthField-el amit még én is elviselek (pedig nagyon utálom ezt az efektet).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

offkorz
aha

The Protector
ez a játék ue3.0-ás.képek alapján nem.cs kérdezem.nem azért mert csúnya cs kíváncsi vagyok.

Warez fórum pedig itt található. Pillanatnyilag több kedvességre nem vagyok képes, egy galaxist kell felfedeznem.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211017605

Why so serious?

MaskimXul
talán ha benéznél a mass effect warez topikba bazmeg!
nesze neked kedvesség.
😄 hû de parasztok 1esek
valaki lenne oly kedves hogy legalább privátba ad valami elérhetõséget? az se tom mit kell keresni
vagy ti a kedvességet nem ismeritek?
Nem tudom, de nem érdekel. A galaxis megmentése fontosabb mint holmi marekting vizsga. 😊

Why so serious?

MaskimXul
nem itt, itt nincs warez. ott keresd, ahol van 😉
hol található a megmentõ fiuk? még 3 napot kell kihúznom aztán el foglalom magam az EB -vel