11074
-
Prof William #4315 Hogy a Paragon vagy Renegade szintre kerül több pot azt mit befolyásol? Nem sok változást láttam játékban pedig majdnem teljesen fent volt a paragon mutató... -
#4314 Vista alatt felejtős a beteszem a lemezt, és amit megnyit, azon kattintgatok. Alapból ki van kapcsolva minden müvelet, lemezbehelyezésre nálam. Nincs értelme. Megnyitás, setup.exe futtatása rendszergazdaként, (hogy a programnak legyen joga írni a rendszermeghajtóra, ha nem így csinálod, jó esetben települ, de nem ment, nem tudsz vezérlőt beálitani, és társai.) és MINDEN megy. Magyarán, hiába van a Vistában minden leegyszerüsítve, még mindig az user a szűk keresztmetszet. -
hapi #4313 Sajna nem fog menni a gépeden. Nekem sem ment vista 32 bit. Ugyan ez volt mint neked és ha megnézed a hivatalos fórumon még vannak páran rajtunk kívül. Én Xp alól játszottam végig úgy hogy vista alá instaláltam.:) -
#4312 Nekem simán ment. A probléma az ön készülékében van (vagy hibás cd). -
mnorbi #4311 na megvan , megtaláltam a hivatalos oldalon.
vista 64 usereknek , binaries könyvtárba kell manuálisan inditani az mass exe filet ugy hogy jobb klikk rá es futattás rendszergazdaként. -
MrAndree #4310 Hát ha több különböző gépen csinálja akkor lehet magával a játékkal van baj. Esetleg próbáld meg kicseréltetni másikra. -
#4309 Tipp: Windows XP kompatibilitási módban indítva se jó? -
#4308 akkor sry...
videókari driver? vagy hasonló evidenciákat ne kérdezzek? mert még ilyenről nem hallottam, hogy vkinél ne menne az eredeti verzió. -
mnorbi #4307 ma vettem meg.... nem warezolok soha -
#4306 mondjuk vedd meg -
mnorbi #4305 hat nagyon , mert nekem tényleg nem indul el semelyik gépen.... rögtön leáll hogy mass effect müködése leált.. nincs valami ötlet ? -
keepernext #4304 Vista 64 biten megy. érdekes ugye???? -
MrAndree #4303 Ha meg DVD-t kér akkor tuti nincs rajta DRM mert az EA ostoba védelmének az egyetlen pozitívuma az volt, hogy nem kell a DVD a játékhoz. Az meg durva lenne ha mi megkapnánk az összes szart aktivációval meg limittel de még a DVD is kéne neki. :) -
#4302 Holnap delelott erkezik az én példányom is.
-
MrAndree #4301 Hát kb. egy hete a CD galaxison azt írták, hogy ha magyarul telepíted magyar lesz ha meg angolul akkor angol. Szóval valószínűleg tényleg a setup-nál kell kiválasztani. -
tommyboi22 #4300 hát annyi van, hogy a setup (telepítő) nyelvét lehet kiválasztani,
azt el tudom képzelni, hogy ha ott angol-t nyomsz, akkor angol lesz a game is, bár általában a telepítő nyelve, meg a játék nyelve az két külön dolog sozk lenni, de lehet hogy a cdprojectnél nem:)
én mindenesetre magyart raktam, mondom annyira nem vészes, de a fegyverek nevétől a hideg ráz (pl, van olyan pisztoly, hogy "Él VII", Él... ééérted... (edge:)... )
de most hogy toltam vele pár órát, szerintem
1.- aki semennyit, vagy csak közepesen ért angolul, annak megéri a magyar verzió, mert annyira nem vészes, és inkább 100%-osan értsd meg a játékot mint félig meddig
2.- aki nagyon jól vagy perfect beszél angolul, az inkább angolt válasszon, mert valahogy jobban átjön a feeling
3.- aki se angolul, se magyarul nem tud beszélni, az menjen a mónikasóba:))
Másolásvédelem:
szerintem biztos, hogy ebben nincs DRM, mondom, a DVD kell ameghajtóba ha el akarod indítani, ráadásul hagyományos szériaszámos megoldás van, szal nagyon úgy tűnik a CDproject kivette az EA hülye aktivációs szarját (helyesen), ráadásul a tűzfalam sem szólt telepítéskor, szal ez tuti nem aktivált a neten semmitse
Az aktiválás gondolom a letölthető tartalomnál kell majd, gondolom bekéri a szériaszámot ha le akarod tölteni a BDTS-t, de ez még meg sem jelent, szal egyelőre tökmindegy
ja és ami nagyon dühít:
lefordították a nehézségi szinteket, szóval nem nomral, hardcore meg insanity van, hanem csillagharcos, meg hősies vagy mittoménmicsodák, na az fájt amikor megláttam (meg a Kvarián is, de kezdem megszokni:)
-
Drizzthsz #4299 Én úgy emlékszem nem ajánlotta fel alapból, de ha a dvd-n a setup exe-t indítod, akkor lehet választani magyar angol, s cseh nyelv közül. -
Drizzthsz #4298 De ott nem írta, hogy az a magyar verzió-e. -
#4297 és hol és mikor választhatod ki a nyelvet? telepítésnél?
amúgy a hiba nálad van: 32bites Vistán biztos, hogy elindul;-) -
mnorbi #4296 igen van !
de nem indul el windos vistan legalábbis nem se 32 bitesen se 64 bitesen eddig.. megnéztem 4 gépen ... valami nagyon el lett rontva -
#4295 köszi, ezt olvastam én is valahol, viszont egy ismerősöm ma vette meg és azt írta, hogy nem volt semmiféle választási lehetőség telepítésnél... később lesz? -
MrAndree #4294 http://www.pcguru.hu/pcguru/leiras.php?id=219&nev=Kolozsvari_Zsofi_interju_–_A_magyar_kiadas_felelose
De ha nem akarod végigolvasni az egészet akkor itt a lényeg:
A magyar felirat biztos jó lesz, de esetleg az angol felirat is választható lesz azoknak, akik inkább azt szeretnék?
KZS: Igen, és szeretném, ha ez tendencia lenne. Azért honosítunk, hogy azok számára is át tudjuk adni a játékélményt, akik nem, vagy nem eléggé tudnak angolul. Amíg a filmek szinkronizálásának van létjogosultsága, addig a játékok lokalizálásának is. Szerintem a Mass Effect honosítása a kemény határidőkhöz és az anyag nagyságához képest meglepően jól sikerült, nagyon sok munkánk fekszik benne. Másrészről viszont az a nemzedék, akik angol játékokon nőttek fel, sokszor ódzkodnak a honosításoktól, függetlenül a minőségtől. Szeretnénk, ha ők is úgy játszhatnának a játékkal, ahogy szeretnének. Én biztosan magyarul fogom, még gépet is vettem emiatt, az előzőn nem futott volna.. -
csgj #4293 Ja, többieknek írom, hogy azért nem látjátok ezeket a kommenteket, mert töröltem őket... -
csgj #4291 Mindenki írogatja, hogy vki töltse fel a magyar fájlokat... Ezt be lehetne fejezni! -.- Sajnálom, de ez is a warez kategóriához tartozik sztem. -
#4290 Kérdés, azokhoz, akik megvették (van ilyen?): nyelvválasztás van a magyar verzióban?
Csak mert elvileg úgy volt, hogy nem lesz, de vhol olvastam interjúrészletet a fordítókkal és ott meg mintha említették volna! -
MrAndree #4289 Riddick ilyen, már megszoktam. -
MrAndree #4288 Ráadásul még olvasni se tudsz mert lejjebb írta valaki, hogy driver frissítés után új aktivációt kért, ami kicsit más mint a "3 gépen lehet egyszerre". -
csgj #4287 Jó nagy egy bunkó vagy, már ne haragudj... -
MrAndree #4286 Hát te olyan hülye vagy, hogy az már fáj. Azért egy kis szövegértelmezést tanulhattál volna így 30 éves korodra /vagy amennyi vagy/ de látom nem nagyon ment. Semmi baj, sosem késő elkezdeni... -
#4285 de tommyboi22 írta a #4267-ben,hogy neki nem adott választási lehetőséget.aztán lehet ő nézett be valamit.nagyon remélem,igaz még nem rendeltem meg,de - mondhatni - csak egy kattintás választ el tőle,amit pedig egy megerősítés (nem a cd galaxistól) hogy van rajta angol nyelv is -
MrAndree #4284 Grat bizony. Kár, hogy csak júliusban tudom megvenni mert amikor kiderült az aktivációs szar akkor elköltöttem a félretett pénzemet Prince of Persia trilógiára meg Spellforce-ra. :) -
#4283 Várj, kisegítelek, úgyis csak egy indokot keresel, hogy miért nem éri ez meg neked, tessék: "MrAndree vagyok, szar alak, aki sóher és baszik megvenni az eredeti dolgokat, mert le is lehet tölteni. Amúgy sincs ezzel semmi gond, hiszen körülöttem mindenki így gondolkodik, apámtól és anyámtól elkezdve a miniszterelnök úrig, úgyhogy neszójjábe! Csakawarez."
Most jobb?
Azt írtam, hogy ők mondták, hogy leveszik patchcsel, amit te be is idéztél. Mit akarsz még? Elfogy a regisztrációd? Tudtommal annyi a korlátozás, hogy nem lehet egyszerre több, mint 3 gépen. Bár nekem az angol verzió sem csinált semmit, szerintem kurvára nem regisztrál, de mindegy. Legalábbis látható jele nincs, a telepítés egy mp-ig sem különbözik más játékok telepítésétől. -
#4282 Írták, hogy van. Amilyenen telepíted, olyan nyelvű lesz a felirat.
Hát nagyon úgy néz ki, a CD Projektnek sikerült végül kiizzadnia a tökéletes ME kiadványt. Angol hang, angol-magyar felirat, nincs limit, nincs aktiváció, net csak a letölthető tartalmakhoz kell... GRAT, ha tényleg igaz mindez! -
#4281 "KELL hozzá a DVD"
akkor ez nem aktivál semmit!ugyanis akkor nem kéne.tehát ez egy olyan verzió,mint ami a ruszkiknál is megjelent
tényleg nincs nyelvválasztási lehetőség? D: -
MrAndree #4280 Elnézést, hol is közölték? így konkrétan. Mert a legutóbbi válasz amit olvastam az kb. így nézett ki:
"Kérdés: Mi történik ha az EA úgy dönt nem támogatja tovább az aktivációs szervereket?.
Válasz: HA ez előfordul akkor a Bioware kiad egy patch-et."
Hú de konkrét. Ha a szerverek még 5 év múlva is mennek de nekem 2 év múlva fogy el az aktivációm akkor majd 3 évet várok a patchre...
-
#4279 Fejlesztők is közölték, hogy leveszik patchcsel, bár te biztos jobban tudod. -
csgj #4278 Meg lehet akkor, hogy így van... És a net csak a "kieghez" kell, mert azt le kell tölteni :P -
MrAndree #4277 "Egy idő után úgyis leveszik valami patchel."
Ez az amit valahogy nem hiszek el. Miért vennék? 3 év múlva már nem viheted vissza a boltba azért mert nem megy. És mivel már kifizetted EA valószínűleg magasról szarik arra, hogy bajaid vannak. Majd szépen mondják, hogy vedd meg újra, addigra már úgyis olcsó lesz. De ha nálunk tényleg nincs aktiváció /erre azért még várok amíg többen megerősítik/ akkor mi megúsztuk. -
MrAndree #4276 Hát volt hír korábban, hogy a lengyel és cseh verzión /szintén CD Projekt a kiadó/ nem idióta aktivációs védelem lesz hanem hagyományos DVD ellenőrzős. Ha kéri a DVD-t akkor ez nálunk is így van /szóval semmi limit meg ilyen szarok/. Akkor asszem mégis vevős. -
#4275 Hacsak nem hardverközeli szinten kezeli a netet, akkor aligha tudja kikerülni a tűzfalat. :)