Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szánalom.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Hahááá! Én is ezt mondom. Hiszen a BALKÁN csomaggal kapjuk majd meg a játékot itt Magyarországon. <#idiota>#idiota>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
[merlinw.org]
Nekem a rendszerkövetelménnyel vannak problémáim:
Az írják: NVIDIA GeForce 6 series (6800 GT or better)
Nekem 6600 GT -m van.
Most akkor az nem 6-os széria???
A 6600GT -vel nem is megy???
Tud mondani valaki infot hogy mi a helyzet evvel a kártyával??
Köszi
ha még nem jöttél rá, hogy az értelmes posztok nem ezen a fórumon születnek, akkor ideje lenne <#nezze>#nezze>
ph, hwsw, hw, ilyenek, ott megy a normális társalgás. na de sgn? ehh
az is külön téma, hogy miért okoz fájdalmat egy link, ez sem normális.
Természetesen kizárólag az eredeti játék tulajdonosainak in exclusive😊
[merlinw.org]
Miért nem lehet megérteni? Miért linkelitek azt a tetves cracket?
Van, akit zavar. Engem pl. kegyetlenül idegesít, nem kellene ennek egy másik topikban -vagy leginkább: sehol- történnie?
Miért nem lehet itt játékélményrõl, véleményekrõl olvasni, csak arról, hogy mit hogyan törtek fel? SZÁ-NAL-MAS! SG szint.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Bár,aki normálisan használta(nem egy sarokba,hanem nyitottabb helyre rakta,nem játszott vele egész nap folyamatosan,csak normális mértékben,stb) annak nem ment tönkre.
És nem,nem nagyon volt értelme.😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
NFO-t olvass.
visszajelzéseket a warez topicban várom, mert én csináltam, és csak a saját gépemen próbáltam ki.
Ismétlem: NFO-t olvass.. benne van
nem vírusos.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Az 1. X-->Y
2. A 2. X-->B
3. Az 1. Y-->B
4. A 3. X-->Y
5. Az 1. B-->X
6. A 2. B-->Y
7. Az 1. X-->Y
8. A 4. X-->B
9. Az 1. Y-->B
10. A 2. Y-->X
11. Az 1. B-->X
12. A 3. Y-->B
13. Az 1. X-->Y
14. A 2. X-->B
15. Az 1. Y-->B
Remélem nem rontottam el. ^_^
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
1000 bocs
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Why so serious?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211017605
Why so serious?
valaki lenne oly kedves hogy legalább privátba ad valami elérhetõséget? az se tom mit kell keresni
vagy ti a kedvességet nem ismeritek?
Why so serious?