Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Wrexet meggyõztem, azzal nem volt gond. De Kaiden meg Williams között mindenképp választani kell, nemdebár? És nõ karakterrel össze lehet szedni Kaident? Gondolom igen.. A kéket meg ebben a végigjátszásban mindenképp hazaviszem 😊)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Liarával férfi-nõ karakterrel is össze lehet jönni, Wrexet elég magas charm-intimidate skillel meg lehet gyõzni, Sarennel is lehet kétszer harcolni a végén, én visszatöltögettem a játékállásokat.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mint minden BioWare játéknál. Tényleg, itt is az van, hogy mindig 3 jól elkülöníthetõ választási lehetõsége van a játékosnak (jó, rossz/semleges, rossz/antiszociális)?
Sikerült így elsõre végigdarálni, a végén 20 órát írt, gondolom ez a visszatöltések nélküli tiszta játékidõ =) Függõben maradt egy csomó mellékküldi, mivel nem gondoltam volna, hogy az Illos bolygóról a conduit visszalõ a citadellába a mako-val együtt 😄DD
Így rövidnek tûnt viszonylag, de legalább volt élmény (kicsit olyan érzés mint a Max Payne 2.. Ott éreztem úgy, hogy a világ legjobb játéka, de ugye egy éjszaka alatt végig lehetett tolni😊 )
Nekiindultam második nekifutásra (ugyan azzal a karival, lvl40 körül van), kíváncsi leszek, hogy az Asari csajt is meg lehet-e fektetni (elsõre Ashley-t sikerült), ill, hogy azon a bolygón, ahol Wrex kiborul a gyógymód miatt, ott mindenképp muszáj-e embert veszteni.. (Ugye vagy lelövöm Wrex-et, ami teljesen esélytelen, mert jó arc, vagy otthagyom Ashleyt az atommal, ami szintén elég tré opció, vagy pedig Kaident hagyom a sorsára (elsõre õt választottam, mivel nem használtam a partyban egyszer sem..) Meg kíváncsi vagyok a mellékküldikre 😊
És vajon a végén Saren mindenképp fejbelövi magát, vagy olyan is lehet, hogy kétszer kell megküzdeni vele?
Lényeg:
Ez egy kibaszott jó gém, ami így elsõ blikkre még megér simán 1-2 végigjátszást, abszolút GET kategória. Deus Ex óta nem kötött le semmi ennyire.. (Star Wars univerzum szerintem egy vicc, szal KoToR-okkal nem játszottam 😊 )
Ha közelrõl akarsz lövöldözni akkor rakj annyit a pisztolyra, hogy megnyíljon a shotgun és azt maxold ki. Pár méterrõl drabálisat sebez de pont emiatt kockázatos is. A sniper meg messzirõl csinálja ugyanezt, elég pár lövés és a legtöbb ellen megfekszik (kivéve nehezebb fokozaton). Az arany középút meg az Assault rifle. Közepes távolságra remek.
Én Sniper voltam és remekül legyûrtem szinte mindenkit. Aki meg közel került azt bedarálták a társak.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Soldierem van, és minden hülyeségre raktam már, melyik fegyver a legjobb, vagy mire lenne jó rakni?
Én assault rifle-t maxoltam, most a sniperen gondolkozom. A pistol-t még elsem kezdtem.
Másrészt van szerelmi háromszüg, sõt! A karik viszonya pedig nem statisztikákkal, vagy értehtõ grafikonokkal van kijelezve, hanem a tetteik és a diskurzusok alatt választható opciók által (még az arckifejezésük is változik folyamatosan eszereint). Teljesen reális.
És még sok minden más is amirõl máris lemaradatál! 😄
Nyitásnál mindig az a csapattag számít be akinek a legmagasabb értéke van azon a skillen. Ha azt írja, hogy nincs elég akkor senkinek a csapatból nincs elék tudása hozzá. Rakj még pontot annál a karakternél akinél már így is a legmagasabb és nála maxold ki. Ha egy max-os electronics/decríption képességû társat viszel magaddal akkor mindent ki lehet nyitni.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Vki segítene abban, hogy a csapattagoknak lehet-e olyan parancsokat adni, hogy pl. nyissanak ládákat vagy hasonló? Mert ha van olyan box amihez alacsony a törési skill-em akkor nem lehet kinyittatni az "okosabb" team tagokkal? Ha igen akkor hogyan. Elõre is kösz.
Abit AB9, Intel Core 2 Duo E6750 2600->3440Mhz, Gainward 8800GT 512MB 650Mhz, GEIL 2x1GB 800->860Mhz, Seagate 250GB (SATAII), FSP BlueStorm II 500W
ZX Spectrum óta tolom a gémeket de olyan még egyszer se fordult elö velem ,hogy percekig ledöbbenjek és még utána is ezen rágodjak mint ott a raven csavarnál mert minden amit addig hittem a karakteremröl onantól értelmét vesztette.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Már rohadt gazdag is vagyok, van egy millám, és tele vagyok minden szarral, nem gyõzöm bedarálni õket omnigélnek. Szal akik pénzgondokról írtak, azokat nem értem meg 😄
Megvettem valami ruszki gépkarabélyt is, sejtem ugye, h nem nagyon lesz erõsebb, mert maxos a sebzésénél a csík?
akárhogy is nézem, nem kötött le annyira mint anno a kotor1-2...nagy emlék anno, h a kotorban végefelé csapatomba volt a kék csaj meg a wookie barátja...a csaj a végén ellenem fordult mivel sötét oldalt választottam így utasítottam a wookiet, h ölje meg mivel tartozik nekem(nálluk ez vmi szabály de nememlékszem)...megölte aztán a fõellenség felé mégis ellenem fordult...nah ott voltak váratlan helyzetek....itt az sem tetszett, h nagyonsokszor mindegy, h mit választunk a párbeszédeknél ugyan azt érjük el vele...de összességében kellemes játék volt..de sztem jobban örültem volna egy kotor3 nak
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
A bugokkal tarkított játékot tehát sikerült kivégezni...ám nem kevés gondot okoztak...
A "final battle"-ben vicces helyzetbe kerültem, az összes fegyverem túlmelegedett, és persze most az egyszer le sem akart hûlni, így elég sok idõmbe tellett, mire stukkerek nélkül legyõztem azt a fõszemétládát...
Mind ezek ellenére azt mondom, hogy kár lett volna kihagyni, remek élmény volt, de ennél lehetne jobb is...
A játék nagyon tetszik. a Codex nagyon jól leír mindent és az ellenfél is tetszik... Sareth nagyon jól ki van találva csakúgy mint az egész világ + a fajok... Mintha egy Babylon 5 moziban lennék. 😊
Intimidate -> renegade pontoktól függ, ugyanaz a rendszer, mint a charm-paragon pontoknál.
ha a renegade, vagy paragon pontok elérik a 75% -ot, akkor lehet az intimidate/charm maximális
a párbeszédekben van egy minimális érték, amit a válszlehetõség kiválasztásához szügséges
Semmi más nem számít. Ha nem tudod használni akkor rakj még rájuk pontot.
mert kb. 4-es 5-ösön van az intimidate, és megjelennek szürkével opciók párbeszédeknél, de mégsem tudom õket kiválasztani... Ez miért van? nem elég hozzá a Renegade szintem? mert kb. 1 kocka van ott összesen :p
Charm 7-esen van, és jó 60%-ot már beterítettem a Paragonnál, azt választani is lehet.
Szóval, befolyásolja a Paragon/Renegade, vagy egyszerûen csak maga a skill szintje?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Amióta nincsenek Demók én is letöltöm a cuccot egy próbára mielõtt megveszem. Ha meg nem tetszik akkor úgyis letörlöm, mert nem kell. Az a különbség, hogy én tudom, hogy a werziónak ilyen problémái vannak, így alapból úgy áltam a dolgokhoz, hogy az eredeti verzióban ilyen majd nem lesz, de ezt sokan nem tudják és a játékot egyszerûen letudják a warez alapján, hogy szar bugos cucc az egész, ami pénzt nem ér.
Szar dolog ez a másolásvédelem ... Nem igazán válik be egyik megoldás sem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az egyik srác mögött rögtön mondta, hogy õ letöltötte a netrõl a játékot és, hogy tiszta bug az egész: "A sztori és maga a játék kellemes, de olyan bug-ok vannak benne amiket nem igaz, hogy nem vettek észre kiadás elõtt a fejlesztõk. A csillagtérkép nem mûködik, a gyorsmentés hibás ... nem éri meg a pénzt amíg ami bugos szar." Az eladó mondta, hogy ezeket biztos javítják majd patch-ekkel meg, hogy az 576 nem tudja kiszûrni, hogy melyik játék milyen hibákat tartalmaz. Erre a csaj: "Jó-jó, de elvárhatom ennyi pénzért, hogy kapjak egy jól mûködõ programot..." az eladó "persze-persze"... A csaj erre el is ment és megköszönte a srácnak, hogy figyelmeztette "még jó, hogy nem rendeltem meg..."<#hehe>#hehe>
Poén volt végighalgatni a dolgokat ... pöppet "visszanyal a fagyi esete" a Bioware-nek<#wink>#wink>
De majd csak a vége felé aktiválódik ez a dolog, és csak az utolsó bolygón lesz igazán bosszantó.
Nem lehet, hogy a tört verziótok hibás?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
de akár 2-3 hónapot is csúszhat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94