11074
-
#4595 Csak ami előtte. (ami a képeimen is van) -
kutyafulu #4594 Megnéztem a Core-ban english valaki legyen szives -
Cat 02 #4593 Szerintem az jó, h ha nincs fejlesztve a sniper akkor nem tudsz vele célozni, én emiatt Adept-el csak pisztollyal megyek, de azzal nem kicsit xD -
#4592 Csak ennek a filenak a nevében van a HU: GlobalTlk_HU.upk
NEm vettem ki, átírtam az inibe az INT-et HU-ra :)
Amíg ezt nem tettem, abszolút semmi nem volt magyar. -
kutyafulu #4591 Szerintem tudom hol van a nyelv...
Mint a többi UT3 mas játékban :D
valaki felnyomhatná a magyarból...
ezt:D:\Games\mass effect\Engine\Localization\INT\
Vagy a magyarban lehet az INT helyén HUN-van valaki megleshetné -
MrAndree #4590 Rajta lesznek, engineer-en is rajta voltak. Hülyeség szerintem. Például nem tudok zoom-olni a sniper-rel ami azért elég durva. :) -
Cat 02 #4589 Ebben igazad van.
Na jó azt meg se említem, hogy a játék 18+ xD -
TomDantes #4588 Semmi nem lett magyar? -
#4587 Bocs a caps-lockért, véletlen volt.... -
#4586 Hát ez überlol. Mondja meg valaki, hogy a BioWarenél, ahol ehhez a játékhoz gyakorlatilag leprogramoztak egy egész galaxist, miért nem volt egy csóka, aki csinált különböző fegyver és páncélmodelleket?
Ugyanis más játékban azért indítok harcost, soldiert, akármit, hogy gyönyörködhessek a szebbnél szebb páncélokban, erre itt mi van? Tök csont ugyanúgy néz ki minden, csak máshogy van befestve! Ennyi. Ennyire telik?
Miért van a bioarcok hátán olyan fegyver, amit nem tudnak használni? Dísznek? A gyökérség tetőfoka... -
MrAndree #4585 Atyaég! Mondjuk végülis szart vártam és rényleg szar lett szóval semmi gond. De minek kínzod magad a magyarral ha tudsz angolul? :) -
Grifidos #4584 Tudja használni a karakter, csak nem szakszerűen.
Nem tud rendesen célozni, nagyobb a fegyverek szórása és nem tud "rá-zoomolva" célozni, sniperrel meg akkora a kilengés mintha egy ladikban ülnél a viharos tengeren.
A fegyverek és páncélok pedig nem pontosan egyformák. :)( és nem csak a festés változik) -
#4583 mINDEN NEVÉBŐL KIVETTED A hu-T? -
#4582 Ezek szerint nem.
Ugyanaz a helyzet mint a dialog mappa lecserélése előtt. -
TomDantes #4581 Mi nem nyert? Ezek sem a nyelvi fájlok? -
#4580 ott van minden karakternél minden fegyver sajna
ezt elég kiábrándítónak találom, hogy ráadásul még ugyanúgy is néznek ki a fegyók. -
#4579 Ha biotikus képességekkel operáló csávót indítok, akkor annak a hátán is ott figyelnek az olyan fegyverek, mint az assault rifle vagy éppen a sniper puska? (csak mert azokat elvileg nem tudja használni, igaz?) -
bgabor #4578 Az a nagy helyzet, hogy a mi játékélményünk sem ettől függ.
Én nekem nyelvvizsgám van, elhiheted hogy nem okozott gondot az angol verzió végigátszása.
Viszont van egy 13 éves öcsém, akinek még csiszolni kell egy kicsit az angoltudásán, viszont szerezne játszani vele.
Szóval mint látod sokféle motiváció van, és emiatt nem szerencsés dolog kapásból ítélkezni a másik felett. -
#4577 Nem nyert sajnos :(
Akkor én passzolom a témát, nem tudom miben tárolja a nyelvi fileokat :( -
tommyboi22 #4576 személy oké, node személyzet????:))) -
Cat 02 #4575 Személy még oké, ha ez az +x% against organic stuff :D -
Cat 02 #4574 Lehet h megvetted az angolt, feltölti valaki netre a szövegfájlt, cdprojekt pedig kiszámolja h többen nem magyarít le semmit és aztán nézhettek h ti megvettétek az angolt és a Mass Effec 2-t majd angolul játszhatjátok ^.^ Ilyenkor örülök h tudok angolul és a játékélményem nem olyanoktól mint ti függ :) -
#4573 pff ez durva :D -
#4572 Na próba. Beszámolok, addig fölösen ne tőccsétek' :) -
tommyboi22 #4571 azért aki az "anti personel rounds"-ot, lefordította
"személyzet elleni töltények"-re, azt fejbe kéne lőni, ROFL
-
pauly #4570 Köszi!,ja vannak még rendes emberek -
Drizzthsz #4569 Hogyha megvetted az angolt, akkor játszhatsz vele angolul, de nem hinném, hogy a magyarra feljogosít. Más a kettőnek a kiadója, máshova megy a pénzed.
Ezzel most nem a warez-nem warez témába akarok beleszólni, csak szereintem ez a helyzet a kérdésben. -
#4568 Végre egy normális ember Azért megköszönöm én is -
Cat 02 #4567 #4566 -
Cat 02 #4566 Te tényleg ennyire hülye vagy ? -
Drizzthsz #4565 Az angol változat kipróbálása miért nem volt bőven elég? Én leszedtem, kipróbáltam, kiléptem, vártam a magyart. Most meg már tudok játszani, s örülök, bár az angollal se lett volna bajom. -
#4564 Ne menj messzire, lehet fel kell tölteni az egész gamet
jó játékot:) -
#4563 hopp van pár fogalmazási hibám, sry érte :) -
bgabor #4562 Erről van szó! A játék valóban korszakalkotó, tehát vélhetően elég sokan meg fogják venni. (nekem is itt pihen a polcomon az
eredeti KOTOR-1, és nemszívesen válnék meg tőle)
De aki eddig még nem vette meg, és emiatt a warez verzióval játszik, azt senki se merészelje megszólni, vagy sértegetni emiatt, ahogyan ez ma többször is előfordult itt a topicban. -
#4561 am személyes tapasztalatom az h azok vannak a warez ellen ÍGY akik már dolgoznak (szóval már olyan 20 éven felüli, kb ), vagy pedig apu + anyu ellátja pénzzel, ezzel nincs is semmi gond csak nem kéne kiállni a placcra és a mellkast veregetni h amit ő megtett azt más is tegye meg, én is megyek a nyáron dologzni,de ettől még nem fogok minden jó játéknak a topikjába odaírni warez ellenes beszólásokat. Ráadásul attól eltekintve h lesz zsém nem fogok minden játékot meg venni eredetiben (spore és mass effect,ennyi), mert 12 ft-t fontosab dolgokra is lhet költeni mint egy műanyag dobozra (spore-t is csak azért mert van egy olyan ehetőségem h kedvezményesen tudom megvenni és így már megéri, mass effectet meg azért mert bioware fan vagyok + 8e -ért megéri, attól függetlenűl én is warezolok). -
tommyboi22 #4560 ismét szivesen:) de mostmá hagyjatok jááácccani!!!!:-))))
-
Tomi2345 #4559 nagyon köszönjük! :) -
#4558 Ismét köszönjük! :) -
bgabor #4557 Ezt a nézőpontot a topic nagy 'No Warez!' dilettánsai nem hajlandóak figyelembe venni.
Ha már itt tartunk, megemlíthetnénk mégegy szempontot:
Kedves eredeti, bolti MASS EFFECT-el játszó emberek! Remélem egyikőtök se rakott fel a DVD kímélése érdekében No-CD cracket a játékra, hiszen ez az EULA durva megsértését jelenti, és az nagyon, nagyon rossz dolog, ahogyan voltatok szívesek ezt elmagyarázni nekünk, warezolóknak. -
#4556 Ebben nem értek veled egyet (még úgy sem, hogy én is a magyar fájlokra várok) mivel a CDproject pénzért csinálta a magyarítást és bevételt remél belőle.
Viszont magát a szövegfájlokat feltenni netre nem hinném, hogy akkora warez mert a warez az, ha ott pihen a gépen a game. Magával a szövegfájlokkal semmire nem mész játék nélkül.
De még mindig azt mondom, aki meg akarja venni a játékot az megveszi, aki nem az meg úgysem fogja.
Az én szemembe nem szar ember aki nem vesz meg egy játékot max akkor ha utána feljön fórumra fikázódni amikor nem is fizetett érte.
Aki meg akarja úgyis megveszi/meg fogja venni.
Sőt, ismét a Witcherrel jövök, anno feltették torrentre, mikor kijött a magyar verzió. Csak az itteni fórumról volt 10+ ember aki kipróbálás után megvette (én is), mert az a játék tényleg megérdemelte.
Kipróbálás nélkül sosem vettem játékot és nem is fogok.
Bár ez az EA féle aktiválós másolásvédelem nem éppen a program megvétele felé billenti a mérleget de erről ugye nem az alkotók tehetnek, a játék ettől még lehet király...