11074
-
#4355 Nem értek ezzel egyet, én assault rifle-el nyomtam végig, és igazából ha nem lettek volna velem 2en akkor sem vettem volna észre, mert szétaprított mindenkit... -
#4354 a pisztoly télleg überdurva:) amit meg a géppityuról írtál eltudom képzelni. Én garrus/tali kombóval mászkálok, garrus kezében AR talinál shoti. Pisztollyal előbb kinyírom az ellent, mint garrus :\ tali viszont durván osztja a shotival a népet :D
btw spectre különleges fegyvereknél jobbat nem lehet találni? -
bgabor #4353 A játékban szereplő leszebb zene. Mi bajod van vele? -
bgabor #4352 Én a társak közül egyértelműen Wrexet és Lianát használom.
Wrex kimaxolt shotgun és battlemaster skillel egy igazi tank, olyan, amire minden csapatnak szüksége van. Liana meg? Olyan dolgokat szokott művelni az ellenséggel, hogy csak nézek. Nagyon bírom, amikor elkezdi csoportosan reptetni az ellenfeleket, mi meg leszedjük őket közben Wrex-el.
Amúgy a magyar verziónaknak a boltiatlan változatáról van már valami hír? Kijött már? -
bgabor #4351 Szvsz a piszoly/shotgun kombón kívül mást nemigen kell használni.
Sajna a mesterlövész puska eléggé inog célzás közben, még guggolva és magas skill mellett is. Ezért egy-két szitun kívül nem nagyon használtam.
A gépkarabély (assault rifle) szerintem tök használhatatlan, pedig a soldieremnél magas szintre fejlesztettem, de egy idő után rájöttem, hogy felesleges, inkább érdemes pisztolyra és shotgunra pakolni a pontokat.
Általában a pisztolyt használom, nagyon jól lehet vele haladni, és ez sül be a legritkábban.
A shotgun pedig egyszerűen valami brutális. Olyan célpontokat, amiet az assault rifle-al hosszú másodpercekig lőnél, a shotgunnal egyetlen lövéssel a falra kenhetsz. Óriásit sebez.
Hátránya persze, hogy távolra használhatatlan. Úgyhogy én pisztoly/shoti kombóval játszottam. Extrém közelre shotgun, távolabbra pisztoly.
Én még nem láttam játékot ahol a pisztoly ennyire hasznos lett volna, illetve ahol a gépkarabély ennyire béna. -
Callisto #4350 Elindul Vistán is 32 és 64 bitesen is. Jobb klikk->futtatás rendszergazdaként. Voilá! -
MrAndree #4349 Assault Rifle-t. Közelre és távolra is hasznos. Shotgun-t azért a soldier karakteremmel elég sokat használtam, husk-ok és a thorian creeper-ek ellen jó volt. Most engineer-el nem nagyon mert nincs hozzá semmi talent-je szóval a lábamat előbb lőttem szét vele mint hogy bármilyen ellenséget eltaláljak. :) -
#4348 hát én úgy vagyok vele, hogy infiltratorral voltam, ami pisztoly/csipa.. most adept, ami meg csak pisztoly. géppityut még ki se próbáltam :D -
#4347 Ha már fegyver, akkor a "géppityut" vagy a shotgunt preferáljátok (pisztoly mellett) ?
Mert én speciel soldieremnél shotgunra meg pisztolyra gyúrtam, ezeket maxoltam ki kizárólag fegyverek közül.. -
#4346 Dehogynincs, csak soldiernél már kényelmesen hozzászoktam az életregenerálódáshoz : )
Egyébként van Veteran bizony, casual,normal,veteran,... -
MrAndree #4345 Ez tényleg hasznos. Én a soldier-emmel unlockoltam az Assault Rifle és a Shotgun talentet és így az engineer-emnek tudtam választani az egyiket. Assault Rifle-t kapott. -
csgj #4344 Az a jó, amikor már végigtoltad legalább egyszer, és pl rágyúrtál shotgunra. És aztán indíthatsz pl egy olyan sentinelt (nemtom már ez-e a neve), hogy az adept és engineer képességek mellett tudod használni a shotit is. Méghozzá nagyon jól. Persze így már elég könnyű :P -
#4343 Ott a némítás gomb :) -
MrAndree #4342 Van veteran nehézségi fok? Nem hardcore van aztán insane? Vagy van előtte egy veteran? Na mindegy. :)
Olyan armor upgrade-t egyébként már Eden Prime-on találhatsz csak hát ugye nem rögtön 10es szintűt. Hardcore-on egyébként eddig elég jól működik az engineer /vannak jó képességei/ ha Ashley-t meg Liarat viszem. Magasabb szinten már kevesen állnak meg előttünk. Főleg ha Liara elküldi őket lebegni mi meg ledaráljuk őket. :) -
Cat 02 #4341 Barriered nincs ? V Vanaguard ha jól tom fél adept fél soldier tehát lökés, lifted csak van. -
adammmmmmm #4340 Még nincs meg a játék (remélem holnap korán probléma nélkül érkezik) de arra lennék kiváncsi hogy veteránon vanguardal milyen nehéz a játék? -
#4339 Ezt a zenét ki találta ki? Fene a jódógát ... -
#4338 Aha, szóval csak armor upgrade-től tudnak a többiek regenerálódni? Az meg gondolom, nem a játék első felében szerezhető be : ) Medikitből meg csak 5 lehet egyszerre nálam, veteranon meg azért ennyi mellett még mindig hamar kipurcantanak, ha belecsöppenek valami tömeges harcimarciba..(vanguard)
Pedig gondoltam kezdek majd egy Infiltratort.. Mert ugye az a teknika-kombó kombináció.. Még az Engeenieren is gondolkodom, de a "Beszivárgó"-t még mindig jobbnak találom. -
ShaiHulud #4337 van armorba mod amitol barki regenelodhet, de talentkent csak neki van. -
Soldieren kívül van még karakterosztály, aminél regenerálódik az élet (health)?
-
adammmmmmm #4335 Szóval nem azt modnod hogy a sötét nagyúr áll az 576 mögött. Ez megnyuktatott valamenyire. De a 3. és 5. kérdésre még várom a választ. -
Nincs Név #4334 A végén még hasznos lesz a CD Projekt :) Nézegettem a fordításról képeket néha kicsit furcsának tűnt de ha lehet angolt is választani akkor egyértelmű hova fog eltűnni júliusban 8000Ft-om :D Már csak azt nem értem, hogy galaxisnet miért ír Internet Connection: Required-et? A kiegészítők letöltése miatt? Mert ha nincs securom akkor... :O -
Piccolo #4333 Nekem az 576 a mumus. Nem mondom, hogy ördögi üzletlánc :) , de én megbántam szinte minden alkalmat amikor onnan vettem valamit. Nos, többé nem teszem. -
adammmmmmm #4332 Még egy 5. kimaradt?
5.Rossz dvd? Magyarán beraktad a dvdt és be sem tudta olvasni? (csak azért kérdezem mert nekem még nem nagyon volt olyan tapasztalatom hogy rossz dvd-t kaptam) (maksz rosz kazetta a TK-ból ami ketté volt törve mikor kivettem a dobozból XD) -
#4331 Te értettél félre engem...
Uninstalláld a játékot, és tedd fel ujra, vagy egyszerübb megoldás; jobb klikk az ikonon, tulajdonságok, második fül, futtatás rendszergazdaként opció elé pipa. Ha így sem fut normálisan vista alatt, akkor ott valami gáz van, vagy a rendszerrel, vagy a lemezzel. Így mennie KELL.
Vistával csak régebbi játékok futtatásánál lehet probléma. új játékoknál nem. Vicces is lenne.
amit írtam, segítségnyujtási céllal irtam, nem kioktatási céllal. -
Piccolo #4330 Tulajdonképpen amit neten meglehet venni, azt nem veszem meg boltban. Online vásárlással hivatalos oldalról PAYPAL közvetitésen kereszetül, még egyetlen egyszer sem csaptak be. -
Piccolo #4329 Félreértés esete forog fent. ÉN AZ 576-RÓL BESZÉLEK :)
(caps lock csak azért hogy jól látható legyen) -
adammmmmmm #4328 1. Ezt figyelmeztesének veszem és többet nem rendlek onnan.
2. Aszem ma nem fogok aludni és ezen fogok gondolkondi.
3. Arra még mindig nem kaptam választ mikorra várhatom az érkezést.
4. Használt cd kulcs? Meg rossz dvd? A doboz is bontva volt mikor kaptad? (ha már enniy gond van akkor feltételezem ez is megtörtént) -
MrAndree #4327 Az szép. Én eddig minden eredeti játékomat Cd Galaxistól rendeltem, soha semmi gondom nem volt velük. -
Piccolo #4326 az elírásokért elnézést, amúgysem szokott érdekelni, de most még fáradt is vagyok ^^ -
Piccolo #4325 Nem mondom, hogy minden amit kínálnak hibás :)
Csak, hogy nekem már töb balkalommal volt gondom náluk. A legjobb talán az volt, amikor már HASZNÁLT CD KULCSOS játékot adtak el nekem. Azonnal visszamentem és már az bejáratban kiszúrt az eladógyerek. És - " Máris hozom" felkiáltással üdvözölt. Azonnal felismert és kicserélte , remélte, hogy ennyiben marad a dolog.
Magyarán mégcsak nem is hanyagság volt hanem szándékos. Karácsony tájékán vettem, talán azt hitte ajándék és januárban meg már a kutya sem jön vissza blokk nélkül, hiányos emlékekkel.
Kb még 3-5 alkalommal adtak el olyat ami nem működött és kellett nekem menni reklamálni. Meguntam. Pofon egyszerű, máshol költöm a pénzt :) -
adammmmmmm #4324 Mért mi volt? (a witcherel amit rendeltem semmi gond nem volt) -
Piccolo #4323 :D :D :D ( amúgy onnan én nem rendelnék semmit a jövőben. Személyes tapasztalatom, hogy csak a baj van velük. ) -
adammmmmmm #4322 Kössz. (eddig nem gondoltam erre de most hogy mondod a szívroham kerülget és ez így lesz addig amíg meg nem kapom) -
Piccolo #4321 uhh drukkolok neked, hogy ne lopott CD kulcsos verziót kapj, vagy a fene tudja milyen hibás árut... -
adammmmmmm #4320 Az 576-tól rendeltem
-
ZSOOLT2 #4319 CDGalaxisról szoktam rendelni, nekem általában másnap délben megérkezik -
adammmmmmm #4318 Úgy tűnik ma már nem fog érkezni. De akkor mikor szállítanak? Ma megrendltem holnap kiszálítják gondolom. De az még délelött várható? (ezt azért kérdem mert jó lenne tudni mikor legyek itthon) -
hapi #4317 Sztem valamit félre értettél. general protection faulttal leáll a progi vagyis el sem indul. Vagy csak kiírja hogy a mass effect program stopped working. Nem az installal van gond. -
Piccolo #4316 Nekem nem kér lemezt. Igaz, hogy nincs is :D . Angol, digital downloados verzióval jácom.
Aki nem tud angolul annak persze, hogy a magyar a jobb. De aki egy kicsit beszél nyugatul, az szerintem angolt válasszon...legalábbis nekem ketté állt a fülem a magyar screenshotoktól :D
Vista 32-bit: tökéletesen, hibátlanul, simán fut rajta.