Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mellesleg a 10.1-et az nVidia nem hajlandó támogatni. Lenne megoldás a Deferred Shading és az FSAA összeházasítására, a STALKER motorja tudja is ezt méghozzá DX9 alatt. (A GPU Gems 2-ben Oles Shishkovtsov le is írja a módszer lényegét.) Annyi a lényeg hogy a G-Buffer-ben lévõ normál vektor és pozíció textúrákra lefuttatnak egy-egy Edge Detection-t, a két eredményt kombinálják (az élek mentén fehér lesz a kép mindenhol máshol fekete) és a kész képre pedig tolnak egy blur-t oda ahova az Edge Detection élet jelzett. A blur kernelének nagyságát a felbontás függvényében állítják. Elég ronda hack a dolog és ráadásul a shader is elég terebélyes ami kell hozzá (egy halom mintavételezés van benne ami lassít) de mûködik, megoldható. Annyiban rossz az egész hogy az UE3 alapból shader és fillrate heavy szóval ennek az alkalmazása lenne a kegyelemdöfés. 😊

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

Magiszter
propaganda (diclekszikás a billentûgyzetem.)

Magiszter
Ward Access az a probagandás polipnál van (egy lebegõ medúza). Ha szemben állsz vele akkor jobbra.

BlackShadow
srácok amikor a kaszinóban (citadella) az egyik gép megvan hackelve, akkor kalian(? - névmemória férfi egyedek esetében 0 😄) mondta, h utána kéne nézni. A feladatot csak vele tudom folytatni, vagy másik karakterrel is lehet? Ill a Ward Access rész merre van? csak mert kicsit sok helyet lehetne ezzel jellemezni 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

takysoft
kevesebb warezben as segít, ha linkelitek az offtopicot.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Magiszter
A "mostakaromazonnal" típusú embereknek nem öröm a felfedezés (ismerek ilyet). De végül úgy is az dönti el aki megcsinálja (komoly összeget fel merek tenni rá hogy az nem én leszek <#idiota>)

Mea Culpa Maxima...nem láttam, mert fórumkeresõ csak ezt dobta ki.

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

a legjobb ha erre az ember magától jön rá ^^
Magiszter
Támogatom a FAQ-ot (persze nem adóm 1%-ával.) Le lehetne írni benne a warez kérdésekre a válaszokat. Meg egy általános "how to" -t is. (Fejlesztések, fegyverek, kasztok...).

Hali!

Szerintem kéne FAQ - t csinálni hozzá, sok helyen ez "segít" a kevesebb warezolásban....

A játék végébe hány ember csatlakozik a teamhez?
van neki warez fórum,mint sok más játéknak...fórumok/saját fórum alatt vannak ezek<#idiota>
Van a játékhoz pályaszerkesztõ vagy modul szerkesztõ mert szeretnék olyanokat látni mint nwn-nél 😄

MerlinW
yep😊 Ráadásul többször is bemondják a hülyeséget, ahogy telik az idõ (20 perc, 15, 10, 5, stb😊)

[merlinw.org]

The Protector
amd x2 5200+-on 2gb rammal 8600Gt.-vel hogy menne?A ca you run iton néztem de én tapasztalatot szeretnék kérni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

takysoft
ez most komoly?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Jó ez a warez-nem warez vita 😊 Egyébként csak egy fórumot kellene nyitni neki, mint sok más játéknál (vagy tényleg kimoderálni a warez dolgokat, mint más fórumokon). Ha lenne hol írni a warezról, nem lenne itt tovább...szerintem.
(Zárójelben megjegyzem, szingli játékért én se adnék 11k vagy 12k-t, még ha nem is vagyok büszke a warezolásra...vettem WoW-ot, TF2-t és UT3-at, elégedjenek meg ennyivel a játékgyártók, majd ha kicsit olcsóbbak lesznek, szingli játékokat is veszek 😄...az vesse rám az elsõ követ ezért, aki még sose töltött le sem warez-progit, sem zenét, sem filmet...😄)

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

ProGabe
nem,nem az a fõ elfoglaltságunk,hogy tunikában írtjuk a warezosokat,és imákat mormolunk az íéjhez és a hozzá hasonló vérszívó multikhoz...

viszont ti még mindig nem fogtatok fel valamit:nem azt mondjuk,hogy minden egyes ember vegye meg,és ha kell csak vízen és kenyeren éljen.mi csak azt akarjuk,hogy itt ne legyen nyíltan warez!oké,szedjétek le a cracket,de ne verjétek a mellkasotokat arra,hogy ti bizony warezoltok!
L. József sem megy a rendõrségre nagy büszkén,miután kirabolt egy házat,ti se tegyétek

ezennel befejeztem ezt az értelmetlen vitát.legalább egy valamire jó,hogy végre van crack:a játékról fog szólni a topik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nkrissz
Nagyon állat a játék és a gépigénye sem nagy!

Magiszter
Magyar ferdítések? Azokon mindig jót röhögök, és nem bosszankodom. <#nyes>

MaskimXul
<#vigyor>
nekem discoveryn volt a kedvencem, MP5 géppisztoly "üres ötös" lett. Emptífájv <#guluszem1>
Még régebben volt egy olyan második világháborús sori /Band of Brothers, nálunk asszem Elit Alakulat címen futott/ ott volt az egyik rész címe "Why we fight" amibõl magyarul lett "Miért repülünk"...

Why so serious?

MaskimXul
valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy az angol sub megtartása miatt "ezresekkel" többe kerülne a játék. Egy ezret még el tudnék fogadni, azt meg lehet akkor a globalizáció számlájára írni. Na meg ha közben tanul valaki 30 új szót, már megérte.
Csak nálunk ilyen nagy divat ez az angolul nembeszélés, fejlett országok már rájöttek, hogy muszáj az angol. Nálunk is második nyelvként kéne tanítani, mint anno az oroszt, csak ennek lenne is értelme.
MerlinW
Én kedvencem a Mag 2 címû csodás "Zs" filmben hangzott el, mikor a katonák készülõdtek, hogy beszálljanak a föld magja fele induló gépezetbe. A hangosbemondóban a nõi hang figyelmeztette õket:
Angol: 10 minutes for launch
Magyar szinkron: 10 perc az ebédig

Elõször nem értettem, majd miután leesett, azt hittem elfolyik a magzatvízem..😊

[merlinw.org]

Dante73
Mit kell ezen sírni annyit?
3 perc alatt leszeded hozzá az angol nyelvi fájlokat, és ráadásként OLCSÓBB így! Azért mert pár ember lusta keresgélni egy kicsit mindeki fizessen ezresekkel többet? Vagy hogy gondolod?
Egyébként pedig azok, akik ELEVE magyarul nézik a dolgokat, nem tünik fel, hogy az egyik poént, kifejezést egy másikra cserélték.

http://www.freetvmaci.info/

Hehe. Vannak ilyenek, a fast asleep például állandóan úgy van fordítva, hogy gyorsan elalszik...

Why so serious?

Odaadtam Kaidan-nak. Nekem ez tetszett jobban. 😊

Why so serious?

Magiszter
Nem vetted fel a Scorpion 1-es rucit? Kicsit jobb mint az Onyx 1-es, és szerintem jobban is néz ki. :-P

hát nem az a probléma fõleg, hogy magyar feliratos lesz, hanem az, hogy CSAK magyar feliratos lesz. Márcsak az kéne, hogy az elképesztõ magyar forditásokat olvasgassam. Csak bele kell nézni a tv be, sírás az egész. Mai napig emlékszem, amikor valami Jóbarátok részben az egyik szereplõ mondta, hogy "Cool digs". Ezt magyarul úgy fordították ,hogy jó ásatások. Ezért, nincs az a jóságos isten, hogy én barmilyen magyar fordítók által ért munkát vegyek ^^
Nem sietek sehova. 😊 Meg úgy gondoltam azért mégse kéne megbukni szóval inkább elmentem este aludni. De a mai nap-ra csak Mass Effect a program. 😊

Why so serious?

MaskimXul
tegnap este óta csak idáig sikerült eljutni? jah, közbe becsúszott egy vizsga is, na de akkor is, itt a galaxis a tét <#vigyor>
Ronda egy hely ez a Citadella. 😊

Why so serious?

Riddick21
már nyugatról írok;-)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Davidus
de feltételezi mert ehhez az install után nem kell cd

V9ykn8_TZL0

Dante73
Nézd meg a tulajdonságok lapon, mennyi a szabad terület. Ha 4 Giga akkor kell másik, ha 8 akkor nem.

Kérem akinek megy 6600GT -vel írjon.
Köszi
lenne még egy "láma" kérdésem - az elõzõ témához kapcsolódik -... van itthon egy üres 8 gigás dvdém, hogyha behelyezem a dvdromba akkor felolvassa a lemezt, kijön ez a kis ablak, hogy meg szeretném nyitni vagy le szereretném-e játszani mediaplayerrel stb. ...

... szóval ez azt jelenti, hogy akkor nincs szükségem újabb dvd mechanikára ahhoz, hogy simán fel tudjam instalálni a játék eredeti változatát?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Témába vág, és muszáj közbeszólnom, irritál az emberi hülyeség...
Egyrészt a krekk az nem feltételezi a warezt másolatot, egyszerüen nem tudjátok elképzelni, hogy valaki szeretne az eredetivel például cd nélkül játszani? Vagy esetemben én az eredeti verziónál IS elõforduló bugot minél elõbb kijavítani egy ilyen lehetõséggel?
És igen, nekem eredetiben van meg! erre varrjatok gombot, ti akik annyira magasabb erkölcsi fokról prédikááltok és nyúltok magatokhoz, ha valakit porba döngölhettek, tikk, kecsegek.
Másrészt ne rágódjatok ezen mert megárt a lelketeknek.
MaskimXul
kiket?? hajnali háromkor egy ember berakott két linket, ti agyasok meg azóta ezen basszátok magatokat. Komolyan irigyellek titeket, ha ez a legnagyobb problémátok. Egyébként én eddig egyszer sem warezoltam itt, csak flamelek kicsit a hiperérzékeny geekekkel két galaktitkos küldetés között.
ProGabe
az USA,HUN verzió 1 darab DVD9-en (kétrétegû,~8gigás) van, az international verzió kettõ ilyenen.tehát BIZTOS a DL lemez

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
te is,én is hiába tépjük a szánkat.ezért sem kötözködöm már,lefutottam jó pár kört
persze ilyenkor nincs modi,aki !kegyetlenül! kivágná õket

MaskimXul
ja, úgy értettem, ha nem jön be a balkán, húzz el nyugatra <#vigyor>
Olyan szakmai kérdésem lenne, hogy már megrendeltem ezt a játékot az eBayrõl, de itt azt irják, hogy 1 DVD ...

...és mivel a játék 7 giga felett van ezért jó okom van azt hinni, hogy az 8 gigás dvd lesz, nem pedig 2 külön lemezen, amit meg sajnos az én olvasóm nem olvas le (mivel már közel 5 éves)

Szerintetek is 8 gigás dvdén lesz? - Mert akkor azthiszem úgy dvd irót is kéne vennem.

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Riddick21
Ne kelljen már ismételnem magam: NO WAREZ! Szerinted dísznek van ott?
Én menjek el, ha nem tetszik az, ami amúgy tilos? <#taps>

MaskimXul
hallod, ha nem tetszik, el lehet menni a vérbe, nem fogsz hiányozni
SötétBarom
Mit hittél, mi ez? Modern Europa? 😄DDDDDDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Gnome
amihez gondolom vista is kell szal alapból kiesett nállam ez a lehetõség.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Már több megoldás is van az UE3 féle Deferred Shadowing és az MSAA problémájára. Elvileg az UE 3.5-ös verziójú motorban már lesz egy 4 Sample Pre-defined DX10.1-es SBAA algoritmus. Az ígéretek szerint a teljesítmény vesztegés kevesebb lesz 5-8%-nál az AA használata mellett, a probléma, hogy csak DX10.1-es kártyákon lehet majd bekapcsolni.

Riddick21
mindkettõ, mert elõször a magyart is június elejére mondták.

tobias88
a 3 hét késés az alap Angol feliratú játékhoz viszonyítva, vagy a már elõre kitûzött Magyar feliratúhoz képest lesz?
Dante73
Magyarországon igen kevesen beszélnek azon a szinten angolul, ami egy rpg-hez kell. Végre akad egy kiadó, aki válalja ennek a költségeit, és a szélesebb vásárlóközönség reményében magyarít. Valóban szánalom. Ne felejtsük el, hogy ez itt Magyarország, magyarul beszélünk.
Angol nyelv hiánya... Milliószor le lett írva, hogy így olcsóbb a licenc. Igazad van, mindenki fizessen 8 helyett 10-12 ezer forintot azok kedvéért, akikegy pár száz kilóbájtos fájlt nem hajlandók lekapni a netrõl, mert különleges (értsd az átlagtól eltérõ) igényeik vannak.

Valóban szánalom...