Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért e-bayrõl óvatosan vásárolnék olyan játékot amit csak háromszor lehet aktiválni. Lehet, hogy olcsóbb de ki tudja mennyi aktiváció van még.

Why so serious?

takysoft
haver most vett xbox-ot.
47 ezer tf volt a konzol. (arcade.. majd vinyó lesz bele késõbb, így se olyan fontos).
a dvd-firmware frissítése kb fél óra volt.

játékot másolni meg egyszerûbb, mint valaha, mert nincs a dvd-ken másolásvédelem. csak arra kell ügyelni, hogy a DL-es dvd-nél be legyen állítva a layerváltási pont. ennyi. lemezáron van a játék, és hatamas játékmennyiség van a neten.
PS3 még nincs jól feltörve. vinyóra másolna valami indító-progival megy 1-2 dolog, de ritka...

rákkötöttük a boxot egy HD-tvére. 97 centis... 1080i-ben Mass Effect, meg GTA4😄 elvoltunk... bár a controllert utálom.

konzol esetén a gond az, hogy a játékok igen-igen drágák... leglábbis diákhitelbõl😄... marad a warez... maga a konzol nem drága... annak aki szeret játszani... PC drágább...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

most komolyan gondolod hogy tegyük fel MO. 40%ának van konzola, tegyük fel abból 10%nak van HDTVje... Szerinted még meg is veszi mellé a 15-20k -s játékokat? gyurcimurci ne röhögtesd ki magad meg az álszent konzoloskodásoddal 😄

SZEG007
az nem vélemény hogy beugatott nekem. De ha beugat akkor én vissza ugatok ennyi.

takysoft
van Bankok, Thaiföld 5000 ft.
de ha neked csak az amcsi verzió jó, akkor íme egy 7500-ért.
(házhozszállítással ugye)

Nem vagyok jó földrajzból, de Thaiföld asszem nem malajziában van... fene tudja.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Mondjuk ez is igaz, ha jól tudom X360-on meg fõleg. Ahhoz hogy warezolni tudjon meg kell piszkálni a gépet ami meg garanciavesztéssel jár viszont az X360-nál valós esélye van a Red Ring of Death még a gari vége elõtt. Ha kibökik hogy megpiszkálták a gépet bukta a garit és ezzel a 100k-t is amiben került. De javíts ki ha a gondolatmenetem hibás, sosem voltam konzolos és nem is igazán értem azt a világot. 😊

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

takysoft
time will hack😄

takysoft
"lányoktol függetlenül bárkinek joga van felháborodni szal ne pofáz be te fasz"

ehh... egyrészt.... attól, hogy van véleménye, és erre te nem vagy kívácsi, attól nem õ a fasz. persze nem kérdezte senki, de ez egy fórum. vagyis bárki megírhatja a véleményét, és ha ezt szépen emberien teszi.(mint õ). és nem bunkó paraszt módjára(mint te).

egyrészt ne faszozzuk az embereket, mert nem értenek egyet velünk, vagy warezolnak vagy akármi....

másrészt: ismerem merlint... nem akarod magadra haragítai... azért nem, mert könnyen találkozhatsz olyan problémával, amiben épp õ tudna segíteni. egy igen segítõkész és nagytudású emberrõl van szó, régóta ismerem.
megvan a maga irritáló stílusa... kicsit kiritizáló fajta.... de nagyon jó fej.... nem faszozzuk....

Azért minden nem lehet logikus. 😄 A 9 napos eltolás azon kevés dolog közé tartozik amire még nem sikerült magamnak racionális választ adni. Gõzöm nincs mi ebben a jó, de úgy tûnik az írásvédelem még kitart egy ideig, szóval az EA-nél tudhatnak valamit amit mi nem is sejtünk. 😊 Ahogy az angolok mondják "Time will tell". 😊 Az meg tény hogy az egykori Vasfüggönyön inneni piac le van tojva nagy ívben. De ezt tudtuk idáig is.

Aki konzolon warezol az hülye.
Egyedül Wii-n éri meg a warez,ott is csak azért,mert a Wii-s játékok 200FTnál többet nem érnek.

Ja egyébként meg szerintem ha a warezes változatot telepíted fel /természetesen nem crackeled/ és ahhoz használod a vásárolt magyarhoz kapott aktivációs kódot akkor elfogadja. Szóval így meg lehet kerülni, hogy magyar nyelvû legyen.

Why so serious?

Mondjuk tényleg rohadtul bízhatnak a triggerekben, mert lazán eltolták az európai megjelenést több mint egy héttel késõbbre az amcsihoz képest. Nálunk meg még ahhoz képest is 2 hét de itt /tekintve a magyar piac nagyságát/ meg arra is magasról szarnának ha mindenki másolttal nyomná. 😊

Why so serious?

Más a konzolos warez és más a PC-s warez. Egyrészt PC-n sokkal jobban be van épülve másrészt a nyugati konzolos társadalom nagy része hülye ahhoz hogy warez-oljon harmadrészt röhögve ha veszi a játékokat, minek keressen alternatív utakat?

Egy-két hét simán meglátszik ilyen méretekben már a profiton. Szóval sokkal jobban megéri a kiadónak. A dolog hibaszázaléka meg elvi síkon nem rosszabb mint a többi megoldásnál és a hivatalos fórumot nézegetve nem az eredetit birtoklók közül keveseknek akadt olyan tünete ami a crack-elt verzióra jellemzõ (és az sem biztos hogy azok a szerencsétlenek nem crack-elték az eredetijüket). Sõt a lemezalapú ellenõrzéseknek sokkal több buktatója van. Szóval összességében ez a módszer nehezebben felnyomható és elég stabil is, a SafeDisk-nél és rokonainál mindenképpen jobb. Ráadásul még kreatív és kissé cinikus is, ami tetszik. 😊 Az aktiváció limit meg már más tészta, az nem ide tartozik. Inkább azt mondanám hogy lusták alkalmazni (a triggerek beépítése azért benne van pár nap melóban) másrészt pénzemberek hozzák a döntéseket (az írásvédelemrõl az esetek nagy hányadában a kiadó dönt õk meg nem foglalkoznak a technika részletekkel).

HeadHunter86
Mert a konzolt nem törik fel ?? Nem a fenét nem, ugyanúgy mint a PC-s játékokat.

e-bayrõl hány nap alatt jön meg egyébként ? vagy végülis mindegy, mert a cd-keyt elküldik levélbe és warezesen letöltöttel is müködik ?
Egy-két hét aztán így is fel fogják. 😊 Egyébként tényleg cseles ez a trigger dolog, akkor van gond ha eredetinél is elõjön valamelyik véletlenül. Talán ezért nem is elkalmazzák olyan sûrûn.

Why so serious?

A triggerek csak opcionális tartozékok a lemezes/netes alapvédelem mellé. És így ugyebár nem is alkalmazzák õket, a kiadók nagy része még mindig abban él hogy szerintük feltörhetetlen rendszerekkel kell védeni a cuccokat. Utána meg fújtat és szidja a komplett PC platformot mikor pillanatok alatt feltörik. 😊

Az engem is idegesít kicsit, hogy késõbb érkezik hozzánk, de remélem belehet reggelni a "demo" változatot és nem kell felrakni a jó kis magyarított verziót :S

TDU Online: k4rL06

SZEG007
igen és pontosan ez idegesit hogy boxon már lehet játszani, de az mégjobban felhuz hogy még a PC-n is eltolják hetekkel az amcsi megjelenéshez képest a dolgot.

34$-ért le is rakják az ajtom elé ? ^^
SZEG007
ja és egy TV-t is vehetnél ha már itt tartunk.

A Malajziaira gondolsz? Itt

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Te hoztad fel, hogy xboxon már lehet játszani nem én.

SZEG007
vegyél boxot nekem utánna te is beszolhatsz...

Ha jól emlékszem akkor a cler down the sky akkor lesz letölthetõ amikor a játék megjelenik. Ezekszerint amerikában már letölthetik? Még egy kérdés a konzolosoknak. A clear down the sky azt ugye tökmindegy mikor rakjuk fel majd belefutunk a küldetésbe? Mert pl az oblivionban elég sz@r volt hogy felraktam a kieget elkezdtem egy új játékot és erre a börtönben kaptam a questeket.
Igen és miért magyarországon nem lehet megvenni xboxra?😄 meg ez nem boxos topik...

Hmuda
Tekintve, hogy az amerikai verzió külön szerveren aktiválódik mint az európai, ezért ez a megoldás baromi bizonytalan jelenleg és senki az égegyadta világon nem tudja megmondani (a fejeseken kívül), hogy egyáltalán lesz-e ilyesmire lehetõség (amit erõsen kétlek).

Az persze más kérdés ha valaki csinál egy clone-t az angliai verzióból, mert velük talán egy aktiváló szerveren leszünk.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tök mindegy ki mit nyammog, nem rossz ez a védelem.
Így megspórolják a demót, aki lewarezolta és megnézte az x-edik triggerig az úgyis rákattan és megveszi.
Idén ez a második játék ami szerintem megéri az árát és megveszem, ez egy kötelezõ darab a polcon.<#eljen><#eljen>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

SZEG007
Gnome: én a beszerzést nem ugy szeretném/tudom elintézni hogy amcsi proxy-val szorakozok egy fake lakcimröl a nemlétezö dombornyomott kártyámal.

k4rL: Xboxon már ezer éve lehet tolni

MerlinW: lányoktol függetlenül bárkinek joga van felháborodni szal ne pofáz be te fasz

takysoft
ha nem tetszik a magyar fordítás, akkor töltsd le angolul, és játssz azzal. nincs CD-védelem, a kódszámot meg biztos elfogadja.

A Malajziaira gondolsz?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

takysoft
eBay-en megjelenés óta kapható. itt mg eleve csúszik a lokalizáció miatt(mint ahogy a filmek is)

eBay-rõl sokszor 3-4 nap alatt megjön a cucc.
Neverwinter Nights 2 kiegészítõje meg se jelent magyarországon. a topicban mindenki eBay-rõl vette meg.
eBay még olcsóbb is (5 ezer ft a Mass Effect)

hát van egy csomo ingyenes proxy, csak nemtom mennyire biztonságos ezeken kártyainformáciokat átpasszolni
kártyám az van mert könyveket szoktam vásárolni amcsiból de olyan proxyt asszem nem tudok szerválni 😊

Szal még kell várni 16 napot, és még szidják a warezt állandóan- õk legalább megtudják oldani a disztribuciót rendesen 😊

MerlinW
Az a szánalmas, hogy nem tudsz magaddal mit csinálni 2 hétig. Ráadásul nyáron, mikor két ujjadon számolod a ruhanemût a lányokon...

[merlinw.org]

Gnome
Tudod mi valoban legeslegszarabb?...,h aki itt utánna olvas, vagy van google nevû barátja (és motivációja) az már rég nyomja otthon eredetivel;CCCCCCC...rohatt balkán;cCccCC

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Azért a hónapok óta kis túlzás 😊

Azt én csodának tartanám ha magyarországon hamarabb jelenne meg eredetiben mint egy crack amivel megoldják ezt a galaxy mapos problémát. (én alig várom a 19-ét)
SZEG007
ez valoban szar hogy emberek már honapok ota vigan játszhatnak, és mi még csak kodot se vehetünk mert kitiltanak az amcsi webes áruházakbol, arrol nem is beszélve hogy még az eltolt EU kiadást is jobban eltolják itt komolyan azt hiszem hogy balkánon élek szánalmas

Van valakinek már ilyen netes/letöltõs játékvásárlásos tapasztala ? hogyan tudok innen vásárolni ?
Ahhoz képest azért törik a securomot lazán. Hogy az 4 nap vagy 1 hét vagy akár 2, mit számít? A CD Projekt miatt így is elõbb fogok a crackelt verzióval játszani mint eredetivel.

Why so serious?

Gnome
jah és a D2Dt nemajánlom..vagy az én netem rossz vagy iszonyat lassú..300Kbal jött le max..az barátok közt is 10óra...jah és kétszer lett crc hibás mer zipben lehet letölteni😄....de legalább tanultam vizsgákra ahelyett h játszottam volna^^

HeadHunter86
7.22 GB

The Protector
Mekkora a game mérete.Maga a képfájl?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Gnome
nem muszáj kiírnod...250 GBnál sztem találsz neki helyet...viszont ha le akarod tölteni készülj fel amerikai proxyval amerikai címmel és dombornyomott kártyával

HeadHunter86
Érdeklõdõknek egy kis idézet a Wikipedia-ról SecuROM ügyben:

"SecuROM v4.84 and beyond includes "Trigger Functions" which allow the developer to program multiple and fully customizable authentication checks throughout the entire application. As the protection places itself between the application's code and the OS, it can alter the behaviour of selected system functions.

Consider the following example (Pseudocode):

if (GetCurrentDate() == '13-32-2999') then
WorkCorrectly()
else
PreventProgramUse()
end if

Obviously, a "normal" GetCurrentDate() function will never return '13-32-2999'. However, as SecuROM can modify the function's result, the application can check for the protection's presence during runtime; if the protection has been removed, the function will return with some other valid value, giving the application the opportunity to display an error message or render the application unusable (e.g. provoking a crash to desktop, making enemies invincible).

There are many different ways how "triggers" can be integrated into a program, making it much more complicated to universally circumvent the protection."

Erre nem tudok semmit mondani, õszintén gratulálok a Sony fejlesztõinek (mellesleg gyûlölöm a Sony-t de ezt nagyon durván kitalálták), zseniális rendszert raktak ezzel össze. Ha a ügyesen integrálták a rendszert a MEPC-be akkor a crack-erek beleõszülnek mire kiirtják a trigger-eket. Ilyen triggerbõl akár több százat/ezret is el lehet szórni a kódban. Ne felejtsük el hogy egy ilyen játéknál csak c++ ban több százezer sor az összes kód ami brutális mennyiségû assembly parancsra/gépi kódra fordítódik le, nem véletlen 20MB feletti az MEPC exe-je. 😊 Szóval abból kibogarászni egy-egy ilyen apró kis triggert szép meló. 😊 Pláne hogy semmi jellegzetességük nincs amirõl könnyen fel lehetne õket ismerni. (Felismerték azt hogy nem "feltörhetetlen" rendszert kell csinálni hanem olyan amibe beleõszülnek mire teljesen mûködõképesre feltörik. 😊 )

Hmuda
Ez már valószinûbb. Valaki úgyis kikisérletezi, meg 19 még túl messze van. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sziasztok, szeretném megvenni ezt a játékot de még Európában ugye nem jelent meg, ilyenkor van egy olyan lehetõség, hogy letölthetem innen
http://masseffect.bioware.com/pc/purchase.html

Na most azt szeretném kérdezni, hogyha letöltöm akkor ki kell irnom dvdére ugyebár, de az én irom nem ir 8 gigás dvdét. Simán meg tudom oldani, hogy két részbe irjam ki két dvdére?

(még nem töltöttem le, ezelõtt még nem használtam ezt a "digitális vásárlás" formát)