11074
-
MrAndree #4234 Azért várok 1-2 hónapot, hogy meglássam mégis milyen hatékonysággal működik az EA support. E-mailben állítólag kurva lassúak /egyik gyereknek hivatalos fórumon 5 e-mailbe és kb. 8 napba került kikönyörögni egy új aktivációt/, külföldre meg nem fogok telefonálni mert többe kerülne mint maga a játék. -
#4233 Oké vágom mostmár. Hát én ma vagy holnap megyek megveszem azért, ritkán játszok, de szerintem ezt a játékot érdemes megvenni, pár hónap alatt csak lesz időm végigtolni. -
SaGa #4232 Ettől még jó game. Megveszed, egyszer aktiválod, majd használod a töréssel. Az aktiválásod már jogosít a letölthetők elérésére.
Egy csomó programmal így vagyunk, mert nem szeretjük a CD-t/DVD-t a meghajtóban tartani. megvesszük, telepítjük, rá a törést, az eredeti meg megy föl a polcra a dobozába. -
#4231 Értem. Ez érdekes. Mert mégha betonstabil lenne ez a nyomorult winfos, akkor oké, de van hogy 1 hetet bír szerencsétlen. Azért összejöhet gyorsan az a 3 aktiváció. Anyyukat.... -
#4230 kieg az extra. (új küldetés, bolygó, faj) -
MrAndree #4229 Na most győztél meg végképp, hogy ne vegyem meg... -
SaGa #4228 Új feladatok, területek. Másutt modoknak hívják őket... -
SaGa #4227 Nem kell új videokártya, elég egy driver frissítés és újra kell telepíteni. Kipróbálva 8-(( -
MrAndree #4226 Muszáj aktiválnod, anélkül nem indul el. Max ha crackeled. -
#4225 Ja értem, akkor ez elvileg olyasmi mint amit a Bioshocknál is hallottam. De a regisztráció nélkül is lehet majd játszani, csak ezeket az úgymond extra cuccokat nem tudod így letölteni reggelés nékül a netről nem? Egyáltalán mik lehetnek ezek az "extra" dolgok? Háttérképek? Gondolom azért ettől azért komolyabb dolgokról van szó. -
MrAndree #4224 Ja és nem resetelik a 3 aktivációt hanem /elvileg/ adnak 1 újat. Ergo a 4. aktiválástól kezdve minden újat kérned kell majd. -
ZSOOLT2 #4223 holnap dél körül nekem kiderül.... -
MrAndree #4222 Pontosítok. Nem a Bioware-el hanem EA support-tal. És ugyanarra a gépre végtelenszer feltelepítheted de ha valami változik /újratelepíted a windows-t vagy mondjuk új videokártyát veszel/ akkor az már új aktiváció mert már másik gépnek fogja hinni. Szóval macera bizony. -
ShaiHulud #4221 3 szor lehet aktivalni, vagyis 3 szor lehet installalni. utana nem engedi tobbet:D elvileg lehet reseteltetni ezt a 3 lehetoseget ha felveszed a kapcsolatot a bioware-rel, szoval macera. -
#4220 © MrAndre :Lehet hogy én vagyok túl (öreg), járatlan ezekben a dolgokban de mire kell gondoljak?
© Prince23: El lehet szúrni a regisztrálást? Nemááááá. -
MrAndree #4219 Hát nekem továbbra sem az aktiváció a problémám hanem az a jó kis aktivációs limit. Márpedig ha nálunk is van aktiváció akkor limit is lesz. -
#4218 Tudom...hogy olyan a reg mint bármely oldalra való regizésnél, d efélek h elkúrom, azt cseszhetem az egész me-t. -
#4217 De miért? Mi a gond azzal hogy aktiválni kell az extra dolgokért? -
#4216 Ha aktiválni kell, lehet meg se veszem:( Fenébe is -
adammmmmmm #4215 Oké hogy biztosra akarsz menni de szerintem nem vernék át a vásárlót ilyennel. -
ShaiHulud #4214 az egy dolog, hogy ott mit irnak es igen olvastam enis, de szeretnem biztosra tudni, hogy 100%-ig angol verziokent is lehet hasznalni, mielott megvennem. -
#4213 ha jól veszem ki a novella címéből akkor a shadow broker-ről szól az egész? -
adammmmmmm #4212 Ezt már rég közölrék a cd galaxyson is ki írták hogy igyen lehet angolul is játszani. Csak akkor angolul kell telepíteni a játékot. -
Cat 02 #4211 Ez a story ez rendes könyv ugye ? -
ShaiHulud #4210 majd ha esetleg megvan mar valakinek a magyar verzio, mondja mar meg, hogy lehet e angol nyelven, angol felirattal is jatszani? szoval hogy teljesen angolkent is lehet installalni vagy valami magyar baromsag midenkeppen van benne? -
ricsa008 #4209 a cd galaxison "interen kell" hányszor? elég lesz egyx aktiválni? -
Cat 02 #4208 Mert lassú ?:D -
ricsa008 #4207 nah elment a rendelés ha mindenigaz holnap megjön -
csgj #4206 Ez igazán inkább a warez-t kritizálja... Nem? -
#4205 Nos, feltettem a képeket.
KATT -
adammmmmmm #4204 LOL. Mért van az hogy mindenki a liftet kritizálja? -
csgj #4203 Öh... lol :P -
#4202 Remélem fenn lesz valahol a könyv is, engem érdekelne. -
#4201 Na mind1 én is elnézek az 576-ban, majd megnondják mi lesz, a Spore Lénylabort úgy is megveszem tesómnak. -
Drizzthsz #4200 Én nem tudom az Indy milyen lett, de a 30 éves bátyám szinte csak a Lego SW-vel játszik, amióta viszonylag jó gépe van.
Én még nem próbáltam ki, pedig csak nem rossz.
Na húzok az ME-mért. :P -
adammmmmmm #4199 Én azért még bizakodom. Hátha úgy lesz mint a witchernél és még ma megkapom. -
#4198 Főleg, hogy elég gyenge lett ez a Lego Indiana Jones, vhogy nem jött be. -
adammmmmmm #4197 Neked már megvan? Biztos a bolt közelben laksz és le mentél megvenni. -
#4196 Na ez jónak ígérkezik, kár hogy csak holnap lesz meg. -
MrAndree #4195 Ez mind szép de ha nem aktiválod akkor a letölthető tartalmakat sem tudod letölteni. Így meg akkor semmi értelme megvenni.