Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
47 ezer tf volt a konzol. (arcade.. majd vinyó lesz bele késõbb, így se olyan fontos).
a dvd-firmware frissítése kb fél óra volt.
játékot másolni meg egyszerûbb, mint valaha, mert nincs a dvd-ken másolásvédelem. csak arra kell ügyelni, hogy a DL-es dvd-nél be legyen állítva a layerváltási pont. ennyi. lemezáron van a játék, és hatamas játékmennyiség van a neten.
PS3 még nincs jól feltörve. vinyóra másolna valami indító-progival megy 1-2 dolog, de ritka...
rákkötöttük a boxot egy HD-tvére. 97 centis... 1080i-ben Mass Effect, meg GTA4😄 elvoltunk... bár a controllert utálom.
konzol esetén a gond az, hogy a játékok igen-igen drágák... leglábbis diákhitelbõl😄... marad a warez... maga a konzol nem drága... annak aki szeret játszani... PC drágább...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
de ha neked csak az amcsi verzió jó, akkor íme egy 7500-ért.
(házhozszállítással ugye)
Nem vagyok jó földrajzból, de Thaiföld asszem nem malajziában van... fene tudja.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
ehh... egyrészt.... attól, hogy van véleménye, és erre te nem vagy kívácsi, attól nem õ a fasz. persze nem kérdezte senki, de ez egy fórum. vagyis bárki megírhatja a véleményét, és ha ezt szépen emberien teszi.(mint õ). és nem bunkó paraszt módjára(mint te).
egyrészt ne faszozzuk az embereket, mert nem értenek egyet velünk, vagy warezolnak vagy akármi....
másrészt: ismerem merlint... nem akarod magadra haragítai... azért nem, mert könnyen találkozhatsz olyan problémával, amiben épp õ tudna segíteni. egy igen segítõkész és nagytudású emberrõl van szó, régóta ismerem.
megvan a maga irritáló stílusa... kicsit kiritizáló fajta.... de nagyon jó fej.... nem faszozzuk....
Egyedül Wii-n éri meg a warez,ott is csak azért,mert a Wii-s játékok 200FTnál többet nem érnek.
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
TDU Online: k4rL06
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Az persze más kérdés ha valaki csinál egy clone-t az angliai verzióból, mert velük talán egy aktiváló szerveren leszünk.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Így megspórolják a demót, aki lewarezolta és megnézte az x-edik triggerig az úgyis rákattan és megveszi.
Idén ez a második játék ami szerintem megéri az árát és megveszem, ez egy kötelezõ darab a polcon.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
k4rL: Xboxon már ezer éve lehet tolni
MerlinW: lányoktol függetlenül bárkinek joga van felháborodni szal ne pofáz be te fasz
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
eBay-rõl sokszor 3-4 nap alatt megjön a cucc.
Neverwinter Nights 2 kiegészítõje meg se jelent magyarországon. a topicban mindenki eBay-rõl vette meg.
eBay még olcsóbb is (5 ezer ft a Mass Effect)
Szal még kell várni 16 napot, és még szidják a warezt állandóan- õk legalább megtudják oldani a disztribuciót rendesen 😊
[merlinw.org]
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Why so serious?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"SecuROM v4.84 and beyond includes "Trigger Functions" which allow the developer to program multiple and fully customizable authentication checks throughout the entire application. As the protection places itself between the application's code and the OS, it can alter the behaviour of selected system functions.
Consider the following example (Pseudocode):
if (GetCurrentDate() == '13-32-2999') then
WorkCorrectly()
else
PreventProgramUse()
end if
Obviously, a "normal" GetCurrentDate() function will never return '13-32-2999'. However, as SecuROM can modify the function's result, the application can check for the protection's presence during runtime; if the protection has been removed, the function will return with some other valid value, giving the application the opportunity to display an error message or render the application unusable (e.g. provoking a crash to desktop, making enemies invincible).
There are many different ways how "triggers" can be integrated into a program, making it much more complicated to universally circumvent the protection."
Erre nem tudok semmit mondani, õszintén gratulálok a Sony fejlesztõinek (mellesleg gyûlölöm a Sony-t de ezt nagyon durván kitalálták), zseniális rendszert raktak ezzel össze. Ha a ügyesen integrálták a rendszert a MEPC-be akkor a crack-erek beleõszülnek mire kiirtják a trigger-eket. Ilyen triggerbõl akár több százat/ezret is el lehet szórni a kódban. Ne felejtsük el hogy egy ilyen játéknál csak c++ ban több százezer sor az összes kód ami brutális mennyiségû assembly parancsra/gépi kódra fordítódik le, nem véletlen 20MB feletti az MEPC exe-je. 😊 Szóval abból kibogarászni egy-egy ilyen apró kis triggert szép meló. 😊 Pláne hogy semmi jellegzetességük nincs amirõl könnyen fel lehetne õket ismerni. (Felismerték azt hogy nem "feltörhetetlen" rendszert kell csinálni hanem olyan amibe beleõszülnek mire teljesen mûködõképesre feltörik. 😊 )
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
http://masseffect.bioware.com/pc/purchase.html
Na most azt szeretném kérdezni, hogyha letöltöm akkor ki kell irnom dvdére ugyebár, de az én irom nem ir 8 gigás dvdét. Simán meg tudom oldani, hogy két részbe irjam ki két dvdére?
(még nem töltöttem le, ezelõtt még nem használtam ezt a "digitális vásárlás" formát)